«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

Πώς θα μοιράσουν τους λαθροεισβολείς ανά την Ελλάδα



Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ τα νέα προαναχωρησιακά κέντρα θα δημιουργηθούν σε κλειστά ή ανενεργά στρατόπεδα.
Τα νέα υποψήφια κέντρα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα γίνουν σε Ναύπλιο, Καλαμάτα, Μεσολόγγι, Θήβα, Λαμία, Τρίπολη κ.α. Πιο συγκεκριμένα τα νέα υποψήφια κέντρα είναι στα εξής κλειστά ή ανενεργά στρατόπεδα...



  • Πυροβολικού στη Θήβα
  • Μηχανικού στο Ναύπλιο
  • Σύνταγμα Πεζικού στην Καλαμάτα
  • Τάγμα Πεζικού στο Ρέθυμνο
  • Σύνταγμα Ευζώνων στο Μεσολόγγι
  • 1ο Σύνταγμα Πεζικού
  • ΔΙΚΕ στην Τρίπολη
  • Υγειονομικού στην Άρτα
  • Εφοδιασμού-Μεταφορών στη Σπάρτη
  • Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού στα Γρεβενά
  • Υλικού Πολέμου στη Λαμία
  • Διακλαδικό Κέντρο στην Τρίπολη

(Για την ανάρτηση αυτή, επιλέξαμε να μην βάλουμε και το συνοδευτικό κείμενο της πηγής, γιατί έτσι κι αλλιώς είναι κοροϊδιλίκι και παραμύθια της χαλιμάς των προδοτών που κυβερνούν την χώρα. Και προς Θεού..μην την εννοήσετε εσφαλμένα την προηγούμενη πρόταση: Το Krasoblog είναι από τα πιο αγαπημένα μας μπλογκ.
Επίσης, ψαλιδίσαμε και την φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση της πηγής, για λόγους που έχουμε εξηγήσει εδώ.)


11 σχόλια:

  1. Ολα αυτα τα στρατοπεδα που αναφερατε και οχι μονο,θα γινουν σε λιγο,....
    στρατιωτικα ορμητηρια των λαθροπιθηκων εναντιον των κατοικων
    των αστικων πολεων.
    Δινουμε δηλαδη "γη και υδωρ" κατα των εχθρων μας που ηδη βρισκονται μεσα στην πατριδα μας με την θεληση μας.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ
    (ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ) ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ,ΕΘΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΟΥ "ΓΛΥΦΟΥΜΕ" ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧ@ΔΙΑ...!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πλοιο της παγκοσμιου εβραιλας με τ' ονομα ΕΕ μπαζει νερα απο παντου. Θα το πιουμε ολο το ποτηρι, οπως λεει ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ, αλλα η ελευθερια και η ανθρωπινη αξιοπρεπεια θελουν καθημερινο αγωνα και φροντιδα. Καπου αμελησαμε και τωρα πρεπει να περασουμε απ' το ταμειο.

    Δημιουργειται τσουναμι στην Ευρωπη, φιλε Κωστα, και το παρτυ κατα των Ελληνων και του Ευρωπαικου Πολιτισμου φθανει στο τελος του.

    Απολαυστε τον ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ σε Ισπανικη εκδοση.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=LUWAIvVNE3c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχα
      ΜΕΣΑ ΕΠΕΣΕΣ!

      Εντωμεταξύ.. μπορεί το άκουσμα (τραγούδι) να σού φανεί βάρβαρο.. πρόσεξε όμως τον στίχο μέσα στην οθόνη, στο βίντεο που συνοδεύει την ανάρτηση "βαρουφάκη". Κουτί τού έρχεται! χαχαχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    2. Και επειδή είμαι και τσαντίλας ,όταν το πιω....θα τους τό σπάσω και στο κεφάλι,δεν πετάω μόνο τασάκια στο Δόξα Πατρί.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  3. Οι αριστεραντζες στην Αγγλια στριμωγμενοι στη γωνια. Αυτη εδω λεει οτι στις διαδηλωσεις στο Λονδινο για το "Μενουμε Ευρωπη" ποτε δεν ειχε δει να υπαρχουν τοσοι πολοι λευκοι και καλοστεκουμενοι στη πολη. Σας θυμιζει κατι απο τους δικους; μας εξ Εκαλης διαμαρτυρομενους;

    Τα παντα ολα ηταν μια ταινια τρομου σκηνοθετημενη με απειρα Ροθστσαιλντ χρηματα και διαχειριστη τον Σορος για την εξαφανιση του Λευκου ανθρωπου απο την Ευρωπη. Η ταινια ηταν μια περα για περα αποτυχια και το κοινο αρχιζει ν' αδειαζει τις κινηματοφραφικες αιθουσες. Εμεις εδω συγκεντρωνουμε ολη την μηνυ του θνησκοντος λιονταριου γιατι ειμαστε οι γενναρχες του Λευκου Ανθρωπου.

    Που θα παει ομως, θα φανε 'δω το τελευταιο και αξεχαστο ξυλο.

    https://twitter.com/KTHopkins/status/1182315664666578945

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ11 Οκτωβρίου, 2019 21:36

      Αδερφέ μου Ahoy,είσαι σκέτη απόλαυση.Και επειδή εχθές 10 Οκτωβρίου κλείσανε 50χρόνια από το ντεμπούτο του ΥΠΕΡ ΑΛΜΠΟΥΜ,"In the court of the crimson king",αφιερώνω σε σένα και τον Κωστή μας,το ομώνυμο τραγούδι........
      https://youtu.be/DuQ4WSF6MkQ

      Καλό Σαββατοκύριακο σε όλη την παρέα του ΔΙΟΔΟΤΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Φίλε ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ,
      σε ευχαριστούμε πολύ!
      Από τα πολύ αγαπημένα μου...

      Διαγραφή
    3. Άντε.. ας ακούσουμε κι αυτή την τελειότητα:
      https://www.youtube.com/watch?v=J1JjOpXsJ7A

      Διαγραφή
    4. Καλά τα τραγουδάκια.. αλλά με αυτά τα στρατοπεδάκια τί γίνεται; Ελπίζω να έχουν σιδερένιες πόρτες και βιομηχανικά λουκέτα τουλάχιστον οι αποθήκες τους, αν υπάρχει ακόμα οπλισμός.

      Διαγραφή
    5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ11 Οκτωβρίου, 2019 22:26

      Πιθανόν Κώστα να έχουν μαζέψει τα όπλα, από τα στρατόπεδα, αλλά τόσα φορτία όπλων,που μπορεί να τα έχουν μεταφέρει;

      Διαγραφή
  4. Άμα χωθουνε στα στρατόπεδα και εξορμούν από εκεί ,θα τους κάψουμε εκεί μέσα.Δευτερον ,τους κόβουμε ανεφοδιασμο και τροφή και νερό,τρελλαινομαι για τέτοια !.ΣΕ ΜΑΧΗ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ !ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΦΟΥΛ ΑΒΑΝΤΑΖ !ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ,ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΗΜΕΙΑ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ.ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟ ΘΑ ΠΆΘΟΥΝ ΤΟ ΒΑΛΤΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ,ΤΑ ΔΟΛΙΑΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.Οταν θα αποχωρούν οι ψευτο κυβερνήσεις και για να διαφύγουν θα τους χρησιμοποιήσουν για αντιπερισπασμό.Χαχαχα.....Οποιος κάνει την μαλακεια και νταλαβεριζεται μαζί τους ,θεωρείται ακέφαλος.Σσσσσ ,κάντε ησυχία τώρα...και αφήστε τους να πλησιάσουν.ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ .ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή