«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Την Πρωτοχρονιά, δυο Γεωργιανοί προσπάθησαν να διαρρήξουν πολυκατοικία στους Αμπελοκήπους. Στην προσπάθεια τους να διαφύγουν, ο ένας πέρασε μέσα από την τζαμαρία της πολυκατοικίας και κατέληξε. (βίντεο)


 Σχόλιο Marco De Sade: 

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΕΞΩΠΟΡΤΕΣ...

ΤΖΑΜΑΡΙΕΣ ΕΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΜΕΝΕΣ

Απ' τα κόκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά,
Χαίρε-χαίρε ω τζαμαρία που θερίζεις τα σκατά...

 
 

Ένας άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στην προσπάθειά του να διαφύγει από διαμέρισμα στο οποίο μπήκε με σκοπό να κλέψει.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όταν δύο άνδρες, γεωργιανής καταγωγής, επιχείρησαν να μπουν σε διαμέρισμα, στους Αμπελόκηπους, στην Αθήνα.



Έγιναν, ωστόσο, αντιληπτοί από γείτονες οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι γείτονες φώναζαν στους νεαρούς ότι οι αστυνομικοί ήταν καθ’ οδόν και τότε εκείνοι επιχείρησαν να φύγουν τρέχοντας από την πολυκατοικία.

Ο ένας από τους δύο πέρασε μέσα από την τζαμαρία της εισόδου της πολυκατοικίας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι.

Οι δράστες έτρεξαν, όμως σε απόσταση 100 μέτρων από την εν λόγω πολυκατοικία συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου ο ένας κατέληξε στα τραύματά του και ο δεύτερος παραμένει νοσηλευόμενος.

 protothema.gr

21 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΧΑΙΡΕ ΧΑΙΡΕ ΣΤΑ ΟΡΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ . ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ .ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΘΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ ! ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΚΕΙ ,ΣΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ,ΤΑ ΟΡΚ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ,ΕΕΕΕ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ,ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ,ΘΕΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΘΕΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΚΟ ,ΘΕΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΟΙ, ΧΑΧΑΧΑΧΑ ! ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ

      Αυτά είναι ευσεβείς πόθοι και υπερβολές! Ούτε πόλεμος θα γίνει, ούτε "εξεγέρσεις". Το πολιτικό σύστημα έχει τον τρόπο να μας κάνει "pressing" μέχρι να πούμε τον δεσπότη Παναγιώτη!!! Εάν δεν ξυπνήσουν τα χάπατα οι Ελλαδίτες θα μείνεις με το όνειρο ότι τα πράγματα θα αλλάξουν και ότι θα κυνηγάς τα ορκ! Από την Τζαμαρία πολύ σύντομα θα περάσουμε στη Τζαμαχιρίγια! Μην θεωρείς ότι οι όλες οι Ελληνίδες είναι σαν την πιτσιρίκα από το Πέραμα που σάπισε με κλωτσίδια και μπουνίδια το αλγερινό κόπρανο. Σχεδόν όλες οι υπόλοιπες θα "φαγωθούν" σαν ζαμπονάκια! Στην παρακάτω ανάρτηση ο Διόδοτος έχει ανεβάσεςι μιά φωτό με κάποια τέτοια κόπρανα που παίζουν μπαλίτσα πίσω από το αρχαιολογικό μουσείο. Εάν δεν το πάρουμε ζεστά και δεν οργανωθούν ομάδες κρούσης των 15, 20 ή 30 ατόμων και όπου βρίσκουν κόπρανα από το Μαγκρέμπ να τα κάνουν ζέβρες στο ξύλο, χαϊρι δεν θα δεις. Πρέπει με κάποιο τρόπο να περάσουμε και εμείς το "μήνυμα" ότι οι μαλακίες τέλειωσαν!!! 'Αμα δεν σ' αρέσει η ιδέα μου σκέψου εσύ κάτι άλλο, δεν έχω πρόβλημα... Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν φτάνει να το παίζουμε παλληκαράδες στο διαδίκτυο, θέλει και some action!!! INITIATIVE όπως το λέμε στα ελληνικά!!! 'Ελληνες επιτέλους κουνήστε τον κώλο σας... η Πατρίδα χάνεται!!!

      Διαγραφή
    2. Εξήγησις : Δεν τα γράφω μονάχα γιά τον Αριστόμαχο... Υπάρχουν και άλλοι εδώ μέσα που κατά καιρούς κάνουν "muscle flexing" με τα σχόλιά τους χωρίς ποτέ να δίνουν μιά πρακτική λύση. Βρισκόμαστε στην ώρα των λύσεων. Θα κερδίσει όποιος με έξυπνες κινήσεις χτυπήσει πρώτος. Ο αγώνας θα κριθεί στο 90'. Τώρα είμαστε στο 89'. Η ανατροπή είναι πάντα πιθανή!

      Διαβάστε ένα ωραίο άρθρο του Λευτέρη (Πανούση) ως τροφή γιά σκέψη...

      http://panusis.blogspot.com/2020/01/blog-post_10.html

      Διαγραφή
    3. Είμαστε σοβαροί; Θα κάτσουμε να δώσουμε την "πρακτική λύση" μέσα στα σχόλια, να την διαβάσει κι ο εχθρός και να προετοιμαστεί και να χάσουμε και το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού;

      Διαγραφή
  2. Το καλύτερο ποδαρικό για το Νέο Έτος

    Τζαμαρίες 1 - Γεωργιανοί 0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμαθα ότι ο Δημητράς θα κάνει μήνυση στην τζαμαρία για φασιστική - ρατσιστική συμπεριφορά χαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε 20.19: εσύ τις λες ;νομίζεις ότι δεν ξέρω τι γίνεται ;
    Προς το παρόν ...κάτσε στα αυγά σου και να είσαι έτοιμος ,για την στιγμή που έρχεται.Υπαρχουν πολλά κοριτσάκια και αγοράκια ,που βαρανε ,γιατί τα εκπαιδεύουμε εμείς.Τα υπόλοιπα...ας φροντίσουν τον εαυτό τους.Δεν είμαστε παιδονομοι.Και προς το παρόν ,αυτό που προτείνω και προτρέπω είναι :να μην σας πιάσουν μποσικους.Τα υπόλοιπα θα έλθουν στην πορεία.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε συ Αριστόμαχε τι αυγά και αηδίες μου τσαμπουνάς;;; Θα περιμένω σαν φραγκόκοτα να μου μπει το λαθροκόπρανο στο σπίτι γιά να αντιδράσω;;; Αυτό που εννοούσα πιό πάνω είναι ότι δεν πρέπει να τους δώσουμε τη χαρά να παίξουν στο "γήπεδό"μας. Να τους παίξουμε έξω, στα δικά τους λημέρια. Εκεί που συχνάζουν. Εκεί που συγκεντρώνονται και μαζεύονται σαν τις κατσαρίδες. Τους έχω ζήσει έξω. Είναι θρασύδειλοι. 'Οταν κάποιος έχει το πάνω χέρι αυτοί λουφάζουν και αρχίζουν την κλάψα. Τους έχω ζήσει από κοντά. Είναι γιά πολλές κλωτσιές. Από την άλλη είναι σιχαμένοι και πάρα πολύ ύπουλοι. Δεν ξέρω ποιοί είστε "εσείς" που αναλάβατε να μάθετε αγόρια και κορίτσια πως να βαράνε, αλλά γενικώς τέτοια παιδιά (δυστυχώς) αποτελούν την μειοψηφία. Δεν είμαι άνθρωπος που κάθομαι με σταυρωμένα τα χέρια. Δεν έχουμε την πολιτέλεια να καθόμαστε άλλο με σταυρωμένα τα χέρια και να περιμένουμε το τι "θα έρθει στην πορεία". Εμείς από δω και πέρα θα διαμορφώσουμε τις μοίρες μας και τις τύχες μας. Θέλουμε την ελευθερία μας;;; Θέλουμε να πάρουμε πίσω την πατρίδα μας;;; Θα αγωνιστούμε και θα θυσιάσουμε την ησυχία της καθημερινότητάς μας γιά να το πετύχουμε. Είσαστε έτοιμοι να το πράξετε;;; Το λέει η ψυχή σας;;; Εάν όχι, συνεχίστε να γράφετε σχόλια...

      Παρεμπιπτόντως, γιά κοίτα δω κάποιους που "κάθονται στ' αυγά τους"...

      https://odysseiatv.blogspot.com/2020/01/blog-post_55.html

      Αυτό θα πει τσαγανό! Δεν μασάν τ' αρ..δια τους!!! Καμμία σχέση με τον ελλαδικό συρφετό!!! Ποιός παπάς στην Ελλάδα θα έπαιρνε το ποίμνιό του σε αντίξοες καιρικές συνθήκες και θα έβγαινε στο δρόμο γιά χάριν της Πατρίδας και προς Δόξαν Θεού;;;; Οι Σλάβοι μάς έβαλαν τα γυαλιά (γιά ακόμα μιά φορά)!!!

      Η πρώτη φορά ήταν εδώ >>>

      https://www.pentapostagma.gr/2019/06/πορεία-υπέρ-των-παραδοσιακών-οικογεν.html

      Διαγραφή
    2. @ Αριστόμαχο και λοιπούς..

      https://www.youtube.com/watch?v=eGkFtnVHZbg

      (...να συνεχίσω κα κάθομαι στ' αυγά μου;;; Την γλυκιά πατρίδα ποιός θα την ελευθερώσει;;;)

      Διαγραφή
    3. Φυσικά και θα συνεχίσουμε να γράφουμε σχόλια σε γενικό ύφος. Σιγά μην βγάλουμε ντελάλη μέσα στο μπλογκ, το πώς ειδικά θα δράσουμε.. Αυτά in private.

      Διαγραφή
    4. Και όταν έρθει η ώρα για να δράσουμε κάποιοι, αυτό θα το αποφασίσει ένας κύκλος έμπιστος. Όχι ο οποιοσδήποτε άλλος ανώνυμος και την ώρα που το απαιτεί. Οπότε, αν σού φαινόμαστε ανεπαρκείς για την ώρα, αντί να μάς υποτιμάς με διάφορα υπονοούμενα και τον πατριωτικό σου λόγο (ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν με έχει πείσει), ψάξε για ομοϊδεάτες ή "αυθεντικούς" μάσκουλι σε άλλα ιστολόγια.

      Διαγραφή

    5. @ ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

      Πουθενά δεν λέω να μην γράφετε σχόλια σε γενικό ύφος. Στο κάτω-κάτω δικαίωμά σας είναι και δεν με αφορά εάν είναι ειδικά ή γενικά. Απλώς πρότεινα ότι είναι ώρα να κινητοποιηθείτε μιάς και αρκείστε στο να τα λέτε μόνο στα λόγια. Με αυτούς που έχουμε να κάνουμε, θα νικήσει όποιος κινηθεί πρώτος. Αυτός θα έχει και το προβάδισμα. Επίσης, το ποιόν θα συμπεριλάβετε στον κύκλο σας και στην παρέα σας δεν θα σας το πω εγώ. Από την άλλη εσείς οι ίδιοι βγάζετε "ντελάλη" με αυτά που λέτε και όπως τα λέτε. Μόνο "in private" δεν μπορείς να το χαρακτηρίσεις. Λες και κάποιος τρίτος έμπειρος που τα διαβάζει δεν καταλαβαίνει τι εννοείτε όταν αναφέρεστε στα ισλαμογούρουνα και λέτε: "Θα τους κάνουμε εκείνο, θα τους κάνουμε το άλλο, θα τους δαγκάσουμε έτσι κλπ κλπ" Ειδικά ο Αριστόμαχος, που έχει "μονοπωλήσει" τους σχολιασμούς περισσότερο από όλους τους άλλους. Τον διαβάζω και σε άλλα μπλογκς. Γράφει με το ίδιο στυλ. Τα γράφει και με κεφαλαία και στον άλλον που τα διαβάζει δίνει την εντύπωση ότι κάνει λεκτικό "muscle flexing". 'Ετσι το χαρακτήρισα και παραπάνω. Εγώ όμως που δεν τα γράφω με κεφαλαία και δεν παριστάνω τον τραντέλενα, κινώ υποψίες. Λυπάμαι, αλλά αυτό δεν είναι το στυλ μου. Με αυτά που λέγονται εδώ μέσα θεώρησα (λάθος μου) ότι ήδη θα είχε δημιουργηθεί ένα δίκτυο πατριωτών με τόσα που γίνονται γύρω μας. Μονάχα ο Εργοδότης γράφει κατεβατά με οδηγίες προς "ναυτιλομένους" και δίνει κατευθύνσεις... Και δεν έχει καμμιά υποχρέωση να το κάνει εδώ που τα λέμε. Σας διαβάζω και εσάς πολύ καιρό και προσπαθώ να καταλάβω και εσείς τι ρόλο βαράτε. Μην τρομάζεις δεν είμαι ούτε της ΚΥΠ ούτε του ΜΙ6. Αναπτύσσετε θέματα που τα βρίσκω ενδιαφέροντα. Εάν σας θεωρούσα ανεπαρκείς ή σας υποτιμούσα - όπως λες - δεν θα έχανα τον καιρό μου να γράψω καν. Δεν είμαι κάνας μαλάκας πιτσιρικάς, αλλά ούτε και διάθεση έχω να χάνω το χρόνο μου παριστάνοντας τον εξυπνάκια. Το εάν δεν σε έχει πείσει ο πατριωτικός μου λόγος... λυπάμαι πολύ που γιά την ώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο. Θα έπρεπε όμως ως έμπειρος μπλόγκερ να διαβάζεις "ανάμεσα από τις γραμμές" και να ξεχωρίζεις τον "αυθεντικό" από τον "χάρτινο" πατριώτη. Από την άλλη, βέβαια, δεν σε αδικώ καθόλου διότι έχουν δει και έχουν διαβάσει πολλά τα μάτια σου μέχρι να αποφασίσεις να αναρτήσεις τα σχόλια που λαμβάνεις. Το εάν σας θεωρώ ομοϊδεάτες μου ή όχι, νομίζω το φανερώνουν τα σχόλια που έγραψα αλλά και οι παραινέσεις μου. Δεν ψάχνομαι γιά επιβεβαίωση. 'Εχω τις πεποιθήσεις μου και δεν φοβάμαι να τις προβάλω προς τα έξω. Εάν δεν έχεις τη διαίσθηση να καταλάβεις τι μέρος του λόγου είμαι, δεν φταίω εγώ γιαυτό, έτσι δεν είναι;; Παρόλαυτα χαλάρωσε. Δεν χρειάζεται να είσαι μαγκωμένος και καχύποπτος. Είναι καλό που είσαι προσεκτικός αλλά μην δίνεις την εντύπωση ότι έχεις το σύνδρομο της καταδίωξης...

      Διαγραφή
    6. Οκ, σε πληροφορώ λοιπόν πως κινητοποιούμαστε με κάποιο τρόπο, ο καθένας όπως μπορεί, εκτός ίντερνετ. Δεν μένουμε απλά στα λόγια.

      Τώρα, μέσα σε αυτό το ιστολόγιο: Εγώ προσωπικά, στα δυόμισι χρόνια ζωής του ιστολογίου αυτού, έχω αναρτήσει πράγματα, που κατά γενική ομολογία έχουν βοηθήσει πολλούς να αποκτήσουν μια αφετηρία προσωπικής δράσης. Επίσης, έχω αποκαλύψει πράγματα που αναδημοσιεύτηκαν σε πολλά άλλα ιστολόγια, για τα οποία απορώ πώς ακόμα κυκλοφορώ ασφαλής, φτου μου φτου μου μην με ματιάσω. Και γνωρίζουν πολλοί πως δεν μου αρέσει να περιαυτολογώ, αλλά το έφερε κι αυτό, το παρόν σχόλιό σου.

      Σύνδρομο καταδιώξης δεν έχω, χαλαρός είμαι, αλλά έχω βαρεθεί τις επίμονες επιθέσεις, εδώ και τρεις μήνες, προς τους σχολιαστές μου και φίλους μου ιστολόγους, από ανώνυμους. Απορρίπτω πάνω από 10 τέτοια ανώνυμα σχόλια την ημέρα. Το 50% αυτών είμαι σε θέση να γνωρίζω ποιοι τα έγραψαν.

      Να είσαι καλά για την ειλικρινή σου κατάθεση, εύχομαι τα καλύτερα και στον δικό σου αγώνα.

      Διαγραφή
    7. ΥΓ.
      Κανένας εδώ μέσα δεν έχει ενοχληθεί από τα κεφαλαία του Αριστόμαχου. Αντιθέτως, ΑΡΕΣΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ. ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ. ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ. Μόνο εσένα ενοχλεί αυτό, ..και κάποιον ο οποίος μάς χαιρέτησε πολλούς μήνες τώρα, και όλο κι επιστρέφει πού και πού ως ανώνυμος και δεν τον έχω πλέον και σε εκτίμηση γιατί μού έχει κινήσει υποψίες σε πολλά πράγματα τα οποία δεν μπορούν να γραφτούν στο μπλογκ.

      Διαγραφή
    8. Καταρχήν καλή τύχη στις προσπάθειές σας. 'Οσο γιά τα κεφαλαία δεν είπα ότι με ενοχλεί με την έννοια που το εννοείς. Ειδικά ο Αριστόμαχος γράφει προτάσεις που διαβάζονται σαν συνθήματα (τσιτάτα) κοτσάροντας στο τέλος και καμμιά δεκαριά θαυμαστικά (έτσι γιατί του βρίσκονται εύκαιρα!). Δεν υπάρχει μιά συνέχεια σ' αυτά που θέλει να πει. Τον άλλον τον αποσυντονίζει. 'Εστι το λαμβάνω και το αντιλαμβάνομαι εγώ. Εσύ μου λες ότι κάνει καλό. ΟΚ. Εάν είναι να βοηθήσουμε έστω και έτσι τον κόσμο να ξυπνήσει από τον βαθύ λήθαργο, κομμάτια να γίνει. Παρόλαυτά δεν βλέπω "ζωή"… Συνεχίζουν να ροχαλίζουν βαριά! Γιά το τελευταίο που λες. Επειδή σε διαβάζω καιρό, παρατήρησα ότι πολλοί είναι αυτοί που δεν σχολιάζουν πιά στο μπλογκ. Παλιά ήταν κάποιος Tecnoman, ο ΛΥΚΑΣΤΡΟΣ και κάνα δυό άλλοι που δεν θυμάμαι τώρα τα ονόματά τους. Θυμήκα τον "use your illusion", αλλά διάβασα κάποια σχόλιά του πριν μερικές μέρες. Απλά δεν γράφει τόσο συχνά. Δεν βρίσκω τίποτα κακό σ' αυτό. Δηλ. το να αποχωρεί κάποιος. 'Ισως αγωνίζονται σε προσωπικό επίπεδο ή απλώς δεν κάνανε τα χνώτα σας. Που είναι το παράξενο; Σου ανέφερα ότι προσπαθούσα να οργανώσω τους γύρω μου σε επίπεδο γειτονιάς και τζίφος. ΟΚ. Who gives a fuck anyway! Το πράγμα δεν "κόλλησε". Στο κάτω-κάτω δεν είμαι ο σωτήρας τους. Θα έρθει η στιγμή που θα τα δουν όλα μπροστά τους να τους κατασπαράζουν, τους ίδιους, τις οικογένειές τους, τη γειτονιά τους. 'Ολους! Και όπως μου έγραψε και ο Αριστόμαχος, θα ματώσουμε να ελευθερωθούμε. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
      Ούτως ή άλλως γνωρίζεις πολύ καλά ότι "πατριωτικός" χώρος ενωμένος σε επίπεδο μπλόγκερ δεν υφίσταται. 'Οπως ακριβώς συμβαίνει και με τον λεγόμενο "εθνικιστικό" χώρο που είναι χίλια κομμάτια. Δεν υπάρχει σύμπνοια και αγάπη. Δεν επικεντρώνονται στον κοινό σκοπό και ο ένας θέλει να καβαλήσει τον άλλον. 'Ολοι προτάσουν τον εγωισμό τους. Πισώπλατα μαχαιρώματα παντού. Η κατάρα της Φυλής μας! Εδώ το '21 κόντεψε να χαθεί ολόκληρη επανάσταση με τα τερτίπια των οπλαρχηγών… στα μπλογκ θα κολλήσουμε! Να όμως που η επανάσταση δεν ολοκληρώθηκε και το σκηνικό ξαναστήνεται από την αρχή (ισλαμισμός κλπ) γιά να οκληρώσουμε εμείς τη δουλειά! Αυτό είναι μιά πρόκληση και μιά ιστορική πραγματικότητα.

      Διαγραφή
    9. Δεν σχολιάζω, δεν σημαίνει ότι δεν διαβάζω ή ότι απέρριψα το μπλογκ. Θα σχολιάσω εφόσον έχω κάτι να πω. Το άτομο στο οποίο αναφέρθηκα, το δήλωσε κιόλας ότι αποχωρεί θιγμένο. Όσο για Τέκνομαν, αυτό τον καιρό γκομενίζει, γι αυτό χάθηκε 🤣. Ο δε Λύκαστρος αποχώρησε γι άλλους λόγους.
      Έχουμε πάντως.. ΝΕΑ ENTRIES! 🙂

      Για τα υπόλοιπα δίκιο έχεις. Παρόλα αυτά.. όταν φτάσει το λεπίδι του τζιχαντιστή στο λαιμό των παιδιών τους, θα ενωθούν. Ακόμα και Αλβανοί θα ταχθούν με το μέρος μας.

      Διαγραφή
  5. Σήμερα όμως ξέρουμε έναν προς έναν τους συνεργάτες (θρησκευόμενους και μη) των βασιβουζούκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εάν παρακολουθούσες τα σχόλια μου δεν θα έγραφες τα παραπάνω ,ότι σου γράφω αηδιες .Να διευκρινισω με την φράση :κάτσε στα αυγά σου.Δεν εννοώ ,μείνε αμέτοχος ,αδιάφορος ,μην συμμετέχεις.Εννοω ,ότι δεν μπορεί μια ομάδα ανθρώπων να κοντάροκτυπηθη με ένα σύστημα με προσβάσεις παντού.Ατυπες ομάδες φτιάχνουμε και μόνο για αμυντικές προϋποθέσεις.Μεταξυ μας.Τι να φτιάξουμε ; ομάδες για να βαρανε τους λάθρο ;θα το κάνης μια φορά ,θα το κάνης δύο ,θα σου γύριση μπούμερανγκ μετά.Μπορουμε όμως με ομαδες να ασφαλίσουμε τις περιοχές που θα ΔΕΙΞΗ ότι εχη πρόβλημα.
    Αγόρια και κορίτσια που εκπαιδεύονται σε αθλήματα πολεμικών τεχνών ,δεν πτοουνται εύκολα.
    Να πας να βρής τα σχόλια μου .
    Ούτε σου είπα κάνε ότι κοιμάσαι.
    Το αντίθετο.
    Κράτα τα νεύρα σου και παρακολουθα τι γράφει ο καθείς στο παρόν ιστολόγιο.
    Εδώ ,εκφράζονται απόψεις και πεποιθήσεις.
    Θα ΕΛΘΗ η στιγμή ,πίστεψέ με που θα δειξης την αγάπη σου για αυτό που όλοι προσδοκουμε.
    Και το επάγγελμά μου είναι στην πρώτη γραμμή .
    Θα δουλεψουμε συλλογικά και όχι τραμπουκικα.Προς το παρόν δεν είμαστε οργανωμένοι πουθενά.Για όλους μας το λέω.Ατομικες άμυνες έχουμε όλοι κάνει.
    Εννοώ για τα σπίτια μας.
    Θα ματωσουμε για να απελευθερωθουμε.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ

      Γειά σου Αριστόμαχε. Είναι σωστά αυτά που λες. Νεύρα δεν έχω, φίλε. Μιά χαρά είμαι. Μονάχα το "κάτσε στ' αυγά σου" παρεξήγησα γιατί με ενόχλησε. Την έδωσες την εξήγησή σου. Νερό κι αλάτι! Οι παραινέσεις μου είχαν σκοπό να το πάμε ένα βήμα παραπέρα. Να μην μείνουμε δηλαδή στις "απόψεις και στις πεποιθήσεις". Γνωρίζω πολύ καλά ότι όλοι μας βρισκόμαστε σε επίπεδο ατομικής άμυνας. Επειδή τα γεγονότα τρέχουν θα έπρεπε να γίνει και μιά προσπάθεια σε συλλογικό επίπεδο. Από έναν έμπιστο κύκλο όπως λέει παραπάνω ο Κώστας. Και μ' αυτό δεν εννοώ να χωθώ και εγώ μέσα. Μην παρεξηγηθώ. Με ό,τι έγραψα δεν αναφερόμουν σε τραμπουκισμούς. Θα ήθελα να πω περισσότερα αλλά ο χώρος δεν ενδείκνυται. Θα αρκεστώ να σου πω ότι προσπάθησα να προϊδεάσω και να οργανώσω τους γύρω μου σε επίπεδο γειτονιάς (πολιτοφυλακής) και με κοιτούσαν σαν χάνοι. Απογοητευτικό! 'Ασε που σίγουρα θα με πέρασαν και γιά γραφικό ή ούφο. Με ενοχλεί που αυτός ο λαός, ό,τι και να του πεις δεν ανοίγει τα μάτια του με το καλό. Και σκέπτομαι, μήπως τελικά θα πρέπει να φάνε το γαμήσι τους γιά να ξυπνήσουν και να διαπιστώσουν ότι όντως είμαστε "περικυκλωμένοι";;;

      ΥΓ. Χαίρομαι που έγραψες με μικρά. Σε είδα πιό "μαζεμένο" και ήρεμο. Συνήθως γράφεις με κεφαλαία και...τρομάζω!

      Διαγραφή