«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

ΟΙ ΚΟΥΛΗΔΕΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ… ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Σχόλιο ΜΑRK TWAIΝ:  Οι πολιτικοί και οι πάνες πρέπει να αλλάζονται συχνά για τον ίδιο λόγο.



Σε χθεσινή μας ανάρτηση, αναφερθήκαμε στα επίσημα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Ελέγχου Συνόρων, Μετανάστευσης και Ασύλου (ΕΣΚΕΣΜΑ), σύμφωνα με τα οποία, στις 4 Αυγούστου υπερέβησαν τους 20.000 οι «εγκλωβισμένοι προσφυγες» στα νησιά του Αιγαίου. Ξεπερνώντας και το περυσινό ρεκόρ του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν 18.122 «εγκλωβισμένοι προσφυγες».

Ωστόσο, από τα στοιχεία αυτά αποκαλύπτεται πως οι Κούληδες… κρύβουν λόγια.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΣΚΕΣΜΑ, η υπέρβαση των 20.000 σημειώθηκε στις 4 Αυγούστου 2019, όταν τα «προσφυγάκια» στα διάφορα hotspots των νησιών του Αιγαίου έφτασαν τις 20.131 με τις νέες αφίξεις.

Ανατρέξαμε όμως στην ιστοσελίδα του Λιμενικού και την συγκεκριμένη ημέρα… δεν υπήρχε καμμιά καταγραφή νέας άφιξης στα νησιά του Αιγαίου!
Αν νομίζουν οι χαζοι-Κούληδες πως με τέτοια κολπάκια θα κρύψουν την αλήθεια κάτω απ’ το «χαλί», είναι γελασμένοι! Ήδη τα νησιά «βράζουν» και η έκρηξη της αγανάκτησης είναι θέμα χρόνου!

(ΥΓ): Αλήθεια, γιατί τα… λαθρομεταναστευτοφάγα «ακροδεξιά» διαδικτυακά παπαγαλάκια των Κούληδων, δεν κάνουν καμμιά αναφορά στις καθημερινές αφίξεις νέων… επενδυτών; Και γιατί κάνουνε γαργάρα τα… ρεκόρ προσέλκυσης λαθρομεταναστών της αγαπημένης τους κυβέρνησης;

ethnikismos.net

triklopodia.gr


Διαβάζουμε επίσης:
ΜΚΟ Ισλαμιστών καλεί πρόσφυγες να διαδώσουν "το μήνυμα του Ισλάμ" στην Ελλάδα | Tribune.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου