«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019

This is λάθρο...; ... This is SPARTA!!!

Λίαν ενδιαφέρον το βίντεο μίας ώρας, από το Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης,  την προηγούμενη εβδομάδα, με θέμα τους λαθρομετανάστες...



Στο βίντεο βλέπουμε ομιλίες των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου. Όσο για την θέση του δημάρχου, στο θέμα "φιλοξενίας προσφύγων" είναι κάθετη: Είναι θετικός, μόνο εφόσον πραγματικά πρόκειται για 400 το πολύ άτομα, όντως από την Συρία, για να φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία. Άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, όπως και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, οι οποίοι δεν ομιλούν στο συγκεκριμένο βίντεο (μπορείτε να τους ακούσετε εδώ) είναι κατά 60% απογοητευτικοί "αλληλεγγυούληδες" και χρησιμοποιούν όλοι την καραμελίτσα ότι 400 χρόνια οθωμανικής κατοχής δεν μάς αλλοίωσαν. .  Ξεχώρισε, με θερμό χειροκρότημα, ένας κύριος ονόματι Σουμάκης, ο οποίος είπε "να κλείσουν τους δρόμους για να μην μπει κανείς!". 

Οι ομιλητές (ξεκινούν από το δέκατο λεπτό στο παρακάτω βίντεο) τοποθετήθηκαν πολύ σωστά, με επιχειρήματα και λίστες χιλιάδων υπογραφών ο καθένας, από πολίτες που αντιτίθενται στον εποικισμό της Σπάρτης. 

Ενδιαφέρον είχε ακόμα κι ένας τύπος ονόματι Γιώργος Γιαξόγλου. Ενδιαφέρον, γιατί ήταν κυριολεκτικά για γέλια, ..όχι τόσο για το παρουσιαστικό του που θύμιζε σιτεμένο ασπρομάλλη Λένιν, όσο για το γνωστό χιλιοειπωμένο ποίημα όλων των ανθελλήνων διεθνιστών μεταναστολάγνων αριστερούληδων, το οποίο περιλάμβανε τα γνωστά...: "Κι εγώ παιδί προσφύγων είμαι, μπλα μπλα μπλα" (καρα-άκυρο σύμφωνα και με τα λεγόμενα των υπολοίπων που τον έκραξαν), " φύγαν από χώρες φτώχειας και πολέμου" (ενώ στην πραγματικότητα ήρθαν για να μην δουλεύουν και να ζουν με επιδόματα και τζάμπα τα πάντα), είπε επίσης ότι "Δίκιο έχει ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος, πως όποιος δεν βοηθά πρόσφυγες δεν είναι Χριστιανός". Τέλος κασέτας.

Εντύπωση μού προξένησε (στο 27ο λεπτό) και ένας κύριος ονόματι Αργύρης Μαλούφας, ο οποίος, παρότι ιδρυτικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, 35 χρόνια ψήφο στο ΚΚΕ και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ μέχρι το "δημοψήφισμα της απάτης", όπως το ονόμασε, έδωσε τον πιο ειλικρινή πατριωτικό λόγο και χειροκροτήθηκε πιο θερμά από όλους τους υπόλοιπους ομιλητές. Είπε ότι στη χώρα μας γίνεται εποικισμός, ο οποίος έχει καταδικαστεί από όλα τα διεθνή δικαστήρια. Είπε μάλιστα ότι σύμφωνα με επικυρωμένους Κούρδους πληροφοριοδότες, τα κύματα αυτά που στέλνονται τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα, ξεκινούν κατευθείαν από τις πατρίδες τους με προορισμό την Ελλάδα, για τα επιδόματα και τα πεντάστερα ξενοδοχεία και όσοι Σύριοι περίμεναν ως τώρα στην Τουρκία, είναι "χαλιφατούληδες" (δικός μου ο όρος αυτός 🙂) που δεν τούς παίρνει να επιστρέψουν πίσω στο καθεστώς Άσαντ.

Αυτά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα.. Απολαύστε το βίντεο.

ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ




 

20 σχόλια:

  1. αγαπητε κωστα κε αγαπητοι συμπατριωτες. με μεγαλη χαρα σημερα σας ανακινωνω οτι ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΩΝ του στρατηγου φραγκου φραγκουλη ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗ ΣΕ ΚΙΝΗΜΑ (greece4greeks.blogspot.com).
    --- με ταπινοτητα υπενθυμιζω οτι το 2017 ιχαμε δημιουργηση το ΚΙΝΗΜΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ του στρατηγου φραγκου φραγκουλη.
    --- στις δραματικες κε ιστορικες αφτες εποχες, ΕΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ, θα αποκτησουμε μεγαλη δυναμη κε θα παμε πολυ καλα.
    --- παρακαλω ριξτε μια ματια στην ιστοσελιδα του στρατηγου κε το σχετικο βιντεο με την συνεντευξη του.
    --- ΜΕ ΑΓΝΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με μασώνους και ανθρώπους που τα παιδιά τους εργάζονται σταθερα για τον εχθρο ρε; Κρίμα τα μυαλά που κουβαλάτε, πάντος έτσι σας θέλω, στα blogs να μυζεριάζετε γιατί για τίποτα άλλο δεν κάνουν οι σιωνιστές φίλοι σου.

      Διαγραφή
    2. ΔΕΠ,

      στο είπα.. με το θέμα του Φράγκου, θα την ακούσεις από πολλούς...

      Διαγραφή
    3. Ἀγαπητὲ σὲ προτρέπω νὰ διαβάσης τοὺς παρακάτω συνδέσμους γιὰ τὸν «μεγάλο πατριώτη» κατὰ πολλοὺς καὶ ὅπως βλέπω καὶ γιὰ σένα καὶ μετὰ νὰ ἔρθης νὰ μᾶς ἀνακοινώσης μὲ χαρὰ γιὰ τὸν «ἀγνὸ» αὐτὸ στρατηγό.

      Ποιος είναι ο κ. ΦΡΑΓΚΟΣ που θέλει να ηγηθεί «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ» ΜΕΤΩΠΟΥ;
      https://ethnegersis.blogspot.com/2019/01/blog-post_925.html

      ΣΗΜΕΡΑ (ΧΘΕΣ) ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
      https://ethnegersis.blogspot.com/2019/01/blog-post_583.html

      ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΛΗΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ
      http://kerberos-hellas.blogspot.com/2018/01/blog-post_20.html

      Αὐτὲς εἶναι μόλις μερικὲς ἀπὸ τὶς πάμπολες ἀναρτήσεις γιὰ τὸν «πατριώτη στρατηγό».

      Ἀκόμα καὶ χωρὶς νὰ διαβάση τὶς ἀναρτησεις, εἶναι ἀρκετὸ βλέποντας κάποιος (ἀφυπνισμένος) τὶς φωτογραφίες τοῦ Φράγκου, ὁμιλῶντας στοὺς ROTARY, νὰ καταλάβη πόσο πατριώτης εἶναι καὶ πόσο θὰ ἐργαστῆ γιὰ τὴν Ἐλλάδα, ἐκτὸς καὶ γιὰ σένα δὲν σημαίνουν τίποτα οἱ ROTARY...

      Διαγραφή
    4. Νομίζετε ότι υπάρχει η πολυτέλεια του χρόνου, για πειραματισμούς με ανθρώπους στυλ Φράγκου, που έχουν δώσει αρνητικά δείγματα γραφής;;
      ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΕΟ!
      ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΙΜΑ ΘΥΜΑΤΑ ΘΕΟΜΠΑΙΚΤΩΝ!!
      ΕΛΕΟΣ!!!

      Διαγραφή
  2. Με το που ξυπνάω σήμερα πρώτη σκέψη που μου ήρθε ήταν αυτή η σκηνή με το "This is Sparta." Μπαίνω στο διαδίκτυο και βλέπω την ανάρτησή σου!

    Λοιπόν αυτά τα περιστατικά θα αυξάνονται. Αυτά και πολλά άλλα ακόμα πιο ανεξήγητα. Η γη αλλάζει πύκνωση.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λευκος επελαυνει

    https://www.youtube.com/watch?v=ODeNHRtVNO4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ροταρυ και Λαιονς εν δρασει.

    https://www.google.com/search?q=%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B7+%CF%86%CF%81%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%BF%CF%85+%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF+%CF%83%CF%84%CE%B7+%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%84%CE%B7+%CF%84%CF%89%CE%BD+%CE%9B%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%82+%CF%83%CF%84%CE%BF+%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B9&rlz=1C1GCEA_enGR797GR797&sxsrf=ACYBGNTuXuySLD4wHuB8t_dyMIPp5LtCng:1574015965255&tbm=isch&source=iu&ictx=1&fir=gJmxKl65sVbfXM%253A%252CDQTuF9D3BFA2tM%252C_&vet=1&usg=AI4_-kS61QFPZzwRq93KgA8q0FkpuEPGuQ&sa=X&ved=2ahUKEwjE--qz8vHlAhUPbFAKHQ6UCTgQ9QEwBHoECAkQEg#imgdii=0cNh25ll7WvFFM:&imgrc=gJmxKl65sVbfXM:&vet=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. --- ο στρατηγος Φραγκος δεν ινε μασονος, αλα αγνος πατριωτης. ινε γνωστο οτι εχουμε στο DNA μας την προγονικη καταρα της φαγωμαρας κε οταν δουμε καπιον λιγακι σοβαρο κε με κυρος, κανουμε επιθεση σαν τις αφιονισμενες υενες να τον κατασπαραξουμε.
    --- μπορη καπιος να αποδιξη οτι ινε μασονος?? κε πιον τελος παντων προτινη να ηγηθη ενος πατριωτικου κινηματος? τον φουφουτο? να κατεβασουμε τον παπου τον Χριστουλη?
    --- κε ΠΙΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΙΝΕ Ο ΕΧΘΡΟΣ σαφτο το απεραντο φρενοκομιο (ο παπους ο Καραμαν-Αλης το ελεγε, ο αρχιμασονος, οχι εγω). μηπως δεν ημαστε εμεις οι εχθροι αφτης εδω της ταλεπωρης πατριδας?? που καταντησαμε την ελαδα ανταξια μονο για γυφτουλες κε μουσουλμανικα κτηνη.
    --- να εφχαριστουμε τους σιωνιστες κε τα μουσουλμανικα κτηνη διοτι ξυπνησανε καμποσοι εληνες απο τον βαρυ ληθαργο κε σηκωθηκανε απο τους καναπεδες. διοτι μερικες εληνιδες σταματησαν να σκοτωνουν τα πεδια τους μεσα στη μητρα τους κε ισως γενησουνε κανα εληνοπουλο. να σταματησουν οι πουστηδες να κανουνε παρελαση με κρεμασμενα στα αχαμνα τους τις ικονες του Χριστου κε της Παναγιας.
    --- η φοβερη αληθια ινε οτι, εφοσον οι εληνες πουστηδες της ερπετικης δημοκρατιας, δεν ινε σε θεση να τα σταματησουν αφτα, διοτι εκτος των αλων ινε ανικανοι, ΜΟΝΑΧΑ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΚΤΗΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΣΑΡΙΑ ΘΑ ΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε,

      άντε να υποθέσω πως δεν είναι μασόνος.

      Πώς γίνεται να είσαι πραγματικός πατριώτης και να έχεις μέσα στο ίδιο σου το σπίτι, προπαγανδίστρια ισλαμολάγνα κόρη που κάνει μάλιστα και εκπομπές στην αριστερο-ΕΡΤ. Μάλιστα σε μία θυμάμαι να παροτρύνει να ζευγαρώσουνε και να παντρεύονται οι Έλληνες και οι Ελληνίδες , μετανάστριες και μετανάστες για να γίνουμε πολυπολιτισμική κοινωνία. Δηλ. τα ίδια που λένε οι μασόνοι ανθέλληνες τσιπρας και κούλης.

      https://www.youtube.com/watch?v=9HeCfE-cqNU&feature=emb_title

      Διαγραφή
  6. αγαπητε Πανο (παραπανω). ιδα το βιντεο κε ολη την ωρα ακουγα ενα λυσασμενο κο-μουνι-στικο σκυλι να τσιριζη αφριζοντας στον φραγκο "παρετησου, παρετησου", μονο που δεν ελεγε πιος να τον διαδεχθη. ο φραγκος δεν ακουγοτανε καθολου. ουτε καταλαβα τον λογο της διενεξης. ο φουφουτος? ολοκληρος στρατηγος κατεβηκε κατω να συνομιληση μαζι τους κε αφτοι τσιριζανε αφριζοντας.
    --- σοβαρα, με την κυβερνηση ΣΑΜΑΡΑ ηταν υπουργος αμυνας ο φραγκος??? ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ?
    --- αγαπητη ΔΑΝΑΗ, εχης να προτινης καπιον καλυτερο?? η τελος παντων καπιον χοιροτερο (κατα την γνωμη σου) κε ριχτον γρηγορα γιατι δεν υπαρχη χρονος (οπως λες). καναμε την ελαδα ανταξια μονο για γυφτουλες κε μουσουλμανικα κτηνη, εδω κε δεκα χρονια ψηφιζουμε ανικανα ξοανα, κανουμε ΧΙΛΙΕΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗ ΜΕΡΑ, δωσαμε απελπισια στους εληνες με ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΦΤΟΚΤΟΝΙΕΣ, κε τωρα μας φτεη ο στρατηγος?? μιας κε δεν υπαρχη χρονος (εδω κε δεκα χρονια) θα βαλης εσυ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἐπειδὴ κατὰ τὴν γνώμη σου φίλε μου δὲν ὐπάρχη καλύτερος πρέπει νὰ ἐμπιστευτοῦμε τὸν Ροταριανό;

      Δὲν εἶδα νὰ κάνεις καμμία κουβέντα γιὰ τὶς φωτογραφίες ἤ δὲν σὲ ἔπεισαν ὅτι εἶναι μασῶνος;

      Ἀπὸ τὰ λεγόμενά σου δὲν ἔχεις πειστεῖ... μήπως περιμένεις νὰ ἔρθη νὰ στὸ πῆ ὁ ἴδιος;

      Γνωρίζεις ποιοὶ εἶναι οἱ Ρόταρυ, οἱ Μασώνοι καὶ γιὰ ποιοὺς δουλεύουν;

      Φίλε μου δὲν ἔχω καμμία διάθεση νὰ σὲ προσβάλω, ἀλλὰ στὸ λέω φιλικά, ἄσε τὴν προσωπολατρεία καὶ κάτσε νὰ διαβάσης μὲ προσοχὴ μερικὰ πράγματα νὰ ἐνημερωθῆς καὶ μετὰ τὸ συζητᾶμε ξανά.

      Στὸ συλλαλητήριο τῆς Θεσσαλονίκης δὲν μπῆκε τυχαία νὰ ὁμιλήσει...

      Διαγραφή
  7. ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ18 Νοεμβρίου, 2019 12:06

    ΕΓΩ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ , ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ , ΤΗΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ , ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΧΟΑΝΗ ΤΗΣ Ε Ε ΔΡΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ , ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΜΑΣ ΣΑΝ ΓΗΓΕΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ααααμμ ΓΕΙΑ ΣΟΥ !
      ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ.ΙΣΧΥΡΟ ΙΣΛΑΜΙΚΌ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΟΎΛΑ ΝΤΡΊΖΟΥΝ ,ΑΥΤΟΙ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  8. --- αγαπητε Κωστα. γιαφτο την εστιλε στον Λονδινο. για να μην την εχη μεσα στο σπιτι του. μπορουμε να κατηγορησουμε τον Μεγαλεκο εξετιας της πουτανας της μανας του, που εβαλε κε σκοτωσαν τον πατερα του? εδω ο Μεγακωτσος σκοτωσε την ιδια την μανα κε τον ιδιο τον γιο του κε ομως οι παπαδες τον εκαναν ΜΕΓΑ ΚΕ ΑΓΙΟ κε τον γιορταζουμε πανηγυρικα.
    --- βλεπης οτι στο "δια ταφτα" κανενας δεν απανταη "ΠΙΟΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ για θυμα?". δεκα εκατομυρια εληνες, εντεκα εκατομυρια αρχηγοι. να μην βαλουμε κανεναν. εγιναν πιο αναρχικοι κε απο εμας. να βαλουμε τον φουφουτο. να βαλουμε τον παπου τον Χριστουλη. μα ινε απολυτα σιγουρο οτι αμα κανη το λαθος κε ξανακατεβη, οι πρωτοι που θα πλακωση στις φαπες θα ινε οι δεσποταδες "γραματεις κε φαρισεοι υποκριτες". μετα οι δεσποταδες θα τον ξεκανουν κι εμεις, τα δεσποτικα χανουμακια θα χιροκροταμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι πιστεύεις, τράβα πές τα και στο χελίνικ ριβέντζ αυτά...

      Διαγραφή
    2. Κατ' ἀρχὴν μᾶθε νὰ σέβεσαι τὰ πιστεύω τῶν ἄλλων καὶ νὰ μιλᾶς μὲ πιὸ εὐπρέπεια καὶ δεύτερον, ἅγιο δὲν τὸν ἔκαναν οἱ παπᾶδες.

      Διάβασε πρῶτα καὶ μετὰ νὰ ἀνοίγεις τὸ στόμα σου, ἀφοῦ μάθης νὰ μιλᾶς μὲ σεβασμό.

      Δὲν νομίζω νὰ σοῦ μίλησε κανένας ἄσχημα ἤ νὰ σὲ πρόσβαλε καὶ ἄς εἴχαμε ὅλοι ἀντίθετη γνώμη μὲ ἐσένα.

      Διαγραφή
  9. Δεν χρειάζεται να γράψω και εγώ ,τι εστί Φράγκος.Τα γράψατε.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή