«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΝ ΚΕΙΜΕΝΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΟΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΝΑΩΝ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ, ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΤΗΝ 25ην ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019.




Για να δούμε τί μάς λέει ο νεοταξικός προπαγανδιστής πάλαι "πασόκος".. Ας το σκανάρωμεν ολίγον..🤣 . Θα περιγράφουμε τί λέει το κείμενο, βάζοντας και φράσεις του Ιερωνύμου σε εισαγωγικά, και εμείς θα σχολιάζουμε σε παρενθέσεις:

Ο Χριστός ήταν πρόσφυγας. Δεν υπήρχε μέρος να καταλύσει η άγια οικογένεια και να γεννηθεί. (Μάς το παρουσιάζει σαν πρόβλημα της εποχής εκείνης ή λόγω αφιλόξενων εθνών, ενώ η άγια οικογένεια απλώς προσπαθούσε να κρυφτεί από τον Ηρώδη).

Οι Άγιοι δεν έκαναν και τίποτε το σπουδαίο. Όλοι μας σύμφωνα με την κβαντομηχανική μπορούμε να επηρεάσουμε, μόνο με την παρατήρηση, των κόσμο των μικροσωματιδίων, άρα και την πραγματικότητα (μπολσεβίκε μου ΕΣΥ!, Επιστημονάρα μου, Χάϊζενμπέργκ μου!). 

"Πόλεμοι" ΠΑΝΤΟΥ! (πού βρε παιδιά;), "τυραννικά καθεστώτα"! (Εδώ θα συμφωνήσουμε, αν εννοεί φυσικά τα καθεστώτα που εγκατέστησαν τα αφεντικά του Ιερώνυμου, η Καμπάλ των USA μετά του Βατικανού. Γιατί στα παλαιότερα καθεστώτα.. μια χαρά συνυπήρχαν μουσουλμάνοι και χριστιανοί)

"Αδικία , ανισότητα, πόνος, όλη αυτή η αρχαία κληρονομιά της ανθρωπότητος κάνει καθημερινά αισθητή την παρουσία της. Ο ανθρώπινος ναρκισσισμός προσβλέπει σε έναν παντοδύναμο μετα-άνθρωπο, σε μια αχαλίνωτη βούληση που περιφρονεί ακόμα και την φυσική τάξη των πραγμάτων, προσβάλλοντας την δημιουργία του Θεού". ( Αδικία , ανισότητα, πόνο, ναρκισσισμό, αχαλίνωτη βούληση.. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΕΙ Η ΓΝΩΣΤΗ ΚΡΟΝΙΑ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΕΛΙΤ, που όντως είναι πανάρχαια, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ! Η ελίτ αυτή, τα αφεντικά του Ιερωνύμου, είναι που έχει βάλει μπροστά την κατασκευή του μετα-ανθρώπου. Ναι, έχει αχαλίνωτη βούληση και δίψα για αίμα. Διαταράσσοντας την φυσική τάξη των πραγμάτων, την θεϊκή τάξη να λέμε καλύτερα, προσβάλλει ΤΟΝ ΙΔΙΟ τον Θεό, όχι απλώς την Δημιουργία).

"Ξεριζωμένοι, εξαπατημένοι, μετανάστες και πρόσφυγες που μετακινούνται αναζητώντας ελπίδα" (Μάλλον εννοεί στίφη τεμπέληδων, τυχοδιώκτες που μετακινούνται σε κράτη πρόνοιας, ελεγχόμενα από άνευ αντικρίσματος τυπωμένο περιούσιο χρήμα, το οποίο θα εισπράττουν από τα ΑΤΜ τα κουτοπόνηρα αυτά παράσιτα των ίδιων τους των χωρών.. και θα ΛΙΑΑΑΑΖΟΝΤΑΙ, έχοντας για χόμπι τον κάθε είδους παραβατισμό, από εμπόριο σαρκός και μαυγοριτισμό, μέχρι τον βανδαλισμό κάθε συμβόλου των δυτικών χριστιανικών κοινωνιών, για να επιβάλλουν στο τέλος την σαρία).

"Ασυνόδευτα" (Εδώ είναι να ρίχνουμε το γέλιο της αρκούδας! Εννοεί προφανώς τον στρατό τζιχαντιστών από 23 έως 30 ετών -που δεν είναι 13 έως 20 ετών- που το πιθανότερο είναι, οι μισοί από αυτούς να έχουν κόψει, στην Μ. Ανατολή, από 5-6 κεφάλια χριστιανών έκαστος και να έχουν παίξει μάλιστα μπάλλα με αυτά- τα έχουμε δει τα βίντεο).

Και συνεχίζει το πιόνι των Παγκοσμιοποιητών, Ιερώνυμος, το παραλήρημα περί "δρόμων της προσφυγιάς" και άλλα ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΑ φαιδρά, τα οποία άκουσα τον ίδιο τον αγαπημένο μου παπούλη, τον πνευματικό μου, να αναγκάζεται να τα διαβάσει στο ποίμνιο, και μού σφίχτηκε η καρδιά. 

Και φυσικά.... ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ που τον έφαγε όποιον ιερέα τολμούσε να διανοηθεί ότι θα μπορούσε να μην το διαβάσει το κείμενο αυτό. Ποιος Στρατός! Εδώ μιλάμε για σύσσωμο το 95% της ανωτέρας ιεραρχίας, βουτηγμένο στον πονηρό μετα-πατερισμό, συγκρητισμό, οικουμενισμό του Φαναρίου και του Βατικανού, πιστών ακολούθων της Καμπάλ και της Νέας Τάξης Πραγμάτων που ορέγονται Πανθρησκεία, χριστιανο-ισλαμική κυρίως, άνευ Χριστού και πραγματικής αγάπης.

Ο Θεός, διά των ενορατικών του γερόντων, Αγίων και προφητών, μάς έχει ήδη πει ότι την εκκαθάριση της ανομίας θα την ξεκινήσει από τον κλήρο. Και αυτό έρχεται σύντομα, φτάνει να μετανοήσουμε πάραυτα, που επιτρέψαμε με την στάση μας και τον έως τώρα παραπλανητικό τρόπο ζωής μας, την αθεΐα και τον υλισμό και την άνευ αρχών παράδοση στα προσωπικά μας πάθη, να γιγαντωθεί αυτή η κατάντια, αυτή η ανίερος εικόνα του "δυτικού" μας πολιτισμού.


Χρόνια Πολλά,

και προσπαθήστε ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟΝ ΕΤΟΣ..

..να αλιεύσετε όποιο δυνατό απόθεμα ταπεινότητος, σεβασμού, ορθοκρισίας και ορθοπραξίας υπάρχει στα βάθη της καρδιάς σας, της αξιοπρέπειάς σας και της ένθεης φύσης σας που είναι ό,τι πιο πραγματικό υπάρχει, και οφείλουμε να τιμούμε, να ακούμε και να ακολουθούμε. Χαρακτηριστικά τα οποία αποτελούν τον ίδιο τον Χριστό μέσα μας, σε ανάπτυξη.


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ
     

43 σχόλια:

  1. Μου την αναψες πρωί πρωι. Να αρχίσω να κατεβάζω τίποτα καντήλια μέρες που είναι. Να έρθουν ρε . Να έρθουν οσοι περισσότεροι μπορούν να περάσουν και χαντζαρα στο κόσμο μπας και ξυπνήσει. Χάρη θα μας κάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Δεκεμβρίου, 2019 14:13

    Απόστολος Παύλος "Οί γάρ τοιούτοι τώ Κυρίω ημών Ιησού Χριστώ ού δουλεύσουσιν, αλλά τή εαυτών κοιλία,καί διά τής χρηστολογίας καί ευλογίας εξαπατώσι τάς καρδίας τών ακάκων" (Ρώμη.ιστ 18). Δηλαδή για να καταλάβουμε,τί μάς λέει ο Λιάπης,ότι πρέπει να δεχτούμε σάν άλλον Θεάνθρωπο ποιούς;Τούς αποκεφαλιστές τού ISIS;Τούς βιαστές καί δολοφόνους αθώων κοριτσιών,μόνο καί μόνο επειδή τα βρωμοκάναλα δείχνουν τα παιδιά καί τίς γυναίκες τους,αυριανοί κατακτητές τής πατρίδας μας;
    "Ξεριζωμένοι, εξαπατημένοι, μετανάστες και πρόσφυγες που μετακινούνται αναζητώντας ελπίδα",τώρα εδώ τί μάς λέει ό ''ποιητής'', μήπως νά φύγουμε εμείς από τήν χώρα καί με συνοδεία τών προστατών Αγγέλων μας,νά μεταναστέυσουμε σέ άλλη χώρα;Τό λιγότερο πού μπορώ νά πώ γιά τό αχαρακτήριστο,σκοτεινά καλυμμένο μήνυμα τού Λιάπη,είναι ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.
    Κατ'αρχάς,ό συγκεκριμένος έχει εκπέσει τού αξιώματός του πολλάκις,λόγω τού φανατικά οικουμενιστικού του φρονήματος,2ον αποδεδειγμένα δέν αγαπάει τούς Έλληνες,γιατί τόσα χρόνια μνημονίων,εκτός από ένα συσσίτιο,δέν κάνει τίποτ'άλλο.
    3ον,είναι φανατικός υποστηρικτής ενός αντιθέου καί ανθελληνικού καθεστώτος,σέ αντίθεση μέ μεγάλους Αγίους τής Ορθοδοξίας,όπως ό Άγιος Λουκάς ό ιατρός,ό οποίος ήταν πολέμιος τού καταραμένου κομμουνισμού στήν παλιά σοβιετική Ρωσία.
    4ον,δέν πιστεύει στόν Δεσπότη Χριστόν,αφού,όταν επισκέπτεται τούς αγαπημένους του λαθρομετανάστες,βγάζει από πάνω του,τήν σφραγίδα τής Χάριτος τής Πανστενουργού Δεξιάς τού Υψίστου,δηλαδή τόν Θρόνο τής Σταυρικής θυσίας τού Σωτήρος Χριστού καί σάν άλλος Ιούδας Ισκαριώτης,προδίδει καί Χριστόν καί Έλληνες στούς απογόνους τών αποφωλίων τεράτων,στά παιδιά καί εγγόνια τών σταυρωτών,τών καταραμένων σιωνιστών.
    Βέβαια,είναι καί μέγα άδικο,τό βρωμερό αυτό μήνυμα,νά διαβάζεται από τούς ιερείς,χωρίσ κάποιος να νοιώθει ΙΕΡΆ ΑΓΑΝΆΚΤΗΣΗ,γιά τήν κατάντια τής λεγόμενης, Ελλαδικής Εκκλησίας,δηλαδή τής φάμπρικας ''κλήρος Α.Ε.''.
    Κατά Ματθαίον Ευαγγελίου« Κἀγώ δε σοι λέγω ὅτι σύ εἶ ὁ Πέτρος, καί ἐπί ταύτῃ τῇ πέτρᾳ οἰκοδομήσω μου τήν ἐκκλησίαν, καί πύλαι ἅδου οὐ κατισχύσουσιν αὐτῆς».
    ΈΛΛΗΝΕΣ ΘΑΡΡΕΊΤΕ,όπως τά βρώμικα ιερατεία τού παρελθόντως κυνήγησαν τούς πραγματικά ΆΞΙΟΥΣ λειτουργούς τού Υψίστου χωρίς κανένα αποτέλεσμα,έτσι καί σήμερα,ή πίστη μας διώκεται,όχι από τούς πολιτικούς προδότες καί πράκτορες,αλλά από τούς ΑΝΑΞΊΟΥΣ ΡΑΣΟΦΌΡΟΥΣ,κατά τόν Πατροκοσμά τόν Αιτωλό,τόν Άγιο Νείλο,τόν Άγιο Ανδρέα,τόν διά Χριστόν σαλό,τόν Άγιο Νήφωνα,επίσκοπο Κωνσταντιανής.

    ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Δεκεμβρίου, 2019 14:28

    ΣΥΝΈΧΕΙΑ......

    ΑΓΙΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ(ΛΟΓΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ)
    «ΠΡΕΠΕΙ ο ιερεύς να ήναι άγιος και ψυχή και σώματι. Να ήναι στύλος πυρός να φωτίζη την Εκκλησίαν, τουτέστι τον λαόν του Θεού, και να ήναι καθαρότερος από τας ακτίνας του ηλίου, δια να μη τον αφήση έρημον το Πνεύμα το Άγιον. Η ιερωσύνη γίνεται εις την γην, και τάξιν έχει επουρανίων Ταγμάτων. Διότι όχι άνθρωπος, ουδέ Άγγελος, ουδέ άλλη καμία δύναμις κτιστή δύναται να ενεργήση, αλλ’ αυτό το Πανάγιον Πνεύμα αυτήν την λειτουργίαν τελειοί, και ο Ιερεύς κάμνει την υπηρεσίαν των Αγγέλων. Δια τούτο πρέπει και ο Ιερωμένος να βάνη εις τον νουν του, όταν λειτουργή, πως στέκεται με τους Αγγέλους εις τον ουρανόν, έμπροσθεν του Θεού, και πρέπει να ήναι καθαρός ωσάν και τους Αγγέλους. Ή δεν ηξεύρετε πως δεν ήθελε δυνηθή ποτέ ανθρωπίνη ψυχή να βαστάξη εκείνο το πυρ της Θυσίας, εάν δεν ήτον πολλή της χάριτος του Θεού η βοήθεια; διότι, εάν γνωρίση τις τον άνθρωπον όπου είναι σαρκί και αίματι συμπεπλεγμένος, πώς δύναται να πλησιάση της μακαρίας φύσεως και ακηράτου; τότε θέλει ιδεί καλά, πόσης τιμής ηξίωσε τους Ιερείς η χάρις του Παναγίου Πνεύματος. Την Ιερωσύνην λοιπόν και αυτοί οι Άγιοι και Θεοφόροι Πατέρες πολύ την ευλαβήθησαν, ως υψηλήν, ουρανίαν, και ένθεον και μετά βίας πρέπει και αρμόζει μόνον των Αγίων να την έχουν, και δια τούτο όποιος Ιερεύς δεν είναι Άγιος ας φεύγη μακράν από την Λειτουργίαν, να μη καή και ψυχικά και σωματικά.Τόσον είναι υψηλοτέρα η Ιερωσύνη από την Βασιλείαν, όσον είναι εις το μέσον της ψυχής και του σώματος η διαφορά. Εκείνοι οι Ιερείς όπου πηγαίνουν να λειτουργήσουν, την φρικτήν Ιερουργίαν, πρέπει να καθαρίζουν και τας μικράς φαντασίας της ψυχής, και κατά το δυνατόν εισιέναι κατά μίμησιν των Σεραφίμ και των Χερουβίμ.Διότι είναι τινές των Ιερέων, όπου ούτε πράξη, ούτε λόγω, ούτε γνώσει πολιτεύονται, κατά τους Θείους Κανόνας, αλλά προφάσει φιλοδοξίας και φιλοτιμίας, ήτοι δια να τους τιμούν, και να έχουν οφφίκια έγιναν Ιερείς, και δια τούτο μήτε του λόγου των, μήτε άλλους ηδυνήθησαν να σώσουν.Άλλοι δε πάλιν, δια να ήναι αμελείς και φυγόπονοι, και δεν δύνανται να κυβερνήσουν την ζωήν τους, έγιναν Ιερείς.
    Αυτά όλα όπου είπαμεν, χρεωστεί ο Ιερεύς να φυλάγη μετά πολλής ακριβείας και προσοχής, ίνα μετά παρρησίας και καθαράς καρδίας και άλλους διδάσκη. Εάν αμελή τα λεγόμενα, και δεν τα φυλάγη καλώς προς ωφέλειαν των διδασκομένων υπ’αυτού, συμφέρει μυλόλιθον να κρεμάσουν εις τον λαιμόν του, να τον ρίξουν εις την θάλασσαν, διότι παρέβη και ημέλησε της τοιαύτης διδασκαλίας.»
    Καταλάβατε,ανάξιοι; Εσείς, πού κατά τόν Ηλία Μηνιάτη,επίσκοπο Κερνίτσης καί Καλαβρύτων (1669-1714)μετανιώνετε πού μεταννοείτε,γιατί είστε μέσα κι'έξω από τήν Εκκλησία,βουτηγμένοι στό βόρβορο τού ερέβους ώς άλλοι ακοίμητοι σκώληκες,εσείς οί αναξίως κοινωνούντες τού Αχράντου Σώματος καί Αίματος τού Χριστού,νά ξέρετε ότι οί επί τών κολάσεων Άγγελοι,θά είναι οί συνοδοί σας,στήν αιωνία ανταμοιβή σας.
    ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ. Το ίδιο το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού τους ονομάζει «ξένους, κλέπτες και απατεώνες».Είναι όπως χαρακτηρίζονται εκ των Αγίων-στο Πηδάλιο αλλά και στο Ευαγγέλιο- ΨΕΥΔΕΠΙΣΚΟΠΟΙ και ΨΕΥΔΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ. Είναι δηλαδή ΨΕΥΤΙΚΟΙ ρασοφόροι (γι’αυτό και ο Άγιος δεν αναφέρεται καθόλου σε αυτούς), υποδύονται τον Ιερέα και Αρχιερέα !Ενεδύθησαν ή τους ενέδυσαν το τιμημένο ράσο για άλλους λόγους, αντίθετους εντελώς της Αποστολικής διαδοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ, ΣΩΣΤΟΤΑΤΟΣ Ο ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ!

      Σε ευχαριστούμε πολύ για τις πατερικές αυτές παραπομπές αγαπητέ ΕΥ. Τα καλοθρεφτάρια του Ανωτέρου Κλήρου της Εκκλησίας της Ελλάδος Α.Ε. ακούνε..;;; Ή περιμένουν εναγωνίως να επέλθει γι αυτούς μία κατάσταση αποκλειστικών προνομίων, όπως αυτά που είχαν προ του 1821, επί οθωμανικών αιώνων..
      Μήπως γι αυτό αγαπούν τόσο πολύ τους οθωμανούς..; Γι αυτό δεν ενοχλούνται και μάλιστα βοηθούν στην ισλαμοποίηση της Ελλάδος..;;

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Δεκεμβρίου, 2019 15:21

      Άν αδερφέ Κώστα,σκέφτονται καί ζούνε μόνο γιά τά τρία σοβαρότατα αμαρτήματα,όπως αυτά αναφέρονται στήν Αποκάλυψη,δηλ.τό χρήμα,ή σάρκα καί ό κόσμος καί δέν εργάζονται καί ορθοτομούν Λόγο Πιστής Αληθείας,ξέχνα τους.
      Δοξασμένος ό Θεός,Δημιουργός ορατής καί αοράτου ζωής,ή Αλήθεια ή Παναλήθεια καί ή Αυτοαλήθεια,πού στίς μέρες πού έρχονται καί μέσα σέ όλον αυτόν τόν ζόφον πού μάς περιβάλλει,θά αναδείξει πραγματικούς στρατιώτες Του,απλά παλληκαράκια πού διψούν γιά Χριστόν καί όχι χρυσόν.
      Όσο γι'αυτούς τούς αναξίους τεμπελχανάδες,πού δέν φρίττουν τού Αιωνίου Κριτηρίου,τήν στιγμή πού ακόμα καί οί παγκάκιστοι δαίμονες τρέμουν τόν Λόγο,τούς αφιερώνω τά λόγια τού Ευαγγελίου:
      ΠΡΟΣ ΦΙΛΙΠΠΗΣΙΟΥΣ:'' ινα εν τω ονοματι Ιησου παν γονυ καμψη επουρανιων και επιγειων και καταχθονιων
      και πασα γλωσσα εξομολογησηται οτι Κυριος Ιησους Χριστος εις δοξαν θεου πατρος''

      Διαγραφή
  4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Δεκεμβρίου, 2019 15:35

    ΈΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΊΤΕ ΚΑΊ ΦΡΊΞΤΕ, ΜΈ ΚΆΤΙ ΕΛΛΗΝΌΦΩΝΟΥΣ ΒΛΆΣΦΗΜΟΥΣ ΑΛΉΤΕΣ.
    https://www.pronews.gr/thriskeia/orthodoxia/832310_parti-vlasfimias-tin-paramoni-sto-nayplio-paroysiasan-ton-hristo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άκου και κάτι ακόμα για τον καμπαλιστή Βαρθολομαίο:

      Έβγαλε ένα χριστουγεννιάτικο διάγγελμα στο οποίο είπε "Εμείς αναγνωρίζουμε Σώμα Χριστού, όχι Σωματεία". Δηλαδή ευθεία επίθεση σε ελληνοχριστιανικά σωματεία όπως τον Ιερό Λόχο 2012 (τον οποίο στην wikipedia τον αποκαλούν "ακροδεξιά εθνικιστική οργάνωση"),
      αλλά ΚΥΡΙΩΣ.. δριμεία επίθεση προς το αξιολογότερο και πιο οργανωμένο πια ελληνορθόδοξο σωματείο, την "ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ", της οποίας η ύπαρξη ΤΟΎΣ ΤΣΟΎΖΕΙ ΠΟΛΥ!

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Δεκεμβρίου, 2019 16:11

      Δηλαδή αδερφέ μου, αυτοί αναγνωρίζουν Χριστόν;Μάλλον άγγελο σατάν αναγνωρίζουν και πιστεύουν.Νομίζουν οι αφρόντιστοι,ότι κρατώντας την Τίμιο καί Ζωοποιό Σταυρό,θα εξορκίσουν ποιούς;
      Αυτούς πού εμμένουν πεισματικά στά νάμματα τής Ορθοδοξίας, όπως ό Ιερός Λόχος καί ή ΕΝΩΜΕΝΗ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ;
      Από εκεί νά καταλάβεις, σέ τί ψυχική σκοτοδίνη έχουν πέσει.
      Κρίνουν ποιοί,ποιούς;
      Ό αρχιαιρεσιάρχης Αρχοντώνης,ό νέος Βέκκος, τά γνήσια παλληκάρια τού Χριστού καί τής Ελλάδος.
      ΦΡΊΞΟΝ ΉΛΙΕ ΚΑΊ ΣΤΈΝΑΞΟΝ ΓΉ.
      Καλό ανέκδοτο κι'αυτό.Τό άλλο μέ τόν Τοτό τό ξέρεις;

      Διαγραφή
    3. με τον Τοτό όχι, αλλά ξέρω εκείνο με τον ψευτοχριστιανό που πέθανε και πήγε στην Κόλαση. Μόλις λοιπόν έφτασε και αντίκρισε μέσα στην πυρακτωμένη θάλασσα της Κολάσεως, να στέκεται (με το μισό του σώμα μέσα στο βραστό νερό) ο παπάς της ενορίας του, που είχε πεθάνει λίγο καιρό πριν, του φωνάζει: "Παπούλη μου, κι εσύ ΕΔΩ;; .. Να υποφέρεις;".
      και του απαντά ο παπάς: "Εγώ μια χαρά είμαι.. γιατί πατάω τα πόδια μου επάνω στο κεφάλι του Μητροπολίτη"

      🤣🤣🤣

      Διαγραφή
  5. Όχι κεφαλαία .26 Δεκεμβρίου, 2019 18:14

    Μας έχουν από δεκαετίες στήν απόλυτη Εθνοκάθαρση μας και ενώ έπρεπε να είναι όλοι τους, σε καταναγκαστικά έργα με τις περιουσίες τους γιά αποζημιωσεις υπέρ του Έθνους μας, πρός αποκατάσταση των δεινών που ζούμε από τις εγκληματικές αποφάσεις τους, που τελούν ΕΓΚΛΗΜΑ κατά της Ανθρωπότητας, μας αναγκάζουν να πρέπει να διαβάζουμε το μέγεθος της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ τους !

    Επ - Ανάσταση ηηηηηηηηηηηη.....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για τα διακαιώματα και τον εφιάλτη του Ελληνάκου που ζει στη Σάμο, στον Έβρο, στη Μόρια και έχει γίνει η ζωή του συντρίμια έχεις να πεις τίποτα μακαριότατε;;;
    Ααα μπα!
    ΝΤΡΟΠΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και όμως όλα όσα συμβαίνουν στην "Ορθόδοξη" Ιεραρχία (και όχι μόνον!) είναι μέσα στην πρόνοια του Θεού. Αν δεν εκτεθεί το σάπιο έως μυελού οστέων ώστε όλοι να δουν και να οσμιστούν τη σαπίλα του, πώς θα πιστευτεί Ο ΕΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΙΣΤΟΣ, που πάνω στα σαπισμένα ερείπια θα θεμελιώσει τα πάντα σε νέα θεμέλια, τα θεμέλια του ερχόμενου ΠΑΡΑΚΛΗΤΟΥ, δηλ. του ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ;

    Υγ. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον ιστολόγο για την προβολή και την σωστή ανάλυση αυτού του κατάπτυστου "Χριστουγεννιάτικου" μηνύματος του ξεκάθαρα πλέον ανθέλληνα Ιερωνύμου. (Όνομα που το 'χει, τρομάρα του! Διαολώνυμος θα ήταν το σωστό και αληθινό του όνομα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όχι κεφαλαία .26 Δεκεμβρίου, 2019 20:17

    Όσοι τρώνε σανό, παρακαλώ ας αναλογιστούν γιατί αυτός ο (φιλάνθρωπος)
    (δήθεν υπηρέτης της αλήθειας) δέν κάνει αναφορά πόσες δεκαετίες όοολοι αυτοί οι ευπαθείς αγνωμονούν έναντι των Εθνών που τούς σιτίζουν, πληρώνουν, και ζουν ονειρεμένα που στίς χώρες καταγωγής τους δέν θα έχουν ΠΟΤΕ τέτοιο τρόπο ζωής.
    Όταν φτάνουν στό παράδεισο των Δυτικών Χωρών απαιτούν τον τρόπο ζωής που βρίζει
    ο ( δήθεν υπηρέτης της αλήθειας )

    δηλαδη : πιασε τό αυγό και κούρεφτο ...

    μας πουλάνε τρέλλα !!!

    .

    Ακούς; ; ; Κολοκοτρώνη ηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κώστα και λοιποί αγαπητοί συνσχολιαστές Χρόνια Πολλά και Ευλογημένα.

    Εκνευρίστηκα, εχθές κατά τη διάρκεια της ανάγνωσης του κατάπτιστου κειμένου του Τζερόνυμο, από τον ιερέα της εκκλησίας μας. Αναρωτήθηκα, μα καλά δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει;;; Δεν αισχύνεται;;; Θεωρεί ότι το ποίμνιο αποτελείται από χάπατα;;; Τέτοια υποτίμηση της νοήμοσύνης των πιστών από πλευράς επίσημης Εκκλησίας;;; Τόσο φοβισμένοι και προσκυνημένοι - προς τον Αρχιεπίσκοπο - είναι οι παπάδες;;; 'Ολοι τους ανάρχιδοι;;;; Ούτε ένας ιερέας να πεί : "Στο ποίμνιό μου, δεν θα το διαβάσω αυτό το πράγμα - διότι περί πράγματος πρόκειται - διότι ντρέπομαι";;; Ομολογούν "Αρχιεπίσκοπο" αλλά όχι "Χριστόν"!!!

    Δεν είναι τίποτε άλλο από ένα "παπαδίστικο", ευτελές και ρηχό κείμενο από γενικής αλλά κυρίως θεολογικής άποψης. "Κήρυγμα" εκ του ασφαλούς! Το κείμενό του δεν δονείται από δυνατά ορθόδοξα μηνύματα και διδάγματα προς συναγερμό των πιστών. Προς πνευματική επαγρύπνηση. Δεν προτρέπει τους πιστούς προς Μετάνοια γιά αλλαγή τρόπου ζωής και ενεστρερνισμό μιάς αληθινά ορθόδοξης και αγιοπνευματικής εν Χριστώ ζωής. Κυρίως όμως - και αυτό είναι το χειρότερο - απουσιάζει όλωσδιολου η αληθής πατρική αγάπη προς τα τέκνα του. Προς το ποίμνιό του. Απέδειξε γιά ακόμα μιά φορά το πόσο ανάξιος πατήρ είναι. Η καρδιά του ουδέποτε εφλέγετο από παρόμοια συναισθήματα προς την Ελλάδα και τους 'Ελληνες. Δεν αγκαλιάζει ζεστά με μιά αληθώς χριστιανική αγάπη. Δεν εμπνέει!

    Σπεύδει να αναφερθεί σε παγκόσμια "προβλήματα"… Σε πολέμους, τυραννικά καθεστώτα, αδικία, ανισότητα και πόνο. Λησμονώντας προφανώς την αδικία και την ανισότητα που συνετελέσθη καθώς και τον πόνο που προεκλήθη εις βάρος των Ελλήνων από τις εώς τώρα μνημονιακές κυβερνήσεις, κυρίως όμως από την τυραννική και μισελληνική διακυβέρνηση του Σύριζα κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε συνεργάτης αλλά και σιωπηλός συνένοχος (Ο σιωπών δοκεί συναινείν).

    Αναφέρθηκε στον "ανθρώπινο ναρκισσισμό" χωρίς να στηλιτεύει τον ναρκισσισμό των εκκλησιαστικών μεγαλοσχήμων και των πολιτικάντηδων.

    Αναφέρθηκε επίσης "στις στρατιές των ξεριζωμένων και εξαπατημένων ανθρώπων που μετακινούνται αναζητώντας ελπίδα". Ξεριζωμένους;;; Από τι;;; Από πολέμους;;; Ποιούς;;; Ξεριζωμένους από την Παγκόσμια ελίτ-αλήτ των Εβραίων τραπεζιτών που τους μετακινούν ως σακκιά με σκοπό την άλωση των δυτικών κοινωνιών και αφανισμό της χριστιανικής μας πίστης. Γιατί και από ποιόν "εξαπατημένοι";;;; Τους έκλεψε ο μπακάλης στο ζύγι;;; Μα τι λέμε τώρα;;;; Εξαπατημένοι υπήρξαν μονάχα οι 'Ελληνες από τους πολιτικούς και εκκλησιαστικούς άρχοντες. 'Ολοι αυτοί οι ελεεινοί που καταπροδίδουν την πατρίδα μας. Ιδιαιτέρως δε αυτοί που ως φρουροί έχουν - υποτίθεται - ταχθεί να φυλούν τις "Θερμοπύλες" της Πίστεως και οι οποίοι την έχουν καταπροδώσει. Αυτοί, έχουν ονοματεπώνυμο. Δεν είναι κάποιοι άγνωστοι εχθροί. Είναι του φυράματος του Τζερόνυμο. Αλλά γι' αυτά τουμπεκί!

    Σαφώς και δεν θα παρέλειπε να αναφερθεί στους χιλιαγαπημένους του "μετανάστες και πρόσφυγες". Οι οποίοι διά της παρουσίας τους έχουν ρημάξει τον τόπο. Δεν κάνει ουδεμία μνεία στον επελαύνωντα Ισλαμισμό στην πατρίδα μας. Δεν συνεγείρει τον κόσμο - το ποίμνιο της Εκκλησίας του Χριστού - αναφερόμενος στους άμεσους κινδύνους που διατρέχουμε από έναν διά της βίας εξισλαμισμό μας. Τίποτα!!! Κλειστό το στόμα του γιά ακόμα μιά φορά μπροστά στους κινδύνους που διατρέχουν η Ελλάς και οι 'Ελληνες.

    Λέει, τελειώνοντας, ότι "Οσο παράλογο είναι το κακό, τόσο αδιανόητα τα Χριστούγεννα χωρίς Χριστό". Ο ίδιος και το συνάφι του πασχίζουν γιά "Χριστούγεννα χωρίς Χριστό" συνεργαζόμενοι με τους διαβολοπαγκοσμιοποιητές του Π.Σ.Ε και τον Πάπα!

    Θαρσείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δίκιο έχετε. Μια μικρή ορθογραφική διόρθωση: ενστερνισμό

      Κι επειδή αυτή τη στιγμή "σταμάτησε το μυαλό μου".. τί είναι το Π.Σ.Ε ;

      Διαγραφή
    2. Γειά σου Κώστα

      Σ'ευχαριστώ πολύ γιά τη διόρθωση. Εντόπισα ακόμα ένα : εκεί που λέω "εκκλησιαστικών μεγαλοσχήμων", εννοούσα σαφώς "μεγαλοσχημόνων". Το "μεγαλόσχημος" παραπέμπει σε μοναχούς ανώτατης τάξης και δεν έχει να κάνει με τους σαπιοκοιλιάδες ιεράρχες της "Εκκλησίας της Ελλάδος Α.Ε."...
      Λόγω ταχύτητας τα πήρα σβάρνα όλα... και έτσι έγινε ορατή η παρουσία του "δαίμονος του τυπογραφείου"!
      'Οσο γιά το Π.Σ.Ε στο απάντησε κάποιος άλλος ήδη παρακάτω... (Παγκόσμιο Συμβούλιο Εκκλησιών). Γνωστό κρυφο-σατανιστικό κλαμπάκι στη Γενεύη...που παίζει Death Metal!

      Διαγραφή
  10. AAAA.....ΜΕΡΕΣ ΠΟΥΝΑΙ ,ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΝΤΡΑ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ Π@@ΤΣΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΡΑΓΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ,ΜΗΝ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ. ; ΑΥΤΟΣ ,ΑΜΑ ΣΕ ''ΕΥΛΟΓΗΣΗ ",ΘΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ. ΑΥΤΟΝΑ ΤΟΝ ΕΧΤΙΖΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΣΕ 0,5 Χ 0,5 ΜΕ ΠΕΤΡΑ. Η ΠΡΩΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ,ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΠΡΩΤΑ ΕΕΠΙΣΚΕΘΦΗΚΕ ΑΥΤΟΝΑ ,ΠΟΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ; ΑΦΟΥ ΜΑΜΗΣΑΝΕ ΤΟΝ ΝΤΟΥΝΙΑ ΜΕ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ ,ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ,ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ,ΜΑΣ ΜΙΛΑΝΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ! ΔΙΚΕΡΑΤΕΣ ΟΧΙΕΣ ! ΑΣΕ ΡΕ ΚΩΣΤΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΤΟ ΜΕΛΟΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΖΑΤΖΙΚΑΚΙ ΜΑΣ ,ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΥΓΚΡΑ ΠΟΥ ΚΑΜΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ .ΒΡΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΛΕΩ ,ΟΤΙ ΩΡΕΓΩΝΤΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ; ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ !!!

      ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ....

      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΟΟΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΝ !

      ΒΙΑΖΟΜΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....

      .

      Διαγραφή
    2. ΨΙΤ ..ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ,ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  11. Αυτό το άοσμο και άγευστο, απο θεολογικής φύσεως κείμενο, και συνάμα άκρως προπαγανδιστικό, νεοεποχίτικη σούπα...
    ..είτε γράφτηκε απο πεντηκοστιανό, είτε απο αγγλικανή ιέρεια, είτε απο ιεχωβά, και ουνίτη πλανεμένο, δεν θα διέφερε απ' αυτό πού έγραψε (ή του εδόθει να το αντιγράψει καμιά πρεσβεία η καμιά κατασκοτεινη υπόγα) ο λιάπης!
    Επισημοποίηση της πονηρίας, και άξιοι αντιπρόσωποι και πρεσβευτάς του ρηθέν υπο τού Αγίου μας Πατρο Κοσμά, .. οι ιερείς θα ειναι ασεβέστεροι όλων!
    Την προπαγάνδα τού, την καταρρίπτει εύστοχα, ο αξιόμαχος Κώστας και όλοι οι ανωτέρω σχολιαστές.
    Χριστός γεννάται δοξάσατε.
    X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΣΕ: παγκοσμιο συμβουλιο εκκλησιων (οικουμενισμος) με σαμανους βουντου ραββινους και ινδουιστες....
    Εμας παντως ο αρχιμανδριτης μας οχι μονο ΔΕΝ διαβασε το κειμενο αλλα φαινεται πως εκανε στροφη 180 μοιρων λεγοντας "φτανει πια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είναι το Χριστουγεννιάτο μήνυμα του προσκυνημένου Λιάπη. https://arxon.gr/2019/12/%cf%84%ce%bf-%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b9%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf-%ce%bc%ce%ae%ce%bd%cf%85%ce%bc%ce%b1-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b9-2/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν είναι μόνο αυτό. Είναι πολλά...
    Λέγαμε για το βατικανό ότι είναι φωλεά εχιδνών
    αλλά και τα τραγιά του Ε/Ο ιερατείου δεν πάνε πισω.
    Είναι η εποχή των αποκαλύψεων. Φτάνοντας πλέον στην
    τελική ευθεία του ολοκληρωτικού ελέγχου των προβάτων,
    δεν γίνεται να κρυφτούν προκειμένου να υλοποιηθεί
    η ατζέντα. Το πολιτικό ιερατείο προβάλλει κάλπικο
    ανθρωπισμό για να προχωρήσει σε απάνθρωπες πολιτικές,
    ενώ το θρησκευτικό που για αιώνες καπηλευόταν την
    φωτεινή περσόνα του Χριστού, πλέον δείχνει ανοιχτά
    την αφοσίωσή του στους περιουσιους που το ελέγχουν
    απο δημιουργίας του. Ο σταυρός έχει αρχίσει να
    προκαλεί μεγάλη αλεργία, και δεν το κρύβουν πια.
    Από τη μια έχουμε τον Ιερώνυμο και από την άλλη,
    έχουμε χριστουγεννιάτικα έναν Βαρθολομαίο που αντί σταυρού
    φόρεσε άστρο... του Δαβίδ ίσως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλώς το κορίτσι!
      Είδα την φωτο. Δεν διακρίνεται τί υπάρχει μέσα στο κυκλάκι. Οι ακτίνες πάντως είναι επτά, ενώ το άστρο του Δαυίδ έχει έξι.

      Η αλλεργία τους με τον σταυρό και τον Χριστό θα τούς βγει ξινή σύντομα.

      Χρόνια Πολλά και καλή χρονιά νά 'χουμε!

      Διαγραφή
    2. συμφωνα με τη wikipedia το επτάκτινο είναι ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ διαδρομή
      που έχει εμφανιστεί σε διάφορες θρησκείες και φιλοσοφίες εσωτερισμού
      στον δυτικο πολιτισμο΄και στην Ινδια απο τον 6ο αιωνα π.Χ.
      (πάμε για πανθρησκεία γαρ) Επίσης λέει ότι το επτάκτινο είναι γνωστό
      ως θεοί η άγγελοι από διαφορετικούς πλανήτες ή μπορούμε (λέει)
      να τους αποκαλέσουμε και έκπτωτους αγγέλους

      επισης λεει οτι κατά τα τέλη του 19ου αιωνα το επτακτινο εμφανίστηκε
      σε διαφοροποιημένη και εξεζητημένη μορφή, στις διδαχές της θεοσοφίας
      που πρωτο παρουσιάστηκαν από την Helena Blavatsky.

      τα σχετικά εκτενέστερα και αναλυτικότερα εδω
      https://en.wikipedia.org/wiki/Seven_rays

      Είπες κάτι? 😉
      Ανέβασα πριν λίγες ώρες ένα βίντεό μου (παλιοτερο)
      που λέει πολλά για τη νοητική χειραγώγηση και πώς
      έχει εξελιχθεί μέσω τεχνολογίας...
      για όποιον ενδιαφέρεται, πάει εδώ http://ideografhmata.blogspot.com/2019/12/blog-post_27.html

      Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία, αγάπη και τις κεραίες μας
      ακομα πιο τεντωμένες και συνειδητοποιημένες 🌺

      Διαγραφή
    3. Βασούλα,

      μόλις τώρα είδα και τις πληροφορίες που ήρθαν στο φόρουμ σου:

      Ο μεγαλοσταυρος των Αποστολων Πέτρου και Παύλου είναι στην φωτο.

      Έτσι είναι το σχήμα οχι σαν τον κλασσικό Σταυρό.
      Συμβολίζει το 7 τα ανάλογα θεολογικά της ορθοδοξίας κ τιμά τους Αποστόλους Πέτρο και Παύλο.
      Και τον φοράν οι πατριάρχες συμβολικά.
      Υπάρχουν και άλλα τιμητικά μετάλλια ανάλογα.
      Ο συγκεκριμένος κοστίζει ένα 500αρι ο απλός...
      Καμία σχέση με τον Ιησού άλλα αυτό είναι άλλο στορυ.
      Η δομή με τα τιμητικά μετάλλια το συναντάμε Εκτός των μασονικων στοών και στις ισλαμικές σεκτες που έχουν επηρεαστεί δομικά απ τους μασονους . Διδάσκαλος κλπ.

      --------------------------------------------------------------------

      Άλλη άποψη:

      Ο Παράξενος Αρχαιότερος Χάρτης του Κόσμου σε Επτάκτινο Αστέρι.

      Η ανακάλυψη του χάρτη της Βαβυλωνίας δίνει άλλη διάσταση στα ιστορικά δεδομένα. Πρόκειται για έναν πίνακα από πηλό που ανακαλύφθηκε γύρω στα 1810 στην πόλη Sippar του Ιράκ και λέγεται πως είναι ο αρχαιότερος χάρτης του κόσμου.
      Εδω τα υπόλοιπα. https://www.diadrastika.com/2018/08/paraxenos-archaioteros-chartis-toy-kosmoy-se-eptaktino-asteri.html#

      Είναι πολλά αν δούμε στο διαδίκτυο, ένα ακόμα είναι το παρακάτω.

      To επτάκτινο αστέρι συμβολίζει τα επτά χαρίσματα του Αγίου Πνεύματος,την πνευματική ολοκλήρωση την σοφία, την επέκταση του, στο αιθερικό και αστρικό σώμα ως μία ενότητα, την προστασία, το σθένος, τη γνώση, την ευσέβεια και το φόβο Θεού. Οι επτάκτινο αστέρι είναι το πιο ισχυρό σύμβολο ολοκλήρωσης και αντιπροσωπεύει τη διαδρομή της ενέργειας της ζωής. Το Επτά θεωρείται ως ο αριθμός της τελειότητας.

      Διαγραφή
  15. ΑΜΜ...ΚΑΛΑ ΓΡΑΦΩ ,ΦΤΙΑΧΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΦΑΝΟΥΡΟΠΙΤΑ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΧΙΕΣ.ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ,ΤΣΟΥΠ ! ΝΑ 'ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΤΡΙΤΗΣ !.ΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ ,ΚΡΥΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ;ΚΑΛΑ .ΚΑΠΟΙΟΥΣ ,ΚΑΠΟΙΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΑΜΕ .ΜΑ ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΟΛΟΣ Ο ΑΜΑΖΟΝΙΟΣ ! ΑΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενα βιντεο αντιδοτο στο δηλητηριο που ενσταλλαζουν καθημερινα οι παγκοσμιοποιητες κρυπτοσταυριτες στις ψυχες των Ελληνων.

    https://www.youtube.com/watch?v=Mw8XE3j_c0U&feature=emb_logo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ28 Δεκεμβρίου, 2019 00:18

      Καί ειδικά αδερφοί,Ahoy καί ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ,νά δείτε παλιά βίντεο μέ τήν Μαρία Δουράκη,νά δείχνουν σέ παλιά σύνοδο τού Π.Σ.Ε. στήν Καμπέρα τής Αυστραλίας,τόν πρώην μητροπολίτη, μετέπειτα αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.
      Σύνοδο πού είχε από καθολικούς καί Ινδιάνους μάγους,μέχρι εκπρόσωπους των WICCA.Από τότε πού σχίστηκαν τά εορτολόγια,άνοιξε ή κερκόπορτα γιά νά αλώσει ή ουνία τόν τόπο.
      Ή μητρόπολη,θυμάστε μέ τί λεφτά αποπερατώθηκε;Τά υπόγεια της,πόσους αρχιερείς άλειωτους καί τυμπανιαίους έχουμε,γιατί τότε κρύβουν;
      Ποιός γνωστός μητροπολίτης πέθανε από AIDS καί ποιός γνωστός ιεράρχης λέγεται "Σουλτάνα τού Αιγαίου";Ποιός κυκλοφορούσε γυμνός κάτω από τά ράσα του κάνοντας ψωνιστήρι καί ποιός πέθανε μέ τόν βλάσφημη κουβέντα στο στόμα του,"μέ τόν μύθο περί Χριστού,πέρασα ζωή χαρισάμενη".
      Μόνο τότε απλό ράσο έμεινε στις μέρες μας.Οί απλοί,τίμιοι,φτωχοί ιερείς τού Υψίστου,κρατάνε μέ νύχια και με δόντια την δικαιοσύνη τού Θεού,μήν ξεσπάσει επάνω στά κεφάλια μας.
      Δυστυχώς, αναστήματα σάν τόν Γερμανό Καραβαγγέλη,τόν Παπουλάκο,τόν Παλαιών Πατρών Γερμανό καί άλλους,δέν υπάρχουν.
      Θά μείνουμε καί θά υποστηρίξουμε όμως,κάθε απλό ιερέα πού πολεμάει τό θηρίο τής Ν.Τ.Π.
      Καλά έλεγε ό κεκοιμημένος αγωνιστής Ιωάννης Λαζάκης, για τό πόσοι καί ποιοί "αρχιερείς",ξεθάφτηκαν άλοιωτοι καί τυμπανιαίοι,κατάμαυροι στην κυριολεξία.
      Καί όσο για τά ανοίγματά τους στήν αίρεση τών καθολικών,τό παράδειγμα τών άλοιωτων μοναχών επί Βέκκου,ίσως,ΙΣΩΣ,νά τούς συνετίσει.
      Είναι ράδιο-αρβύλα,ή τρομακτική,φρικτότατη αλήθεια,ότι ό ένας από τούς δύο άλοιωτους,ήταν σχεδόν ζωντανός καί κατά τίς μαρτυρίες πιστών πού τούς είδαν,δέν τού'βγαινε ή ψυχή,ενώ στόν άλλον μπαινόβγαινε ένα φίδι από τό στόμα του;
      Δύο πιστοί πάθαινε καρδιακή προσβολή από την φόβο τους,ενώ τά ζωντανά πτώματα,τά κρύψανε ακόμα πιο βαθειά από τις σπηλιές τής Μεγίστης Λαύρας.
      Καλό είναι,νά τά μαθαίνουν οί πιστοί.
      "ΦΕΎΓΕΤΕ ΤΏΝ ΑΙΡΕΤΙΚΏΝ, ΏΣ ΈΚ ΤΏΝ ΌΦΕΩΝ"

      Διαγραφή
    2. Ξεπέρασες και τον Ντάριο Αρντζέντο φίλε ΕΥ, με τους δύο άλιωτους νεκροζώντανους..

      Διαγραφή
    3. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ28 Δεκεμβρίου, 2019 12:38

      Ντάριο Αρτζέντο;τόν δάσκαλο;Αφού ξέρεις αδερφέ μου, ότι μόνο τόν μπάρμπα-Λούτσιο τιμώ συχνά πυκνά. Άν καί ό Αρτζέντο μαζί μέ τόν Ρομέρο, κάνανε τό εκπληκτικό "dawn of the dead",σάν τόν Φούλτσι μέ τό "The beyond" καί τό βιβλίο Έιμπον,τέτοιο εφιάλτη,καθόλου.
      "And you will face the sea of darkness,and all therein that may be explore"
      Θείο Κώτσο,τί μού'κανες;Πάλι ζομποέπος έχει τό βράδυ.🧟‍♀️💀😱

      Διαγραφή
  17. ΓΙΑ ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΙ ΕΔΩ, ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥ..

    http://1000spartiatai.blogspot.com/2019/12/blog-post_29.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ30 Δεκεμβρίου, 2019 07:24

      Ευτυχώς πού εμείς, δέν πάσχουμε από γεροντολατρεία.Δέν θά αφήσουμε νά ξανασταυρώσουν τόν Κύριο μας,για δεύτερη φορά μέ τής βλασφημίας τους.Οί άλλοι οί αλήτες στο Ναύπλιο, κάνανε πάρτυ βλασφημίας καί οί "μεγαλοδεσποτάδες" τής τρύπιας κάλτσας,αναιρούν τά σύνορα πού όρισε ό Παντοδύναμος Θεός καί θέλουν νά συνυπάρξουμε μέ ρυπαρά γένη.
      Εγώ ακολουθώ την λόγο τών παλιών Αγίων,"Ράπισε τόν βλάσφημο καί θ'αγιάσει ή δεξιά σου".
      Φαίνεται αδερφέ Κώστα, τούς αδειάσανε τά παγκάρια καί ψάχνουν για πορτοφόλια.
      Κάθονται ανάμεσα στις "ποδιές" καί τόν λαό καί δέν ξέρουν τί κάνουν.
      Οί άνθρωποι,ζούνε ας άλλη σφαίρα ύπαρξης καί δέν καταλαβαίνουν ότι οί Έλληνες υποφέρουν από τούς προδότες καί πράκτορες πού μάς κυβερνούν, ενώ υποφέρουν διπλά καί άπ'τήν ξένη ακρίδα πού μάς κουβαλήθηκε μέ τό έτσι θέλω, στην Αγιοτόκο χώρα μας.
      Τό μασωνικό μοναστήρι τών Ιλουμινάτι στο Άγιο Όρος,κάνει πολύ ύπουλη δουλειά.
      Ό Αρχοντώνης σάν πρώτο βιολί την μογγόλων,κατακτά για πάρτη τους,πρώτα τής Εκκλησίες τής δικαιοδοσίας του, φέρνοντάς τες,στις "Νέες χώρες",δηλαδή στόν σουλτάνο,εκχριστιανίζοντας ύπουλα καί μεθοδευμένα την τόπο,αφού μόνο οί Αγιορείτες πού μείνανε(καί γλυτώσανε τό Περιβόλι τής Παναγίας,πρίν χρόνια,από πυραυλική επίθεση τών νεοταξιτών,εωσφοριστών,ταλμουδιστών,πού στέκεται ώς σήμερα,μεγάλο αγκάθι,στις μαγείες τους) καί λίγοι πραγματικοί ιερείς,κάνουνε έργο πραγματικό καί δέν έχουμε πάθει χειρότερα.
      Ποιός ξέρει Κώστα, ίσως νά είναι όπως τά έλεγες,ότι δέν ξέχασαν τά παλιά οθωμανικά τους προνόμια.
      Μόνο νά μήν ξεχνάνε ότι......
      Ό ΘΕΌΣ ΔΈΝ ΕΊΝΑΙ ΜΌΝΟ ΘΕΌΣ ΑΓΆΠΗΣ, ΑΛΛΆ ΚΑΊ ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗΣ ΚΑΊ ΔΊΚΑΙΑΣ ΤΙΜΩΡΊΑΣ.
      Είναι Ό ΏΝ καί Ό ΉΝ καί Ό ΕΡΧΌΜΕΝΟΣ.
      ΖΕΊ ΚΎΡΙΟΣ Ό ΘΕΌΣ ΤΏΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ.
      ΑΔΈΡΦΙΑ ΈΛΛΗΝΕΣ,ΔΡΙΜΎΣ Ό ΧΕΙΜΏΝΑΣ ΤΏΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΏΝ, ΑΛΛΆ ΓΛΥΚΎΣ ΚΑΊ ΑΙΏΝΙΟΣ Ό ΠΑΡΆΔΕΙΣΟΣ,ΓΙΆ ΤΟΎΣ ΑΓΩΝΙΣΤΈΣ ΤΟΎ ΧΡΙΣΤΟΎ ΚΑΊ ΤΉΣ ΕΛΛΆΔΑΣ!

      Διαγραφή
  18. Οικοδεσπότα!

    Παρακαλώ τους αξιότιμους σχολιαστές σας, να μην αναφέρονται -απαξιωτικώς- στον Λιάπη ως "Τζερώνυμο". Ο δυστυχής Τζερώνυμο υπήρξε ήρωας της φυλής του, καί στους ήρωες πρέπει τιμή καί σεβασμός. (Άσε που εκείνος ήταν παλληκάρι, ενώι ο Λιάπης χeστης.)

    Εάν θέλουν ν' αναφερθούν στον Λιάπη περιπαικτικώς πως, μπορούν να τον αποκαλούν "Δυσώνυμο", ή "Κοπρώνυμο". (Εάν, δε, ανοίξουν καί κανένα λεξικό, έχει κι άλλες πιθανές εναλλακτικές.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ30 Δεκεμβρίου, 2019 17:28

      Αγαπητέ Εργοδότα μου,μπορούμε νά τόν λέμε:πασοκόσκυλο,τεμπελχανά, ή τουλάχιστον, χοντρό;
      Αναμένω μέτ'ανυπομονησίας.
      Ταπεινά δούλος σας🤪🤪

      Διαγραφή
  19. Μπορείτε, ώ Εύ-στρατιώτα! Μπορείτε! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πρώτη φορά επισκέπτομαι τη σελίδα και μπορώ να πω μου φτιάξατε τη μέρα. Πολύ γέλιο. Τόσο το κείμενο όσο και τα σχόλια!!! Συνεχίστε παιδιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή