«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Αυτή είναι η Ελλάδα που θα φτιάξουμε, μόλις ξεμπερδέψουμε με τα μεμέτια και τα σσσσσιωνό-φιδα.


9 σχόλια:

  1. Έλληνες ελπίζω να χει μεσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι, αλλά έτσι όπως πάμε κάτσε μη δούμε τα σύνορα να είναι στη Λάρισα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πού είναι οι μκο των σορος και ισραηλινων και αλλων να βοηθησουν τους σεισμοπαθεις αλβανους οεο;; έπρεπε να παίζει πρώτη είδηση όσοι αγωνίζεστε για την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λείπει ο Πόντος ρε λεβέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από το 1920 οθωμανική αυτοκρατορία ΤΕΛΟΣ. Τελείωσε, πάπαλα πως το λένε;
    Σκέτο Τουρκία και πολύ τους είναι, γιατί έχουν ακόμη
    κάτι"διαφορούλες" με Αρμενία ΠΟΝΤΟ και λοιπούς γειτόνους.
    Στο κάτω κάτω έτσι υπογράφουν, εμείς γιατί να τους ονομάζουμε αλλοιώς;
    Astillais

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θάρρος ως προϋπόθεση της νίκης - ομιλία της Δήμητρας Λιάτσα (φιλολόγου)

    https://www.youtube.com/watch?v=yzgl5lfhVmA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητηρια, ΚΩΣΤΑ! Οταν μια αναρτηση χωρις "Διαβαστε περισσοτερα" ειναι στην ουσια τομος ολοκληρος ιστορικης αληθειας ειναι πραγματικα αξια συγχαρητηριων.

    Ψηλα το κεφαλι και σε ενεργειακο επιπεδο εγρηγορσης ολοι οι Ελληνες. Μη πτοεισθε απο Ναυτεξ, Μπουρδεξ και αλλες μεγαλοστομιες της Τουρκιας. Ολες οι κινησεις της ειναι κινησεις θνησκοντος λιονταριου.

    Το City του Λονδινου τρακοσια χρονια προσπαθει να επιβαλλη την απολυτη κυριαρχια του επι της γης αλλα δεν τα καταφερε. Το 2000 υπεστη συντριπτικη ηττα με την κατακρημνιση του καθεστωτος Γκορμπατσωφ-Γελτσιν.

    Ο συγγραφευς Gilad Atzmon (British Jew) writes. "Truth is from ATHENS, the Left from JERUSALEM".

    Για τους ενδιαφερομενους, ο κ. Ατζμον αρθογραφει στο Unz review and Counter Punch.

    https://www.unz.com/gatzmon/the-left-is-from-jerusalem/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγνώμη που θα μπλεχτώ στα ποδαράκια σας, αλλά ξεχάσατε τον Κρότωνα, την Μασσαλία, κομμάτια ολόκληρα της Βορείου Αφρικής (Αίγυπτος, Συρία κλπ), όλη την Τραπεζούντα, την Οδησσό και γενικά την μισή Ελλάδα την αφήσατε εκτός. Εγώ δεν δίνω το αίμα μου για να γίνει το νέο σιχαμένο ισραήλ. Την Ελλάδα θέλωμεν πίσω, όχι το ρωμαΐικο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή