«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Ξεκίνα το και θα φάς καλά λαθροέποικε.....

Μετάφραση: «Ε, φασίστες, είμαι καλά στη νέα μου χώρα, δεν μπορείτε να επιλέγετε τις κινήσεις μου, θα συνεχίσω να αλλάξω το πρόσωπο και την ατμόσφαιρα στη νέα πόλη μου. Η πόλη μας πρέπει να καθαρίσει από τον φασισμό».


Οργή προκάλεσαν οι αναρτήσεις του μέλους του τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρου Γιάνναρου, στα social media, στις οποίες χαρακτήρισε «πίθηκο» και «απόβρασμα» τον "Ιρανό πρόσφυγα" Arash Hampay, ο οποίος ζει στην Ελλάδα.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιώργου Στεργίου διαγράφεται ο κ. Γιάνναρος Θεόδωρος του Δημητρίου από μέλος του κόμματος και χάνει όλα τα δικαιώματα και τα αξιώματα που απορρέουν από την ιδιότητα αυτή».

Την δήλωση του Θεόδωρου Γιάνναρου αποδοκίμασε νωρίτερα και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, λέγοντας: «Τέτοιου είδους δηλώσεις δεν έχουν θέση στο κόμμα μας!»

Αφορμή αποτέλεσε η παραπάνω ανάρτηση του Hampay στο Twitter.

Σχολιάζοντας την ανάρτηση ο Θεόδωρος Γιάνναρος έγραψε «θα πας από κει που’ ρθες, πίθηκε».



Στη συνέχεια επιχείρησε να εξηγήσει τον χαρακτηρισμό του, χρησιμοποιώντας ακόμα περισσότερα πολύ ενδιαφέροντα κοσμητικά επίθετα.. αποκαλώντας τον  ζώο και απόβρασμα! 🤭


12 σχόλια:

  1. Άμεεε !όχι ήλθε εδώ πληρωμένος για σας χαιδεψη !Έλα δω πουστη μεμετη ,γαμω τον μωχαμετη σου ,που μας βρίζεις και από πάνω και μας απέιλεις και συ και τα σκατα τύπου Πακιστανό αχμετη ,να δης το Πέραμα ,όπως οι πρόγονοι σου ,Έλα ρε ,μην κλάσεις πατάτες και λακισεις ,στάσου να δης τι σου ρχεται ,σκατιαρη.Να δης ,αν προλαβης ,πως θα σας πάρη ο διάολος από δω μέσα .Μουνοσκυλα.Οπως κύριοι και κυρίες καταλαβαίνετε ,ανασκουμπωθειτε.Ξερουν τι χώνουν εδώ μέσα οι ΜΚΟ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ,έχουμε μπει στο και ένα ,του χρόνου.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ποιους προκάλεσε οργή ,η γραφή του Γιάνναρου ;στα τσουτσεκια που λαδωνονται από τον θείο ροτσι ;,στους κοπριτες που μισούν καθετί ελληνικο;α ρε πουστη χουχλου μπουχλου ,να σε είχα μπροστά μου ,να σε πνίξω στα άντερα σου ,που με απέιλεις και από πάνω.Αντε ρε κοπριτες ,να δούμε πόσο αντέχουν τα ποδαρια σας.Γαμω τον σιλιχταρ μπόδα σας και γαμω τον μωχαμετη σας.Στασου να δης την μόστρα σου ,άντε ...για ξεκίνα.Αντε ρε μπινε και βιάζομαι !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε! ας ξεκινήσουν! τί περιμένουν; ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ!

      Διαγραφή
  3. Και ποιος τους γαμεί τους αλληλεγγυους ;τι είναι οι αλληλέγγυοι ; τα πουστρονια της μοσαντ.Με τι κωλο κάνουν σαματά ;και ποιος τους είπε ,ότι σκιαζομαστε από τα κουνήματα τους ;Ρεεεεε ,σας μιλάω για την πατρίδα μου ,και όχι για το κωλοχανειο που σας πληρώνει.Και τι είναι τα κουραδια που στέκονται παρά πόδας στους λάθρο εισβολείς ;ξεκινήστε το ρε !γιατί αργείτε ;ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ααααα! και που ¨σαι σκατατζη .δεν ειναι η νεα ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ ,εισαι πολυ προσωρινος λαθρο εδω ,στο εγγυωμαι και ασε τα πουστικα δασκαλεμενα ,αρκουδιαρη ,μου κουνας και το δαχτυλο .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διάβασα σήμερα ότι ο Διηνέκης ασχολήθηκε με το θέμα, γράφοντας πως η διαβόητη Εξαρχειώτικη αφίσα με το Καλάσνικωφ είναι γραμμένη (καί) στα Περσικά (κι όχι στα Αραβικά) - κι αναρωτιέται αν εμπλέκεται η ...Μωϋσάντ!

    Έ, λοιπόν, ναί! Οι Πέρσες, που κάθε χρόνο αυτοσφάζονται στον Πειραιά, στη γιορτή τους που λέγεται "Ασσούρα", είναι καθεστωτικοί (των μουλλάδων) καί μάλλον φιλικοί προς τους Έλληνες. Αλλά ετούτος εδώ ο Πέρσης (καί πρόπερσης - lol!!!) είναι απ' τους αμερικανόφιλους αντικαθεστωτικούς, καί σαφώς εχθρός της Ελλάδας καί των Ελλήνων.
    Που σημαίνει, ότι ηπαπαραίοι καί τζιούζ ψάχνονται να βάλουν πράκτορες, γιά να προκαλέσουν σύγκρουση ΚΑΙ της Ελλάδας με το Ιράν, καί συμπαράταξη της Ελλάδας με το νατοϊκό αντι-Περσικό στρατόπεδο (εν όψει σχεδιαζομένης επιθέσεως του Οξαποδουήλ εναντίον του Ιράν). Γιά την οποία συμπαράταξη, ο Ελληνικός Λαός δεν έχει καμμία όρεξη. (Δεν τραβάμε εμείς τίποτε ζόρια με τους Πέρσες, ίσα-ίσα που παίρνουμε απ' αυτούς καί πετρέλαιο με πίστωση.)

    Μιά έξυπνη κίνηση θα ήταν να τον τσουβαλιάσουμε (νύχτα, χωρίς μάρτυρες), καί να τον παραδώσουμε στους μουλλάδες διά τα περαιτέρω. Αλλά πού να βρεθεί μυαλό "στας Αρχάς" του ψευτο-Ρωμαίϊκου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός Εργοδότα! Ακριβώς γι αυτό τον λόγο έβαλα εξ αρχής εισαγωγικά στο "Ιρανός πρόσφυγας".

      Διαγραφή
    2. Ναι ,σε διάβασα ,και χθες το σχολίασα εδώ : γράφοντας ,άσε τα πουστικα τα δασκαλεμενα.Ακομη δεν πάτησε το πόδι του ο λάθρο ,εδώ ,άρχισε .Ξέρω άριστα ,ότι μέσα στο Ιράν ,οι χάζαρο μαφιόζοι πράκτορες δουλεύουν για την έναρξη πολέμου ,με τον πόλεμο ,τα καθηκια ,πιστεύουν ότι θα την γλυτώσουν ,στην αναμπουμπουλα χαίρεται ο λύκος.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Όταν τους μιλά η μοσαντ ,στέκονται σούζα ,τι λέω ;ξέρω πολύ καλά τι λέω.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  6. ΦΙΛΕ ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ , ΕΤΣΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ,ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΜΕ ΠΙΣΤΩΣΗ ( ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ) ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΥΠΑΚΟΥΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΠΙΣΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΥ . ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝΙΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΦΟΦΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΡΑΞΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ????? ΜΟΥΓΚΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΩΜΕΝΑ ΜΜΕ . ΕΜΑΘΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟ REZA ARASH HUMPAY ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2019/09/blog-post_327.html?m=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΑΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΝΑ ΤΗΝ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΧΥΝΤΙΑ...ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΑΣΤΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΕΙΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ...ΕΠΕΙΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΕ ΟΡΚΟΥΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ...



    ΚΟΙΤΑ ΜΟΜΟ ΤΗΝ ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...


    ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΤΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΙΠΟΔΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΙΩΠΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΞΕΝΟΦΟΒΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΙΟΣ...ΜΗΝ ΜΗΝ ΛΕΣ ΛΟΓΙΑ ΑΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΜΕ ΑΣΧΗΜΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΝ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ...ΕΙΝΑΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΑ...


    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή