«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Τα π@υσταριά, τα ψευτο-αναρχικά ανθελληνικά πρακτόρια, βεβήλωσαν για τρίτη φορά το άγαλμα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην οδό Σταδίου δίπλα στην Παλαιά Βουλή.



Ούτε μια τρίχα απ' τα @@ του δεν είστε ρε βρωμιάρηδες! Τσογλαναραίοι!

Πηγαίνετε σε κανέναν ψυχίατρο, που μού θέλετε και "πάλη" και "ταξικούς αγώνες" σήμερα που βάλλεται η πατρίδα πανταχόθεν. Αν και εσείς είστε οι βασικοί εχθροί του Έθνους και της Ελλάδος. Ποιος ξέρει τί εκφυλισμένοι και ξεπουλημένοι απάτριδες και λαμόγια είναι και οι γονείς σας...

Ο οπλαρχηγός μας όμως είχε ακόμα και πατέρα δοξασμένο, ο οποίος θανάτωσε πάνω από 8.000 τουρκαλβανούς στην Πελοπόννησο και σφαγιάστηκε κι ο ίδιος το 1780 από έναν Τούρκο ζηλότυπο ναύαρχο.

Τί γράψατε στην βάση του αγάλματος..  «Fuck Heroes, fight now!»;;;..
Τί να κλ@σετε ρε τσουτσέκια παπαγάλοι... που μού περνιέστε εσείς για ήρωες...

Έτσι και το 2012 είχατε γράψει την ίδια φράση με ένα Α σε κυκλάκι συν την φράση "Εξέγερση τώρα". Το ίδιο και το 2016, που είχατε γράψει "καμιά ελπίδα-no hope".

Με τί σκ@τά σάς έχουν γεμίσει το κεφάλι σας ρεεεε...!

Εκτός κι αν σάς έχουν πετάξει από το σπίτι κάποιοι από τους γονείς σας, κι επειδή είστε τεμπέληδες.. είπατε "δεν βαριέσαι.. καλά είναι 5 ευρώ την ώρα που μού δίνουν για να καταστρέφω.." 

Τόσα, 4 δολάρια είπαν και οι βρωμιάρηδες "συνάλελφοί" σας, στην Καλιφόρνια, ότι πληρώνονται από τις οργανώσεις Τζορτζ Σόρος.

Αϊντέστε λέγω σε καναν ψυχίατρο..
.. ή το κουβαδάκι σας και στην παραλία, να ησυχάσει η πόλη.

ΟΥΣΤ!


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

«Fuck Heroes, fight now!». Πηγή: www.lifo.gr
«Fuck Heroes, fight now!». Πηγή: www.lifo.gr

11 σχόλια:

  1. Και λίγα σουρνεις στα ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ.
    Αυτά καταλαβαίνουν τον εξής διάλογο :ΡΑΒΔΙ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Δεκεμβρίου, 2019 20:18

    Καί λίγα λες αδερφέ μου Κώστα. Να τούς πιάνεις τούς σκατοτσόγλανους, να τους κόβεις τα χέρια και να λές χωρίς τύψεις, "έκανα καλό στόν τόπο"
    Αλλά τέτοιοι πού είμαστε,καλά μάς κάνουν.
    Αλλά και να τους πιάσεις,τους βγάζει έξω ή πουτανίτσα ή Κούρτοβικ.
    Ρέ,καλά μάς κάνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντί να πέρνεις παράδειγμα και να βλέπεις οτι κυριολεκτικά αυτά είναι τα απόσκατα και τα απόνερα της όλης αυτής ιστορίας (και χωρίς να τους πληρώνει κανείς) τους κράζεις. Sprey είναι θα φύγει, κάνει όμως 3 ευρώ και μπορεί να βάψει ολόκληρα οικοδομικά τετράγωνα στο άψε σβήσε. Γιατί δεν ξεκινάμε και εμείς ανάλογες κινήσεις απ'την αντίπερα όχθη. Ένα ταλιράκι, λίγα ωραία και ορθογραφικώς σωστά συνθηματάκια και τους βάφουμε δέκα τετράγωνα. Αν αυτό γίνει απο 3-4 ομάδες και με σχέδιο έχουμε βάψει όλη την Αθήνα μπλέ μέχρι τις 25 και ακυρώνουμε στην πράξη τα εξαράκια και τα υπόλοιπα σκατά που έχουν στολίσει οι δράκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ10 Δεκεμβρίου, 2019 22:51

      ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ, ΟΧΙ ΒΑΦΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΔΑΙΜΟΝΑ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ. ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ.ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟ, Η ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΊΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;
      ΠΟΛΕΜΟ ΕΧΟΥΜΕ, ΟΧΙ ΑΓΩΝΑ ΓΚΡΑΦΙΤΙ!

      Διαγραφή
    2. Σωστός ο ΕΥ. Το χα πράξει και εγω το αντιγκραφιτι δεν ωφελεί. Καλύτερα γκρέμισμα. Ευ αμα θες βοήθεια εδώ είμαι

      Διαγραφή
    3. Τι να γκρεμίσω ρε αδερφέ; Τα σπίτια των γειτόνων μου η κάνα σχολείο; Εγώ κοιτάω την άλλη πλευρά του ζητήματος, ούτε μπάτσους ούτε δήμο δεν θέλω να απασχολήσω,εδώ μιλάμε για την πάλη των ιδεών. Ίδιο είναι να διαβάζουν την αλήθεια και να πέρνουν θάρρος απ΄τα γραπτά στον τοίχο και ίδιο απλά να γκρεμίζω και τι; Πόλεμο στον πόλεμο που μας κάνουνε! Έχουμε χάσει γονείς, αδέρφια, φίλους και γνωστούς γιατί τους έχει κερδίσει το σύστημα, τα μυαλά στα κάγκελα και τους βλέπω ή να αυτοκτωνούν ή να γίνονται κανονικοί δούλοι σε λίγους μήνες. Τους χάσαμε γιατί δεν παλέψαμε να σμιλέψουμε την κριτική τους ικανότητα και αντίληψη. Ναι στο στρατηγικό γκρέμισμα (πχ να μαζευτούμε να κατεβάσουμε τα κωλόφωτα στο κέντρο) αλλά ναι και στην ιδεολογική πάλη. Είμαι νικητής, οι ιδέες μου στέκουν και είναι εδώ για να οφελείσουν όλη την ανθρωπότητα, λες να τους φοβηθώ η μήπως να λουφάξω; Πάντος ο Αριστόμαχος έχει δίκιο, ο διάλογος που προτείνει σπάει κόκκαλα!!

      Διαγραφή
    4. Βλέποντας και κάνοντας είναι η απάντηση. Γράφουμε με σπρέι στα δικά τους κτίρια σύμβολα (όχι στα σχολεία των παιδιών μας), γκρεμίζουμε τα αγάλματά τους.

      Τα φώτα με το 666 και τα άλλα με τα ισλαμικά σύμβολα, πώς να τα ρίξουμε.. Δεν νομίζω ότι μπορούμε. Είναι σε δρόμους που φυλάσσονται (Β.Σοφίας, Πανεπιστημίου), είναι πολύ ψηλά για να τα φτάσουμε.

      Διαγραφή
    5. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ11 Δεκεμβρίου, 2019 22:36

      ΜΟΝΟ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ, ΣΕ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ. ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΜΕΣΑ, ΔΗΛ. ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΝΤΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΟΜΑΤΑΙΟΥΣ.
      ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΣΑΙ ΝΙΚΗΤΗΣ, ΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΩ ΕΓΩ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ ΜΟΓΓΟΛΙΚΟ ΣΗΜΑΙΑΚΙ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ ΑΛΛΟΥΣ.
      ΕΚΑΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΑ.
      ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΚΕΨΗ.
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ Ή ΣΧΟΛΕΙΟ.
      ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ!!!
      ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ;
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ, ΕΝΝΟΙΑ ΣΟΥ, ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΣΕΝΑ.
      ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ'ΓΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΕΧΑΣΑ ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΣΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΡΗΜΟ ΤΟΜΑΡΙ. ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΌ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΩ.
      ΤΑ ΈΧΑΣΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ. ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΠΕΡΙ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΩΝ. ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΩ ΣΕ ΕΝΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ΜΟΥ.
      ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΑ ΜΗΝ ΒΡΕΘΩ ΠΑΛΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΩ ΣΤΑ ΌΡΘΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΩ ΧΩΡΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
      ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΔΕΡΦΕ;

      Διαγραφή
    6. Το τι κάνω στην πράξη δεν θα το ανακοινώσω ούτε εδώ, ούτε στο fb, ούτε στο τηλέφωνο. Όταν λέω να μαζευτούμε εννοώ ακριβώς αυτό που είπες, ήσυχα, αθόρυβα και χωρίς πολλούς και πολλά πολλά. Τώρα τα περί ιδεολογίας και σταθερής βάσης ιδεών, είδαμε και πάθαμε τα τελευταία 3000+ χρόνια που πέρα βρέχει και ο καθένας λέει το μακρύ και το κοντό του, είναι ώρα να λιώσουμε στο διάβασμα μας αρέσει δεν μας αρέσει και να ξεκαθαρίσουμε την ήρα απ'το σιτάρι. Η αποκάλυψη αναφέρει ρητά οτι όλα, και τα καλά αλλά και τα κακά θα τα κάνει ο άνθρωπος μόνος του, το ίδιο ισχύει και για τον διαχωρισμό των σάπιων απ'τους καλούς, οπότε ναι, διάβασμα, ξεστράβωμα, και ιδεολογική καθαρότητα (ιδέα & λόγος δηλαδή να συνάδουν και να βρίσκει εφαρμογή το μέτρον άριστον). Τέλος επειδή σέβομαι την δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Κώστας δεν σκοπεύω να γράψω περι τσέων και λοιπών φρούτων εδώ και καλό θα ήτο να μαζεύεστε και να τα λέτε μετρημένα. Σε άλλα ιστολόγια όπου τα πράγματα είναι πιο χαλαρά για τους υπεύθυνους (δηλαδή είναι και οι ίδιοι ανώνυμοι) και άρα δεν παίζουν μηνύσεις σου λέω ότι θες μέχρι και το που να βρείς όπλα σε Αθήνα, Πάτρα, Ηράκλειο και Θεσσαλονίκη, εδώ όμως θα είστε καλά παιδιά και αν δεν σου αρέσει να σε αποκαλώ αδερφό να το ξεκαθαρίσεις.

      Διαγραφή
    7. Πάντως εμείς, σήμερα, βρήκαμε όπλο για την άμυνά μας. Και δάσκαλο στη μάχη βρήκαμε. Νουντσάκου-Μπρους Λι : https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/12/blog-post_88.html 🙂

      Διαγραφή
    8. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ12 Δεκεμβρίου, 2019 22:42

      ΤΟ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ, ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ, ΟΥΤΕ ΕΣΥ, ΟΥΤΕ ΕΓΩ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΓΚ, ΔΕΝ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΙΆΖΟΥΝ. ΤΑ ΠΕΡΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΆΒΑΖΑ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο ΚΑΘΕΙΣ ΑΠΟ'ΜΑΣ, "ΕΚΑΣΤΟΣ, ΕΦ'Ω ΕΤΑΧΘΗ".
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΙ "ΑΔΕΛΦΟΥ", ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ ΑΠ'ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΛΦΙΑ. ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ.
      ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.
      ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΑΔΕΛΦΟΥΣ.
      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΕ ΞΑΝΑΕΝΟΧΛΗΣΕΙΣ, "ΑΔΕΛΦΕ".

      Διαγραφή