«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019

Αυτά Να Τα Βλέπουν οι Έλληνες Που Εκπαιδεύονται από τα "Ελληνικά" Τουρκοκάναλα Να Φοβούνται Τους Τούρκους! Απόλυτη Ταπείνωση Του Τουρκικού Στρατού Στην Συρία! Παραδίδουν Όπλα Και Εξοπλισμό Και Γυρνάνε Πίσω Στην Τουρκία Με Λεωφορεία!



Την απόλυτη ξεφτίλα βιώνει ο Τουρκικός Στρατός στην Συρία, όπου και ταπεινώθηκε από τον διαλυμένο (μετά από χρόνια εμφύλιο πόλεμο) και απαρχαιωμένο Συριακό Στρατό! Και όλα αυτά, πρέπει να τα βλέπουν διαχρονικά όλες η Ελληνικές Κυβερνήσεις, που έχουν φτιάξει ένα φοβικό σύνδρομο έναντι της Τουρκίας!
 

Αναλυτικά: Ο Τουρκικός Στρατός περιτριγυρισμένος από τις δυνάμεις της Συρίας,  πήρε προθεσμία να εγκαταλείψει την περιοχή του Morek, και να περάσει στο κεντρικό ή βόρειο τμήμα της επαρχίας Idlib, αλλά χωρίς όπλα και εξοπλισμό!
 

"Είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε λεωφορεία στον Τουρκικό Στρατό για εκκένωση προς βορρά, αλλά δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τον Στρατιωτικό εξοπλισμό και τα όπλα να μετακινηθούν από αυτήν περιοχή, δήλωσε Ανώτατος Αξιωματικός του Συριακού Στρατού!

priftisnews

5 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Αυγούστου, 2019 11:23

    Παρατηρητήριο Νο8 στο Σιρμάν της επαρχίας Ίντλίμπ, Παρατηρητήριο Νο9 στο Μορέκ της Χάν Σευχούν και το "Στάλινγκραντ" των μογγόλων δεν έχει τέλος.Μετά τον εγκλωβισμό τους και την αιχμαλώτιση Τούρκων αξιωματικών-εκπαιδευτών των τζιχαντιστών,η απόλυτη ξεφτίλα έρχεται με την 48ωρη προθεσμία για να παραδώσουν τα όπλα τους και να φύγουν με τα περιβόητα πλέον πράσινα λεωφορεία της ήττας.
    Εδώ και χρόνια η Συρία του Μ. Τσαντ,βγαίνει νικητής αφού πλέον νίκησε 82 έθνη που αποτελούσαν το "παιδί" της Χίλλαρυ Κλίντον,την λερναία ύδρα που λέγεται,ισλαμικό κράτος του Ιράκ και του Λεβάντε.Οι τίγρεις του Άσαντ,έχοντας στο πλευρό τους Χεζμπολάχ, Κούρδους,Ρώσους,καταφέρανε αυτό πού οί περισσότεροι νομίζαμε ώς αδύνατο.Πλέον οι μισοκατεστραμένες πόλεις,έρχονται στα χέρια του Συριακού στρατού,τραυματισμένες αλλά ελεύθερες απ'το νεοεποχίτικο τέρας που ήθελε να υποτάξει τον πλούτο τους.
    Βέβαια,μεγάλος αρωγός,ο Πούτιν και η πανίσχυρη πολεμική μηχανή,ο Ρωσικός οδοστρωτήρας που έκανε την διαφορά σε διάφορα θέρετρα μαχών,με τους εκπαιδευμένους και σκληροτράχηλους operators,όπως και με τα υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα,όπως αυτά που τύφλωσαν και τρέλλαναν κυριολεκτικά τα τουρκικά ucav drones.
    Αυτά τα συστήματα που κάποτε μας δίνανε αλλά εμείς δεν παίρναμε,γιατί είμαστε και πολύ large μακάκες,μη βλέποντας ότι η συνδιαλλαγή οπλικών συστημάτων με τους Ρώσους είναι του στύλ "το θέλεις τώρα;πάρ'το" ενώ των "φίλων"Αμερικανών,Γερμανών,Γάλλων και λοιπών δυτικών,είναι "στάκα τούρκο να γεμίσω".Μιλάμε για ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, την στιγμή πού έχουμε στα χέρια των οπλιτών μας,τα παρωχημένα G3.
    Δυστυχώς για'μάς,οι Σύριοιδίνουν παραδείγματα και λέω ΔΥΣΤΥΧΏΣ γιατί,σε θέματα πίστης και Ορθοδοξίας μάς έβαλαν τα γυαλιά,πολίτες και ιερείς πολέμησαν το ισλαμικό κτήνος και με βοήθεια την Υπέρμαχο Στρατηγό,την Παναγία της Σαιντανάγια,κάνανε μια υφήλιο,να υποκλίνεται,ενώ εμείς με αρχηγό το όρθιο κρέας που λέγεται Ιερώνυμος Λιάπης,κλείναμε μπίζνες με τους χρηματοδότες και υποστηρικτές του ισλαμικού κράτους,ενώ ο ραγιαδολαός αρκούντο σε ονειρώξεις βλέποντας τουρκικά σήριαλ και εκπομπές πραγματικά trash tv,αφού Ελληνόφωνοι τραγουδιστές και καλλιτέχνες,βγάζανε το "ψωμάκι" τους,ενώ το τουρκικό κράτος θυσαύριζε.
    Βέβαια είπαμε,μην τα ξαναλέμε, λαός που δεν θέλει να σωθεί,τον παρατάς στην μοίρα του.
    Έχετε αλήθεια δεν αγαπητοί συνέλληνες τα πρόσωπα των Σύριων μαχητών;Αδυνατισμένα μέν αλλά αποφασισμένα και σκληροτράχηλα δέ,καμμία σχέση με τις μαγούλες τις δικές μας τις γεγαυρωμένες,αλλά ούτε και οι σβέρκοι οι παχουλοί,που μας κάνουν και μοιάζουμε με δαμάλια.
    Μιλάμε για Ελλάδα και ιστορία,αλλά άν ήταν μπροστά μας οι αρχαίοι Έλληνες,ΘΑ μας πέταγαν απ'τον Ταΰγετο.
    Το οξύμωρο της υπόθεσης:όλος σχεδόν ο κόσμος,μισεί τον Άσαντ,έναν ηγέτη που κατόρθωσε να κάνει δύο θρησκείες,χριστιανούς και μουσουλμάνους να συνυπάρχουν ειρηνικά,ενώ η "πολιτισμένη" και πρωτοποριακή Δύση,είναι υπέρ της σαρίας,του πολεμοχαρούς Ισλάμ,κόντρα αντίχριστη κάι φανατικά εχθρική σε οτιδήποτε θυμίζει λευκή φυλή,αλλά και το Ελληνικό πετυχημένο τρίπτυχο,"Πατρίς,Θρησκεία,Οικογένεια".Απορώ με τους κατοίκους αυτής της χώρας,που δεν έχουν πλέον εθνικά και θρησκευτικά αντανακλαστικά,περιμένοντας ήρεμα και στωικά το τέλος τους.Αιδώς ανάξιοι.
    Απ' ότι φαίνεται, για άλλη μια φορά,το τραίνο της ελευθερίας το χάσαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ , ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ , ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΧΕΔΙΟ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ , ( ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΣΑΙΝΤΑΝΑΓΙΑ ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΕΣ ΟΙ ΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗΚΕ Ο ΑΣΑΝΤ ) ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ , ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΙ ? ΟΙ ΕΞΕΛΗΝΙΣΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟ ? ΟΙ ΠΟΥΣΤΡΟΚΟΥΝΙΣΤΟΙ ? ΟΙ " ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΗΝΕΣ" ? Η' ΣΑΠΟΙΟ ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ ΚΑΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ??? ΑΣΤΑ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ ΛΙΓΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ...ΚΑΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ23 Αυγούστου, 2019 17:16

      Συμφωνώ μαζί σου αδερφέ και επαυξάνω!!!

      Διαγραφή
  3. Χεχεχε ! οταν θα ελθη η ωρα ,θα τριβετε τα ματια σας και το τρενο ,δεν εχει περασει ακομα για εμας ,το τρενο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ,ολο απογοητευση εισασθε ,χαλαρα παιδες και τους κυτταμε με μισο ματι... θα ελθη και η ωρα ,του που σε πονει και που σε σφαζει .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ24 Αυγούστου, 2019 11:40

    Κώστα,να οι πραγματικές συμμαχίες ποιές είναι https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/799009_poylisan-toys-koyrdoys-oi-ipa-paradidoyn-opla-katastrefoyn
    Αυτοί είναι οι καλοί μας φίλοι.
    https://www.pentapostagma.gr/2019/08/%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%ce%ba%ce%bb%ce%b9%ce%bc%ce%ac%ce%ba%cf%89%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%ba%ce%b9%ce%ba%cf%8c-uav-%cf%80%ce%ad%cf%84%ce%b1%ce%be%ce%b5-%cf%80%ce%ac%ce%bd%cf%89.html
    Ως συνήθως οι βρωμότουρκοι,αυτοί ήταν ανέκαθεν. Αλίμονο στους βλάκες που τους πιστεύουν,ότι θα γίνουν άνθρωποι ποτέ.
    Αλίμονο και σε'μας που σε κάθε μας πρόβλημα,τρέχουμε στους σφαγείς "συμμάχους"μας,για να μάς σώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή