«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019

ΝΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Ο ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΑΛΛΆ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΩΝΙΑ!

Dominik Tarczynski, Βουλευτής του συντηρητικού κόμματος "Νόμος & Δίκαιο" στην Πολωνία. Ένας θερμός σαραντάρης πατριώτης!
  : Αυτόν κατηγορούν οι πολιτικοί μας. Αυτόν που κάνει ό,τι υποσχέθηκε. Αυτόν που κάνει ό,τι ζήτησαν οι ψηφοφόροι του.

-βίντεο με ελληνικούς υπότιτλους-






Παρακολουθήστε και αυτό:




7 σχόλια:

  1. ΕΝΑΝ ΜΟΝΟ ΤΕΤΟΙΟΝ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ..ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΗΔΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για βγαλουν εναν τετοιον οι Πολωνοι επρεπε να νιωσουν 50 χρονια κομμουνισμου στο πετσι τους. Οι ελληνοφωνοι ιθαγενεις ειναι κακοι μαθητες στην ιστορια. Εδω ενας Ορμπαν,ενας Σαλβινι,μια Λεπεν ακομα και ενας Φαρατζ θα πατωναν -ουτε 3% θα επιαναν

      Διαγραφή
    2. Αυτοι πιστευουν οτι ...παλιοπουστηδες και φλωροι ειμαστε εμεις..γιατι μας πιανουν τον κωλο και δεν αντιδρα κανεις.!!
      Τελικα τι συμβαινει ??

      Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ02 Νοεμβρίου, 2019 18:18

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ 1000%, ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΧΩΡΑ, ΤΟ 2021 ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟ 1821, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΛΑΘΡΟΟΡΚ, ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΒΕΡΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΕΡΙΠΑΙΧΤΙΚΑ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΗΚΕ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
    ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ Ό ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΔΙΗΝΕΚΗΣ, ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΕΝΩ ΤΑ ΛΑΘΡΟΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΦΡΑΓΚΟΚΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σαν φραγκόκοτες;
      Ωραία, θα τις κυνηγάμε χωρίς πολύ κόπο για να τις σφάξουμε ..

      Διαγραφή
    2. οι ευρωπαίοι ίσως να το είχαν συμφωνήσει μεταξύ τους τί να την κάνουν την Ελλάδα σε 200 χρόνια, ισλάμ φυσικά, το γουστάρουν το ισλάμ, είδαμε το τέλος των αγωνιστών και πώς μας έφεραν τους γερμαναράδες στην συνέχεια, σε λίγο κλείνει ο κύκλος των 200χρ αλλά οι προφητείες μας λένε ότι θα αιματοκυλιστούν αυτοί, θα πληρώσουν όλα τα εγκλήματα κατά του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας μέσα στους αιώνες όλες τις λεηλασίες και θα έχουν μ α κ ρ ο χ ρ ό ν ι ο υ ς εμφύλιους μες τις χώρες τους, έτσι είναι όταν σκάβεις τον λάκκο του αλλουνού... στους συγκεκριμένους πολύ βαθύς λάκκος, θα επιστραφούν φυσικά στην χώρα μας όλα τα κλεμμένα από αρχαία και λείψανα μέχρι θησαυροί από την 4η σταυροφορία, έφαγαν πολλούς αιώνες απ αυτά, και μυαλό δεν έβαλαν , τώρα έρχεται η οργή Εκείνου που αργεί αλλά ΔΕΝ ΛΗΣΜΟΝΕΙ

      Διαγραφή
    3. Εσυ τα φορτωνεις ολα στην οργη του Αλλου ??
      Αν υπηρχε οργη στον κοσμο ..δεν θαχαμε αποδειξεις ?? Που ειναι αυτες ??
      Ο Αλλος δεν οργιζεται αλλα βοηθα τους οργισμενους.Αλλα εδω δεν υπαρχουν οι τελευταιοι με αποδειξεις.

      Διαγραφή