«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019

ΟΥΠΣΣΣ!!..... ΓΟΥΑΤ ΙΖ ΔΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;;.....



Η φωτο αυτή προέρχεται από έναν λογαριασμό facebook, EΔΩ, και την αναδημοσίευσε το αμερικανικό σάιτ του Γιάννη Κουντούρη, greeknewsondemand, ΕΔΩ.

Μάλιστα, κρίμα που ο Γιάννης δεν έκανε μια γρήγορη έρευνα στη google, να διαπιστώσει από πού πραγματικά προέρχονται αυτές οι παντόφλες, και βιάστηκε να υιοθετήσει την γνώμη του κου Χαρίλαου Αλεξάνδρου, που έχει τον λογαριασμό στο facebook, ότι οι παντόφλες είναι κινέζικες.

Οι φίλοι του  προφίλ του είναι αναστατωμένοι και ρωτούν να μάθουν περισσότερα για την προέλευση της παντόφλας.

Η διαχείρηση του Διόδοτου δεν έχει και ούτε ποτέ είχε κανέναν λογαριασμό στην μηχανή αυτή παρακολουθήσεως των πολιτών, ονόματι  facebook. Όσοι λοιπόν από εσάς έχετε, μπείτε στον χώρο σχολιασμού του κου Χαρίλαου Αλεξάνδρου και ενημερώστε τους ότι η παντόφλα αυτή είναι της γερμανικής (δηλ. περιούσιας, αλλά λέμε και καμιά σαχλαμάρα για να περνά η ώρα) εταιρείας ADIDAS, κατασκευασμένη αρκετά πριν από το 2016, όπως φαίνεται και στην ανάρτηση ΕΔΩ, από την οποία προέρχεται η ακόλουθη φωτογραφία.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ



 

5 σχόλια:

  1. THIS IS A FUCKING SHIT OF THE KAZARIAN INDUSTRY OF ADIDAS.. Ρε !mother fuckers of the world.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεταφραση ,ειναι ενα γαμημενο σκατο της χαζαρικης βιομηχανιας της αντιτας .γαμιαδες των μαναδων τους του κοσμου. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ29 Οκτωβρίου, 2019 22:39

    Οι ξένοι βρίσκουν και τα κάνουν αφού εμείς δεν σεβόμαστε τίποτα,θα μείνουν πίσω αυτοί;Τον Σταυρό τον τιμημένο τον βάζουνε σε σόλες παντόφλες,δεν τους είναι τίποτα να βάλουν και την σημαία.ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΠΑΤΑ, ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να προσέχετε τα καταστήματα βοι νοι έχουν το σταυρό και σε παπούτσια και σε μποτακια, και σε παντοφλες και νομιζω είναι κινεζιές, έχω παρει αρβυλο απο Γαλλια και ειχε σταυρους απο κατω τους εκοψα αδικος κοπος μες το πλαστικο τυπωμενο το σχεδιο του σταυρου, ειναι παλιο το φαινομενο ακομα και σε χαλια, προσεξτε τα καπακια της δεη μεγαλα τσιμεντωμενα με σταυρο μεταλλικο σε καποιες πολεις, οι πεζοι τον καταπατουν συνεχως σαν τα ζωα σκυλια ποδηλατα τυχαίο δεν νομιζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ;ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ;

    https://www.diadrastika.com/2019/10/erpetoeideis-polemos-gonidion.html

    OΙ ΕΡΠΕΤΟΕΙΔΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΔΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ Π.ΤΟΥΛΑΤΟ.

    ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΚΡΑΝΕΖΑ ΦΙΔΟΜΑΤΟΥ ΤΗΣ ALLATRA,ME ΕΞΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΛΑΤΟ.

    ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛ ΘΑΝΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ;ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΔΟΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΕΑΣ;ΚΟΥΦΑΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΣΕΙ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΕΥΚΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΣΕΙΧΗΔΕΣ/ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΑΒΙΚΉΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ;

    https://m.youtube.com/watch?v=336ldqpf0Xs

    COREY GOODE MEETING WITH THE REPTILE WHITE DRACO-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΔΡΑΚΟ

    ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ "ΕΔΩΣΕ" ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΑΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΔΙΧΑΛΩΤΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΕΣ,ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ...
    ΗΤΑΝ ΚΙ ΟΙ ΜΑΝΤΙS ΕΝΤΟΜΟΕΙΔΕΙΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ BRAINS TΩΝ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ.

    ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΥΤΟ ΜΕ ΡΩΣΣΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΡΩΣΣΩΝ ΣΠΕΤΣΝΑΖ ΜΕ ΑΝΟΥΝΝΑΚΙ

    https://katohika.gr/diethni/anunnaki-vs-russia-and-ufos-caught-on-camera

    ΕΙΠΑΜΕ Ο ΑΗ ΓΙΩΡΓΗΣ ΔΡΑΚΟΦΟΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΑ ΣΑΠΡΟΦΙΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ...

    https://www.twistedtruth.net/featured/russia-fights-anunnaki-in-northern-syria

    ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΕ Ο SAMAN LYCAN ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΟΜΙΔΗ.ΣΤΗΝ ΡΑΣ ΑΛ ΑΥΝ ΜΠΗΚΑΝ ΟΙ ΦΟΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΤΡΩΓΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ,ΑΠΗΓΑΓΑΝ ΜΕΣΩ ΠΥΛΩΝ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ,ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΠΤΩΜΑΤΑ ΔΙΧΩΣ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΙΜΑ! ΜΟΛΙΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΜΕΤΡΟΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΥΤΕΡΑ ΔΟΝΤΙΑ ΔΙΑΛΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.ΕΦΑΓΑΝ ΡΩΣΣΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ+ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΝΤΡΑΓΚΙΝ ΚΑΙ ΡΩΣΣΟ.ΔΕΝ ΛΥΠΑΜΑΙ.ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΤΙ ΠΟΥΣΤΙΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΟΥΣ ΣΥΡΙΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ;ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ,ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΚΑΙ 4 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΗΔΕΣ.ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΔΟ ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΣ.ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΣΥΡΙΩΝ,ΘΕΟΣΩΣΤΗ.ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΑΙΤ,ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΟΙ ΦΟΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ,ΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΝΚΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΣΤΗΝ ΒΑΛΤΙΚΗ ΓΗ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ,ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ.ΜΟΝΟΝ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ.ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΊΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ ΤΩΝ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ.

    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΣΠΕΤΣΝΑΖ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

    ΤΟΥΣ ΤΙΜΩ ΚΑΙ ΑΝΑΒΩ ΚΕΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΤΟΥ "ΠΟΎΤΙΝ".

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.ΝΙΚΑΜΕ ΚΑΙ Η ΓΑΙΑ ΜΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΣΩΓΗΙΝΟΥΣ ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΩ,ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ.

    ΡΙΤΑ

    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΡΩΣΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΛΟΝΤΥΑ.Η ΕΛΛΑΣ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΎΣΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΩ ΕΜΟΥ ΠΡΟΣΩΡΙΝΆ....
    ΙΣΩΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....

    ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ;ΣΠΑΣΙΜΠΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή