«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 31 Αυγούστου 2019

ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ Η ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ...

9 σχόλια:

  1. Τι ειναι αυτος; λευκα κρανη ; λευκη δενδρογαλια ; λευκος βασιλικος δρακος ; λευκος τσανακογλυφτης ; παντως για να γλυφουν ρσι τον κωλο του σορος ,πρεπει να εχει γλυκο κωλο οσορος ! αααχαχαχαχα!τον νου σου επαμεινωντα ! σου πεσε ενα διφραγκο ! ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ τρόπος για να περάσουν τα άνομα ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ (αυτά πάνε παρέα) σχέδια τους , είναι να ρίξουν ΑΦΘΟΝΟ χρήμα στην αγορά!


    Δώσε στα ζώα τροφή και πάρτους την ψυχή!
    ΔΩΣΕ ΣΤΑ ΖΩΑ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ!

    Δώσε στα ζώα τροφή και πάρτους την ψυχή!
    ΔΩΣΕ ΣΤΑ ΖΩΑ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ!

    Δώσε στα ζώα τροφή και πάρτους την ψυχή!
    ΔΩΣΕ ΣΤΑ ΖΩΑ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ!


    "Βυθίζονται" οι αποδόσεις των ομολόγων, αυξάνονται του χρυσού, νέες "ιδέες" για το χρέος
    https://www.capital.gr/forum/thread/6579853?page=1

    Από τα σχόλια είναι ολοφάνερο πως
    ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    Το ΜΑΣ το εννοώ!!!

    Οσοι γράφετε η διαβάζετε ΔΙΟΔΟΤΟ μην υποτιμάτε τους ηλιθίους!
    Είναι αυτοί που καθορίζουν την ζωή μας και ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,
    ελλείψει αντιλόγου, δημοκρατία γαρ ,"ΜΠΑΝΙΑ" γαρ ,πως λέμε επίπεδο ΠΑΝΙΑ γαρ,
    νομίζουν ΕΥΑΤΟΥΣ ως φωστήρες.
    Κάτι σαν το "στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος"!
    Η μέγιστη διαφορά σε σχέση με το όχι και τόσο μακρινό παρελθόν,
    λόγω ΜΠΑΝ ιων ,
    είναι πως ο μονόφθαλμός ...έχει πια τυφλωθεί...

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να και μια Αμερικανα με μυαλο που θα ζηλευε η καλλιτερη απο τις δικες μας.

    "Χρειαζομαστε τους αντρες ως Πατερες, Αδελφους, Συζυγους, Παπουδες.Το μεγαλο μας λαθος που δεν αναγνωριζουμε την αξια τους".

    https://twitter.com/MsAvaArmstrong/status/1167926068990246914

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εε ; τι ; υπάρχουν και Αμερικάνοι πολίτες που αντιστέκονται στην νέα τάξη ,ξέρουν τι γίνεται,ευτυχώς Ahoy.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πορεία διαμαρτυρίας των εν Ελλάδι λάθρο εισβαλλοντων πακιστανων,προς την ινδική πρεσβεία για το Κασμίρ.Μπηκαν λαθραία στην χώρα ,μπουκαρισαν εδώ μέσα ,έχουν και δικαιώματα....φυσικά και έχουν το γνώθι...ποιούν την νησσαν....σε όσους πιάνω κουβέντα ,για να δω τι σκέφτονται ...μουγκα....!ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε συνέχεια και σε συνδυασμό με το προηγούμενο σχόλιο μου.

    Οι δήθεν φιλελεύθεροι της νουδου που αγνοούν πως είναι γαλάζιοι κομμουνιστές, λοιδορούσαν νυχθημερόν τους κόκκινους κομμουνιστές με φράσεις παραπλήσιες με την κατωτέρω:

    “Πριν 3 χρόνια ο εξυπνότερος λαός του κόσμου πίστεψε ότι ο ΓιάΝης θα φύτευε λεφτόδεντρα ο Λαφαζάνης θα κατέλαμβανε το Νομισματοκοπείο και ο Αλέξης θα βάραγε νταούλια και θα χόρευε όλη η Ευρώπη.”

    Ποια η διαφορά της ποσοτικής χαλάρωσης , από τα λεφτόδεντρα των λαφαζανο τσιπρο μπαρουφο κομμουνιστών;

    Τεράστια!
    Εάν τα λεφτόδεντρα είναι φυτεμένα παγκόσμια , παράγουν παγκόσμιο χρήμα-χαρτοπόλεμο (με τέσσερα πέντε διαφορετικά ονόματα ) αυτό είναι αποδεκτό!
    (Σε αντίθεση με τα εθνικά λεφτόδεντρα! Διότι κομμουνισμός σε μια χώρα δεν γίνεται! Τα θυμάστε που τα έλεγαν;;;)
    Ετσι ...δεν ψάχνουμε (σε παγκόσμια κλίμακα) για φάρμακα και πετρέλαιο όπως θα συνέβαινε εάν επιστρέφαμε στην δραχμή.

    Μήπως όμως ψάχνουμε για φάρμακα και πετρέλαιο σε όλη τη Δύση τουλάχιστον και αυτό δεν χρειάζεται να μας το πουν τα “ασετς” των περισπούδαστων οικονομολογούντων ΑΛΛΑ μας το φωνάζουν οι τιμές στην λαϊκή και όχι μόνο;;;;;;;
    Μάλλον θα φταίει που ο πληθωρισμός – σύμφωνα πάντα με τους οικονομολογούντες – είναι μηδενικός και για αυτό η ντομάτα έχει πάει από τις πενήντα δραχμές το κιλό στις επτακόσιες και η ανηφόρα συνεχίζεται...
    Αλλά ξέχασα. "Εχουν φθηνύνει τα ταμπλετ και τα αεροπορικά εισιτήρια. Ζούν οι φτωχοί όλου του κόσμου καλλίτερα από ότι ζούσαν οι βασιλιάδες τον μεσαίωνα. Για το ότι ζούν καλλίτερα από τους Ρωμαίους αυτοκράτορες ούτε συζήτηση..." Όλα αυτά σύμφωνα με τους """φιλελεύθερους""" και αριστερούς οικονομολογούντες!

    Οι εγχώριοι κομμουνιστές* δεν έχουν ακόμα καταλάβει , πως τα σχέδια τους εξελίσσονται σε παγκόσμιο επίπεδο...
    Δεν έχουν ακόμα κατανοήσει πως το βιοτικό επίπεδο μας όσο θα αυξάνεται η δημοκρατία τόσο πιο πολύ θα πέφτει. Μέχρι που να πέσουν οι ίδιοι από τα σύννεφα όπως έπεσαν και σε όλες τις πρώην κομμουνιστικές δικτατορίες!
    Μόνο που δεν θα έχει μείνει πια καμία ελεύθερη πατρίδα – σε παγκόσμιο επίπεδο – για να επιστρέψουν όπως έκαναν οι παππούδες και οι γονείς τους την δεκαετία του 50!
    Συνεχίζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "όσο θα αυξάνεται η δημοκρατία ".
      Μου διέφυγαν τα εισαγωγικά.
      Η παγκόσμια ε(α)λίτ ονομάζει δημοκρατία , τον κομμουνισμό στον οποίο μας σπρώχνει ολοταχώς.
      Δια τούτο και όποιος αντιτίθεται στο διεθνιστικό παγκόσμιο κομμουνιστικό σύστημα των Ε(Α)ΛΙΤτοτραπεζιτών ονομάζεται φασίστας.

      Διαγραφή
  7. Μία εικόνα 1.000 λέξεις: Έλληνες αιχμάλωτοι επιστρέφουν το 1956, από την Αλβανία του (σκληρού δικτάτορος) Εμβέρ Χότζα!
    https://odysseiatv.blogspot.com/2019/09/1000-1956.html

    *Η κατωτέρα μάζα των κατά μαρξ χρησίμων ηλιθίων δεν έχει καταλάβει ακόμα τίποτα και για αυτό ομιλεί περί Δ ράιχ νεοφασισμού ακροδεξιάς και λοιπά φαιδρά πέρα από κάθε λογική .
    Η κατωτέρα μάζα νομίζει πως επειδή οι ηγεσίες των λαφαζανο-κωνσταντινο-κουκεδων διοργανώνουν συγκεντρώσεις και πορείες κατά της Ε.Ε. , του Ευρώ και “του ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο”, το πιστεύουν κιόλας!
    Πιστεύουν στα αλήθεια πως οι ηγεσίες των κομμουνιστικών αριστερών κομματιδίων πραγματικά επιθυμούν να φύγουμε από την Ε.Ε.!!!

    Όπως πιστεύουν τους ΠΑΜΕ κκεδες που “εναντιώνονται” στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή!
    Βρε “παιδιά του Μενιδιάτη”, ο πρώτος που κατήργησε την Κυριακή αργία ήταν ο ήρωας σας , ο παρανοϊκός δολοφόνος υπάλληλος των τραπεζιτών λενιν παρέα με τους τρότσκι σταλιν. Και αυτό για ευνόητους λόγους. Αντίχριστοι ήταν και παραμένουν οι κομμουνιστές, εχθροί της Ορθοδοξίας που ΘΕΣΠΙΣΕ την Κυριακή αργία για να τιμούμε την Ανάσταση Του Κυρίου μας!
    Την Κυριακή αργία θα κρατούσαν;
    Δυστυχώς “τα παιδιά του Μενιδιάτη” ούτε αυτό το απλοϊκό κόλπο των εγχώριων κομμουνιστών δεν μπορούν να αποκρυπτογραφήσουν.
    Δεν μπορούν να κατανοήσουν – η δεν θέλουν λόγω εγωισμού;;; που είναι και το χειρότερο όλων – πως τους δουλεύει ψιλό γαζί η κομμουνιστική μεταπολίτευση με τα πολλά ονόματα και την
    ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟ
    ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ!

    Για αυτό , αυτό που χρειάζεται
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΙΑΝΑ!

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ “ΚΑΝΕΙΣ”
    ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ
    ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΡΟΦΕΣ
    ΤΑ ΔΕΞΙΑ η ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ
    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΕΣΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ!

    Υ.Γ.
    Η ανωτέρα μάζα που αποτελεί και την εγχώρια νομενκλατούρα, τους καρπαζοεισπράκτορες της παγκόσμιας κομμουνιστικής τοιαύτης, η οποία τους έχει φυτέψει-αναθρέψει μέσα στα έθνη για να καταδυναστεύουν τους γηγενείς και να προωθούν τον παγκόσμιο κομμουνισμό ...κυβερνώντας και ...αντιδρώντας , μια χαρά έχει κατανοήσει το παγκόσμιο κομμουνιστικό παιχνίδι που βρίσκεται σε εξέλιξη.
    Στο τέρμα του κομμουνιστικού παιχνιδιού που πλησιάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα διότι ΚΑΙ Η ΦΟΥΣΚΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΑΡΤΟΠΟΛΕΜΟΥ ΣΚΑΕΙ ΚΑΙ

    τα έθνη έχουν αρχίσει και αφυπνίζονται – θα ήθελα να τους δω ...

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παγκόσμια Κομμουνιστική Δικτατορία των Σιωνιστών. Ναι, την πατήσανε τα Έθνη και τούς άφησαν να το κάνουν. Είναι λίγο πριν την ολοκλήρωσή του, μόνο που στέκεται σε ξύλινα πόδια. Με ένα ακόμα ολοκαυτωματάκι θα ξαναμπούν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας. Γιατί αυτή τη φορά θα λειτουργήσει αντίστροφα, αντί να επισφραγίσει την νίκη τους.

      Διαγραφή