«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019

«ΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΟΙΡΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: 4 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΚΟΜΑ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ»



Η χώρα μας σύρεται για μια ακόμη φορά στο τραπέζι για να ξεπουλήσει τα συμφέροντά της! Μετά τις Πρέσπες οδεύουμε μαθηματικά σε μία νέα-ταπεινωτική ήττα: στο μοίρασμα του Αιγαίου και των πόρων του!

Δείτε το παρακάτω βίντεο από το 0.56’11 (από το 56ο λεπτό δηλαδή) μέχρι το 1.00’10: Η Τουρκία με όπλο τους μετανάστες τους οποίους απειλεί να στείλει όλους στην Ελλάδα θα μας πάρει το μισό Αιγαίο. Έχει τη Γερμανία υποστηρικτή της κι εμείς δεν κάνουμε τίποτε.



katohika.gr

7 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΠΟΤΑ !

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ !

    ΑΠΛΑ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ !!!

    ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΗΣΤΟΥΝ !

    ΕΝΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ !

    ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ;;;;;;;;

    ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ;;;;;;;;;;

    ΕΛΕΟΣ !

    ΛΟΓΙΑ !

    ΛΟΓΙΑ !

    ΛΟΓΙΑ !

    ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΡΑΦΗΣ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ .......

    ΜΟΝΟ ΑΓΩΝΑΣ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ...........


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν ξεκινήσει η επανάσταση του 1821,γινόντουσαν κάποιες προετοιμασίες με άκρα μυστικότητα ,στα πολεμοφόδια .Στην ψυχή ,ήταν όλα έτοιμα ,σε αυτούς που είχαν αποφασίσει.Κανε το ίδιο.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ !
      ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΈΤΟΙΜΑ ; ; ; ; ;

      ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝ .................

      Διαγραφή
    2. Δεν μπορουν να αφανισουν τους Ελληνες ! εκεινοι που αφανιζονται ειναι τα αφεντικα της ελιτ !να βγαλω μπλοκακι; εγω ψαχνω τον χοντρομπαλα χενρυ ,ρε το παιδοφιλο παιδοβουβαλο ! που στο διαολο κρυβεται συνεχεια ; ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
    3. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ ΚΑΙ ΕΝΩ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΥΝΕΛΙΑ ,

      ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ Έλληνες ,

      ΜΕ ΓΕΜΑΤΑ ΦΕΡΕΤΡΑ ,
      ΑΔΕΙΕΣ ΚΟΥΝΙΕΣ,

      ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ , ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ , ΝΤ-ητη ,

      ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΥΠΗΡΧΕ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ,

      ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ,

      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ : ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ .

      ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΩ ΔΙΑΛΟΓΟ ......

      ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ .

      ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .


      Διαγραφή
    4. Κατα συμπτωση ειδα το σχολιο σου ανωνυμε ,εσυ ζευγαρωνεις με λαθρο κουνελο η λαθρο κουνελα ; οποιος θελει να φυγη για αλλη χωρα ειναι ελευθερος και τα σκυλια δεμενα ,οταν κληθη θα επιστρεψη .Εκαστος εφ ω εταχθη .Να θυμασαι οτι ο οηε εχει ξεμεινει απο μπικικινια ,ο σορος εχει συλληφθει και αλλα πολλα που δεν τα ξερεις και δεν θελουν να τα μαθαινης .οχι μονο εσυ εδω ,αλλακαι σε αλλες χωρες αλλως θα εβγαινε ο ανθρωπινος πληθυσμος με οπλα και οποιον ευρισκε θα τον εκτελουσε .ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗ ΣΕ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ ,ΟΥΤΕ ΘΑ ΠΗΔΗΞΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ,ΜΗΔΕ ΘΑ ΚΡΕΜΑΣΘΗ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΗΝ ΕΛΙΑ .καταλαβαινεις....;ειμεθα σε φαση αναμονης .ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ;την ωρα που θα εισαι ετοιμη .ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ/ ΕΤΟΙΜΗ .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    5. «Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι»

      ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ).

      Διαγραφή