«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Email αναγνώστη στα Κατοχικά Νέα



Προτου διαβασετε τη συνεχεια , να ξερετε οτι ειμαι ένας ακομματιστος κι αδογματιστος ερευνητης , μακρια από κάθε συλλογο , ομαδα και φυσικα οτιδηποτε συστημικο – κι ότι περασα από αρκετες αναλογου ενδιαφεροντος εμπειριες τα τελευταια 25 ετη , οπου γνωρισα ολους οσους και οσα χρειαζοταν για ν`αποκτησω ικανο αισθημα πιστης , αυτοσυντηρησης κι αυτονομιας ! Ως εκ τουτου, δεν φοβαμαι κανεναν ανθρωπο , κι ο μοναδικος μου συντροφος είναι ο Ιησους Χριστος , κι άλλος ενας αληθινος φιλος καλλιτερος κι απο αδερφος.

Θεωρω υποχρεωση μου να καταγγειλω αυτό που συμβαινει τον τελευταιο χρονο και προκειται για ένα πολύ υπουλο σχεδιο του Υπ.Προστασιας του Πολιτη :

ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ !
(Εγω το εμαθα πριν περιπου 1 μηνα, αλλα χρειασθηκε χρονος για να το διασταυρωσω διαβαζοντας μπλογκς αστυνομικων και κυνηγων )

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ :

Σε παιρνει τηλεφωνο στο σταθερο η το κινητο απ`το Α.Τ. της περιοχης σου, ο αρμοδιος υπαξιωματικος και σε ενημερωνει ότι εχει ληξει η αδεια κατοχης του κυνηγετικου σου οπλου ! (Κατεχω νομιμα ένα αχρησιμοποιητο κυνηγετικο απ`το 1999 επειδη «εχω δει το εργο» που θα παιξει συντομα με τους λαιθροεισβολεις και τους αντιφαδες που μισουν τους ελληνες , κι εχω οικογενεια να προστατευσω !)

Αυτό που δεν ανακοινωσαν ποτε οι κυβερνωντες παρα μονον σε ΦΕΚ (ποιος τα διαβαζει αυτά εκτος από νομικους 😉 είναι το γεγονος ότι το 2014 εφτιαξε νομοσχεδιο ο Σαμαρας μαζι με τον τοτε αρμοδιο υπουργο , που «εντελως συμπτωματικα» είναι ο ιδιος με τον σημερινο – την αμεση ανανεωση αδειων οπλοκατοχης – απ`ότι διαβασα σε ερευνα που εκανα, μονο οι κυνηγετικοι συλλογοι ελαβαν γνωση , κι ενημερωσαν τα μελη τους να κανουν ανανεωσεις αδειων ! Για οπλοχρησια δεν ανακοινωσε η κυβερνηση τιποτα σχετικο ! Το νομοσχεδιο εκεινο δεν τεθηκε σε αμεση εφαρμογη , αρα το ειχαν ετοιμασει από πριν, για οσα θα συμβουν στο σημερα – κι ετσι επιβεβαιωνεται ο προσχεδιασμος πισω απ`τις πλατες μας οσων γεγονοτων βλεπουμε να οδευουν προς μια εξεγερση των ισλαμιστων μεσα στις πολεις !


Στη συνεχεια ο υπ/κος σου εξηγει τι χαρτια πρεπει να προσκομισεις για την ανανεωση της αδειας ! Ένα παραβολο των 15 ευρω, μια βεβαιωση από παθολογο ότι εισαι ηγιης , 2 φωτογραφιες , την ληγμενη αδεια και ΤΟ ΟΠΛΟ για ελεγχο (;) Επισης ζητουν έναν λογαριασμο ΔΕΗ για διασταυρωση της μονιμης κατοικιας σου ! ! !

Για ποιον ακριβως λογο ; Μα για να μπορουν εάν δεν πας να το δηλωσεις να ερθουν να το κατασχεσουν ! Παρ`ολ`αυτά , ο υπ/κος μου ειπε ότι μπορω να προσκομισω ένα λογαριασμο ΔΕΗ οποιουδηποτε γνωστου η συγγενη μου.

Σε καποιους που πηγαν για τη διαδικασια αυτή, τους εξυπηρετησαν αμεσα , και οι ανθρωποι εφυγαν με την ανανεωμενη αδεια οπλοκατοχης τους – μα αυτοι ησαν ΚΑΙ δηλωμενοι κυνηγοι – αυτό το εκανε η αστυνομια για να ριξει σταχτη στα ματια ολων των υπολοιπων που τα εχουμε για αυτοπροστασια και μονο, κι όχι για να κυνηγαμε ζωα !


Θα πει καποιος : μα από πού ξερουν ότι τα εχουμε για αυτοπροστασια ;
Μας εχου εντοπισει ευκολα, αφου για να παρει οποιοσδηποτε αδεια κυνηγιου είναι στην αρχη υποχρεωτικη η συμμετοχη και εγκριση ικανοτητος απο σκοπευτηριο και στη συνεχεια η εγγραφη σε καποιον κυνηγετικο συλλογο.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕΙΣ ΣΤΟ Α.Τ. επισης ! Κι ετσι ξερει η αστυνομια ποιος εγγραφηκε ως ικανος κυνηγος και ποιος όχι !

Συμφωνα με τα δηλωμενα νομιμα κυνηγετικα οπλα, μονο το 70% ανηκουν σε μελη κυνηγετικων συλλογων , τα υπολοιπα τα εχουν ιδιωτες ΜΟΝΟ με αδεια οπλοκατοχης !

Το περιεργο είναι ότι , κανονικα το προστιμο της καθυστερησης πληρωμης του αρχικου παραβολου για οσους κατειχαν οπλο πριν το 2014 – και λογικο είναι να μην γνωριζαν γι`αυτό το νομο – είναι δεκαπλασιο δλδ είναι 150 ευρω ! Όμως αυτό το προστιμο το επεβαλλαν ΜΟΝΟ σε οσους δηλωμενους κυνηγους ειχαν αμελησει την ανανεωση οπλοκατοχης ! Εκεινοι πληρωσαν, κι είναι ελευθεροι να συνεχισουν το κυνηγι.

Κι εδώ είναι η παγιδα ! Οι υπολοιποι που εχουμε ένα κυνηγετικο – διοτι δεν μπορεσαμε να αποκτησουμε ένα πιο ακριβο ποιοτικο οπλο προστασιας μας , μπηκαμε στο στοχαστρο – αφου η αρμοδια υπηρεσια ειδε ότι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΩΣ ΚΥΝΗΓΟΙ ΠΟΥΘΕΝΑ !

Το παραλογο είναι πως αρκετοι ΜΗ ΚΥΝΗΓΟΙ ιδιωτες που εκληθησαν τηλεφωνικως για «μια απλη διαδικασια ανανεωσης αδειας κατοχης κυνηγετικου οπλου» όταν πηγαν στο Α.Τ. της περιοχης τους ΕΓΙΝΕ ΣΥΛΛΗΨΗ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ, και τους παρεπεμψαν στην ασφαλεια για αποτυπωματα και λοιπα και κατοπιν σε σε εισαγγελεα ΩΣ ΚΟΙΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ κι αυτοι οι ανθρωποι εχουν εκρεμεις δικαστικες υποθεσεις γι`αυτην ακριβως την παραβαση επι 2 η και 3 χρονια.Υποχρεουσαι δε, να προσλαβεις δικηγορο , να πληρωνεις την κάθε παρασταση δικης εάν αναβληθει, και ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ εως οτου βγει η αποφαση του δικαστηριου !

Και λες εσυ : ενταξει μωρε, θα πληρωσω και θα ληξει το θεμα !
ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΑΣΧΗΜΑ !

ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΙΝΕΣΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΥΝΗΓΟΣ ΚΙ ΑΡΑ ΤΙ ΤΟ ΘΕΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ; ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΟΠΛΩΝ , ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΤΕ !

ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΙΛΛΙΑΡΙΚΑ ΕΞΑΓΟΡΑ ΠΟΙΝΗΣ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΡΙΞΟΥΝ , ΣΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΣΥΝ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ , ΠΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ !


ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ σε φορουμς οπου συζητουν αστυνομικοι που υπηρετουν σε Α.Τ. ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ! Καποιοι σε κατι κομωπολεις λυπουνται γνωστους τους και δεν τους συλλαμβανουν , ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠ`ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ – ΚΙ Ο ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΝΩΣΤΗ ΚΙ ΩΣ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ! ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΑΒΟΛΟΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ Σ`ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝ !


ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΣΚΑΤΟΕΒΡΑΙΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ 45 ΧΡΟΝΙΑ !

ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ! ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΝΕΡΓΟΙ ΑΠ`ΤΟ ΠΟΤΟ ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ! ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΝΑ ΕΠΕΛΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΟΥ , ΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ !


ΟΣΟΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΤΕ ΛΑΒΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΑΠ`ΤΟ Α.Τ. – ΓΡΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ !

ΟΜΩΣ : Εάν τυχον σας γινει ελεγχος από τους μπατσους στο δρομο η οπου αλλου, να ξερετε ότι

ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΕΣ ΤΟΥΣ – ΤΟ Ν Ε Ο ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΟΣΩΝ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΟΠΛΩΝ ΓΕΝΙΚΩΣ – ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ! ΚΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ – ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ !

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ !


Κατοχικά Νέα

7 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ20 Οκτωβρίου, 2019 22:48

    Έτσι να κάνουν οι πραιτωριανοί της ΕΛ.ΑΣ και όταν γίνει το πατατράκ οι εξαγριωμένοι Έλληνες,παίρνουν αυτονών τα όπλα για να πολεμήσουν τον εισβολέα. Εκτός και άν οι αστυνομικοί σαν τις κοτούλες, κάτσουν σπίτια τους να φυλάνε τα γυναικόπαιδα και αφήσουν στους πραγματικούς πρωταγωνιστές το μέλλον της Ελλάδας. Έτσι να κάνουν,να ξύνονται στην γκλίτσα του τσοπάνη και θα φάνε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάντως με ληγμένες άδειες ,μια δεκαετία ,πλήρωσα μόνο τα παράβολα.Το δήλωσα ,off the record ,ότι πλέον τα κρατώ τα όπλα ,για αυτοπροστασία και μόνο σε φάση συγκρούσεως με τους λάθρο σκατιαρηδες.Εχω σταματήσει να κυνηγώ ,λόγω ελλείψεως χρόνου.Οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν ,αυτά που τους έχουν ορίσει.Λετε να μην ξέρουν τι γίνεται ;αφού και οι ίδιοι έχουν πέσει θύματα.Οπλα θέλετε ;να φάνε και οι κότες !ότι θέλεις βρίσκεις ,κλοκ,περίστροφα ,μακαροφ ,τσέχικα ,ουζί ,καλάσνικοφ.Πιασε έναν κατσαπλια , δώστου το κάτι τις ,θα σου φέρει το καλάσνικοφ.Τηζερ βρίσκεις ,ντροουν φτιάχνεις.Μεχρι και αυτοσχέδια μπαζούκας.Μπαινει κάποιος στο σπίτι σου ;μάθε μια πολεμική τέχνη ,καλό κάνει ,γυμνάζεσαι κιόλας ,πάρε και ένα ρόπαλο και χωστου στην μούρη.Γερα.Αμα πάτε στον δρόμο ,η στην δουλειά η για διασκέδαση και έλθουν να σας ληστέψουν ,με την καραμπίνα θα κυκλοφορείτε ;άμα ξεκινήση το κακό ,θα βρούμε ένα κάρο όπλα.Η αστυνομία ξέρει ότι υπάρχουν κρυμμένα όπλα σε γιάφκες ,σπηλιές κ.τ.λ., τζαμιά.Αμα ξεκινήση...θα έχουμε όπλα ,μην ανησυχείτε.ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ Η αστυνομία ξέρει λες αλλά δεν την είδαμε να μαντρώνει κανένα από αυτά τα μπουμπούκια ακόμα, αν είναι όμως κανένας φουκαράς πολίτης κάνει την δουλειά της μια χαρά εκεί να δεις επαγγελματικό ζήλο αν πουλάει καμιά γριά θυμίαμα ή φασκόμηλο στην λαική χωρίς άδεις, στην εισβολή όμως σκέτη δουλεία.Και 2 ροντβάιλερ πολύ καλά εκπαιδευμένα να κρύβονται και να σε προστατεύουν όταν κινδυνεύεις είπε μια φίλη μου και καλώς ορίσατε στο φτωχικό μου αν τολμήσετε να μπείτε απρόσκλητοι.Ο γέροντας Βασίλειος ο Καυσοκαλυβίτης είχε πει σε πνευματικό του παιδί να μην ξαναπάει για κυνήγι κι όταν τον ρώτησε ΄΄γέροντα να παραδώσω το όπλο΄΄; Του είπε όχι να πάρεις και δεύτερο και να το χεις κρυφά γιατί θα σας ζητήσουν να τα παραδώσετε, επίσημη μαρτυρία σε βιβλίο που εκδόθηκε για τον γέροντα, και μια επίσημη απορία όλων, οι αστυνομικοί που με την συναίνεση τους επιτρέπουν την εισβολή και δεν έχουν συσπειρωθεί τα σώματα ασφαλείας να μας προστατεύσουν και καταπατούν τον όρκο τους μαζί με τις ένοπλες δυνάμεις, θα ζητήσουν από τους Ελληνες τα όπλα; Δηλαδή θα τους αφοπλίσουν επίσημα και κάνοντας χρήση της εξουσίας τους εεε;;; ενώ βλέπουν τί γίνεται στην χώρα μας με την ισλαμική εισβολή τα εγκλήματα και την απελευθέρωση όλων των ποινικών, κατόρθωσαν με την βουβαμάρα των ενόπλων δυνάμεων να στρέψουν τους Ελληνες σε εμφύλιο, οι ευθύνες είναι όλων εκείνων που τόσα χρόνια σιωπούν για να βολεύονται, και το αίμα αν και όταν χυθεί θα είναι η προίκα τους και γι αυτούς και για τα παιδιά τους, κατάρες μαζεύουν πάνω στα κεφάλια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου ,πρώτο ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΎΤΕΡΟ Η ΚΑΡΔΙΑ .Τα σιδερικα είναι όπλο υλικό, χωρίς τα δύο πρώτα ,τα πόδια δεν θα αντέξουν το βάρος του υλικού.Μην πτοεισαι ,ΟΤΑΝ ΣΗΜΑΝΗ....ΘΑ ΤΡΙΒΗΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ,ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΟΊΓΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΚΛΕΦΤΗ ,ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΌΣ ΝΟΜΟΣ.Στην κατάλληλη στιγμή θα πατήθουν και τα δικά μας κουμπιά....ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    2. χθες ήταν του Αγίου Αρτεμίου πολύ μεγάλος άγιος προστάτης της αστυνομίας, έβαλαν την στολή τους και πήγαν πρώτη θέση στους ναούς να τιμήσουν τον άγιο άραγε; Εντωμεταξύ σε συζητήσεις αργότερα τους έχουν σιχαθεί όλους, οι πιστοί γνωρίζουν καλά ποιός ήταν ο άγιος Αρτέμιος και τί κάνουν ή δεν κάνουν όλοι αυτοί, έχω μια κακιά προαίσθηση ότι σε λίγο θα γίνεται χαμός και θα τους κράζουν όπου τους βλέπουν ο κόσμος, ακούω από ηλικιωμένους απόψεις και εκπλήσσομαι αλλά μετά που το ξανασκέφτομαι οφείλεται στην γρήγορη ενημέρωση από παιδιά εγγόνια λόγω ίντερνετ, τα κανάλια έχουν αποτύχει στην προπαγάνδα, δεν τους πιστεύει κανείς μόνο σιχτίρια τους ρίχνουν

      Διαγραφή
    3. γι αυτό θα φοράς σταυρό και θα ναι ξύλινος και θα πορεύεσαι με το όνομα του Χριστού και της Παναγίας νοερά και ΣΥΝΕΧΕΙΑ και θα τρίβεις τα μάτια σου τί θα γίνεται γιατί μπροστά από σένα και γύρω από σένα θα είναι άγγελοι, ποιός κακόμοιρος λαθρομετανάστης βρε και ποιά τεχνολογία του κωλ ισχύει όταν πορεύεσαι έτσι εεεεε;;;;

      Διαγραφή