«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Δεν ντρέπονται λίγο! Απίστευτη προπαγάνδα σε παιδιά Δημοτικού υπέρ "προσφύγων"!

Σχόλιο Διόδοτου: Δεν θα σάς περάσει ρε πούσ@@δες! Ό,τι ανακαλύπτουμε θα το δημοσιεύουμε παντού για να δημιουργηθεί ρεύμα αντίδρασης. Σε σημείο που, όσο είναι δυνατό, χιλιάδες γονείς σε όλη την Ελλάδα να έρθουν στα σχολεία και να τα σκίσουν ή να τα κάψουν εκεί μπροστά σας αυτά τα σκουπίδια που αποκαλείτε βιβλία, και να τραβήξουν και βίντεο που θα σταλούν παντού για πανευρωπαϊκή ντόμινο κατάσταση. Το έχετε ξεφτιλίσει με την εμμονή να δεχτούμε τις λαθροκατσαρίδες σας. Και κανονικά, τώρα, θα έπρεπε όλοι να έχουμε μπει σε ΙΧ, σε πούλμαν και αεροπλάνα και να βρισκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων του Καραβόμυλου Στυλίδας. Δεν θα σάς περάσει ούτε αυτό, ούτε κανένα σας άλλο σχέδιο, όπως π.χ. εμφύλιος. Γι αυτό και έχει κατσικωθεί δύο χρόνια παραπάνω και το ερπετό Πάιατ στη χώρα μας, γιατί δεν εξετέλεσε την αιματηρή του αποστολή, αντίστοιχη της Ουκρανίας. Τα έχετε βρει σκούρα με τους Έλληνες, και σάς υποσχόμαστε πολλές ακόμα εκπλήξεις... 

 

“Κοντά στην περιοχή σας έχει δημιουργηθεί ένας καταυλισμός όπου φιλοξενούνται πρόσφυγες διωγμένοι από διάφορες χώρες. Όμως κάποιοι θέλουν να τους διώξουν. Η τάξη σας, λοιπόν, αποφασίζει να ζητήσει από τον δήμαρχο να συνεχίσουν οι πρόσφυγες να φιλοξενούνται στον καταυλισμό και να τους βοηθήσει να βελτιώσουν ακόμα περισσότερο τις συνθήκες ζωής τους. Ετοιμάστε την επιστολή που ακολουθεί, με σκοπό να πείσετε λογικά αλλά και να συγκινήσετε τον δήμαρχο.”
Στην επιστολή χρειάζεται να πείτε τις απόψεις σας και να τις αιτιολογήσετε:
  • πώς ζουν τώρα οι πρόσφυγες στον καταυλισμό
  • γιατί δεν πρέπει να τους διώξουν
  • γιατί είναι σωστό να τους βοηθήσουμε να φτιάξουν τη ζωή τους.

Η παραπάνω είναι γραπτή άσκηση στο βιβλίο γλώσσας της ΣΤ΄ Δημοτικού. Είναι μια άσκηση που κάνουν όλα τα Ελληνόπουλα. Και είναι σαφές ότι μόνον άσκηση προπαγάνδας εκ μέρους αυτών που έγραψαν και ενέκριναν το βιβλίο είναι και τίποτε παραπάνω.
Πληρώνουμε όλοι μας τους φόρους μας, για να μπορούν τα παιδιά μας να μάθουν γράμματα και αντί να κάνουν αυτό, τους γίνεται πλύση εγκεφάλου, από μια δράκα ανθρώπων που θεωρούν ότι έχουν καθήκον να περάσουν τις δικές τους ιδέες στα δικά μας παιδιά!
Η νέα Υπουργός Παιδείας θα πρέπει να αλλάξει όσο το δυνατόν πιο σύντομα αυτά τα βιβλία και να επαναφέρει τα σχολεία στον ρόλο τους. Που σίγουρα δεν είναι η προπαγάνδα υπέρ διαφόρων αριστερίστικων φαντασιώσεων!


righter.gr

6 σχόλια:

  1. τι παει να πει δεν ντρεπονται λιγο? γιατι να ντραπουν?
    την δουλεια τους κανουν και την κανουν τελεια οι μπολσεβικοι
    αψογη προπαγανδα και ειναι υπερηφανοι γιαυτο
    εμεις οι ελληνες πρεπει να ντραπουμε παλι που τους αφηνουμε να τα κανουν αυτα απο το 74....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπαρχει και κατι αλλο αγαπητε, με πληροφορισε ενας αρθρογραφος απο μια εφημεριδα εχει και φωτογραφια (εχω στοιχεια).
    Οτι στα δημοτικα σχολεια γινονται μαθηματα αυνανισμου στα παιδια,ετσι
    προοδευουμε και ως προς την σεξουαλικη διαπαιδαγωγηση αλλα ΚΑΙ με βοηθητικα...σχολικα (βοηθηματα)
    για πεη...!!!
    Αυτη ειναι η αναπτυξη για ολους που υποσχεθηκε στην ΔΕΘ ο κουλης???
    Η ΜΑΛΑΚΙΑ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααμμ ....σας το έγραψα προχθές με την επιστολή της γονείς στην δασκάλα ,από τα πετα και κουβεντιάσει το έτσι...από τα πετα και την επόμενη ...στην ξεπετα !για κάντε το 5-10 άτομα κάνα δυο φορές....πανελλαδικά ,έτσι και αλλιώς σε δασκάλα πορνό σταρ θα μιλάτε,άμα δεν ντρέπεται η μία Καλίφα κάντε την εσείς να ντραπη.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Ξεβρακωνονται κανονικά ,αυτό θέλουμε !να βγαίνουν στην επιφάνεια !σαφώς και είναι ξεφτιλισμενοι ,σαφώς και είναι μισελληνες ,σαφώς και είναι σκουληκαντερες.Ολοι το ξέρουν ,όλοι το γνωρίζουν ,ακόμα και αυτοί που είναι τσανακογλυφτες στο στρατόπεδο τους ,κάνουν τον μουγκο .Αν χρησιμοποίηση βία στο σχέδιο του ,απέτυχε ο χάζαρο μαφιόζος.Το κάνη μόνο υπόγεια και κεκαλυμμενα.Η φροντεξ ,δεν είναι εδώ για αποτροπή εισβολής και περιφρουσης των συνόρων μας ,λες και εμείς είμαστε ανάπηροι να το κάνουμε ,είναι για καταγραφή και για να εμποδίση ακραίων ενεργειών από μέρους μας εναντίον των εισβολεων.Θελετε να νομίζετε στροφές ότι δεν θα αντιδράσουμε ;ααα ,εμείς δεν έχουμε πρόβλημα ξέρετε κουφάλες σκατιαρηδες ,ότι είμαστε απρόβλεπτοι και αυτό σας γεμίζει σκατό τον εγκέφαλό σας από τον πανικό σας ,ξέρετε ότι τα γαμημενα αφεντικά σας εξολοθρεύοντας και εκεί απάνω ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ,που θα πείτε ,οοουυυφφφ ,θα σας λιανισουμε τα πα ι δια,θα φάτε το ξύλο της αρκούδας ,ασύμμετρα και συμμετρικά .Αυτό είναι ΟΥΡΑΝΙΟ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΤΑΞΙΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ.Κατι μπινεδες της seebirg ,της frontex ,κάτι πρακτορακια του κώλου ,θα χανωνται ξαφνικά .....ρε τι έγινε ο πουστης ;η γη τον κατάπιε ;ααχαχαχα !δεν έχετε ιδέα τι γαμησι τρώτε πίσω από την κουρτίνα ,τώρα θα πάρετε και την ιδέα μπροστά από την κουρτίνα ,τα τζιχαντακια σας ,θα ξαναβάλουν σουτιέν και κυλοτες για να γλυτώσουν ,άλλα αυτήν την φοράν....οποίος γλυτώνει από εμάς θα τον περιμένη στην γωνία Ο ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ....ΑΤΙΣ ΥΒΡΙΣ ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΙΣΙΣ.Σκροφιδια ,ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ,ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΠΙΑ.Ερπετακια ,όπως μας είπε και ο Γιούνκερ....καλή δύναμη Έλληνες ....εμείς σας το λέμε νωρίς ,καλή δύναμη στο ξεκωλιασμα .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαζι με τα Βιβλια μαλλον πρεπει να αλλαξει και η υπουργος. Θα ηταν οτι καλυτερο για τη χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το εχουμε ξανα και ξανα ,στον ενηλικο δεν περναει η μπογια τους πια ,την πεφτουν στα παιδια ως ευαλωτα και ως πιστευουν να πετυχουν την ελλειψη πληροφορησης .απο πλευρας γονεων .ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΩΛΟ ΥΠΑΛΛΗΛΕ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ,ΝΑ ΔΕΧΘΩ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ; ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙΣ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ ; ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΨΕΥΤΙΑΣ ΣΟΥ; ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑΣ ΣΟΥ ; ΤΗΣ ΟΣΦΥΟΚΑΜΨΙΑΣ ΣΟΥ ;ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΤΣΙ ΚΑΝΩ ;πονταρουν επισης ,στην υπαρξη πολλων ηδη λαθρο δευτερης γενιας ,που θα τα καπακωσουν πανευκιλα ,λογω ομοιας καταστασεως.Ολα δειχνουν ,οτι τα πλανα τους βαινουν καλως.ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ! ΟΤΑΝ ΞΕΡΗΣ ,ξεκαρδιζεσαι στα γελια !ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΘΗ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΥΟΥΝ ΤΟΣΟ ΔΥΣΧΕΡΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή