«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

Αντώνης Γρυπαίος: Προσπάθεια για την ανατροπή του Προέδρου των ΗΠΑ κ. ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ, από την ομάδα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.


Σχόλιο Διόδοτου: Για πρώτη φορά δημοσιεύουμε άρθρο του κου Α.Γρυπαίου, καθότι είναι και αυτός στην λίστα των αμφιλεγόμενων αρθρογράφων, από το ιστολόγιό μας. Η εικόνα όμως την οποία περιγράφει στο παρόν άρθρο, βγάζει μάτι και πρόκειται για αναμφισβήτητα  γεγονότα που απασχόλησαν όλο τον Σεπτέμβριο τα διεθνή μη συστημικά μέσα ενημέρωσης.



Γίνετε προσπάθεια για την ανατροπή του Προέδρου των ΗΠΑ κ. ΝΤΟΝΑΛΤ ΤΡΑΜΠ, από την ομάδα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Στην προσπάθεια συμμετέχουν οι εξής δυνάμεις.

1.- Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες. (Ομάδα ΡΟΤΣΙΛΝΤ).
2.-Το Εβραϊκό LOBBY της Αμερικής.
3.-Το Δημοκρατικό Κόμμα των ΗΠΑ. (Ομάδα Νάνσυ Πελόζι).
4.-Οι πρώην Πρόεδροι των ΗΠΑ, Μπούς, Ομπάμα, και Κλίντον, του Δημοκρατικού Κόμματος.
5.-Η κυρία Χίλαρυ Κλίντον με τις δυνάμεις της……..
6.-Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ είναι ΡΟΤΣΙΛΝΤ…………….
7.-Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες σκότωσαν τον Πρόεδρο ΚΕΝΝΕΝΤΥ!!!!!!!!!!!!! Και έπειτα ΣΙΩΠΗ…………….
8.-Ο ΣΟΡΟΣ/ΡΟΤΣΙΛΝΤ βρίσκεται πίσω από τις κατηγορίες κατά του Προέδρου ΤΡΑΜΠ.

Οι λόγοι ανατροπής του Προέδρου ΤΡΑΜΠ, φαίνεται ότι είναι οι μέθοδοι, και οι σκοποί Γεωπολιτικής.
Θέλει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να είναι Πλανητάρχης, και Κοσμοκράτορας-Επικυρίαρχος.
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θέλουν να ανατρέψουν τον Πρόεδρο της Ρωσίας ΠΟΥΤΙΝ.

Φαίνεται ότι συνεργάζονται οι Πρόεδροι ΤΡΑΜΠ & ΠΟΥΤΙΝ, για τη παγκόσμια ειρήνη, και αυτό ο
Κοσμοκράτορας Σιωνιστής Εβραίος ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δεν το θέλει.
Στην ομάδα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, (Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση), συμμετέχει ο Εβραίος ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ως ΥΠ.ΕΞ.

Γιαυτό ανεβλήθη η συνάντηση του Προέδρου ΤΡΑΜΠ, με τον Πρωθυπουργό Μητσοτάκη, διότι επίκειται η ανατροπή του Προέδρου ΤΡΑΜΠ.
Οι κ.κ. Τσίπρας και Μητσοτάκης είναι υπηρέτες των Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Στη χορεία των υπηρετών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, συγκαταλέγονται ο ΠΑΠΑΣ, η ΜΕΡΚΕΛ, ο ΜΑΚΡΟΝ, και άλλοι Ευρωπαίοι πολιτικοί.

Στο λόγο του ο Μητσοτάκης στη Γ.Σ. του Ο.Η.Ε. ανεφέρθη στην Κλιματική Αλλαγή, πράγμα αρεστόν στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, -σαν τη μικρή Σουηδέζα ΓΚΡΕΤΑ,-βαλτή από τη Ν.Τ.Π.- ενώ ο Ερντογάν αναφέρθηκε στη «Γαλάζια Πατρίδα».
Ο πατριωτισμός δεικνύει τον ηγέτη, και ΟΧΙ η δειλία και ο φόβος προς ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Η μικρή ΓΚΡΕΤΑ η Σουηδέζα μιλάει με τόσο πάθος για την Κλιματική αλλαγή, από άγνοια Γεωπολιτικής, διότι της έταξαν το Βραβείο ΝΟΜΠΕΛ.

Οι λόγοι ανατροπής του Προέδρου είναι ότι ο ΤΡΑΜΠ δεν υπετάγη στα θελήματα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ούτε ήταν υπηρέτης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι Δημοκρατικοί βρίσκουν διάφορα προβλήματα, όπως ο ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, για να κατηγορήσουν τον ΤΡΑΜΠ.
Η ΝΑΝΣΥ ΠΕΛΟΖΙ έχει «άγρια μεσάνυκτα», από θέματα Γεωπολιτικής.
Η ΝΑΝΣΥ ΠΕΛΟΖΙ προτιμά να είναι υπηρέτρια του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, παρά έχει Πρόεδρο Πατριώτη.
Η ΝΑΝΣΥ ΠΕΛΟΖΙ να κάνει ότι την διατάξει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Τελικά δεν έγινε συνάντηση ΤΡΑΜΠ-Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος είναι σε δυσμένεια του ΤΡΑΜΠ, ως υπηρέτης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Τελικά αντάλλαξαν το μισό Αιγαίο-Νησιά-Θράκη, με τη σχολή της Χάλκης του Βαρθολομαίου. ( ΡΟΤΣΙΛΝΤ)……
Κερδισμένος ο Τούρκος…………………
Εμείς μείναμε με τους Λαθρομετανάστες στο χέρι……..

Τελικά διώκει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ τον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ, επειδή συνεργάζεται με τον ΠΟΥΤΙΝ, για την παγκόσμιο ειρήνη.
ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΘΕΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΟΤΙ ΕΚΛΕΨΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ………………..
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΑΔΕΙΑΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΟΥΝ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΗΡΥΞΕΙ ΠΤΩΧΕΥΣΗ!!!
ΑΘΛΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ «MADE IN SOROS” ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ.
ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΤΗ «ΓΑΛΑΖΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ» ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ, ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ………..
ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΥΠΟΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ………………….
ΕΝΤΟΛΗ ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!
ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ TOY ROTHSCHILD!!!!
ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΟΡΥΒΟΣ ΠΕΡΙ ΤΡΑΜΠ, ΓΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΧΑΝΕΤΑΙ!!!!!!!!!
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!!!!!!!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής


7 σχόλια:

  1. παροτι παλαβο-αντωνης, ορθως ομιλησες. πραγματι, η δολοφονια ΚΕΝΕΝΤΥ ηταν σιωνιστικο σχεδιο. μεσα ηταν κε ο μεχρι τοτε αντιπροεδρος ΛΙΝΤΟΝ ΤΖΟΝΣΟΝ που δεν χωνεβε καθολου τον κενεντυ (ορκιστηκε στα γρηγορα προεδρος μεσα στο προεδρικο αεροπλανο, διπλα στο φερετρο αφτουνου που εδωσε ο ιδιος ο τζονσον εντολη να σκοτωσουν).
    --- ΤΡΑΜΠ(ακουλας). μυαλο παλαβης ξανθιας αλεπους κε καρδια λιονταριου. ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΚΕ ΣΩΣΤΟΣ. αφτος μαλιστα, δεν γουσταρη παγκοσμιοπιηση διοτι τοσο ο ιδιος οσο κε η αμερικη δεν εχουν αναγκη κανεναν εβρεο τρομοκρατορα νταβατζη. κε ενω ο ΤΡΑΜΠ(ακουλας) εξελεγη δημοκρατικα, τα ΕΒΡΑΗΚΑ ΛΥΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ λυσαξανε να τον ριξουνε παση θυσια κε τελιως αντι-δημοκρατικα. αν μπορουσαν να τον καθαρισουν θα το ιχανε κανη απο κερο (δεν ινε σαν το χαζοπαληκαρο τον κενεντυ που πηγε λεβεντικα μεσα στην τεξανη φιδοφωλια, στο νταλας, με ανιχτο αμαξι).
    --- ο ΜΕΓΑΣ ΤΡΑΜΠ (το επωνυμο θα πη "αλητης") μου θυμιζη τον Ιησου (προς το ξανθοτερο) ο οπιος τους ιχε γραμενους στα παπαρια του τους εβρεους κε τους εβριζε καθε μερα. ΙΝΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΗΚΗ ΕΚΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΦΙΔΟΦΩΛΙΑ, γιαφτο ΛΥΣΑΞΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ. τους εχη φαη πολα δισεκατομυρια (μεταξυ αλων πεταξε εξω απο την κεντρικη τραπεζα το ερπετο, τον ροτσιλντ).
    --- ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ?? λιγακι δυσκολο, αλα απο τα σιωνιστικα ερπετα, ολα να τα περιμενης. το κακο ινε οτι οι εφιαλτες της πουτανας της δημοκρατιας εδω περα, ινε τελιως γιουσουφακια κε δεν ορθωνουν αναστημα για τιποτα. γιαφτο δεν δεχτηκε ο ΤΡΑΜΠ το δικο μας ελεηνο γιουσουφακι (τον διαδοχο του αχρηστου εγκληματικου καταληψια με τα γυνεκια μπουτια, δηλαδη τον τσιπρα νο. 2).
    --- ΑΓΑΝΤΑ ΤΡΑΜΠ(ακουλα). θα τους γαμησουμε το ταμ-τιριρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΤΡΑΜΠ ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙ ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ.Ολες οι δολοφονικές απόπειρες εναντίον του κατατροπωθηκαν.Τα σημεία 4 και 5 δεν ισχύουν.Ο νταντυ δράκο Μπους ΔΙΚΑΣΘΗΚΕ εκτός πλανήτου και κατά ΔΙΚΑΣΘΗΚΕ ο δράκος σε εξαυλωση.Ο νεώτερος ,εάν δεν έχει συλληφθεί ,τότε το ερπετό αλοηγκορ είναι ανικανο και ξεδοντιασμενο.Υπαρχει σφιχτή συνεργασία αντί νεοταξιτων Αμερικανών ,Ρώσων και Κινέζων.Οσο βλέπετε και σκουζουν τα ερπετά ,τόσο τους πατάνε κάτω το κεφάλι.ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ! Χιλαρυ και Ντικ τσενει ,βρωμερά ερπετά ,έχουν συλληφθεί και είναι φυλακισμένοι εκτός πλανήτου.Ο ΟΜΠΑΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΣ.Ομοιως και ο Γκεόργκι Σβαρτς ερπετουχτεν.Αυτο που κυκλοφορεί είναι των 55δολλαριων κλώνος.Ο Τραμπ δεν τον ήθελε τον Κούλη ,είναι φυσκα στον παιδοβιασμο.Ξερουν τι τους περιμένει.... ομοίως το κάθαρμα που ακούει στο όνομα παγιατ.Χαζαρο οβριος και οργανωτής παιδομαζώματος στην Ουκρανία .Τα έστελναν τα παιδιά στην βάση του ΝΑΤΟ στο ρααμσταντ στην Γερμανία και μετά ...στα κάστρα.Καθε ένας κερατάς από τους δικούς τους που αναλάμβανε πρωθυπουργία η προεδρία , πέρναγε πρώτα από το κρεββάτι των δράκων ,είτε Μπους ειτε ροτσι.Ο ΔΡΑΚΟ ροτσι επέστρεψε στο αυστριακό κράτος ,το 70% από τα τριακόσιες χιλιάδες εκτάρια που είχε ζαπωσει.Μεσα εκεί έβαζαν ανθρώπους και τα ερπετά τους κυνηγούσαν σαν θύματα.ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ....ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ...ΜΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ,ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ.Μεχρι και τα μυρμήγκια.ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΜΕΣΙΝ.Και τώρα στα δικά μας...ΚΑΛΕΙΣΘΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ,ΝΑ ΜΗΝ ΔΩΣΕΤΕ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΑΛΛΟΝΤΕΣ.ΗΔΗ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΜΑΣ ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΎΡΙ ΤΗΣ ΣΌΜΠΑΣ.ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΞΑΝΑ :Ο ΟΗΕ ,ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΟ ,ΕΧΕΙ ΞΕΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΛΕΦΤΑ ,ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΙ Η ΥΠΑΤΗ ΑΛΗΤΕΊΑ.ΣΤΟ ΜΠΑΜ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΗ ,ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΚΙΝΔΥΝΟ....Οπλισθειτε γιατί τώρα ξεκινά το χοντρό τζαρτζαρισμα με το ΡΕΜΠΕΛΟ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και για την ιστορία ,το πραγματικό επώνυμο των Κέννεντυ είναι cavendish.Στην πυραμίδα της ελίτ είναι μια από τις δεκατρείς άρχουσες οικογένειες , ακολουθούν η δεύτερη κλίμακα από κάτω με τριακόσιες οικογένειες.Οι ΙΔΙΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΕΝΝΕΝΤΥ.Ο λόγος ; ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΗ ΤΗΝ federal bank....νομίζω ήταν ο τρίτος πρόεδρος που δολοφονήθηκε για τον ίδιο λόγο .Να αλλσξη η ιδιωτική αιμορουφηχτρα από τα χέρια των τεράτων Ροκφέλερ και Ρότσιλντ.Αυτα τα δράκο τομάρια καθάρισαν και τον Αλέξανδρο Ωνάση. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο αρθρογραφος κανει καποιες διαπιστωσεις, λιγο πολυ γνωστες στους αναγνωστες του Διοδοτου. Σ' αυτο το μπλογκ εχουν γινει αρκετες αναρτησεις γυρω απο το θεμα, Ροκφελερ, Ροθτσιλντ, Σορος, Κουντεχοφε-Καλλεργη και αλλα αστερια της φιδοφυλης.

    Στο θεμα ομως του Τραμπ κατσουλοπαταει(Μωραιτικος ιδιωματισμος, κατσουλι η γατα). Εχουν αρχισει εναν πολεμο εναντιον του σε μια απελπιδα προσπαθεια ν' απαλλαγουν απ' αυτον πριν προφτασει να βγαλη τα εγκληματα τους στη φορα. Κουνια που τους κουναγε. Μονο ο φακελλος του αισχρου παιδοβιαστου, Ντε Νιρο. φθανει να γκρεμιση το Χολυγουντ συθεμελα και ολη τη φιδοφυλη ελιτ Ευρωπης και Αμερικης.

    https://twitter.com/WozzaNoski/status/1178985282995011584

    Επισης στη μαχη που εχει αρχισει δυνατα, δεν ειναι μονος του. Εχει πεσει και ο γιος του για ειδικες πλαγιοκοπησεις, οπως ειναι το ξεφλουδισμα του γιου του Μπαιντεν, που τον εβαλε ο πατερας του Προεδρο της Ουκρανικης εταιρειας αεριου.

    https://twitter.com/SaraCarterDC/status/1179757696179982339

    Τελος η διαδικασια αποπομπης ειναι τοσο πολυπλοκη και χρονοβορα ωσπου να φταση στη Γερουσια που θα μας βρη η ανοιξη. Εκει απαιτειται ψηφος των 2/3 για κυρωση. Αυτη τη στιγμη την πλειοψηφια της Γερουσιας την εχει ο Τραμπας!!

    Οι νεοταξιτες δινουν μαχη χαρακωματων. Οι τελευταιοι σπασμοι θνησκοντος λιονταριου. Το τι τους εχει κανει στην Ευρωπη θα τα πουμε καποια αλλη στιγμη.

    Να θυμισω οτι κατα την προεκλογικη περιοδο τηε Αμερικης το 2016, καποιος δημοσιογραφος ρωτησε τον ΑΛ6 πως τα βλεπει τα πραγματα σε περιπτωση που κερδιζει ο Τραμπ. Απαντηση. "Ελπιζω να μη μας βρη αυτο το κακο". Ε, λοιπον τους βρηκε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ετσι ειχε πει;οχι μονο πανικο εχουν ,κιτρινο σκατο βγαζουν απο την τρομαρα τους.Στο φευγιο θα εγκαταλειψουν τα παντα.ΤΟ ΡΕΜΠΕΛΟ ΘΑ ΟΡΓΙΑΖΗ ΤΟΤΕ.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  5. Ακομη μια πινελια στη φαρσα της καθαιρεσεως. Ο Ανταμ Σμιθ, βουλευτης απο Καλιφορνια, οδηγει τη κουρσα της καθαιρεσεως. Αυτος την εχει ΒΑΨΕΙ.

    https://twitter.com/RepMattGaetz/status/1179410236769263622

    ΑπάντησηΔιαγραφή