«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2020

Ο πόλεμος δεν έρχεται, ο πόλεμος σε μια άγνωστη μορφή για τους πολλούς, έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια.

γράφει ο Σταυροφόρος



Η Ελλάδα δέχεται μια ασύμμετρη επίθεση απο ένα ολοκληρωμένο σχέδιο υβριδικών επιχειρήσεων. Γεωτρύπανα,Fake News, πρόσφυγες,μειονοτικά,χάρτες & μισθοφόροι ειναι κάποια απ τα όπλα.




Ελληνόφωνοι δημοσιογράφοι, πολιτικοί, "ανθρωπιστές", ΜΚΟ και διανοούμενοι, συμμετέχουν στις Τουρκικές Psy Ops, αναπαράγοντας καθημερινά την προπαγάνδα τους. Οι επιχειρήσεις αυτές εχουν ως στόχο την εδραίωση του φόβου, την κάμψη του ηθικού και την διαστρέβλωση της πραγματικότητας.








Στον υβριδικό πόλεμο επιτυγχάνεται η συγχρονισμένη χρήση πολλαπλών οργάνων ισχύος κι έχει ως Τουρκικό στόχο την κεκαλυμμένη επίτευξη πολιτικών αποτελεσμάτων. Μια υβριδική απειλή μπορεί να αποτελείται από ένα μείγμα επαγγελματιών στρατιωτών, ανταρτών, τρομοκρατών και εγκληματιών.




 

Τα πολλά είδη υβριδικών απειλών που υπάρχουν, καθιστούν το φαινόμενο πολύ δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Γι αυτό η Ελλάδα πρέπει ΑΜΕΣΑ ν αναπτύξει Εθνική πολιτική, αφου δεν τις απέτρεψε, γιατι πρόκειται για δυναμικό φαινόμενο που παρουσιάζει σημαντική εξέλιξη με την πάροδο του χρόνου.





9 σχόλια:

  1. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ;ΜΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ;
    ΠΟΣΟ ΜΑΣ ΑΓΑΠΟΥΝ ,ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΥΧΕΔΩΑΝΩΜΑΛΟΙ !
    ΝΑ ! ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ! ΟΠΩΣ Ο ΠΥΘΩΝΑΣ ΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ .
    ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ! ΧΩΡΙΣ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ .....ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ . ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ,ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ,Η ΣΤΟΑ ,Ο ΘΕΙΟΣ ΡΟΤΣΙ ,Η ΛΕΣΧΗ ,Ο ΕΤΣΙ ,Ο ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ,ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ .
    ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ; ΦΟΥΛ !
    ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ; ΦΟΥΛ ;
    ΤΟ ΛΑΘΡΟ ΜΠΙΣΚΙΝΑΡΙΟ ;ΦΟΥΛ !
    Ο ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ; ΦΟΥΛ !
    ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ ! ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΜΟΥΛΩΧΤΟΙ ,ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΤΕ ΤΟΝ ΣΑΡΑΤΖ ;
    ΤΩΡΑ ,ΤΙ ΜΑΣ ΦΟΥΜΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΤΗΣ ΦΑΚΗΣ ;
    ΕΛΑ ! ΞΕΦΤΙΛΕΣ ! ΔΙΧΑΛΩΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΧΕΙ Ο ΟΦΙΣ ,ΔΙΧΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.
    ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ !
    ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ! ΡΕ ΣΚΙΣΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ,ΦΕΡΑΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ !
    ΡΕ ΜΠΙΣΚΙΝΙΑΡΗΔΕΣ ,ΠΩΛΙΤΙΚΟΙ ΧΕΣΜΕΝΟΙ ,ΠΑΠΑΔΑΡΙΟ ΧΕΣΜΕΝΟ ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΧΕΣΜΕΝΟ ,
    ΤΙ ΣΚΟΥΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ;
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ !
    ΜΟΝΟ ΑΜΙΓΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ
    ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ .
    ΟΥΔΕΙΣ ΑΛΛΟΣ .ΠΟΝΗΡΙΕΣ ΟΒΡΑΙΙΚΕΣ ,ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ .
    ΠΟΥΣΤΙΚΑ ΦΡΑΓΚΙΚΑ ,ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ.
    ΜΙΣΟΡΙΞΙΕΣ ΧΑΖΑΡΙΚΕΣ ,ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ .
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ,ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ .
    ΑΚΟΥΣ ΕΚΕΙ !Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΕΠΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΟΦΙΔΟΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΑΒΟΥΝ .
    ΡΕ ΑΡΧΗΓΕ ,Η ΤΣΑΤΣΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΝΤΟΥΦΕΚΙΣΕΤΕ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. .. Όντωs . o Πόλεμοs έχει ξεκινήσει καιρό τώρα ..

    > PROOF: 5G and LED Lights are "LETHAL" Weapon Systems

    - https://www.youtube.com/watch?v=xhxGWma5Sjs

    ..σημαίνει οτι ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ //

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  3. - ΝΕΑ ..πρόεδρος τῆς Δημοκρατίας


    Τὸν Μάρτιο τοῦ 2001 στὸ Συμβούλιο τῆς Ἐπικρατείας ἐτάχθη ὑπὲρ τῆς ἀπαγορεύσεως τῆς ὑποχρεωτικῆς ἀναγραφῆς τοῦ θρησκεύματος στὶς ταὐτότητες, συντασσομένη μὲ τὴν πλειοψηφία.
    Ἐπέρριψε τοὺς ἰσχυρισμοὺς τῶν Δήμων σχετικὰ μὲ τὴν ἐγκατάσταση ΧΥΤΑ σὲ Κερατέα καὶ Γραμματικό.
    Τὸν Ἰούνιο τοῦ 2010, ὡς εἰσηγητὴς σὲ διάσκεψη, ἐψήφισε τὴν ἀποβολὴ τοῦ Ἄρη Πουλιανοῦ ἀπὸ τὸ Σπήλαιο Πετραλώνων
    Τὸν Φεβρουάριο τοῦ 2013 συνεφώνησε, ὡς μειοψηφία, στὴν ἀπόδοση ἑλληνικῆς ἰθαγενείας σὲ ἀλλοδαπούς.
    Συμμετεῖχε στὴν δίκη τοῦ Γιώργου Παπακωνσταντίνου ἔχοντας τὴν ἄποψη ὅτι τὸ ψηφιακὸ ἀρχεῖο τῆς λίστας Λαγκὰρντ δὲν μπορεῖ ἀπὸ τὸν νόμο νὰ θεωρηθῇ ὡς ἔγγραφο καὶ νὰ ληφθῇ ὑπ’ ὄψιν.
    Ὑπῆρξε εἰσηγήτρια σὲ ἀπόφαση τοῦ Συμβουλίου τῆς Ἐπικρατείας ὑπὲρ τῶν μεταλλείων τῆς Χαλκιδικῆς, ἀποῤῥίπτοντας προσφυγὴ 264 κατοίκων. Σήμερα ἡ περιοχὴ ὁμοιάζει μὲ Κρανίου Τόπο.
    Τὸ 2018 ἀπέῤῥιψε ὡς Πρόεδρος τοῦ Συμβουλίου τῆς Ἐπικρατείας προσφυγὲς συλλόγων κατὰ τῆς Συμφωνίας τῶν Πρεσπῶν γιὰ τὴν Μακεδονία μας.
    Ὑπεστήριξε στὸ Συμβούλιο τῆς Ἐπικρατείας ὅτι τὰ αὐτονομιστικὰ σωματεῖα τῶν Σκοπιανῶν στὴν Ἑλλάδα μποροῦν νὰ ἐκφράζονται ἐλεύθερα καὶ νὰ ζητοῦν τὴν Ἀνεξάρτητο Μακεδονία
    Τὸ 2018 ἀπεφάσισε ὡς Πρόεδρος τοῦ Συμβουλίου τῆς Ἐπικρατείας ὅτι εἶναι νόμιμος καὶ ἀναγκαία ἡ ἔνταξιςτῶν «προσφυγόπουλων» στὰ σχολεῖα.
    Τὸν Ἰούλιο τοῦ 2019 ἀπεφάσισε τὸ ὁριστικὸ τέλος τοῦ 13ου καὶ 14ου μισθοῦ τῶν δημοσίων ὑπαλλήλων (δῶρα Χριστουγέννων καὶ Πάσχα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμπληρώνω:
      Από την θέση της ΠτΔ, μέχρι το τέλος του 2020 θα επικυρώσει η ίδια την ιστορική παύση του καταστροφικού της έργου.
      Κοινώς.. θα θέσει εαυτόν εις τα αζήτητα μέχρι να αποδημήσει εις (τον κερασφόρον της) Κύριον.

      Διαγραφή
  4. Το τι σημειώνεις στον τίτλο είναι όλη η ουσία του σημερινού προβλήματος της Ελλάδας.
    Κανένας πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας δεν θα γίνει, γιατί πολύ απλά ο πόλεμος γίνεται. Μόνο που, όπως πολύ σωστά λες, γίνεται με μη συμβατικά μέσα, ακριβώς επειδή είναι ένας υβριδικός πόλεμος. Ασφαλώς μια κάποια στιγμη τα πράγματα θα χειροτερεύσουν και θα γίνει μεγάλο φονικό. Αλλά και πάλι δεν θα είναι κανονικός τουρκικός στρατός που θα επιτεθεί όπως το 1974 στην Κύπρο. Θα είναι λαθρο-μετανάστες, δηλαδή άτακτοι, μισθοφόροι, ισλαμιστές-τρομοκράτες.

    Τότε, στην Ελλάδα θα γίνει κάτι ανάλογο με το τι γίνεται σε Υεμένη, Λιβύη, Νότιο Σουδάν, ή και Συρία: θα δημιουργηθούν ζώνες επιρροής κι ελέγχου. Οι υβριδικοί πόλεμοι δεν γίνονται για να 'κερδίσει' μια χώρα αλλά για να προκληθεί ένας χαοτικός περίγυρος. Κι η Συρία, παρά την αμέριστη βοήθεια της Ρωσσίας, σε χαοτική κατάσταση βρίσκεται. Αν θα έφευγαν αύριο οι Ρώσσοι, ο Άσαντ δεν θα έμενε ούτε μια βδομάδα.

    Όλη η βόρεια Αφρική είναι υποψήφια για υβριδικό πόλεμο. Από την Λιβύη θα μεταδοθεί στην Αίγυπτο και στην Αλγερία. Τότε θα τραγουδήσουν όλοι 'στο Τούνεζι στη Μπαρμπαριά, μας επιασε κακοκαιριά' αλλά θάναι αργά. 200 εκ. είναι ο αριθμός της Μεγάλης Αντικατάστασης. Τόσοι έχει σχεδιαστεί να περάσουν 'απέναντι'.

    Ο μόνος τρόπος αντίδρασης είναι ανατροπή της κυβέρνησης και ανάληψη της εξουσίας από λαϊκές επιτροπές. Όλοι είναι συνένοχοι στο επιτελούμενο έγκλημα, από τη Χρυσή Αυγή μέχρι τους μαοϊκούς. Και όσοι συζητάνε για υδρογονάνθρακες και τουρκικό κίνδυνο, εξοπλισμούς κλπ είναι οι χειρότεροι πράκτορες: αυτοί επιχειρούν να κολλήσουν το μυαλό του μέσου Έλληνα σε κάτι που δεν θα γίνει, ώστε εκεί απορροφημένος να μην αντιδράσει στο τι γίνεται τώρα. Ένα μεγάλο παραμύθι είνα οι υδρογονάνθρακες. Όχι γιατί δεν υπάρχουν αλλά γιατί δεν γίνεται λόγος γι' αυτούς ώστε να ξεκινήσει εκμετάλλευση αλλά για να εμπλακούν πολλοί στην αφανιστική δίνη.

    Δεν υπάρχει κανένας εχθρός άλλος από εκείνους που κινούν τα πιόνια: Πούτιν, Μέρκελ, Τραμπ, Μακρόν, Νετανιάχου, Ερντογάν, Σαλβίνι – όλοι είναι μαριονέτες. Δεν υπάρχει 'έξυπνος' ή 'βλάκας' ανάμεσά τους, ούτε κι αυτοί ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλο. Εκτελούν άλλων διαταγές και λένε ό,τι τους δατάσσουν να πουν. Ο πόλεμος γίνεται στην ουσία ανάμεσα σ' αυτούς που κινούν τις μαριονέτες.

    Δεν μπορούμε να είμαστε σύμμαχοι με την Αίγυπτο, το Ισραήλ ή ακόμη τον Χάφταρ γιατί κανένα κράτος ή καμμιά κυβέρνηση δεν έχει τα κότσια να παίξει εκτός παιχνιδιού. Κι όλοι τους ξέρουν το παιχνίδι. Μόνον οι κρετίνοι Έλληνες πολιτικοί δεν έχουν πάρει μυρωδιά ότι το έδαφος όπου πατούσαν έχει τραβηχτεί μακριά και βρίσκονται στο κενό.

    Βλέπεις τη ξυνισμένη μάπα του Δένδια και λες ότι είναι σαν ανασκαμμένη λεωφόρος! Από στραπάτσο σε στραπάτσο πάει ο ανίδεος. Νόμιζε το κρετινο-μασωνάκι ότι 'έλυσε το πρόβλημά του' με το να είναι ο δικηγόρος του Ρότσιλντ στην Ελλάδα! Λες κι όσοι κινούν μαριονέτες τις βλέπουν σαν νάναι πρωτότοκες κόρες τους! Για ένα μασώνο 30ου βαθμού, το μασωνάκι του 3ου βαθμού είναι αναλώσιμο υλικό. Και τώρα, .....

    Απολείπειν ο Θεός Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα κε Νίκο,

      εγώ προσωπικά, απεύχομαι οτιδήποτε από όλα αυτά. Δεν θα επιτρέψω με όλες μου τις δυνάμεις να υπάρξει μια εικόνα σαν αυτή που περιγράψατε.
      Υβριδική είναι και η εικόνα των Ελλήνων που παρουσιάζουν τα έσωθεν σκοτεινά κέντρα. Και της μισής νεολαίας μας επίσης.

      Θα βρεθούν προ εκπλήξεων. Εχθές τούς γύρισε το μάτι με την αποφασιστική συμμετοχή κατοικων σε τρία νησιά, και την αποχή τους από κάθε άλλη δραστηριότητα. Κάπως έτσι φαντάσου τους, όταν χρειαστεί, με σιδερικα κι άλλα καλούδια στα χέρια.
      Όταν αποφασίσουμε με το ΤΏΡΑ να φύγουν κάποιοι από την Ελλάδα, θα φύγουν όρθιοι ή οριζόντιοι!

      Διαγραφή
    2. Όσο για το εγχώριο προδοτικο σύστημα (ΌΛΟ), τώρα χορεύει, αλλά αποκαλύπτεται μέχρι και τον τελευταίο υπάλληλο και ρουφιάνο. Φυσικά και έρχονται λαϊκές επιτροπές. Και Αισυμνήτες έχουμε έτοιμους!

      Διαγραφή
  5. Και μετά μιλάμε για πόλεμο και θερμά επεισόδια !
    Με ποιους στην κεφαλή της ηγεσίας ;
    Με αυτούς που μας σκάβουν τον λάκκο συνέχεια.
    Καλά λέω ,άμα δεν γινόντουσαν αυτά ,δεν θα τους μυριζομασταν.
    Ρε ,τι πατσαβούρα κυκλοφορεί πάνω στην χώρα.
    Την έχεις αυτηνα για χαιρετούρα ;
    Ισαααα ,μωρη κακαγιά από δωωωω !
    Παρτ'τον έναν και χτυπά τον άλλον.
    Τελικά ,το έργο αυτώνων που κάνουν τον ψευτοκυβερνηση σήμερα ,είναι να μας αποκοιμίσουν ξανά ,μετά τα μισελληνικα ΞΕΡΑΤΑ που μας κοτσαριζε ο τσυριζα βοθρολυμμα.
    Οι προηγούμενοι ,οι τσυριζομουνηδες ,ήταν ξεφωνημενοι.
    Αυτοί ,είναι μουλωχτοι.
    Οι πιο πίσω ;άσε !
    Δεν μπορείς να διακρίνεις πια ,τι σόι μισελληνες είναι.
    Μια η συνομοταξία :ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. > Εισβολή του 'Ρουβίκωνα' σε δημόσιο ιατρείο γυναικολόγου
    που ΑΡΝΗΘΗΚΕ να κάνει ά μ β λ ω σ η !

    ΑπάντησηΔιαγραφή