«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

EKTAKTO: Λιβυκή βουλή σε Αραβικό Σύνδεσμο: «Σας καλούμε να πολεμήσουμε μαζί τον Ερντογάν» – «Να ενεργοποιηθεί το στρατιωτικό σκέλος»

του Ανδρέα Μουντζουρούλια
H Λιβύη θα γίνει ο τάφος του Ερντογάν. Όλα προς τα εκεί συγκλίνουν, καθώς «κατάφερε» να ενώσει τους Άραβες εναντίον του. Η σύγκρουση είναι θέμα ωρών και πρόκειται για μία εξέλιξη που συμφέρει την χώρα μας.

Σχόλιο Διόδοτου: μακάρι να γίνει και ο τάφος των "δικών" μας προδοτών, οι οποίοι, όπως λέει κι ο Λαμπρόπουλος ΕΔΩ, ΕΝΏ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΥΤΗ "ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΛΙΒΥΗΣ", ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΣΕ ΕΓΚΥΡΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ!



Πριν λίγα λεπτά, η Επιτροπή Εθνικής Άμυνας και Ασφάλειας της Βουλής των Αντιπροσώπων της Λιβύης που ελέγχεται από το Χαφτάρ, έστειλε επίσημο αίτημα, όπου ζητά από τον Αραβικό Σύνδεσμο να ενεργοποιήσει το στρατιωτικό σκέλος του κατά της επερχόμενης τουρκικής εισβολής στη Λιβύη.
 
Η Επιτροπή καταδίκασε τις σημερινές δηλώσεις του Ερντογάν που σας ανέφερε πρώτο το Πενταπόσταγμα. Ο τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα πως η Τουρκία είναι έτοιμη να στείλει στρατεύματα στη Λιβύη για να υποστηρίξει την λιβυκή Kυβέρνηση Eθνικής Eνότητας (GNA) του Φάγεζ αλ-Σάρατζ, βάσει των όρων πρόσφατης συμφωνίας που υπογράφηκε μεταξύ των δύο μερών.

«Αν η Λιβύη διατυπώσει ένα τέτοιο αίτημα, θα μπορέσουμε να στείλουμε (στρατιωτικό) προσωπικό μας, κυρίως καθώς έχουμε συνάψει μια στρατιωτική συμφωνία», δήλωσε ο Ερντογάν.


Η Επιτροπή, όπως αναφέρει η επιστολή που σας παραθέτει κατ’ αποκλειστικότητα το Πενταπόσταγμα, κάλεσε τον Αραβικό Σύνδεσμο να συγκαλέσει έκτακτο Συμβούλιο, για να συζητηθούν οι προκλήσεις Ερντογάν, τονίζοντας πως η Λιβύη, σαν μέλος του Οργανισμού, έχει δικαίωμα να ζητήσει την άμεση στρατιωτική δράση του Αραβικού Συνδέσμου.

Στην επιστολή αναφέρεται πως θα ζητηθεί να στοχοποιηθούν Τουρκικά πλοία και μαχητικά, όταν αυτά θα παραβιάσουν τα λιβυκά κυριαρχικά δικαιώματα.
Πρόκειται για μία τρομερή εξέλιξη που έχει δύο αναγνώσεις. Είτε θα κάνει πίσω ο Ερντογάν, είτε εάν κάνει το λάθος και μπει στη Λιβύη, τότε θα υποστεί την απόλυτη πανωλεθρία.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και θα σας ενημερώνουμε.


Δείτε την επιστολή: 




1 σχόλιο: