«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Βεβηλώνοντας το άγαλμα της πανθρησκείας (βίντεο)




4 σχόλια:

  1. Ααααχαχαχα !ωωωωχχχχ,ααααα ,αααχαχα !να μια αντίδραση ,χρειάζεται καλάσνικοφ για αυτό ;όχι ,κοτσια θέλει , αγάπη για την πατρίδα και τον Χριστό.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά τα δύο στοιχεία που χρησιμοποίησες στο τέλος του σχολίου σου ΔΕΠ,
    αυτά τα ίδια χρησιμοποιεί και η ανώμαλη σατανο-ελίτ για να δελεάσει για τα οφέλη της παγκοσμιοποιήσεώς της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. προσεξε μην δημοσιεφσης τα οφελη της παγκοσμιοπιησης ΚΕ ΠΗΓΑΜΕ ΧΑΜΕΝΟΙ (ενω ολοι γνωριζουν οτι με τους πουστηδες της δημοκρατιας κε τους ψυχανωμαλους της θρησκιας, ΟΛΑ ΠΑΝΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ). προσεξε ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΗ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟ ΠΟΠΟΛΟ κε κανη καμια επανασταση του καναπε στα καλα καθουμενα. μετα τι θα απογινουμε εμεις η ΑΝΩΜΑΛΗ ΣΑΤΑΛΙΚΗ ΕΛΙΤ? το χρεος θα φταση στα 400 δισεκατομυρια. η ανεργια στο 30%. θα εχουμε χιλιες εκτρωσεις την ημερα. ενα εκατομυριο νεα πεδια θα ριξουνε μαβρη πετρα κε θα φυγουν. οι γυνεκες μας θα παρουνε τους δρομους κε θα παρακαλανε να πηδιωντε με τρια κατοσταρικα τον μηνα. ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Ο ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ που μας πηδανε μογγολοι κε ουνοι εναλαξ? θα γεμιση ο τοπος λαθρομουσουλμανους που θα βιαζουν κε θα σκοτωνουν αβερτα κε θα μας παρουνε τα σπιτια. θα χασουμε τις χρυσες μητρες κε τα ρουσφετια. // φιλε μου, τι χοιροτερο να μας κανη η παγκοσμιοπιηση? (το χι με ομικρο-γιωτα παρακαλω). ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΕ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΕ ΑΦΤΟ-ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΕΡΘΗ ΚΕ ΑΦΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ? ΤΟΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΑΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΈΜΠΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΟ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή