«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2019

Ρε σούργελα δεν ντρέπεστε λίγο που συντάσσετε και υπογράφετε αυτά τα κ@@@χαρτα και αφήνετε ελεύθερο τον άγνωστο χ μέσα στον κόσμο;

περισσότερα εδώ

5 σχόλια:

  1. Ο είπε ο ταξίαρχος Ντούρουντους :είμαστε φιλόξενος λαός "ρε,δεν εξετάζουμε τέτοιες λεπτομέρειες.Οτι μας στέλνουν οι Τούρκοι ,το μπαζουμε μέσα ,σαν τις καρακάξες.ΑΥΤΟΙ ,δηλαδή . Από δω τα φροκαλα ,από κει οι ανεκτικοί ,πιο πέρα οι αλληλέγγυοι....χαχαχα !ο Μπαρούχ δείχνει δόντια...και αυτός.Τσ ερπετά ,τάχα μου τσακώνονται ,φφφσσσσσ ,ο όφις.ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΓΕΙ ΠΑΡΑΕΞΩ :ΤΟ ΛΑΘΡΟ ΜΠΟΥΚΑΡΙΣΜΑ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΞΕΠΑΤΩΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΠΑΓΚΑΝΤΙ ΗΤΑΝ ΜΟΥΦΑ.ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΚΑΡΔΙΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ.ΤΟ ΊΔΙΟ ΘΑ ΣΥΜΒΗ ΚΑΙ ΕΔΩ .ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ,ΕΙΣΘΕ ΥΠΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ.Ποσες χιλιάδες τέτοιους μας εμπασες μέσα στην πατρίδα μας , ανοιχτοποδη ;Τζέφρυ...νομίζεις θα την γλυτωσης ;από που πήρες το δαχτυλίδι ;ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΧΑΖΑΡΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΊΑ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΗ ;ΡΕ ! ΤΙ ΣΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ;ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ: ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΓΙΝΗ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ.ΘΑ ΣΚΟΥΞΕΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ.ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΟΥ ΙΣΛΆΜ ,ΚΑΤΑΚΡΟΥΡΓΗΣΑΤΕ !ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΑΣ ,ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ .ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ...ΘΑ ΛΑΚΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ PAY ROLL ΣΑΣ.ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΗΛΘΑΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ;ΝΟΜΙΖΑΤΕ....ΕΕ;ΘΑ ΧΩΝΕΨΕΤΕ ,ΟΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΝΑΣ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ .ΚΑΙ...ΑΝΤΕΝΑ...ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ.ΟΤΙ ΟΛΙΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ....ΠΩΣ ;ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΑ ;ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ....ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ ,ΣΩΖΕΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ,ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΨΕΜΜΑ.ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ.ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΤΣΑΡΕΙΣ.ΑΣΕ ΤΟ ΥΦΑΚΙ...στους μπουχεσες αυτό.ΕΙΣΘΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ.ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΣΑΣ ΘΑ ΤΗΝ ΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.ΜΕΤΡΑΤΕ ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ;ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΕΤΣΙ...ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΣΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΠΑΙΞΑΤΕ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ.ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ. ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ...ΑΠΕΞΩ ΚΑΙ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΑΥΤΑ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φροντιστέ ,εσείς που κάμωνεστε τον προστάτη μας στην εθνική ασφάλεια και τον φύλακα της εννόμου τάξεως υπέρ της ζωής μας και των περιουσιών μας ,να μην μας την πέσουν οι "φιλοξενούμενοι σας".ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΓΩ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ27 Οκτωβρίου, 2019 20:17

    Γιατί απορούμε;Σε κράτος μπανανία δεν είμαστε;Πού το παράξενο;
    Μόνο ο Έλληνας όταν θέλει να κάνει την δουλειά του,το κωλόκρατος ελέγχει μέχρι την μαμή που τον ξεγέννησε.Ενώ στους λαθροόρκ,σούζα σουζέτο.ΡΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ! ΧΩΝΕΦΤΕ ΤΟ ! ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΑΦΑΝΤΙΚΑ ΣΑΣ ,ΟΛΑ ΜΑΤΑΙΟΝΩΝΤΑΙ ,ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ,ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.ΟΙ ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ .Την πατριδα μας δεν την κανετε πολυτισμικη ,ουτε ισλαμικη ,ουτε πουτανοσμικη.Τιποτα δεν σας νομιμοποιει ,να μπαστακωνετε με το στανιο οποιους λαθραια εισβαλλουν στην πατριδα μας ,να πληρωνουμε εμεις ,σαν τους κεραταδες τα παντα και εσεις να μας παρουσιαζεστε ως φιλανθρωποι και ελεημονες .ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ. ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΜΕΤΑ, ΗΤΑΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ,ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΣΑΣ .ΕΙΣΘΕ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ,ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ,ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ,ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΝΟΣ ΕΞ ΗΜΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΤΕ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΔΙΚΑΣΘΕΙΤΕ .ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΩΝΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΠΕΝΕΤ ΜΠΕΡΙΤ ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ,ΟΥΤΕ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ .ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑΠΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ .ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΣΗΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ,ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΟΜΠΟ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΤΣΑΦΛΟ ,ΝΑ ΑΝΕΒΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΗ.ΕΣΕΙΣ ,ΘΑ ΣΥΝΟΔΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΠΙΣΩ ,ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΣΑΣ .ΟΣΟΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ .ΕΧΕΤΕ ΟΡΓΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ . ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτά τα σούργελα θα είναι τα πρώτα θύματα τους, είναι οι λεγόμενοι πνευματικοί νόμοι που έχουν ήδη μπει σε εφαρμογή, μετά τον χαμό που έχει προφητευτεί και ήδη αρχίσαμε να βιώνουμε τί έρχεται, όσα ελάχιστα σκουπίδια μείνουν απ αυτούς θα χρησιμοποιηθούν σαν δούλοι για να καθαρίσουν αμισθί την βρώμα που άφησαν οι εισβολείς, για να μην αρχίσει η χολέρα και η επιδημία, οι εισβολείς όσοι ζήσουν θα φύγουν είναι βέβαιο και έχει προφητευτεί από τους αγίους του Θεού, δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση να υποκριθεί κάποιο από αυτά τα σούργελα τον πατριώτη ή τον ορθόδοξο, όταν σφίξουν τα πράγματα και θα εργαζόμαστε για να στηθεί η ορθόδοξη πατρίδα μας εκ του μηδενός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή