«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Συνελήφθη αστυνομικός γιατί έκαψε την ελληνική σημαία

Σχόλιο Διόδοτου: Περιμένουμε από την Ελληνική Αστυνομία να προστατέψει τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού, σε περίπτωση λαθρο-εξέγερσης. Αν έστω κι ένα 10% που υπηρετούν στα σώματα ασφαλείας, είναι σαν αυτόν τον ανθέλληνα, τότε τα πράγματα θα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Γι αυτό λάβετε τα «ΜΕΤΡΑ» σας για την «ΑΜΥΝΑ»!!!
 
Ένα εντυπωσιακό περιστατικό με αστυνομικό που έβαλε φωτιά σε ελληνική σημαία, το ξημέρωμα της Πέμπτης , σε περιοχή των Πατησίων, απασχολεί -όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα»-  την  ΕΛ.ΑΣ.  Μέχρι στιγμής είχαν καταγραφεί πολλά παρόμοια περιστατικά με πρωταγωνιστες κυρίως αντιεξουσιαστές ή αλλοδαπούς όμως είναι η πρώτη φορά που στο κάψιμο της ελληνικής σημαίας προχωρά ένστολος.

Πρόκειται για έναν 43χρονο αστυνομικό που υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Βορειοανατολικής Αττικής και ο οποίος οδηγήθηκε για «προσβολή συμβόλων ιδιαίτερης εθνικής σημασίας» στο αυτόφωρο. Το κάψιμο της σημαίας σημειώθηκε στην  οδό Αγίας Λαύρας, κοντά στην εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας, όπου υπήρχε και σχετικό μικρό πανηγύρι. Πολίτες ειδοποίησαν την Αμεση Δράση και επί τόπου έφθασαν αστυνομικοί που έκπληκτοι διεπίστωσαν ότι ο άνθρωπος που είχε βάλει φωτιά στο εθνικό σύμβολο ήταν …συνάδελφός τους, τον οποίο και συνέλαβαν. Ο 43χρονος παραδέχθηκε την πράξη του και υποστήριξε ότι δεν ήταν σε νηφάλια κατάσταση ενώ επικαλέστηκε και προσωπικά προβλήματα. Όμως φέρεται να προσέθεσε ότι  προχώρησε σε αυτή την πράξη λόγω και της αντιπάθειάς του σε ακροδεξιούς, χωρίς να αποσαφηνίζει οτιδήποτε  περαιτέρω.


tovima.gr



6 σχόλια:

  1. Άλλο βλήμα...ρε τι θα δουν τα ματάκια μας !ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΤΑΞΗ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δυο σημαίες ήταν έξω από τον ναό της Αγίας Βαρβάρας Ανω Πατησίων.Ο αστυνομικός
    μετά το πέρας του αυτοφώρου ήρθε και ζήτησε συγνώμη από το εκκλησιαστικό συμβούλιο, επικαλούμενος προσωπικά προβλήματα για την πράξη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπάρχουν και Αλβανοί μέσα στην αστυνομία. Οσονούπω και Πακιστανοί.

    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο ένας δηλώνει τοιούτος και χαμουρεύετε κάτω απ' την Ελληνική σημαία,
    ο άλλος την καίει.
    Εδώ πρόκειται για Σώμα αθλίων, για να δούμε το επόμενο περιστατικό τι θα κάνει..
    X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καμία εμπιστοσύνη στους υπάλληλους του κράτους τους, είτε είναι μπάτσοι, είτε είναι βουλευτές είτε είτε, παραμένουν υπάλληλοι, πιστά σκυλιά του ξεροκόμματου και της σφαλιάρας.. Ψευτορωμαΐκο μην το πιστεύετε θα φύγει σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απέλαση, και ανεπιθύμητοι συν πρώτα επιστροφή τών μισθών πίσω στο κράτος, οι πρώτοι, οι δεύτεροι στο έλεος του όχλου..
      X

      Διαγραφή