«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

Δημοσιογράφοι του κ@λου, τύπου ΒΟΥΛΑΡΙΝΟΥ, Γιαννακίδη.. παπαγαλίζουν στα ΜΜΕ την ατζέντα Κούλη "Ας πάρουμε απόφαση ότι μόνη λύση είναι η συνεκμετάλλευση των πόρων στο Αιγαίο με την Τουρκία, διότι είναι μεγαλύτερη στρατιωτική δύναμη και δεν μπορούμε να πάμε σε Πόλεμο".

4 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ05 Δεκεμβρίου, 2019 21:45

    Ή γλώσσα τών δειλών.Ή αντίληψη τών προσκυνημένων,τών πουθενάδων με τα φαρδιά κολάρα και την πλούσια ζωή,μακριά από την φτώχεια και την ανέχεια τών περήφανων Ελλήνων.
    ΦΩΤΙΆ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΎΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΈΝΟΥΣ!
    Άμα δείχνεις τα πισινά σου στους Τούρκους,θα σου δείχνουν τα μπροστινά τους και άμα δείχνεις τα μπροστινά σου,θα σου δείχνουν τα πισινά τους,έλεγε ο γέρος του Μωριά.
    Μάλλον οι σπουδαρχίδηδες πού μάς κυβερνούν, αποστρέφονται οτιδήποτε μυρίζει Ορθοδοξία και Ελλάδα.
    Άραγε,τα τελευταία τους λόγια στην αγχόνη,ποιά θα είναι;
    "Το κακό θά'ρθει απ'τους διαβασμένους" προφήτευσε ο ΠατροΚοσμάς Ό Αιτωλός.
    Δημοσιοκάφροι και πολιτικοί προδότες,μιά συμμορία πού όζει από μίλια μακρυά.
    Ιδού τα γιουσουφάκια του 21ου αιώνα,οί άρπαγες του Ελληνισμού,οί ολετήρες της πίστης,οί καρεκλοκένταυροι της τεμπελιάς και της μεγαλοκονόμας.
    Οί μανδαρίνοι της σάπιας εξουσίας,οί ασβεστωμένοι τάφοι,που μέσα τους κρύβονται αποσύνθεση και βρώμα.
    Γιά όλους τους όμως έρχεται η ώρα,έρχονται οί δήμιοι των δημίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι περιμενεις απο εμμισθους των υοποτακτικων ;υποτακτικοι και αυτοι ,υποτακτικοι και τα παιδια τους .ΣΩΜΑ ,ΨΥΧΗ. Αφου ρημαξαν την ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑ,ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ .ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΕΤΣΟΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΟΜΠΟΡΡΗΜΟΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ . ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ Ο ΜΕΣΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΧΑΖΑΡΙΚΕΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΔΕΙΝΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ....ΟΙ ΖΑΜΑΝ ΦΟΥΤΗΔΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ. ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ! ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ! ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ. ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ! ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ . ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καποτε, οχι πολυ μκρυα, μια παρεα απο μεγαλους αληταραδες, Σαρκοζι, Καμερον, Ομπαμα, Κερυ, φωναζαν καθε μερα ο Ασσαντ φευγει. Κυτταω γυρω μου και βλεπω μονο τον Ασσαντ. Οι αλλοι;;

    Ο Κουλης μας ειπε οτι το "Μεταναστευτικο" ηρθε για να μεινη. Μηπως δεν καταλαβε καλα τα Ουρντου και το μηνυμα ηταν το "Μεταναστευτικο" ηρθε για να σε παρη να φυγετε μαζι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωχ !ο ΕΥ ,τα πήρε στην κράνα.ΕΥ...σου δίνω αυτούς, μου αφηνης τους ρουφιάνους ;χαχαχαχα !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή