«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ! ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΓΑΛΜΑΤΑ, ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ ΤΟΝ ΤΥΜΒΟ, ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!!! (2 ΒΙΝΤΕΟ)

ΒΕΒΗΛΟΙ ΤΟΤΕ ή ΤΩΡΑ;;; 
Γράφει ο Aστέριος Tσίντσιφος 




Και αφού έκτισαν τοίχο με επιμέλεια, από τις βάσεις των αγαλμάτων, έως και την οροφή, από την τρύπα αριστερά μπαινόβγαιναν οι εργάτες που κατάχωναν τον θάλαμο του ψηφιδωτού!

Όταν τα αγάλματα αποκαλύφθηκαν, η συμπαγής κατάχωση από πίσω έγινε ορατή. Ακριβώς όπως και η κατάχωση του πρώτου θαλάμου, όπως φαίνεται στη φωτογραφία.

Παντελώς αδιατάρακτες οι καταχώσεις, φύλαγαν τα μυστικά που οι αρχαίοι ήθελαν να προστατέψουν.

Και τότε ήρθαν οι ΒΕΒΗΛΟΙ. Με ένα ριφιφί που το ονόμασαν ανασκαφή, ασέλγησαν σε αυτά που επτασφράγισαν οι Μακεδόνες! Η άποψή μου! Εσύ Μενδώνη και Περιστέρη, θα μας περιγράψετε ακριβώς τον ΤΡΟΠΟ που συλήθηκε το μνημείο. 


Στα αρχαία χρόνια βέβαια, όπως όλοι συνενωμένοι ισχυρίζεστε! 

Θα μας περιγράψετε πως παράκαμψαν τα εμπόδια οι βέβηλοι και πως το έκαναν, ώστε να μην φαίνεται σήμερα η αρπαγή. 

Εγώ περιέγραψα ήδη στις αρχές, με πιο τρόπο ακριβώς ΕΣΕΙΣ συλήσατε το μνημείο, όπως και την ακριβή μέθοδο επτασφράγισης του μνημείου από τους αρχαίους!

Η εικόνα ίσως περιέχει: εσωτερικός χώρος και υπαίθριες δραστηριότητες


Έκλεψαν 3 φορτηγά με αγάλματα στην Αμφίπολη.

Βόμβα Τσίντσιφου !!!! H εκπομπή είναι ακουστική - ραδιοφωνική και θέτει ερωτήματα όπως :

Tι κρύβει η Αμφίπολη ;
Eίναι εκεί ο Αλέξανδρος ;

Yπάρχουν στοιχεία που το αποδεικνύουν ;
Γιατί τόσα χρόνια έχει αποσιωπηθεί το μνημείο ;

Ηταν ή όχι ασύλητο το μνημείο ;
Γιατί δεν βγάζουν τα κινητά ευρήματα στην δημοσιότητα ;
Τι γράφουν οι επιγραφές ;
Γιατί τόση μυστικότητα ;

Γιατί αμείφθηκαν πολιτικά οι κυρίες Μενδώνη ,Περιστέρη και Παναγιωταρέα ;
Πως συνδέονται όλα αυτά με τις Πρέσπες ;

Πότε θα χουμε τα πρώτα αποτελέσματα από την δικαιοσύνη μετά τις μηνύσεις που κατατέθησαν ;

Τις απαντήσεις τις δίνει ο κος Αστέριος Τσιντσιφός....δείτε την αν έχετε την υπομονή , έχει ενδιαφέρον.




ΒΌΜΒΑ ΤΣΊΝΤΣΙΦΟΥ, ΈΚΛΕΨΑΝ 3 ΦΟΡΤΗΓΆ ΜΕ ΑΓΆΛΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΊΠΟΛΗ

2 σχόλια:

  1. Αν σκεφτουμε οτι η αρχαια Ελληνικη ιστορια μας παραδοθηκε μεσα απο το 2-4% των χειρογραφων της αρχαιας γραμματειας αντιλαμβανεται κανεις οτι ειναι πιθανοτερη η ιστορικη εκπληξη απο την ιστορικη επιβεβαιωση που πιστευουμε.Πρεπει να το γνωριζουμε.Οι καθε ειδους εχθροι της Ελλαδος διαχρονικα προσπαθησαν να εξαλειψουν το μεγαλειο αυτου του πολιτισμου.Ακομα και ο Φαλμεραυερ καπου γραφει οτι ειναι ανεξηγητη, αδιανοητη και πρωτοφαντη στην ιστορια η λυσσωδης μανια καταστροφης της Ελλαδος απο τους καθε ειδους υπονομευτες της.Αλλα ακομα και εμεις εχουμε ελαχιστη και ομιχλωδη αντιληψη εκεινης της εποχης και ο κυριοτερος λογος ειναι οτι ειμαστε δυστυχως πνευματικα παραγωγα των εχθρων του Ελληνισμου περισσοτερο απο οσο ειμαστε παιδια της Ελλαδος.Διοτι απο την μαχη της Πυδνας και εντευθεν χασαμε εντελως την Ελληνικη Κυριαρχια και την Ελληνοπρεπη παιδεια την οποια με χιλιες δυο δυσκολιες και αναποδιες επαναποκτησαμε οπως επαναποκτησαμε το 1930.Σκεφτομαστε συμφωνα με τις νορμες και τα δογματα μη Ελληνικων αποψεων.Οσο και αν η καρδια, η λογικη, το θυμικο, το συλλογικο ασυνειδητο ειναι Ελληνικα!!! Η Ελλας εχει ελαχιστη σχεση πνευματικη πχ με τον χριστιανισμο και ουδεμια με τον μαρξισμο και τα πνευματικα ρευματα της Νεας Εποχης.Με τα γυαλια ξενων ιδεολογηματων και κοσμοαντιληψεων ειναι πολυ δυσκολο εως αδυνατο να δωσουμε πειστικες εξηγησεις για το παρελθον.Τα ιστορικα στοιχεια και ντοκουμεντα της Αρχαιας Ελλαδος εχουν καει στην πυρα απο λυσσασμενους επηλυδες εισβολεις, απο φανατικους φαιοχιτωνες κατα τον Ευναπιο και εχουν πλαστογραφηθει απο πολιτικους και θρησκευτικους απατεωνες.Η ειναι θαμμενα στις βιβλιοθηκες των υπονομευτων της.Γιαυτο και οι ανασκαφες οπως αυτη της Αμφιπολης δημιουργουν μεγαλη ταραχη στους εξουσιαστες και τους διαχρονικα εχθρους της Ελλαδος.Γιατι μιλαει το ιδιο το μνημειο κατι που μπορει να ανατρεψει μονομιας, ακαριαια και δια ροπαλου ψευδολογιες και ιδεοληψιες αιωνων.Οι κατοικοι ιδιως της περιοχης αυτης δεν πρεπει να εφησυχαζουν και να εμπιστευονται ΚΑΝΕΝΑ!! Νηφε και μεμνησο απιστειν που ελεγε και ο ποιητης Επιχαρμος!! Μπορουν και πρεπει να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ως τοπικη κοινωνια την συμμετοχη παρατηρητων τους στις οποιες ανασκαφες.Εστω και τωρα!! Ειναι βεβαιο οτι η ΝΤΠ θα αλλοιωσει τα στοιχεια θα τα εξαφανισει η θα εμφανισει αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Thales τα ειπες ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή