«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Υποστράτηγος Κασέμ Σουλεϊμανί, άλλη μία σταυρική πορεία...



O Στρατηγός Κασέμ Σουλεϊμανί 
με τον Ορθόδοξο Διοικητή Εθν. Άμυνας 
στην Ελληνορθόδοξη πόλη Mahardah στη Χάμα 
κατά την υπεράσπισή της.




Πρώτα απ'όλα.. να ευχαριστήσουμε τον αγαπητό μας αναγνώστη ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, ο οποίος μάς έστειλε αυτή την φωτογραφία, από ανάρτηση του πολύ εξαιρετικού ιστολογίου Εθνικά Θέματα, στην οποία διαβάζουμε ότι ο εκτελεσθής υποστράτηγος, ο οποίος μια μέρα θα αναλάμβανε σωτηριακά την Προεδρία του Ιράν, υπήρξε μεγάλος Φίλος της Ορθοδοξίας και συμμετείχε και με ιρανικές δυνάμεις στη μάχη υπεράσπισης της Μονής Χερουβείμ επί όρους Καλαμούν, προστατεύοντας έτσι και την γειτνιάζουσα Ιουστινειάνια μονή της Παναγίας Σαιντανάγια.

Αποτελούσε μία από τις τελευταίες ελπίδες του να εξανθρωπιστεί και να εξυγιανθεί η Μέση Ανατολή από την τζιχαντιστική μάστιγα, και χάθηκε και η ελπίδα αυτή όπως συνέβη με τον Σύρο Στρατηγό  Ισάμ Ζαχρεντίν.

Πολύς κόσμος πιστεύει πως η δολοφονία αυτή μπορεί να πυροδοτήσει έναν νέο πόλεμο στην Μ.Ανατολή που θα οδηγήσει στον Γ'ΠΠ. Οι πιθανότητες όμως για κάτι τέτοιο είναι ελάχιστες, άπαξ και εκτός του ότι η δολοφονία αυτή εξυπηρετούσε ΆΠΑΝΤΕΣ γύρω γύρω (όπως και όλες τις μεγάλες δυνάμεις του πλανήτη), εξαιρουμένου του Άσσαντ και του εναπομείναντος πιστού στον Σουλεϊμανί τμήματος της Χεζμπολλάχ, εξυπηρετούσε ακόμα και το ίδιο το διεφθαρμένο Κράτος του Ιράν και το σουνιτικό κατά 20% τμήμα του λαού της χώρας.

Εντωμεταξύ.. αν και ψάξαμε εξονυχιστικά, δεν μπορέσαμε να βρούμε καθαρή φωτογραφία από αυτές που δείχνουν τον Σουλεϊμανί να κρατάει κάτι σαν τα γνωστά ξύλινα χριστιανικά κομποσκοίνια. Δεν βρήκαμε ούτε μία στην οποία να διακρίνεται αν στην άκρη του υπήρχε σταυρός ή όχι. Σιίτης-ξεσιίτης.. κάτι βαθύτερο παίζει σε μυστικό και μεταφυσικό επίπεδο στην όλη ιστορία. Άσε που.. εάν έβλεπες τον Σουλεϊμανί επάνω σε ένα τρακτέρ, π.χ. στην Θεσσαλία, δεν θα ξεχώριζε από τους δικούς μας Έλληνες Θεσσαλούς. Άλλη μια απόδειξη ότι το πανάρχαιο περσικό dna κρατάει από αποσχισθέν παλαιότερο Ελληνικό φύλο.

Θα σάς απαντήσω ειλικρινά: Σε κάθε φωτογραφία αυτού του ανθρώπου βλέπεις το βλέμμα ενός κρυστάλλινου σοφού νου, με αποφασιστικότητα και αδιαφορία για το ότι μπορεί να γίνει μάρτυρας από στιγμή σε στιγμή. Δεν έχει σημασία το θρήσκευμα, προχωρούσε σαν ένας νέος Χριστός στην σίγουρη εκτέλεσή του, έχοντας μόνο στο νου του να καθαρίσει την μαρτυρική Μ.Ανατολή από την μάστιγα του τζιχαντισμού και του σουνιτικού κρόνιου αιμοσταγούς και απολίτιστου Ισλάμ, στο οποίο, μετά τον Σάχη, κατέπεσε και η ίδια του η πατρίδα που τόσο αγαπούσε.  Μια χώρα αξιοθαύμαστη και κοσμική επί Σάχη, με βιβλιοθήκες, θέατρα, πολιτισμό, διανοητές, αντάξια της του Περσέως Περσικής Επικράτειας (πριν κι αυτή γίνει μια πολιορκητική μηχανή στρεφόμενη εναντίον της ελληνικής Δύσης, λόγω της διοικητικής διάβρωσης που υπέστη από τα χαλδαϊκά κρόνια ιερατεία και τους μάγους της Βαβυλώνος). Η Ιστορία επαναλαμβάνεται.

Κι όσο για την κρόνια σέκτα που ονομάζεται Σουνιτικό Ισλάμ (που τέτοιες άλλωστε υπήρξαν και άλλες θρησκείες σε κάποιες περιόδους της Ιστορίας τους, ακόμα και ιουδαιοχριστιανική βαρβαρότητα γνώρισε ο κόσμος σε Μ.Ανατολή, Ευρώπη και Νότια Αμερική), αυτό κανονικά θα έπρεπε στην εποχή μας να αφανιστεί με βόμβες νετρονίου πάνω από τις περισσότερες χώρες της Ασίας, συμπεριλαμβανομένης και της Τουρκίας.

Μαντέψτε..... έξτρα μπόνους δωράκι στο άρθρο αυτό: Την Πρωτοχρονιά (1-1-20) στην Μυτιλήνη τί συνέβη..; Ε..; .. Ο πανύβλακας δήμαρχος συνέχαιρε σαν το γύφτικο μητσοτακο-υποταγμένο σκεπάρνι, 8 (!) Αφγανές μανάδες που γέννησαν μετά την αλλαγή του χρόνου, συν μία μόνο Ελληνίδα που γέννησε την 2αν Ιανουαρίου.

Θα πέσει πολύ λεπίδι για να απαλλαγεί η Ελλάδα από τους προδότες της και την ισλαμο-χολέρα!     

Επιστρέφω στα του Στρατηγού (χωρίς Υπο-) Κασέμ Σουλεϊμανί:

Είναι αδιανόητο το ότι δεν παρείχε η Ορθόδοξη Ρωσία και στον Σουλεϊμανί  μια υποτυπώδη προστασία όπως παρέχει στον Άσσαντ, και αντιθέτως.. συνέβαλε στην εξόντωσή του (για χ-ψ ενεργειακούς ίσως λόγους), σαν τον Ιούδα.

Τα διεθνή, αλλά και τα τουρκοκάναλα της ελλαδικής, θα καταφέρουν σύντομα το να ξεχαστεί αυτή η υψηλού επιπέδου μαρτυρική μορφή, πανανθρώπινο πατριωτικό σύμβολο και κορωνίδα των απανταχού ελευθέρως σκεπτόμενων ανθρώπων και αγωνιστών κατά της υπανθρώπου και αιμοσταγούς μισογύνικης βαρβαρότητος.

Καλό Παράδεισο Στρατηγέ μου!


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


17 σχόλια:

  1. Δεν είναι απαραίτητο αυτοί που μαρτυρούν για τον θεό της Ορθοδοξίας να είναι μόνο χριστιανοί, σωστά λέτε, εύγε για το άρθρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είστε καλά, σάς ευχαριστούμε.

      Διαγραφή
    2. Ετσι ειναι. Εκτος απο το βαπτισμα στην κολυμβυθρα υπαρχει και το βαπτισμα στο αιμα, ητοι το μαρτυριο

      Διαγραφή
    3. Αγαπητέ ανώνυμε 4 Ιαν.21:00,

      ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!

      Έτσι ακριβώς μάς έχουν πει και μεγάλοι μας Άγιοι.

      Διαγραφή
  2. ΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ, ΣΥΝΔΕΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΟΛΙΑΣΕ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΒΑΒΥΛΩΝΙΑΚΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΜΟΛΩΧΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΤΑΥΡΩΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΧΘΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΩΣΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστόοος! Από τους Έλληνες (Χριστιανούς στην εποχή μας πλέον) και όχι και μόνο από τους χριστιανούς της Μέσης Ανατολής.

      Η Ορθοδοξία (όχι αυτή της Ιεράς Συνόδου 🙂) είναι το νέο πρόσωπο της ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ανθρωπιστικής και εκπολιτιστικής αποστολής του παναρχαίου και αστρικής προελεύσεως Ελληνικού Πνεύματος.

      Διαγραφή
  3. Ο Σουλειμανί ήταν αυτός που εμπόδισε τον Ερντογάν τον περασμένο Οκτώβριο να αποκτήσει τον έλεγχο της κοίτης του Ευφράτη κατά την εισβολή της Τουρκίας στη Συρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ....ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ;

    ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΠΟΥ ΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ....

    ΚΑΙ ...

    ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑ...ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ....

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ,ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΛΙΓΑ ΤΟΣΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα θελατε να μας διαφωτισετε λιγο παραπανω παρακαλω;

      Διαγραφή
    2. Τι δείχνει το δαχτυλίδι ;
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Οτι ειναι παντρεμενος; Που να ξερω;

      Διαγραφή
  5. Αυτος εδω τα ειχε δει αυτα που ζουμε σημερα προ 40 ετων.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=Lcu-YzJajN8&feature=emb_logo

    Ο Σουλειμανι αφησε πισω του υποδομη και φιλοσοφια αντιστασης. Αυτο δεν σβυνει με τιποτα. Το σουνιτικο ισλαμ (το μακρυ χερι του σιωνισμου)τωρα ειναι ο πρωταρχικος στοχος.

    Η Ευρωπη θα περαση μαυρες μερες αλλα στο τελος η σουνιυικη χολερα θα εξαφανιστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός φίλε μου Ahoy!
      Και τα δύο σχόλια του βίντεο είναι επίσης ενδιαφέροντα.

      Διαγραφή
  6. Όπως δείχνουν τα πράγματα ,δέχομαι αυτά που διάβασα και μαθαίνω.Αλλα...κρατω μικρό καλάθι.ΘΑ ΔΕΙΞΗ ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΜΗΠΩΣ ,ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ;
    ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΥΡΛΙΑΖΟΥΝ ,Ο ΡΩΣΟΣ....ΜΟΥΓΚΑ ,Ο ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ...ΕΦΥΓΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΣ.ΣΕ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΩΜΑΣΤΕ.
    ΠΑΝΤΑ ,ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΑΣΣΑΝΤ ;
    ΔΗΛΩΣΗ ΤΡΑΜΠ :ΔΕΝ ΚΤΥΠΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ,ΚΤΥΠΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΗ ΠΟΛΕΜΟΣ.εεεεε;;;;;;
    Θυμάστε το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο των Ρώσων ,κάπου σε βόρεια θάλασσα ,που αλληλοσκοτωθηκαν 14 υψηλόβαθμοι αξιωματικοί ;νομίζω πέρυσι έγινε ή προπερσυ.Το πίσω από την κουρτίνα έλεγε :οι 7 από εαυτούς χρησιμοποίησαν τους κωδικούς εκτοξεύσεις πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς να κτυπήσουν Βρεττανία και Αμερική.Οι άλλοι 7 ,συν το πλήρωμα διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και άρχισε το πιστολιδι μέσα στο υποβρύχιο.Εσπευσμενα το Κρεμλίνο έτρεχε να ειδοποίηση τις κυβερνήσεις ,τι συνέβη.Αρα ...7 Ρώσοι αξιωματικοί ,επεδίωξαν να κτυπηση η Ρωσία για να αρχίση το πύραυλοι.Γιατι ;
    Απλά γιατί ήταν πράκτορες της καμπαλας.
    Μάθαμε κάτι περισσότερο ;
    Εδώ και τρία χρόνια γνωρίζω ,ότι χαζαρο πράκτορες του Ιράν και του Ισραήλ επιδιώκουν το αλληλοκτυπημα ,για να συρθη η ανθρωπότητα σε σφαγή.Γατι ;
    Για να γλυτώσουν τα μαύρα ιερατεία.
    Ότι ξέρω ,το μεταφέρω.Πιο χαζοί από μένα δεν είστε.Για σκεφτείτε το και αυτό.
    Να τον βαραγε η κυβέρνηση Ομπάμα..θα έλεγα ,τον φάγαν οι κερατάδες .Εδώ...κρατώ μικρό καλάθι.
    Παίδες...θα συμβούν πράματα ,που θα τρίβουμε τα μάτια μας !μπορεί να μαθαίνουμε πράματα που να μην πιστευουμε στα αυτιά μας.
    Θα ψάχνουμε να κατανοήσουμε ,τι γίνεται.
    Μπαίνουμε όλο και περισσότερο στο 2020.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ;
    ΤΟΥ ΟΛΙΒΕΡ ΣΤΟΟΥΝ;

    ΤΗΝ ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΩ ΚΡΑΤΙΣΤΩ;Ο ΜΕΓΑΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΣΤΟΝ ΠΙΟ ΙΚΑΝΟ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΤΟΥ;

    ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΜ.....ΤΩΡΑ;ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ;

    ΜΜΜΜΜΜ;;;;
    ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ.ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΠΛΕΚΤΑΝΕΣ ΟΠΟΥ ΟΝΤΩΣ Ο ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΗΓΕΤΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...

    TO ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ,ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΊΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΙΘΩ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΞΕΓΕΛΑΣΜΑ ΤΩΝ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΩΝ.

    ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΘΕΑΤΕΣ ΑΣ ΕΙΜΕΘΑ ΟΛΙΓΟΝ ΥΠΟΨΙΑΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ....

    ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΚΑΚΙΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΕ ΡΟΥΑ ΜΑΤ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΗΚΑΝ ΤΥΧΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΟΥΤΕ ΑΚΟΛΟΎΘΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

    ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ;ΜΠΕΣ ΒΑΘΕΙA ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΟ BUNKER ΣΟΥ ΚΑΙ STAY THERE!


    ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ ΠΕΡΑΣΑΝ ΜΠΙΜΠΙ....

    ΟΙ ΧΡΥΣΑΟΡΕΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ,BE AFRAID BE VERY AFRAID BIBI...

    ΡΙΤΑ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ! ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ; ΑΝΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ! ΠΕΣ ΤΟ ! ΜΑΣ ΕΣΚΑΣΕΣ ! ΧΑΧΑΧΑ! ΤΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ; ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή