«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

ΝΤEΪΒΙΝΤ ΑΪΚ: Σατανισμός-Παιδοφιλία

Το 1ο μέρος εδώ
---μετάφραση vasoula2908 ---

   

 
 

30 σχόλια:

  1. Άστοχο ως προς το άρθρο ,αυτό που θα γράψω , αλλά ελπίζω ότι θα διαβασθη έτσι καλύτερα.ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΜΟ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΑΣΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ.Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΔΕΝ ΧΡΟΝΟΤΡΙΒΕΙ.ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ !ΜΗΝ ΥΠΟΚΥΠΤΕΤΕ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ.ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟ ,Η,ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ.ΕΔΩ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΘΕΣΘΕ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΩΘΕΙΤΕ.ΟΙ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟ ΕΙΣΒΑΛΛΟΝΤΕΣ ,ΤΟΥΣ ΣΤΗΝΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ,ΜΟΝΟ ΟΠΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ....ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΙΣΕΣ,ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΟΤΘΙΑΣ.ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ,ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ,ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ,ΣΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟ.ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ,Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΑΣ ,Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ,Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΑΣ.ΤΥΠΟΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΣ ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΟ.ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΙΜΑ.ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΤΕ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητοί αδελφοί

    Ορίστε η κατάντια της κοινωνίας μας >> https://www.iefimerida.gr/zoi/oyres-se-ontision-gia-tainies-porno-sto-peristeri

    'Οχι μονάχα πιάσαμε τον πάτο του βαρελιού αλλά έχουμε αρχίσει και να τον γλύφουμε... Πραγματικά πιστεύει κάποιος ότι η ανεργία είναι αυτή που ώθησε όλους αυτούς να κάτσουν στην ουρά με την προοπτική να γίνουν πορνοστάρ γιά να λύσουν το οικονομικό τους με "fast cash";;; Προσωπικά δεν το πιστεύω... Η ανεργία αποτέλεσε την αφορμή γιά να αποκαλυφθεί - ακόμα μιά φορά, αλλά πιό κραυγαλέα - ότι η ελληνική κοινωνία νοσεί βαριά. Βαρύτατα!!!Δηλαδή, ζούμε σε μιά εποχή όπου μιά μάνα δεν έχει άλλες επιλογές ώστε να αναγκαστεί να κάνει πεζοδρόμιο προκειμένου να ζήσει τα παιδιά της;;; Δεν το νομίζω! Δηλαδή η κοπελλίτσα των 18, 19 ή 20 ετών αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα;;; Τη στιγμή που ζει ακόμα με τους γονείς της και έχει φαϊ και ύπνο τζάμπα;;;
    Ποιά είναι τα έξοδά της;;; Τα καλλυντικά της;;; Η βόλτα γιά καφέ;;; Αυτός είναι ο λόγος που την ώθησε να κάτσει στην ουρά προκειμένου να επιλεγεί να παίξει σε τσόντα;;; Ο 62χρονος τι δουλειά έχει;;; Ο 35άρης ή ο 40άρης γιατί δεν πάνε στο χωράφι να δουλέψουν;;; Θέλουμε να εκτοπίσουμε τους λαθρό. Πως θα γίνει αυτό;;; 'Εχοντας τους μαντραχαλάδες να ξύνουν τα αποτέτοια τους στην καφετέρια;;; Είναι σε ηλικία που στείβουν πέτρα. Σε κάνα μήνα άντε δύο ξεκινάει το μάζεμα της ελιάς. Ποιός από όλους αυτούς τους νταβραντισμένους π@@τσαράδες με τα τατουάζ θα πάνε στις ελιές;;; ΟΥΔΕΙΣ!!! Φοβούνται μην πάθοπυν κάνα διάστρεμμα!!! Κλανιά-μαγκιά όλοι... 'Εχω έναν γνωστό μου που ζει στο Ν. Ηλείας και έχεις ελιές. Κάποια χρόνια πριν, ζητούσε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 'Ελληνες να πάνε να δουλέψουν μαζί του στο μάζεμα της ελιάς. Δεν ήθελε τηγανοκέφαλους στη δούλεψή του. 'Εφτιαξε έναν ιστότοπο που διαμέσου αυτού θα μπορούσε κάποιος ('Ελληνας) να συμπληρώσει μιά φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Πρόσφερε φαϊ και ύπνο ΤΖΑΜΠΑ, και έναν ντενεκέ λάδι. 'Αρα το μεροκάματο που θα έβγαζε κάποιος θα ήταν καθαρό αλλάκαι στο τέλος θα είχες και το λαδάκι σου. Τι το πιό ωραίο! Δεν πήγε ΚΑΝΕΝΑΣ (πούστης) 'Ελληνας!!! Αναγκάστηκε το παλληκάρι στο τέλος να προσλάβει ασιατικά υβρίδια!!! Ο Αριστόμαχος πιό πάνω καλά τα γράφει. Αλλά πραγματικά πως θα αντιμετωπίσεις τους λαθρό εάν δεν κατακλήσεις τα μέρη όπου απασχολούνται, με 'Ελληνες;;;; Να τους περάσεις το μήνυμα ότι "τα ψωμιά τους τέλειωσαν" και τώρα το (μ)π@@λο!!! 'Αλλος τρόπος δεν υπάρχει. Αυτό γιά να γίνει απαιτεί μιά κοινωνία αφυπνισμένη έχοντας την απόλυτη αντίληψη του τι πραγματικά συμβαίνει στην ενδοχώρα. Πως θα πάρεις θέση μάχης απέναντι στην σιωνιστική και χαζαρική λαίλαπα;;; Με ευχολόγια και σχόλια στο διαδίκτυο;;; Μονάχα με τη δημιουργία μικρών φορέων από τη βάση. Δηλαδή από τον ίδιο τον κόσμο. 'Ενας ιστότοπος όπως ο Διόδοτος μπορεί να "αναβαθμιστεί" σε "άρμα μάχης" με την πρόσκληση περισσοτέρων στις γραμμές του. Αυτό θέλει μιά άλλη φιλοσοφία, μεθοδολογία, συντονισμό και προσέγγιση. Απαιτεί τη συμμετοχή και συμβολή όλων μας. Δεν είναι οι "χράπα-χρούπες" που θα λύσουν το πρόβλημα. Τώρα είναι η ώρα να αποδείξομε το πόσο πολυμήχανοι είμαστε αυτοί που αγαπούμε την πατρίδα μας. Το μυαλό μας είναι το όπλο μας... 'Ολα είναι θέμα στρατηγηγικής (Θα επανέλθω)

    Συγγνώμη γιά την πολυλογία μου

    Ιωάννης(Aq)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πολυλογία σου φίλε μου είναι δροσιά λογικής κι αφυπνισεως. Χρήζει ανάρτησεως ως άρθρο το απόγευμα. Να επανέλθεις σήμερα κιόλας, για πληρέστερο λόγο. Δεν σου κρύβω ότι με αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.. ΈΤΣΙ ΜΟΥ 'ΡΧΕΤΑΙ να ονομάσω την ανάρτηση σου "Παρικμασμαινη Ελινικη Κινονια", ορθογραφία του Δημιουργική Επανάσταση Παντού, του οποίου καρα-τρολλ, μπορεί να διαγράφονται δύο τρία σχόλια του την ημέρα.., κάποια όμως μπαίνουν γιατί το αντικείμενο τους είναι ακριβώς αυτή η παρακμή, εντάσσοντας φανερά νομίζω και τον εαυτό του μέσα.

      Καλά.. μην βαράς αγαπητέ Ιωάννη.. "ΈΤΣΙ ΜΟΥ 'ΡΧΕΤΑΙ" είπα... 😊

      Διαγραφή
    2. Όταν με φλομωσαν οι τηγανοκεφαλοι να μου κλέβουν τα κότερα και τα κουνέλια στο χωριό ,δεν πήρα λιβάνι ,σμύρνα και μύρο ,τράβηξα το κουμπουρι και πήγα στο κονάκι τους.Και την νυχτα καραούλι στο μαντρί.Ετσι καταλαβαίνουν Ιωάννη και αυτοί και οι άπαντες ΕΙΣΒΑΛΛΟΝΤΕΣ στην πατρίδα μας. Κόπηκαν και οι κλεψιες και τα ξηλωματα των κεραμιδιών ,περπατούσα και μεριαζαν.Μην ασχολείσαι ρε συ Ιωάννη με τους κοπρες και τα πορνιδια.Το ξέρουμε.Ιωαννη μου...δεν έχουμε πιάσει πάτο ακόμη ,άλλα κοντευουμε και πάμε σβουρηχτοι σε αυτόν.Εχεις τον εχθρό μέσα στο κάστρο ,εσύ ριχτού ότι θελης ,εγώ ρίχνω σπαθί και βόλι.Οσο έχεις χρόνο σκέψου τεχνάσματα και φιλοσοφικές προσεγγίσεις ,όταν στην πέσουν καμμιά εικοσαρια γύρω σου ,αποφάσισε ....Εγώ σε θέλω μαζι μου.Ο κακός χαμός θα γινη στον πάτο.Ερρωσθε.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Αριστόμαχε έχεις και κότερα;
      ....
      Εντάξει πλάκα κάνω, καταλάβαμε ότι μάλλον κοτόπουλα ήθελες να γράψεις, και το κινητό σου έγραψε "κότερα".

      Τσα:
      http://esxatianasxesi.blogspot.com/2019/09/blog-post_59.html

      ..ή όπως λέει ο φίλος μου ο Εργ.. "έμπειρα χασαποτζιχάντια αρχίζουν και βάζουν τώρα".

      Κι εδώ, σπλατεριά:
      http://grainoftruth.ca/stuttgart-fasanenhof-germany-sword-wielding-muslim-halal-slaughtering-a-man-in-the-street-under-the-eyes-of-the-local-residents/

      Κι είναι ίδια ακριβώς με την σπάθα που θέλω να αγοράσω κι εγώ.

      Διαγραφή
    4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ19 Σεπτεμβρίου, 2019 17:37

      Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ,περιγράφει ακριβώς, τα χάλια ενός ανύπαρκτου και προδοτικού κράτους στο πρώτο του σχόλιο. Ο δέ Ιωάννης(Aq),μας γράφει για τα χάλια μεγάλου ποσοστού της κοινωνίας.
      Και'μείς που μένουμε ενεοί διαβάζοντάς τους,σκεφτόμαστε "έως πότε".
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ!!!!!!
      ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ.
      ΝΑ παρακαλάμε να γίνει πόλεμος και καταστροφή και ταραχές για να δούμε φώς στο τούνελ. Δυστυχώς ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ,που μας απέδειξαν ότι ζούμε μέρες αρχαίας Σύβαρης,ή οι τελευταίες μέρες της Πομπηίας.ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ,να νοιώθουμε παρηγοριά από μεγάλες (έτσι νομίζω) ηλικίες, ενώ τα νιάτα εκτός ολίγων εξαιρέσεων σκέφτονται και ζούνε με το κάτω κεφάλι.Μετα μας φταίει ο Χριστός και η Παναγία και οι Άγιοι για την κατάντια μας.
      Δυστυχώς οι δύο παραπάνω ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ σχολιαστές με ένα στυλ γραφής ρεαλιστικό και ματαιόδοξο,σαν όλα τα αγνά πλάσματα, για το ευρύ κοινό δεν είναι τίποτα άλλο από δύο κήρυκες μίσους, που προσπαθούν μανιωδώς να πείσουν τους κοιμισμένος ανθρώπους, ότι δεν είναι στρουθοκάμηλοι.
      ΤΡΟΜΕΡΑ ΤΑ ΣΧΌΛΙΆ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ,ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ και άς μου επιτραπεί η έκφραση,ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ:
      Hail Caesar's,who's a out to die,we salute you.MANEΟ INVICTUS MORIOR INVICTUS.

      Διαγραφή
    5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ19 Σεπτεμβρίου, 2019 20:47

      Διόρθωση:those who are about to die,we salute you.

      Διαγραφή
    6. Ψιτ...ξέρεις πόσοι από το ευρύ κοινό που με ακούν αναθαρρυνουν ;ξέρεις πόσους σωβρακοχεστες έχω συναντήσει και συναντώ ;ο λόγος μου πέφτει στο χώμα ,στον βράχο ...δεν καρπιζει...θλίβομαι για αυτά που έχω ακούσει ,χρόνια τώρα .Ηλικιωμένοι , κοπελίτσες ,κοιμωμενα ζευγάρια με τα παιδιά στο διπλανό δωμάτιο ,παππούδες , γιαγιάδες στα ερειπωμένα χωριά ανυπερασπιστοι .Βιασμοί ,ληστείες ,δολοφονίες ,εμπόριο ναρκωτικών ,καθάρματα εισαγωγής .Σύνορα αφύλακτα.Που είναι οι συνοριο φυλακές ;ελλειπή αστυνομικά τμήματα ,ξεχαρβαλωμενα περιπολικά ,κωλοπαιδαραδες εισβάλλουν στα τμήματα και κλέβουν οπλισμό.Τραβατε να ζήσετε στα χωριά και περιμένετε τον χωροφύλακα να σας γλυτωση !Εδώ μέσα έχεις κάθε καρυδιάς καρύδι ,με γνώση ,ότι η χώρα είναι μπάτε σκύλοι αλεστε.Οποιος θέλει ,να κατση κότα .Οποίος θέλει ,ας γλυφη τους πολιτευταδες και τα χέρια τους.Μιλαω σε ανθρώπους που θέλουν να προστατέψουν την οικογένεια τους ,τις αξίες τους ,τα ιερά και όσια τους .Η πατρίδα μας είναι αλωμενη εκ των έσω.Δε πα να κυνηγά η αστυνομία εδώ και εκεί ,τίποτα δεν γίνεται.Το κακό παραμένει ,τρίζει δόντια και δαγκώνει.Οσοι δεν θέλουν να δαγκώθουν....μαζί μου !pronews σήμερα :στο κτίριο στην Αχαρνών βρέθηκαν όπλα .Μπάαα ;;;οι κακομοιροι ,οι πάμφτωχοι ,οι ηλιαζομενοι ,οι πρόσφυγες ,έχουν και όπλα ;και με τι λεφτά τα αγόρασαν ;Επειδή ,δεν νογατε ,είναι όλοι τους ενημερωμένοι ,ότι εδώ μέσα θα φάνε θα πιούνε και θα γαμησουν.Λεφτα θα πάρουν και παίρνουν ,σπίτια θα πάρουν και παίρνουν ,υπηκοότητα θα πάρουν και παίρνουν.Περιμενετε τώρα να σκαρφαλώσουν πάνω σας ,στις κόρες σας ,στις αδελφαδες σας ,στις γυναίκες σας .Το θέλετε ;όχι ! Θα το κουβεντιάσετε μαζί τους ; ή θα διαμαρτυρηθείτε στον Αβραμόπουλο και στην φροντεξ ;θα περιμένετε την αστυνομία μέχρι να διευκαλυνη τον θάνατο σας ;αφού το βλέπετε ξεκάθαρα ,δεν θέλουν να πάρουν μέτρα για την προστασία μας.Θα έκλειναν τα σύνορα εάν ήθελαν.Δεν μπορούν οι προσκυνημένοι στον Πασά να κάνουν κάτι.Σε λίγο καιρό θα βαρανε τις εκκλησίες και τους παππάδες της ενορίας σας.Ηδη το δάχτυλο τους έχει σηκωθεί μπρος στα μούτρα σας.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    7. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ19 Σεπτεμβρίου, 2019 22:16

      Στα 49 μου χρόνια αδερφέ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ,δάχτυλο που κουνήθηκε μπροστά στα μούτρα μου,το γύρισα ανάποδα.Γι'αυτό έφτασα εδώ που έφτασα. Οι τραγικές διαπιστώσεις που έκανες σήμερα αδερφέ, εσύ κι'ο συναγωνιστής Ιωάννης(Aq),είναι αυτές που έχω ζήσει εδώ και χρόνια και απέμεινα μόνος μου.Και όντως σαν πρώην οπλοφόρος και σκοπευτής,δυστυχώς μόνο όταν έβγαινε όπλο,υπήρχε σεβασμός. Γι'αυτό και χρόνια εκπαιδεύτηκα σε ψυχολογία μάχης και αντιδράσεις σκοπευτή σε δύσκολες καταστάσεις.Όπως δεν θ'αφήσω να μου πειράξουν τις εκκλησίες 3τα μοναστήρια, έτσι δεν θ'αφήσω να πειράξουν τ'αδέρφια μου.
      Εγώ πάντως είμαι μαζί σας. Με τον Ιωάννη (Aq),με τον Ιωάννη 25,με τον Ahoy,με την Μπουμπουλίνα την Δ.Π ,με τον Γιώργο, τον ΜΠΛΕ ΦΛΟΓΑ 25,τον Μάρκο, το Ριτάκι μας,με όλους σας.Απλό στρατιωτάκι.Και όπου βγεί.Άς μοιράσουμε και'μείς βόλια.
      Βόλια και ατσάλι.Τώρα,άς μάς φοβούνται αυτοί.

      Διαγραφή
    8. Κυνήγι ερπετοειδών και λοιπών σιχαμερών υβριδίων! Βιντεάκι αφιερωμένο στον Αριστόμαχο!

      https://www.youtube.com/watch?v=64N4dCUCo3M

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    9. Χιχιχιχι !για αυτό και εγώ σε αγαπάω.Εισαι για ένα γιουρούσι ;αααχαχαχα !ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    10. Καλέ μου φίλε και συναγωνιστή Αριστόμαχε

      μαζί σου και με τον ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ πάω, όχι μόνο γιά γιουρούσι, αλλά και στην άλλη άκρη του κόσμου!!! Με αυτά που συμβαίνουν γύρω μου με πολύ δυσκολία συγκρατιέμαι, πλέον... ό,τι είναι να γίνει ας γίνει το συντομότερο να τελειώνουμε. Σίγουρα, στην Αθήνα και στις άλλες μεγαλοπόλεις θα δούμε μιάν επανάληψη της μάχης του Στάλιγκραντ! Από δρόμο σε δρόμο, από διαμέρισμα σε διαμέρισμα, από δωμάτιο σε δωμάτιο, από κτήριο σε κτήριο... Ни шагу назад! (Ni shagú nazád = ούτε βήμα πίσω). Μέχρι να φύγει η ερπετική λέρα...

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή


  3. > Άγιος Λουκάς Κριμαίας:

    > Να πίνετε αγιασμό, όσο πιο συχνά μπορείτε.
    > Αυτό είναι το καλύτερο και αποτελεσματικότερο φάρμακο.
    > Μιλάω όχι μόνο σαν ιερέας, αλλά ως γιατρός. Από την εμπειρία μου στον τομέα της Ιατρικής.

    - > Δώστε λίγο Αγιασμό σε ένα δαιμονισμένο άτομο και θα δήτε αμέσως πως θα αντιδράσει! Επομένως ο Αγιασμός ΔΕΝ ΕΧΕΙ αντισηπτικές μόνο ιδιότητες, όπως θέλει να πιστεύει ο λογικά σκεπτόμενος και εν ταυτώ παραλογιζόμενος άνθρωπος, αλλά έχει κυρίως αγιαστικές ιδιότητες! Εκδιώκει τον Διάβολο και προστατεύει τη ζωή μας. Από την Εκκλησία μας παρέχεται ως όπλον κατά του Διαβόλου «και προς πάσαν ωφέλειαν επιτήδειον».
    3. Ένα παράδειγμα για την ευεργετική επίδραση του αγιασμού στο δαιμονισμένο άνθρωπο αναφέρεται στο βίο της Οσίας Ματρώνας της τυφλής, της εν Μόσχα, έχει δε ως εξής:

    «Η Ζηναϊδα Ζδάνοβα διηγείται πως το 1946 στο σπίτι τους, όπου φιλοξενούνταν τότε η Ματρώνα, έφεραν μία γυναίκα, που κατείχε μεγάλη θέση. Ο μοναχογυός της τρελλάθηκε και ο άνδρας της σκοτώθηκε στο μέτωπο. Η ίδια φυσικά ήταν άθεη. Πήγαινε τον άρρωστο γυιό της στην Ευρώπη, αλλά ονομαστοί εκεί ψυχίατροι δεν τον βοηθήσανε.
    «Ήρθα σε σας από την απελπισία μου, είπε. Δεν έχω να πάω πουθενά αλλού».
    Η Ματρώνα τη ρώτησε:
    -«Άμα ο Κύριος κάνει το παιδί σου καλά, θα πιστέψεις στο Θεό»;
    -«Δεν ξέρω πως είναι το να πιστεύει κανείς», απάντησε η γυναίκα.
    Τότε η Ματρώνα είπε να της φέρουν νερό καί μπροστά στήν καημένη τη μητέρα διάβασε μεγαλοφώνως ευχές στο νερό. Μετά, δίνοντάς της το νερό, είπε:

    «Νά πας τώρα στό "Κάσενκο", (δηλ. στο κεντρικό ψυχιατρείο της Μόσχας), συνεννοήσου με τούς νοσοκόμους να τον κρατάνε γερά, όταν θα τον φέρουν σε σένα. Θα σπαρταράει, αλλά εσύ ρίξε του το νερό στό πρόσωπο, να μπει και στο στόμα".
    "Σέ λίγο καιρό, -συνεχίζει ή Ζηναϊδα-, είδαμε εγώ και ο άδελφός μου ότι ξαναήρθε εκείνη η γυναίκα στη Ματρώνα. Την ευχαριστούσε γονατισμένη και έλεγε ότι τώρα το παιδί της είναι καλά, το πως και τι έγινε. Όταν έφθασε στο ψυχιατρείο έκανε ακριβώς όπως της είχε πει ή Μάτουσκα. Εκεί ήταν μία αίθουσα, τήν όποία διαχώριζε κιγκλίδωμα. Από την μία πλευρά οδηγήσανε το γυιό της κι από την άλλη πλησίασε εκείνη. Το μπουκαλάκι με το νερό το είχε στην τσέπη. Το παιδί σπαρταρούσε καί φώναζε:
    «Μαμά, πέταξε έξω αυτό πού έχεις στην τσέπη σου. Μη με βασανίζεις»! Τα έχασε! Πώς το έμαθε; «Του έριξε γρήγορα από το μπουκαλάκι στο πρόσωπο, μπήκε και μέσα στο στόμα και το παιδί αμέσως ησύχασε! Τα μάτια του έγιναν ήρεμα και είπε: «Τι ωραία που είναι τώρα»!
    Σέ λίγο καιρό τον απολύσανε»! ( βλ. Η Αγία Ματρώνα της Μόσχας, Θεσσαλονίκη 2002, σελ. 41-42)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν αυτό που βιάζει παιδιά λέγεται παιδόφιλος
    αυτός που είναι φίλος των παιδιών πως λέγεται;
    Και στα αγγλικά πως λέγεται ο βιαστής παιδιών;
    Να υποθέσω πως λέγεται childfrιend.
    Ε χρησιμοποιήστε αυτόν τον όρο,
    άλλωστε τα αγγλικά είναι διεθνής γλώσσα .
    Astillais
    Σας παρακαλώ, σταματήστε την χρήση του όρου παιδόφιλος.
    Είναι παιδοβιαστές.
    Αντισταθείτε επιτέλους. Μην γίνεστε υποχείριά τους
    ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή Astillais

      Αυτοί οι τύποι δεν θα'πρεπε να λέγονται παιδόφιλοι, παιδεραστές, παιδοβιαστές ή "childfriend". Θα έπρεπε να καλούνται : Παιδολετήρες, δηλαδή καταστροφείς παιδιών. Από το παις+όλλυμι(=καταστρέφω). Αυτή τους η πράξη θα έπρεπε να επισύρει αυτομάτως τον θάνατο. 'Ετσι γινόταν στη Δημοκρατική Αθήνα ("ξίφει τελειοῦντο" - με συνοπτικές διαδικασίες!!!). 'Οποιος θέλει να διαβάσει σχετικά με τη νομοθεσία εκείνης της εποχής που αφορούσα τους "gay lovers" και λοιπά τέτοια κατακάθια ας ανατρέξει στο "Κατά Τιμάρχου" του Αισχίνη. Επειδή πολλές λέξεις στη γλώσσα μας έχουν κακοποιηθεί και διαστραφεί καλό θα ήταν να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους : Παιδόφιλος είναι αυτός που αγαπά τα παιδιά. Το ρήμα αγαπώ, εδώ δεν έχει την έννοια της σεξουαλικής έλξης. Η λέξη ετυμολογικά προέρχεται από το παις+φιλώ (=αγαπώ). Από κει βγαίνει και η λέξη "φίλος". Δηλ. ένα προσωπο αγαπητό σε εμάς. Παιδεραστής είναι ο αγαπών σφόδρα τα παιδιά. Από το παις+εραστής (εκ του εράω/ερώ = αγαπώ με σφοδρότητα). Και πάλι, εδώ όχι με την σεξουαλική έννοια. 'Οταν λέμε : είμαι ερωτευμένος με τη Φύση, αυτό τι σημαίνει;;; 'Η "είμαι ερωτευμένος με τη μουσική". Βέβαια, τη λέξη τη δανείστηκαν, την κακοποίησαν και τη διέστρεψαν οι (ανώμαλοι) Γάλλοι και την έκαναν "pédéraste" (πεντεράστ) ή "pédé" όταν κάποιον θέλουν να τον αποκαλέσουν πούστη αλλά και όταν θέλουν επίσης να υποδηλώσουν ότι ένα άτομο έλκεται σεξουαλικά από αγόρια, παιδιά ή εφήβους. Πιστεύω η απάντησή μου να σε κάλυψε.

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
    2. ..."εκείνης της εποχής, ΑΦΟΡΩΣΑ κλπ κλπ". 'Οχι "που αφορούσα". Ο Δαίμων της γρηγοράδας (και της βλακείας) γαρ...

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
  5. Και κάνετε και μια βόλτα στο δελτίο εγκληματικότητας ,να δείτε πόσες μαπες έχουν φάει τα πληρώματα του ΕΚΑΒ ,από τους δυσμοιρους λάθρο.Μαπες ;και πέτρες και λοσταριες και σπρωξιματα ,μόνο που δεν τους παίρνουν τα σωβρακα ,ακόμη.Οσονουπω....ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ Astillais

    Σωστηη!!

    Σ' ενα αλλο επιπεδο τωρα ορθως ο Ιωαννης(Aq) περιγραφει την αδρανη και χαμενη στο διαστημα σημερινη νεολαια. Αυτο που συμβαινει στην Ηλεια με το φιλο του ειναι πανελληνιο φαινομενο. Δεν λειτουργουν πλεον με το ενσυνειδητον ως οδηγο. Αυτο τους το εβγαλαν με παραγαδι οι διαφοροι Παπαντηδες και το δενδρο του σατανισμου εχει βαθειες ριζεσ

    https://uploads.disquscdn.com/images/d652b621d2054b37553ab430d6eb908da8c60ad18a6c1ebd56336af1066e1746.jpg

    https://uploads.disquscdn.com/images/5d5b129cac2f38bf70e6fd7843cfa44ffc3a0067bafa8f63d8852321cf9df445.jpg

    Προσεξτε με τι υπουλο και διαστροφικο τροπο προσπαθουν να οικειοποιηθουν τα προτερηματα του λευκου ανθρωπου.

    Χρειαζεται πολυμορφια οπλων στον αγωνα των Ελληνων κατα της ΝΤΠ. Ενα απο αυτα μπορει να ειναι και η μουσικη οπου ο αγαπητος σε ολους Κωστας εχει ικανοτητες επι διαφορων επιπεδων.

    Σκεφθειτε να υπηρχε τροπος οπου οποιος σχολιαζει οταν παταη το κουμπι ν' αρχιση το σχολιο συναμα ν' ακουη μουσικη υποκρουση σε επιλεγμενη συχνοτητα η αποια τον μεν Καλο θα τον ανεβαζει τον δε Κακο θα τον εκθετει στον ηλιο για αποξηρανση οπως τις ρεγγες στο σχοινι της μπουγαδας στη Νορβηγια.

    Στον υλικο πολεμο πρεπει να εχεις σχεδιο και προτοιμασια. Διοτι οσο και να θες να τον αποφυγης μεσω διεθνους δικαιου και αλλες μπουρδες αποφασιζει να σου κανει την επισκεψη αυτος. Η Ελλαδα νομιζω βρισκεται στη τελευταια περιπτωση. Ο καθενας λοιπον ν' αρχιση να σκεπτεται διοτι θα τον αντιμετωπιση επι προσωπικης βασεως. Η Συρια δεν ηταν ουτε επαψε να ειβαι μακρυα.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις

    1. > Υπάρχει ΤΡΟΠΟΣ / Μουσικηs υπόκρουσηs / ..Η Ψαλμωδία

      > Λεκτικά -
      Μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός, γνῶτε ἔθνη καὶ ἡττᾶσθε.
      Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός.
      Ἐπακούσατε ἕως ἐσχάτου τῆς γῆς,
      Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός.
      Ἰσχυκότες ἡττᾶσθε.
      Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός.
      Ἐὰν γὰρ πάλιν ἰσχύσητε, καὶ πάλιν ἡττηθήσεσθε.
      Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός.
      (Καὶ ἣν ἂν βουλὴν βουλεύσησθε, διασκεδάσει Κύριος.
      Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός,)
      Καὶ λόγον, ὃν ἐὰν λαλήσητε, οὐ μὴ ἐμμείνῃ ἐν ὑμῖν,
      Ὅτι μεθ' ἡμῶν ὁ Θεός.
      Τὸν δὲ φόβον ὑμῶν οὐ μὴ φοβηθῶμεν, ουδ' οὐ μὴ ταραχθῶμεν.

      Ακουστικά / https://www.youtube.com/watch?v=asAbZ5Mdgms

      ..το σε Ποιόν - ΤΙ , :)

      Διαγραφή
  7. αγαπητε σατραπη κωτσο, δικη σου ινε η ιστοσελιδα, αμα θελης την βαζης φωτια κε την κες κε καθεσε κε πυρωνεσε. ΕΦΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ που ανεβαζης καμια φορα μερικα σχολια διαφορων βλαμενων κε βαρεμενων παπαροπαπουδων, οιτινες, συνταξιουχοι οντες, το μονο που κανουν ινε ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ. να παρης ενα σαπιοβαπορο, να ανιξης μια μεγαλη τρυπα καταμεσης στα υφαλα κε να τους φουνταρης μεσοπελαγα. το μονο που κανουν ινε να ξοδεβουν δεκαπεντε φαρμακα την ημερα κε να βαζουν μεσα το φουκαριαρικο το κρατος (βοηθια σας εσας των δημοσιων υπαληλων) // οσο για την πουτανα την ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ, διατηρω τα 24 γραματα του αλφαβητου, δηλαδη γραφω ¨ΕΛΗΝΙΚΗ ΚΙΝΩΝΙΑ" ομως διαγραφω ενα σωρο αχριαστες ζαχομαρες, οπως τα δυο συμφωνα, τα εψιλον-γιωτα, τα αλφα-γιωτα κε αλε μαλιακιε. ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΗΛΟΙ, ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΓΙΝΑΝ ΠΙΟ ΑΡΤΗΡΙΟΣΚΛΗΡΩΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ. επιτελους, εφτασε το φθινοπωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σε λυπόμουν αλλά μου τέλειωσε ο οίκτος, γαμώτη.
      Αν μου στείλης λίγο (οίκτο εννοώ) κάτι μπορεί να γίνη και να σε λυπηθώ μια στάλα.
      Astillais

      Διαγραφή
  8. συμφωνω με μερικους απο τους προλαλησαντες (ας πουμε με την γιανη Aq, εκτος απο τις απατασχετες υβρεις. γιανη μπορης να γραψης κε χωρις βρισιδια, γαμω τη πουτανα μου. μερικες φορες εχη κανις την εντυπωση οτι οι παπουδες δεν εμαθαν τιποτα αλο στην χαμενη ζωη τους εκτος απο βρισιδια κε οι γιαγιαδες μονο κακια // φιλε γιανη βριζης του νεους εληνες, ομως σου διαφεβγη η μιση αληθια: ΟΤΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΕ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΟΙ ΜΑΜΑΚΕΣ τους εκαναν μαμακηδες. μεχρι τα 18 τους κακομαθενουν σαν μωρα κε στα 20 εχουνε την απετηση να παθουν ξαφνικα επιφιτιση κε να γινουν εργατικοι. ΟΙ ΕΛΗΝΙΔΕΣ ΜΑΝΑΔΕΣ εκτος απο την εγκληματικη φιλοσοφια οτι ΟΛΑ ΙΝΕ ΧΡΗΜΑ ΚΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ, κανουν τα κακομιρα τα πεδια χοντρο-τεμπελικα (παρε πεδιμου δεκαρικο να πιης καφε) κε ΜΑΜΑΚΗΔΕΣ. // Πολες εληνιδες ινε στυγνες εγκληματιες κε φονισες, διοτι εκτος απο τις ΧΙΛΙΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ (360.000 εκτρωσεις τον χρονο) ακομα κε τα λιγα πεδια που γενανε τα κανουν τεμπελο-ΜΑΜΑΚΗΔΕΣ (ο μπαμπακας εν τω μεταξυ φιλα κατουρημενες πολιτικες ποδιες για να διοριση τα κανακαρια στο δημοσιο εληνικο μπορντελο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε Δημιουργική Επανάσταση

      που μόνο Δημιουργική δεν είσαι με τέτοια ελληνικά που γράφεις... αλλά τέλος πάντων. Καταρχήν ονομάζομαι Ιωάννης ή Γιάννης, εάν προτιμάς. Είμαι Ο Γιάννης και όχι Η Γιάννης. Και κυρίως δεν είμαι Γιάννης με ένα "Ν" αλλά με δύο. Αυτός με το ένα είναι ο Βαρουφάκης. Λοιπόν πάμε τώρα στο παρασύνθημα... Λυπάμαι εάν με το υβρεολόγιό μου προσέβαλα την γλωσσική αισθητική σου αλλά να ξέρεις ότι σ'αυτή την ζωή όλα χρειάζονται, ακόμα και τα μπινελίκια. Σ'αυτό εδώ το μπλογκ κοιτάζω να συμπεριφέρομαι αξιοπρεπώς και να συγκρατούμαι. Πριν εισέλθω γιά να σχολιάσω σκουπίζω τα παπούτσια μου στο πατάκι. Τέτοιο σεβασμό δείχνω στον Κώστα και στο μπλογκ του. Εάν χρειαστεί - που καλύτερα να μην χρεαστεί - μιλάω και "γαλλικά". Επιπέδου Σορβόννης... γιαυτό καλό θα ήταν να μην με κουρδίσεις, μέρες που είναι. Γκέγκε ο νούκου γκέγκε;;;;

      Ιωάννης(Aq)

      Διαγραφή
  9. κε τωρα στο θεμα μας. ΠΕΔΕΡΑΣΤΙΑ η οπως αλιως. οπως κε στα εγκληματα, υπαρχουν αφτοι που ινε καλοι ανθρωποι, αλα καπια στιγμη εν βρασμω ψυχης, γιατι τους προσβαλαν κλπ. υπαρχουν κε οι αλοι, οι αδιστακτοι, ακομα κε αφτοι που σκοτωνουν για κεφι κε για χρημα (ετσι τους διδαξαν οι προκομενες οι μαμακες τους. ολα για το χρημα) // σε ολους μας αρεσουν οι μικρες. αλα υπαρχη κε ενα οριο. ακομα κε στον τσαρλυ τσαπλιν κλπ κλπ. αλοι κανουν μοναχα σεξ, με αγαπη κε δεν κακοπιουν τα πεδια. χριαζετε βαθια κινωνιολογικη κε ψυχολογικη μελετη, διοτι απο ενα σημιο κε μετα αρχιζη να γινετε μαστουρα κε ασθενια. το γιατρικο ινε ενα: τελια αποχη // υπαρχουν ομως κε οι πτωματοφαγοι εγκληματιες, που μη βρισκοντας κανενα εμποδιο, λογω πολιτικων διασυνδεσεων κε χρηματων, αποθρασυνοντε κε αποκτηνωνοντε εντελως. αφτοι θελουνε σκοτωμα εξ επαφης. δυστυχως ομως μοναχα μερικους απο τους πρωτους πιανουν, ενω τα πραγματικα ανθρωπομορφα κτηνη τα καλυπτη το σαπιο πολιτικο, θρησκεφτικο κε κινωνικο συστημα (κε προπαντος αφτοι που κανουν μεγαλους σταβρους στις εκλησιες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ειναι για λυπηση, Astillais, για κατι αλλο ειναι, βιαιο και βασανιστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προφανώς ο Κώστας αφήνει τον βλαμμένο για να δούμε όλοι τι γράφουν τα πρακτοράκια κλπ βρωμιάρηδες, κάτι σαν μάθημα δηλ., ειδάλλως δεν βλέπω κανένα νόημα ύπαρξης του συγκεκριμένου στο παρόν μπλογκ ανάμεσα σε Έλληνες τέτοιου επιπέδου.
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καποτε συζητουσα με εναν γερο χιωτη ναφτικο, για πουτανες. με ρωταη "ξερης πια ινε η μεγαλυτερη πουτανα?". τωρα τι να του πω? μια ζωη σε πουτανες παμε εμεις οι καθωςπρεπη χριστιανοι. μου λεη "Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΙΝΕ Η ΓΥΝΕΚΑ ΣΟΥ". ξαφνιαστηκα. "γιατι ρε μπαρμπα?" του λεω. "ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΤΡΩΗ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΒΡΕ ΒΟΥΔΙ" μου λεη. // εμεις λιπον οι καθωςπρεπη χριστιανοι (που βριζουμε κε φτυνουμε ολη μερα κε δεν εχουμε κατι ουσιαστικο να γραψουμε επι του θεματος), εχουμε ομως σε πολυ υψηλο βοθρο ΜΙΑ ΦΡΙΧΤΗ ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΡΩΗ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ. εχουμε σε μεγαλη εκτιμηση κε δεν γραφουμε κουβεντα ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΕΛΗΝΙΔΕΣ ΦΟΝΙΣΕΣ που κανουν εκτρωσεις καθε μερα κε σκοτωνουν τα πεδια τους. εχουμε σε μεγαλη εκτιμηση τις πουτανες μαναδες (οχι ολες) που μαθενουν στις κορες τους οτι ΟΛΑ ΙΝΕ ΧΡΗΜΑ ΚΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ κανοντες τες μεγαλοπουτανες κυριες. εχουμε σε μεγαλη εκτιμηση μια ΕΡΠΕΤΙΚΗ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΕ ΞΕΦΤΕΛΙΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ετσι οπως την καταντησαν να γελανε οι αφρικανοι μαζι μας) που εχη ξεφτελιση του εληνες, που εδωσε την μακεδονια, που θα δωση τωρα το μισο εγεο, που μας εβαλε ΕΚΑΤΟ ΧΡΟΝΙΑ μεσα, χωρις ενα δημοψηφισμα. εχουμε σε μεγαλη εκτιμηση μια εγκληματικη εκλησια γεματη γεροντοκορες κε γεροντοπαληκαρα, οπου για να πιης καφε με εληνιδα πρεπη να κανης ετηση στο πατριαρχιο. εχουμε σε μεγαλη εκτιμηση ΜΙΑ ΞΕΦΤΕΛΙΣΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΚΠΕΔΕΦΣΗ, η οπια το μονο που κανη ινε να περνη πανεξυπνα δερφινακια κε να τα κανη πανηληθια ρομποτακια, για να τα περνουν οι στρατηγοι ετιμα ρομποτακια κε να τα σκοτωνουν στον πολεμο, να τα περνουν ανεγκεφαλα προβατακια τα πολιτικα μαντρια κε να τα κανουν ορθοδοξους πολιτικους τζιχαντιστες, που αν κανης μια μικρη επανασταση θα σε κυνηγανε με τα χασαπομαχερα (παρολο που ο παπους ο χριστουλης ηταν εληνικης καταγωγης κε ο μεγαλυτερος επαναστατης) // κατα τα αλα αγαπητοι ορθοδοξοι συνεληνες τζιχαντιστες κε εν καναπε συναγωνιστες, ΟΛΑ ΓΥΡΩ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΜΙΝΗ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ, ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΜΗ ΚΕ ΚΟΡΟΝΑ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΟ ΜΕΤΩΠΟ ΜΑΣ ΤΗΝ Ο Ρ Θ Ο Γ Ρ Α Φ Ι Α. ολα σταχτη να γινουν, εμας των καθωσπρεπη γιουσουφακηδων μας ενδιαφερη μη τυχον κε το εψιλον-γιωτα χινη σκετο γιωτα, κε παη χαμενο το συστημα. τι θα απογινουμε αν δεν γραψουμε το εβραηκο σαβατο με δυο βητα? πηγαμε χαμενοι εμεις οι χαμενοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mην ξεχνάς ότι το μόνο μας όπλο για να επιβιώσουμε ως τώρα, εκτός από την γενναιότητα του παρελθόντος, ήταν και η ελληνική μας γλώσσα. και ειδικά η αρχαία.. περιέχει κωδικοποιημένα μηνύματα και για τον πραγματικό αόρατο προς στιγμήν οπλισμό, που θα χρησιμοποιήσουμε στους επερχόμενους πολέμους.
      Κατά τ' άλλα.. συμφωνώ σε πολλά, αυτός είναι κι ο λόγος που σου έχει δοθεί βήμα. Η αναρχική σου ματιά, που πρέπει να μάς υπενθυμίζει τα εγκλήματα των εκτρώσεων και της εκπόρνευσης της κοινωνίας, η οποία προήλθε από την ψευτοδημοκρατία του συστήματος.

      Διαγραφή
  13. Ολα τα αναρτήματα καλώς καμωμένα, πολλά τα βρήκα εξαιρετικά...
    θα σταθώ μόνο σε μια φράση της "ΔΗΜΙΟΥΓΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ" (??)...

    " ΜΙΑ ΦΡΙΧΤΗ ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΠΟΥ ΤΡΩΗ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΤΗΣ"

    Αυτο που ταυτίζετε την πολιτική κάστα με την πατρίδα,
    με ξεπερνάει... Ανάποδα έπρεπε να τα πεις.
    Τα παιδιά της την κατακρεουργούν...δεν τρώει εκείνη τα παιδιά της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αγαπητη βασουλα. νασε καλα που καθεσε με τις ωρες κε μεταφραζης αφτα τα βιντεο, παρολο που δεν ξερουμε αν αφτος ο εβρεος ινε σχιζοφρενης κε πεδεραστης. καθοτι, μετα τους κτηνανθρωπους ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΕΣ, δεν υπαρχη πιο καταπιεσμενος κε ψυχανωμαλος λαος απο τους εβρεους (τριτοι ερχοντε οι εληνες). ινε συνηθια στους εβρεους να το κανουν με τις κορες κε ολες τις συγγενεις τους. αφτο μπορης να το δης καθαρα κε μεσα ΣΤΑΣ ΙΕΡΑΣ ΕΒΡΑΗΚΑΣ ΓΡΑΦΑΣ (διαβασε την παληα διαθηκη κε θα φριξης). δεν ινε μυστικο οτι, το πρωτο μερος που επισκεπτετε ενας εβρεος οταν παη στο εξωτερικο, ινε το τοπικο μπορντελο // τελος παντων, πολα θα μπορουσαμε να πουμε επι του θεματος κε καλα κανη ο ανθρωπος κε ξεσκεπαζη ορισμενες καταστασεις, αγνωστες στον πολυ κοσμο (προσφατο παραδιγμα με την αφτοκτονια του μεγαλεμπορου πεδιων ΕΠΣΤΑΗΝ μεσα στις αμερικανικες φυλακες, ενος απο τους μεγαλυτερους προμηθεφτες μικρων πεδιων στις απεραντες πολιτικες, ικονομικες κε θρησκεφτικες πιατσες της παγκοσμιας εγκληματικης κε δημοκρατικης ΑΛΙΤοκινωνιας) // εφχαριστω επισης που δεν σταθηκες στο χαζο γεγονος οτι δεν γραφω το σαβατο με δυο βητα. κε συγχαρητηρια για την εβγενικη σου αναρτηση, σε αντιθεση με ορισμενες ανοητες αρσενικες // οσον αφορα την ΦΡΙΧΤΗ ΜΑΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ, μου θυμιζη εκινο το "η κοτα εκανε το αβγο, η το αβγο την κοτα?". ινε φριχτη η μανα που γεναη την κορη κε της μαθενη οτι ολα ινε χρημα κε ολα για το χρημα? η μηπως ινε φριχτο το πεδακι που τα μαθενη απο την φριχτη μανα του κε γινετε χιροτερο απο αφτην?? ας ρωτησουμε καλυτερα ενα απο τα πεντακοσιες χιλιαδες νεα πεδια που εφυγαν για τα μαβρα ξενα κε εριξαν μαβρη πετρα πισω τους. Η ΗΛΙΘΙΑ ΜΑΝΑ ΚΑΠΝΙΖΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΠΕΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥΣ ΔΙΝΗ ΚΑΡΚΙΝΟ. ΑΦΤΕΣ ΟΙ ΦΟΝΙΣΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΚΟΤΩΜΑ ΕΞ ΕΠΑΦΗΣ. τι φτεη το καημενο το πεδακι να αναπνεη καρκινο απο τους ηλιθιους κε αφτοκτονουντες γονεις του??? ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΕ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΔΙΓΜΑ. αν ινε να χρησιμεψουν καπου ολες αφτες οι ανατριχιαστικες αναρτησεις, ινε ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΩΣΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ. διοτι καποτε θα μας ρωτησουν τα πεδια μας "ΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΩΣΑΤΕ ΟΡΕ ΓΟΝΕΙΣ?" τι θα τους πουμε? σας παραδινουμε ενα ΦΡΙΧΤΟ ΜΠΟΡΝΤΕΛΟ το οπιο αποπου κε να το πιασης λερωνεσε. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΙΝΕ ΣΩΣΤΗ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή