«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

ΤΑ ΧΩΝΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΣΑΛΒΙΝΙ!!! (βίντεο)




5 σχόλια:

  1. ωρεα τα λεη ο ΜΕΓΑΣ ΣΑΛΒΙΝΙ, οπως παντα. ομως τα εβρωπαηκα τσουτσεκια της ερπετικης δημοκρατιας των Roth-child ke Soros, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΑ,οπως κε ο Σατραπης Κωτσος δεν μπορη να ανεχτη την αληθια ΑΠΟ ΚΑΠΙΟΥΣ.
    --- θα ψηφιζαμε εναν Σαλβινι στην ελαδα? οχι βεβεα. εν ονοματι μιας φριχτης πατριδας κε μιας θρησκιας που τρωνε ζωντανα τα πεδια τους, θα τον ξεσκιζαμε κε θα τον τρωγαμε ζωντανο, εμεις οι εληνες σουπερ-πατριωτες.
    --- σαν ηλιθιοι κε σχιζοφρενεις πτωματοφαγοι, πιστεβουμε οτι θα διωξουμε τους λαθρο-μουσουλμανους δινοντας καρατιες δεξια κε αριστερα κε μπλαμπλαδιζοντας ανοητως για Κρονιους. ΟΧΙ με μυαλο, οχι διωχνοντας τα πολιτικα ξοανα της ερεπτικης δημοκρατιας, αλα με καρατιες κε μπαρουφακισμους.
    --- κε αν βρεθη καπιο θυμα να μπη μπροστα? μα θα το ξεσκισουμε κε θα συνεχισουμε ακαθεκτοι την δικη μας φριχτη αληθια: να ψηφιζουμε ΨΕΦΤΕΣ ΚΕ ΛΑΜΟΓΙΑ για ΡΟΥΣΦΕΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. " ο Σατραπης Κωτσος δεν μπορη να ανεχτη την αληθια ΑΠΟ ΚΑΠΙΟΥΣ."

      Εσύ με κατηγορείς, αλλά να ήξερες τί προσβλητικό σχόλιο προς εσένα έκοψα μόλις τώρα...
      Το οποίο είχε και κάποιες απόψεις για κάποια πρόσωπα, όπως Πούτιν, Όρμπαν, Σαλβίνι, Παπαδόπουλο κ.ά. τις οποίες δεν εγκρίνω.

      Έγινες τρολλ υπό προστασία 🤣

      Διαγραφή
    2. Το σχόλιο το έκοψες, αυτά που διάβασες τα έψαξες; Εκτός και αν μου δηλώσεις οτι είσαι σιωνιστής να πάψω να γράφω τσάμπα. Καλό θα είναι είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς με κάτι να το ψάχνεις πρώτα πριν το απορρίψεις. Το να υπερασπίζεσε πολιτικούς απατεώνες, πρώην αντεροβγάλτες (KGB)και τον λοιπό συρφετό την ώρα που όλα τα λοιπά πατριωτικά ιστολόγια (Αττικά Νέα, ΕργΔημΕργ κλπ κλπ) έχουν δείξει με ποιούς έχουμε να κάνουμε σημαίνει είτε το οτι βιάζεσαι, είτε οτι δεν σ'αρέσουν όλες οι αλήθειες. Στιγμιότυπα που καλό θα ήταν να αναζητήσεις στον ελεύθερο σου χρόνο:
      -Φωτογραφίες απ'το εσωτερικό του προεδρικού αεροσκάφους την Ρώσικης Ομοσπονδίας, θα τρομάξεις με τον συμβολισμό, εδώ τρόμαξες με το 666 στο κέντρο.
      -Φωτογραφίες απ'την επίσκεψη του Σαλβίνι στο τοίχος των δακρύων μετά κυπά και φυσικά αυτή την άπαιχτη χειραψία του με τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου μπροστά απ'τον χάρτη του "Μεγάλου" ισραήλ. Μετά άφησε και το κλασσικό στεφάνι όπως και όλοι οι δικοί μας οι πουλημένοι στο μνημείο του "ολοκαυτώματος".
      -Φωτό απ'τον σχετικό στρατιωτικό χαιρετισμό του Ορμπάν στον Ερντογάν μιας και οι δύο είναι τουρανοί. Ο Μπαϊρακτάρης μπορεί να σου εξηγήσει πως γίνεται η πλειοψηφεία των Ούγγρων να είναι πιο καθαροί αλταίοι απ'τους "τούρκους".
      -Για τον Παπαδόπουλο, όπως και για τον Μεταξά το υλικό είναι αμείλικτο. Παραδουλεύτρες των Εβραίων και δυστηχώς τους ευεργέτησαν ποιο πολύ και απ΄τους αμερικάνους σε συγκεκριμένες στιγμές. Τυχαία οι Εβραίοι επι Μεταξά έκαναν δωρεές πολεμικού υλικού καθώς και εκατομμυρίων δραχμών για τον εξοπλισμό των φαντάρων στον πόλεμο με τους Ιταλούς; Η Θεσσαλονίκη ήτο το αρχηγείο τους και αν ψάξεις τα επιστημονικά τεκμηριωμένα άρθρα της Πελασγικής θα βρείς τρελές αποδείξεις περι τούτου και άλλων πιο αισχρών. (το ίδιο και για τον Παπαδόπουλο, τις συναντήσεις του με την εβραική ελίτ της τότε εποχής και τα μετέπειτα με την Κύπρο που όλως τυχαίως φτάσαμε σήμερα στο σημείο οι εβραίοι να μας ανακοινώνουν οτι σε ενδεχόμενο πόλεμο του Ισραήλ με τα τριγύρω κράτη ο στρατός τους θα μεταφερθεί στην Κύπρο μας, η σαν να λέμε στην καινούργια τους αποικία αν όλα χαθούν στην Παλαιστίνη, και ακολουθούν Κρήτη, Θεσσαλονίκη και μεγάλο ισραήλ..

      *ΔΕΠ αν ήσουν παιδί μου με τέτοια ορθογραφία δεν θα ξανάβλεπες το φώς της μέρα.

      Διαγραφή
    3. Τί να ψάξω.. έχω μιλήσει πολλές φορές γι αυτά στο παρελθόν, ίσως είστε και νούριος στο μπλογκ. Σε έρευνα κάποιων προσώπων, έχω οδηγηθεί σε πολύ διαφορετικά συμπεράσματα από αυτά της Πόπης κι ας είμαστε φίλοι. Όσον αφορά τον Εργ, συμφωνούμε ΣΧΕΔΟΝ σε όλα, αλλά τον Πούτιν τον θαυμάζω που ενδυνάμωσε στο μέγιστο την χώρα του, μέχρι και τον Ερντογάν, για τον ίδιο λόγο, μόνο που αυτός το πέτυχε με διακίνηση όπλων και ναρκωτικών.

      Το σχόλιό σας κυρίως κόπηκε γιατί ήταν πολύ επιθετικό στον άλλο σχολιαστή, την στιγμή που εν γνώση μου και υπ'ευθύνη μου βρίσκεται εδώ και το έχω αναφέρει και στους άλλους σχολιαστές ότι θα τον κρατήσω ως τρολλ-μασκότ γιατί βγάζει και ένα ενδιαφέρον μίγμα αναρχοάθεου και πατριώτη και επειδή βρέθηκε κι αυτός μαζί με τους συγχωριανούς του στην πρώτη γραμμή να διώξουν τα λαθρό που ήθελαν να τούς εγκαταστήσουν. Μασώνος ξεμασώνος ο Φράγκος.. έχει πάντως ένα ρεύμα (παρασυρμένων ίσως μεν) αλλά πραγματικών πατριωτών που νοιάζονται ενθέρμως για την Ελλάδα.

      Ο Σαλβίνι στην Ελλάδα σε επίσημη επίσκεψη για κάποιο θέμα θα κατέθετε στεφάνι στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου. Έτσι και στο Ισραήλ φόρεσε το κιπά κι επισκέφθηκε το τείχος όταν πήγε για συνομιλίες για τον αγωγό αερίου.

      Ο Όρμπαν είναι μια χαρά πατριώτης επίσης ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ. Γι αυτό το ιστολόγιο εκφράζει την συμπάθειά του και προς αυτόν.

      ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΗΓΕΤΩΝ που θα έπρεπε να έχουμε και εμείς, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ;;;

      Τον Παπαδόπουλο και Μεταξά το ίδιο.

      Όλους.. σε σχέση με τους ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.

      Περί των σχεδίων των εβραίων τα γνωρίζω, https://diodotos-k-t.blogspot.com/2017/08/blog-post_2.html , παρόλα αυτά.. χωρίς το ΟΧΙ του Μεταξά, οι Έλληνες δεν θα έπαιρναν τα βουνά, και με το φάντασμα του ναζισμού που δημιούργησαν τα σκοτεινά ιερατεία των σιωνιστών, θα είχαν εγκαταστήσει ΟΛΟΥΣ τους εβραίους στην Ελλάδα, το Νέο Ισραήλ, ΑΠΟ Τ Ο Τ Ε !
      Τον Παπαδόπουλο τον έριξαν γιατί αφυπνίστηκε προς το τέλος πλήρως ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ, θα το γύριζε σε Προεδρική Δημοκρατία (αποστρατικοποιημένη, χωρίς χούντα πλέον), όπου οι Έλληνες θα έμπαιναν σε πολιτικό δρόμο πιο καθαρό, της καθαρά δικής τους επιλογής-απερίσπαστο, και έτσι δεν θα έπεφταν στην αγκαλιά της αριστεροποιημένης σιωνο-κλίκας της μεταπολίτευσης. Μάλιστα εκείνο τον καιρό πρέπει να είχε αποφασίσει να βάλει για πάντα στο συρτάρι και την ατζέντα- εντολή που τον είχαν στην αρχή πιέσει να εκτελέσει. Την επίτευξη ελληνοτουρκικής συνομοσπονδίας.

      Διαγραφή
    4. Σ'ευχαριστώ που ξεκαθάρισες την θέση σου. Εμένω στο να μην εμπιστεύομαι αλλα παράλληλα να μελετώ τον εχθρό και θα κοιτάξω αυτό που είπες για τον Παπαδόπουλο. Πάντος καλό θα ήταν όλοι μας να πάψουμε να θεωρούμε δεδομένα πολλά πράγματα γιατί θα πέσουν καρπαζιές στις οποίες αν δεν έχουμε καθαρό κεφάλι δεν θα αντέξουμε. Να πχ. όλοι γνωρίζαμε οτι ο Θεωδοράκης ήταν ένας ξετσίπωτος κομμουνιστής, έλα όμως που τελικά δούλευε και για το Langley. Άντε να εξηγήσεις στα κνεεεεεε (μπεεε) οτι ακούνε εβραιοχαζαροαμερικανίζοντες πράκτορες και αυνανίζονται με την δόλια (γιατί παίζει πολύς δόλος) Φαραντούρη. Τώρα για τα λοιπά λύμματα της εποχής απλός τα προσπερνάω. Το να σπαταλάω τον χρόνο μου γράφοντας για την μεταπολίτευση το θεωρώ λείαν απαράδεκτο. Δεν ψηφίζω, δεν είμαι δημοκράτης και ούτε πιστεύω σε ουτοπικές σοσιαλδημοκρατοκομμουνιστικοχαζαροσινοτευκτωνοκρατικές χαζομάρες. Ο κάθε λαός για την πάρτη του, αναπόφευκτα θα μείνουν 2-3 φυλές και στο τέλος 1, οι υπόλοιποι θα στολίζουν τα μουσεία και τις βιβλιοθήκες. Η εμείς, η οι Κινέζοι, η κάποιος άλλος θα το κάνει είτε ειρηνικά, είτε με πόλεμο και όχι αναγκαστικά στις μέρες μας, ειδάλως απ'την γη δεν φεύγουμε και κινδυνεύει με αφανισμό ολόκληρη η ανθρωπότητα (φαντάσου 3-5 υπερδυνάμεις με αποικίες στο διάστημα, εξωπραγματικά όπλα...δεν θέλει πολύ για να γίνει το κακό, μια μπάλα είμαστε).

      *ΔΕΠ, το σωστό είναι Φράγκως φραγκωύλοις, μάθε να το γράφεις έτσι και θα πας μπροστά.

      Διαγραφή