«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2020

Γιατί ο East Med είναι η απόδειξη ότι η Αμερική δεν πρόκειται να αφήσει μόνο του τον Ελληνισμό;

γράφει ο Αλέξανδρος Δρίβας

Σχόλιο Διόδοτου: Ξέρω πως είναι πολλοί που τώρα τελευταία θα σκέφτονται.."τί γίνεται με αυτόν τον Διόδοτο.. Από φιλορωσικό μπλογκ μετατρέπεται σε φιλοαμερικανικό και φιλοϊσραηλινό;" Είναι όμως εντελώς παραπλανητικές απορίες ή κατηγορίες αυτά. Εγώ θα σάς το πω αλλιώς:  Γιατί... Νομίζετε πως ο Τραμπ και ο Πούτιν είναι εχθροί;  Νομίζετε πως δεν το απολαμβάνει ο Πούτιν που βγαίνουμε από τα δίκτυα της λευκής αδελφότητος και της παγκοσμιοποιήσεώς της και του Καλέργκι της και της εβραιοχαζαρικής της Γερμανίας;.. κι ας γινόμαστε επισήμως δορυφόροι και ενεργειακοί διακομιστές και κηδεμονευόμενοι της αμερικανο-ισραηλινής συμμαχίας; Άστε στην άκρη το Ιράν, τα Στενά της Κωνσταντινούπολης, το Σουέζ, και γενικά τις επιφανειακές αντιπαλότητες Ρωσίας, ΗΠΑ, Κίνας μεταξύ τους. Στην πραγματικότητα έχει στηθεί νέα σκακιέρα, μυστική, με ζητούμενα προς ολοκλήρωσιν, πράγματα πέρα από την φαντασία μας, πολύ σημαντικότερα από το γόητρο και την οικονομική δύναμη που παράλληλα ενδιαφέρει τον καθένα τους. Πράγματα στα οποία προβλέπεται μια Ελλάδα άθικτη, ασφαλής, χωρίς ισλάμ, και με ρόλο επαΐοντος και δαήμονος, με αντιπροσώπους περισσότερο καταρτισμένους, εθνοκεντρικούς και διπλωματικούς, σε σχέση με τα σημερινά σκουπίδια που ψηφίζουμε (γιατί αυτά μόνο δίνονται ως επιλογές στην ευρεία μάζα). Κι ό,τι θετικό κάνουν αυτοί που έχουμε τώρα, στα εθνικά μας θέματα, είναι γιατί τούς τραβάει το αυτάκι ο πραγματικός μαέστρος των εξελίξεων, ο Αμερικανός πρέσβης Πάιατ, ένας απλός επαγγελματίας ο οποίος μπορεί να δούλευε για τους καμπαλιστές δημοκρατικούς των ΗΠΑ και την φίλη τους Μέρκελ, προ Τραμπ, τώρα όμως υπηρετεί ατζέντα Τραμπ (γι αυτό τον ονομάζουμε επαγγελματία).  Επομένως ούτε σταματήσαμε να είμαστε φιλορωσικό ιστολόγιο, ούτε σταματήσαμε να μάς ενδιαφέρει πρωτίστως η αρτιμέλεια της χώρας μας και η ασφάλεια και η δικαίωση της ελληνικής φυλής. Απολαύστε τώρα τον κο Δρίβα, ένα νέο παιδί με εξαιρετικό μυαλό, στο πνεύμα το δικό μας, και μακρυά από εκ του πονηρού ηττογενείς γεωπολι-πλοκότητες και αντιρωσικές ανακρίβειες τύπου "γκρικ σπίριτ"... 


Μια πάρα πολύ μεγάλη συζήτηση έχει ανοίξει λόγω των ελληνοτουρκικών. Αυτή η συζήτηση εγκιβωτίζεται στο ”Μήπως η Αμερική μας αφήσει;”. Αυτή η ερώτηση ταλάνιζε την Ελλάδα αμέσως μετά το τέλος του Β’ Π.Π.
Όταν το Ηνωμένο Βασίλειο δήλωσε ανικανότητα στο να βοηθήσει την Ελλάδα στον Φεβρουάριο του 1947 και οι ΗΠΑ ήλθαν με οικονομική και στρατιωτική βοήθεια στην Ελλάδα, όλο το πολιτικό σύστημα που πίστευε στη δημοκρατία, φοβόταν μην τυχόν οι Αμερικανοί εγκαταλείψουν την Ελλάδα.
  • Πράγματι, η έκθεση Porter για το πόσο κακή ήταν η ελληνική πολιτική στην κατανομή πλούτου, θα φόβιζε πολύ τις ΗΠΑ της εποχής, που δειλά-δειλά προσπαθούσαν να αναλάβουν ηγεμονικό ρόλο στο Δυτικό Ημισφαίριο. Πολλοί γερουσιαστές, Τύπος και κοινή γνώμη έμοιαζαν απρόθυμοι για την αμερικανική περιπέτεια. Ωστόσο, το αμερικανικό πολιτικό σύστημα πάντα έπραττε ρεαλιστικά στις μεγάλες αποφάσεις. Η Αμερική δεν έφυγε ποτέ από την Ελλάδα κατά τον Ψυχρό Πόλεμο. Δεν ήταν κάποιο συναίσθημα που κράτησε τις αμερικανικές δεσμεύσεις στην Ελλάδα, αλλά η γεωπολιτική πραγματικότητα. Όπως και σήμερα.
Παρόλο που το ερώτημα αποδεικνύει το πόσο πολύ μας έχει κυριεύσει το φοβικό σύνδρομο, χρειάζεται απάντηση. Η Αμερική δε θα αφήσει την Ελλάδα και την Κύπρο. Η Αμερική δεν αφήνει κανένα μέρος στο οποίο έχει να διακυβεύσει ζωτικά της συμφέροντα. Δεν πρέπει να κοιτάμε συναισθηματικά καμία χώρα.
Η Αμερική επανήλθε στην Ελλάδα δυναμικά από τότε που η Ελλάδα μπήκε στη μέγγενη του χρέους. Οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις είχαν μέχρι τότε, ”σκαμπανεβάσματα”. Οι σχέσεις των δύο χωρών τελούσαν υπό την αιγίδα του ΝΑΤΟ και αυτό έφτανε. Εδώ και μια δεκαετία, οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις είναι αυστηρά διμερείς σχέσεις οι οποίες σαφώς συμπληρώνονται και από τις συμμαχικές σχέσεις μας στο ΝΑΤΟ. Πού ξεκίνησε η προώθηση του περίφημου ”Άξονα Σταθερότητας”; (Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ). Στις ΗΠΑ και με πρωτοβουλίες του ισραηλινού lobby στις ΗΠΑ και του ελληνοκυπριακού. Ασφαλώς με την στήριξη και τις ευλογίες της Ουάσινγκτον η οποία έβλεπε οτι η αναθεωρητική Τουρκία οφείλει να μετριαστεί.
  • Τα μεγάλα κράτη όπως είναι η Αμερική, σχεδιάζουν για δεκαετίες. Πόσοι ήταν στην Ελλάδα και στην Κύπρο που δεν έλεγαν πως η τριμερής που χθες κατέληξε σε συμφωνία για τον East Med ήταν απλώς ένας ισραηλινός και αμερικανικός ελιγμός; Πόσοι έλεγαν πάλι συναισθηματικά οτι ”Η Αμερική και το Ισραήλ θα μας πουλήσουν”; Στην πραγματικότητα, στη διεθνή πολιτική όπως και στις business, όλα έχουν την τιμή τους και όλα είναι προς αγορά και άρα, προς πώληση.
Ωστόσο η Ελλάδα και η Κύπρος δεν είναι ακόμη προς εξαργύρωση. Το Ισραήλ δε θα έχανε ποτέ το δυτικό του γεωστρατηγικό βάθος που δεν συνίσταται από κάτι άλλο, πέραν από την Κύπρο και την Ελλάδα. Η Αμερική δε θα έχανε ποτέ την Ανατολική Μεσόγειο η οποία δεν είναι μόνο πλούσια σε υδρογονάνθρακες, (και θα μειώσει την εξάρτηση της Ε.Ε από το ρωσικό αέριο) αλλά και περιοχή-κλειδί για τα αμερικανικά σχέδια σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ασία.
Η Τουρκία με την προκλητικά μονομερή πολιτική της, ήταν ο επιταχυντής των εξελίξεων και μάλιστα, όταν άρχισε να συνεργάζεται στενά με την Μόσχα και την Τεχεράνη. Πλέον, όλα είναι ξεκάθαρα για την Τουρκία η οποία και με Χαμάς συνεργάζεται, και με ΙΚ συνεργάζεται, και με Κατάρ συνεργάζεται (δορυφόρος του Ιράν) και με οποιαδήποτε δύναμη απειλεί την εδαφική ακεραιότητα του Ισραήλ, του μοναδικού στρατηγικού συμμάχου εκτός ΝΑΤΟ των ΗΠΑ, σε όλον τον κόσμο. Η ασφάλεια του Ισραήλ, είναι και ασφάλεια της Αμερικής.
Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να διανοηθούν οτι θα χάσουν την Ελλάδα. Το είδαμε με τις καίριες παρεμβάσεις του προέδρου Obama κατά την περίοδο που οι Ευρωπαίοι μας απειλούσαν με έξοδο από την ΕΖ. Το βλέπουμε τώρα που ακόμη και σε μια περίοδο που όλοι ψάχνουν τι ενώνει τον πρόεδρο Τραμπ με τον Ταγίπ Ερντογάν, το East Med Act of 2019 πέρασε στον αμερικανικό προϋπολογισμό. Με αμερικανικό νομοσχέδιο, η Κύπρος δεν υφίσταται πλέον embargo όπλων. Ανάμεσα από την Λιβύη, τη Συρία και την Ουκρανία, οι Αμερικανοί βλέπουν δύο σημαντικά Στενά (Δαρδανέλλια και Σουέζ) και οι επιλογές που έχουν στη διατήρηση σταθερότητας είναι ελάχιστες.
  • Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σε σχέση με την Αμερική. Όχι οτι ξαφνικά γίναμε κάποια υπερδύναμη. Η ασυμμετρία που υπάρχει ανάμεσα στις σχέσεις Ελληνισμού και ΗΠΑ έχει μειωθεί. Όχι λόγω κλεισίματος της ψαλίδας ισχύος. Πολλές φορές στην ιστορία, κράτη ανάλογης ισχύος με της Ελλάδας, κατάφεραν να είναι πολύ σημαντικά για τις ΗΠΑ. Ένα παράδειγμα είναι η Σιγκαπούρη. Η αμερικανική στρατηγική στην Ασία, θα κλονιστεί συθέμελα αν αυτό το μικρό κράτος πάψει να έχει δεσμούς με τις ΗΠΑ. Ο στρατηγικός διάλογος ο οποίος πλαισιώνει τις σχέσεις μας με τις ΗΠΑ, ολοκληρώνει την γεωστρατηγική αναβάθμιση του Ελληνισμού.
Χρειάζεται να συνεχίσουμε να χτίζουμε τις περιφερειακές μας συμμαχίες και να είμαστε ο συνεδετικός κρίκος Βαλκανίων και Ανατολικής Μεσογείου. Η Ελλάδα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην περιοχή και πρέπει να δημιουργήσουμε μια εξωτερική πολιτική που να βασίζεται σε αυτήν την παραδοχή.
Ο East Med και η προτίμηση σε αυτόν τον αγωγό, έγινε με γεωστρατηγικά κριτήρια. Το Ισραήλ παραδίδει μαθήματα θέσης προτεραιοτήτων στην υψηλή στρατηγική. Πρώτα η ασφάλεια και μετά η οικονομία. Το Ισραήλ επιβίωνε και αποτελούσε την περιφερειακή δύναμη της περιοχής και πριν ανακαλύψει το ”Λεβιάθαν”. Ο αγωγός πλέον συνδέεται με την ασφάλεια του Ισραήλ (αλλά και της Αιγύπτου που αποτελεί επίσης σημαντικό κράτος για την αμερικανική αρχιτεκτονική ασφαλείας) και τα ύδατα στην περιοχή μας είναι πολύ σημαντικά. Διόλου τυχαίο δεν είναι οτι οι Αμερικανοί ήθελαν να επενδύσουν περισσότερα στην λεγόμενη ”Best in the Med”, τη βάση της Σούδας στην Κρήτη.
Αν προσθέσουμε και τον ΤΑΡ, η Ελλάδα πλέον είναι πολύ σημαντική για να αφεθεί στην τύχη της. Αρκεί να παραδειγματιστούμε από την καλή δουλειά που έγινε την τελευταία δεκαετία που διακομματικά υποστηρίχθηκαν οι τριμερείς συνεργασίες με Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ, Αίγυπτο και Ιορδανία. Αρκεί να συνδέουμε την περιφερειακή μας πολιτική με την αμερικανική γεωπολιτική σκέψη και να διατηρήσουμε πολύ καλές σχέσεις με χώρες της Ε.Ε όπως είναι η Γαλλία και η Ιταλία. Η Ελλάδα με τον East Med αναβαθμίζει ολόκληρο τον Ευρωπαϊκό Νότο, σε πείσμα πολλών εταίρων μας στην Ε.Ε, με τις αμερικανικές ευλογίες.
  • Η Αμερική δε γίνεται να χάσει τη Μεσόγειο από καμία ηπειρωτική δύναμη, είτε αυτή λέγεται Ρωσία, είτε Κίνα, είτε Γερμανία, είτε Τουρκία. Χρειάζεται να ανιχνεύουμε σωστά την αμερικανική γεωστρατηγική για να έχουμε πάντα καλά επιχειρήματα για τους Αμερικανούς συμμάχους οι οποίοι γνωρίζουν καλά οτι ο κόσμος που διαμορφώνεται δεν ευνοεί υπερεκτάσεις τύπου Τουρκίας αλλά κράτη μικρότερα σε έκταση, όπως είναι η Ελλάδα, η Κύπρος και το Ισραήλ.
Ο Mike Pompeo όταν ήλθε στην Αθήνα (5-6 Οκτωβρίου 2019) είπε πως ”Η Ελλάδα κέρδισε έναν ισχυρό σύμμαχο που ήλθε για να μείνει για πολύ καιρό”. Δεν είπε κάποια υπερβολή.


(*) Ο Αλέξανδρος Δρίβας είναι Research FellowHALC, Ph.D. Cand. (Hellenic-American Relations after Cold War Era)


apopseis.com 
το είδαμε στην Τρικλοποδιά

45 σχόλια:

  1. XAXAXAXA
    TO TEΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ ΣΠΙΡΙΤ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ; Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο προλογος ολα τα λεφτα!

    Τα νειατα του σημερα στην Ελλαδα να θυμουντε οτι ο Τζεφερσον μιλουσε κι' εγραφε εις την Αρχαιαν Ελληνικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αληθεύουν τα νέα ρωσικα οπλα δεν υπάρχει δυνατότητα αμερικανικής ικανός αντιδρασης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ03 Ιανουαρίου, 2020 23:36

    Κακά τά ψέμματα Κώστα,αδερφέ μου.Είτε ή Αμερική,είτε ή Ρωσία,απλά κοιτάνε τά συμφέροντά τους.Νά μάς υποστηρίξει ή Αμερική πώς,πότε,γιατί,σέ τί;
    Τά συμφέροντά τους, τούς νοιάζουν.
    Βλέπεις βοήθεια επί Τράμπ,τώρα πού ψυχοραγούμε οικονομικά;
    Άν ήθελε,δέν θά αναχαίτιζε τό Δ.Ν.Τ,τό οποίο εδρεύει εκεί;
    Μάς βοηθάνε οικονομικά να αναπνεύσουμε λιγάκι,πέταξαν στά σκουπίδια μήπως τούς ξεπουλημένους πολιτικάντηδες, αναβαθμίσαν τό στράτευμα,πού έν έτει 2020 έχει εξοπλισμό 60+ ετών καί νά απαιτούμε νά κάνει καί τήν διαφορά στά σύγχρονα θέατρα μαχών,πού όλα κινούνται μέ remote control, εδώ Κώστα έσβησε τό εμπόριο,ή φορολογία σφάζει τούς Έλληνες,ή ανεργία έπιασε 50%,ποιός θά εξοφλήσει γιά τούς άδικους θανάτους Ελλήνων πού έν μία νυκτί μείνανε στόν άσσο,τής χιλιάδες αυτοκτονίες,τά κλειστά μαγαζιά καί εργοστάσια καί τώρα μέ μία υπογραφή γιά έναν αγωγό,ΠΟΎ ΆΛΛΟΥΣ ΣΤΌ ΤΈΛΟΣ ΏΣ ΣΥΝΉΘΩΣ ΘΆ ΕΞΥΠΗΡΕΤΉΣΕΙ,θά επανέλθουμε εμείς στήν πρότερη κατάσταση;
    Προσωπικά εγώ εντελώς υποκειμενικά,δέν πιστεύω τίποτα απ'ό,τι λένε,γιατί απλούστατα δέν μάς βοήθησαν ποτέ.
    Μάς αγαπάνε τόσο,πού κάποτε μπαίνανε στήν βουλή μέ τής παντόφλες καί χαστούκιζαν τούς βουλευτές (άν ενθυμούνται οί πιό παλιοί).
    Εγώ ξέρω ότι αύριο ξημερώνει καί δέν έχω μεροκάματο νά κάνω ,ούτε μεθαύριο, ούτε ούτε ούτε.
    ΟΤΑΝ ΑΚΟΎΩ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΕ ΑΓΑΠΑΝΕ, ΦΥΛΑΩ ΤΟΝ ΠΙΣΙΝΌ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο ΕΥ. Της αυτής άποψης είμαι και εγώ. Ούτε φιλορώσσος, ούτε φιλοαμερικανός ούτε παπάρια μάντολες!!! Εγώ είμαι με την Ελλάδα. 'Οχι την ψυχορραγούσα Ελλάδα. Αλλά την Ελλάδα που θα δοκιμάσουμε να ξαναχτίσουμε μετά τα γεγονότα. Αυτή ποθώ και αυτή καρτερώ!

      Διαγραφή
  5. ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ. "ΤΕΛΟΣ ΧΡΟΝΟΥ !"ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ! ' Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΑΙΑ ,ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΙΜΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ . ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ . ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΜΥΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ,ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΙΒΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ . ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΟΦΙΑ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΜΠΑΛΟΜΑΦΙΑ . ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΙΘΑΡΧΗΣΟΥΝ . ΕΙΑΔΑΛΩΣ...ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΞΑΝΑ 1.ΡΟΚΦΕΛΕΡ 2.ΜΠΡΕΖΙΝΣΚΙ 3.ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ .4 ΚΟΛ .5.ΑΝΑΝ 6.ΚΑΣΟΓΚΙ .7 ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 8.ΜΑΚΕΗΝ 9 .ΧΙΛΑΡΙ .10.ΜΠΑΡΜΠΑΡΑ 11.ΜΠΟΥΣ .12.ΕΠΣΤΑΙΝ ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ,ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ "ΦΕΥΓΑΤΟΥΣ". ΕΡΩΤΗΣΗ "ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΗ ΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΙΡΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΑΓΔΑΤΗ ,ΕΦΥΓΕ ΤΡΕΧΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ....ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΘΕΙΟ ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΣΟΥ ; ΚΑΝΟΝΙΚΑ ...ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ .ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ; ΚΑΤΙ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ,ΤΟΥΣ ΕΡΠΕΤΙΚΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ,ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ . ΑΑΑΑΑΧΧΧΧ ! ΠΟΣΟ ΛΑΤΡΕΥΩ ΝΑ ΧΩΝΟΜΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ! ΠΑΜΕ ! 2019-2024. ΑΦΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΚΑΤΩ . ΟΠΟΙΟΣ ΕΜΑΘΕ ,ΕΜΑΘΕ .ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕ ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΦΗ . AHOY ,ΘΑ ΔΗΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ,ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ,ΝΑ ΛΕΝΕ ,ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΑΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΠΟΤΕ ; ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ! ΤΩΡΑ ΠΙΑ ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ . ΤΩΡΑ ,ΟΡΑΤΑ ΠΙΑ ΣΤΑ ΤΡΙΤΟ ΔΙΑΣΤΑΤΙΚΑ ΜΑΤΙΑ .ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΦΑΙΑ ΟΥΣΙΑ ,ΝΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ .ΕΙΠΑΜΕ ΄'ΠΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΠΟ ΤΥΧΓΑΝΟΥΝ.ΟΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΧΩΝΤΑΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ . ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπορεί ο Δρίβας να διαθέτει - κατά Διόδοτο - ένα "λαμπρό μυαλό", δεν παύει όμως να αποτελεί ένα (ακόμα) ελληνόφωνο ισραηλινό (σιωνιστικό) φερέφωνο από τα πολλά που διαθέτει η χώρα μας. Το διαπίστωσα προσφάτως σε μιά εκπομπή του Σαχίνη όπου είχε καλεσμένο στο στούντιο τον καθηγητή γεωπολιτικής Κων/νο Γρίβα. Στο 01:13:25 του βίντεο, σε μιά επικοινωνία τους μέσω skype, με τον κ. Δρίβας, αναρωτιέται γιατί σε επίπεδο άμυνας, "δεν γινόμαστε σαν το Ισραήλ;;;". Θα προσπεράσω εδώ την ανόητη απάντηση που λαμβάνει από τον Σαχίνη και θα σταθώ στο εξής : Γιατί εμείς οι 'Ελληνες σε επίπεδο Εθνικής 'Αμυνας θα πρέπει ντε και καλά να αναζητούμε ιδέες έχοντας σαν πρότυπο άλλα κράτη και ιδιαιτέρως το Ισραήλ προκειμένου να δομήσουμε τη δική μας άμυνα;;; Δεν έχουμε το μυαλό να αποτελέσουμε εμείς οι ίδιοι πρότυπο γιά άλλες χώρες;;; Σαφώς και το έχουμε. Η δυναμική μας είναι πολύ μεγαλύτερη. Να θυμήσω το Artemis 30;;; Επίσης το γεγονός ότι είμαστε οι πρώτοι που κατασκεύασαμε UAVs;;; To Ισραήλ από που τα βρήκε;;; Κατασκευάζει δικά του και τα πουλάει στην Τουρκία. Γιά ακόμα μιά φορά πέσαμε θύματα προδοσίας από το πολιτικό προσωπικό της χώρας (Σημίτη) με τον πρώην αρχηγό ΓΕΑ Λυντζεράκο. Καραμπινάτη προδοσία! Προδοσιάρα!!! Τα UAV's αποτελούσαν επτασφράγιστο μυστικό. Προδοσία επιτελέστηκε και με το Artemis30. Πάλι(!!!) γιά να ενισχύσει την αεράμυνα του Ισραήλ!!! Δεν θέλουν να αφήσουν την Ελλάδα να σηκώσει κεφάλι. Αυτό αποδεικνύει ότι η Ελλάς έχει άπειρες δυνατότητες. Τα αναλύει με εξαιρετικό τρόπο προς το τέλος της εκπομπής ο Γρίβας. Βρισκόμαστε προ μεγάλων αποφάσεων και προκλήσεων (ευκαιριών).

    'Αρα, γιατί αυτή η μανία με το Ισραήλ;;; Εμένα όλο αυτό μου βαράει καμπανάκια! Γιατί θα πρέπει να ακολουθήσουμε ως θέσφατο το κάθε τι που θα πει ο εκάστοτε πανεπιστημιακός λακές που έχει έναν τίτλο, ή ο κάθε νεαρός εκκολαπτόμενος γεωπολιτικός αναλυτής που στο κάτω-κάτω δεν γνωρίζουμε κατά βάθος τι συμφέροντα εξυπηρετεί (βλ. Δρούγο). 'Οσο γιά τον East Med : Αυτός αποτελεί στρατηγικό στόχο των Ισραηλινών. Αυτό είναι ηλίου φαεινότερον!!! Το αποδεικνύει και με τα λεγόμενά του ο ίδιος ο Δρίβας στην τελευταία παραγράφο. Αναφέρει και πάρα πολλά άλλα, τα οποία με τη σειρά τους αποδεικνύουν ότι ο κύριος αυτός λειτουργεί ως ισραηλινό φερέφωνο (πρακτόρι). Αναφέρει, επίσης, ξεκάθαρα ότι ο αγωγός πλέον συνδέεται με την ασφάλεια του Ισραήλ! Και τι μας νοιάζει εμάς;;;!!! Από το κείμενο δεν συνάγεται από πουθενά το συμπέρασμα γιά το ποιό τελικά θα είναι το πραγματικό κέρδος γιά την Ελλάδα. Κυρίως, όμως, σε επίπεδο εθνικής ασφάλειας με ποιό τρόπο θα κατοχυρωθεί η δική μας ασφάλεια;;; 'Η μήπως περιμένει ο κ.Δρίβας ότι και σ' αυτό το θέμα θα πρέπει να σπεύσουμε να (ανα)ζητήσουμε την συνδρομή του Ισραήλ;;; Σημείο αναφοράς μας προκειμένου να διαφυλάξουμε την εθνική μας κυριαρχία θα είναι το Ισραήλ;;; Δηλαδή, όσο περισσότερο προσκολλημένοι θα είμαστε στο Ισραήλ (Σιωνιστές), τόσο το καλύτερο γιά εμάς;;; Προσβλέπουν κάποιοι να συνεχίζουμε να παίζουμε το ρόλο "πουτάνας-νταβατζή";;;


    Ελληνοτουρκικά : Κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης (καλεσμένος ο καθ. Κων/νος Γρίβας)

    https://www.youtube.com/watch?v=deH3VkJxgAU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι καθόλου καλό που προχωράμε σε ανακήρυξη ΑΟΖ και άρση του εμπάργκο για εξοπλισμό της Κύπρου ε; ..

      Κατηγορείς τον Δρίβα για φερέφωνο του Ισραήλ, επειδή αναρωτήθηκε γιατί δεν γινόμαστε όπως αυτό. Δηλαδή προτείνεις να γίνουμε σαν την Ουγκάντα;

      Ποιο Άρτεμις 30.. που μάς σαμποτάρισε η Γαλλία και μάς έδωσε τα ηλεκτρονικά 10 χρόνια αργότερα από ό,τι είχε συμφωνηθεί, με αποτέλεσμα να είναι ξεπερασμένο; Πάλι καλά που το αγόρασε ο Καντάφι.

      Αυτά που γράφεις για τα UAVs απόδειξέ τα με στοιχεία κι όχι με λόγια.

      Δεν είναι αποκλειστικά συμφέρον του Ισραήλ ο αγωγός. Η συμφωνία προβλέπει να απορροφήσει και ελληνικό φυσικό αέριο μελλοντικά, επομένως θα εξυπηρετήσει και την Ελλάδα.

      Αν σε ενοχλεί που ο Δρίβας είναι νεαρός πήγαινε μίλα με τον Σημίτη (Συνθήκη Μαδρίτης) και αν δεν σου κάνει αυτός.. διάλεξε από άλλο κόμμα...

      Και μάθε επιτέλους ότι οι αγωγοί δημιουργούν σύνορα. Αναρωτιέσαι ποιος θα προστατεύσει το ελληνικό κομμάτι του αγωγού; Ο τσολιάς που την έχει βαριά!

      Διαγραφή
  7. Και μονο που σου λενε αυτοι οι βρωμεροι ανθελληνες του συριζα οτι ειναι αντιθετοι στην συμφωνια για τον ισραηλινο αγωγο, καταλαβαινεις οτι ειναι υπερ των εθνικων συμφεροντων ο αγωγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όσο ο Γκιόλβας υπήρξε πραγματικός επιστήμονας, άλλο τόσο υπήρξαν και σχέδια ελληνικών UAV που έκλεψαν οι Ισραηλινοί. Χορτάσαμε από ξεπερασμένη συνωμοσιολογία δεκαετίας 90 τύπου Πάλμου. Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ανώνυμος04 Ιανουαρίου, 2020 19:07

      Δηλαδή τα όσα κατά καιρούς είχε αποκαλύψει και αναρτήσει ο Διηνέκης δεκάδες φορές στο μπλογκ του γιά την υπόθεση UAV "ΠΗΓΑΣΟΣ" είναι ψευδή;;;;

      https://www.schizas.com/site3/index.php?option=com_content&view=article&id=1477:---l--r&catid=41:den-yparxei-perioysios-laos&Itemid=209&lang=en

      Πολλές φορές ο Διηνέκης υπήρξε "έτη φωτός" μπροστά με τις αναρτήσεις του. Είτε τον συμπαθούν κάποιοι είτε τον αντιπαθούν, αυτό θα πρέπει να το παραδεχτούν!

      Διαγραφή
    2. Άκου αγαπητέ 04 Ιανουαρίου, 2020 21:37:

      Διάβασα το άρθρο/ρεπορτάζ του κου Λουκά Δημάκα. Όσο για τον τίτλο της ανάρτησης αυτής του schizas.com [ « ΠΗΓΑΣΟΣ » - ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΣΤΙΚΟ : ΟΛΗ Η ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΤΩΝ UAVs, ΠΡΟΔΟΘΗΚΕ - ΕΠΙ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΗΜΙΤΗ - ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ !!! ] , καθώς και τον πιο κάτω μακροσκελέστερο υπότιτλο με τα κεφαλαία γράμματα, φαίνεται ότι όντως προέρχεται από το ιστολόγιο Έσχατη Γραμμή Ανασχέσεως. Μόνο που.. δεν υπάρχει πια εκεί (στο Ε.Γ.Ανασχ.) η ανάρτηση. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ο ίδιος ο Διηνέκης αργότερα, μάλλον κατάλαβε ότι είναι αυθαίρετα τα συμπεράσματά αυτά που έβγαλε διαβάζοντας το άρθρο του κου Δημάκα.

      Πραγματικά, πες μου τώρα κι εσύ: Βλέπεις να αναφέρεται ή να υπονοείται στο άρθρο του Δημάκα, τίποτα από αυτά που είχαν τιτλιστεί και υποτιτλιστεί;

      Ας είμαστε σοβαροί!

      Διαγραφή
    3. @ ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 05 Ιανουαρίου, 2020 01:15

      Το ότι δεν υπάρχει πλέον η ανάρτηση, το διαπίστωσα και ο ίδιος. Γιαυτό και έσπευσα να την αναζητήσω αλλού και την βρήκα μονάχα στο schizas.com. Πως βγάζεις το συμπέρασμα ότι ο Διηνέκης έβγαλε λαθεμένα συμπεράσματα;;; Μίλησες μαζί του και στο παραδέχτηκε ο ίδιος ή κάτι τέτοιο το συμπεραίνεις από μόνος σου;;; Το εάν ένας μπλογκερ κατεβάζει μιά ανάρτηση από το ιστολόγιό του, μπορεί να συντρέχουν γι'αυτό δεκάδες ή εκατοντάδες λόγοι. Τα ίδια έκανε και ο Perimajestic καθώς και άλλοι κατά καιρούς. Μην ξεχνάς επίσης ότι ο Διηνέκης έφαγε άγριο κυνήγι και απειλές - κατά πως ισχυρίζεται ο ίδιος - από τον Ραχωβίτσα. Μήπως, τελικά επειδή μπαίνει σε πολλών τη μύτη να (ξανα)απειλήθηκε με κάποιο τρόπο, γιά να την κατεβάσει;;; Μπορώ να κάθομαι να σου γράφω διάφορους ισχυρισμούς α λα Σέρλοκ Χολμς μέχρι να ξημερώσει!!! Η αλήθεια πάντως είναι πως μέχρι πολύ πρόσφατα η ανάρτηση γιά τα UAV's υπήρχε στο ιστολόγιό του και την αναπαρήγαγε και ο ίδιος αρκετές φορές, ευκαιρίας δοθείσης. Γιά να μην νομίζεις ότι είμαι κάνα χάπατο και ότι δεν καταλαβαίνω τι διαβάζω, να σου ξεκαθαρίσω ότι την είδηση γιά τα UAVs την πρωτοδιάβασα πριν πάρα πολύ καιρό στο μπλογκ του Διηνέκη. Το τι στην πραγματικότητα συνέβη με το θέμα αυτό και εάν βέβαια και ο Δημάκας δεν αποκρύπτει κάτι, δεν μπορώ να το γνωρίζω.

      Διαγραφή
  9. Η Αμερική πάλι εξέφρασε την ανησυχία της για την αντίδραση της Τουρκίας απέναντι στην τριμερη συμφωνία. Γιατί τώρα εγώ πιστεύω ότι θα κάνουν ότι μπορούν να μη γίνει.

    Από την άλλη η Γερμανία για της οποίας τη χάρη έγινε η Θεσσαλονίκη λιμάνι των Σκοπίων ώστε να εφοδιάζεται με αέριο και να μην εξαρτάται από τη Ρωσία ανησυχεί κι εκείνη.

    Κάτι έρχεται και οι δικοί μας γλυφουν ο ένας τον άλλον και όλοι μαζί περιμένουν έναν διορισμό στο Ευρώκοινοβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έθιξες τρία θέματα φίλε μου Νίκο. Θα επικεντρωθώ στο πρώτο που είναι και το επίμαχο.

      Αν εννοείς ότι ξαφνικά θα ακούσουμε από τους ίδιους, Αμερικάνους, Ισραηλινούς κλπ, ότι ακυρώνουν την συμφωνία.. ΑΥΤΟ ΞΈΧΝΑ ΤΟ! Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο περίπτωση να αφήσουν τον Ερντογάν να καυχηθεί ότι τον φοβήθηκαν. Πρώτα απ'όλα.. Πούτιν και Τραμπ τον χρησιμοποιούν για την ώρα σαν αγελάδα που την αρμέγουν.. και στο τέλος θα την κάνουν μπιφτέκια.
      Η Αμερική μόνο, χρειάζεται για την ώρα την Τουρκία, για την αμερικανική αεροπορική βάση του Ιντζιρλίκ, γιατί από εκεί εποπτεύει το Ιράκ και το Ιράν, και χρησιμοποιεί την Τουρκία επίσης και ως μοχλό χειρισμού των Ιαγούρων Τούρκων στα τουρκμενο-μογγολοειδή κρατίδια που βρίσκονται δυτικά της Κίνας και δημιουργούν διάφορα προβλήματα στην Κίνα, προβλήματα τα οποία εξυπηρετούν την Αμερική.

      Στο υπογράφω ότι ένα μόλις μήνα ή πέντε, μετά την επανεκλογή του Τράμπα, η Τουρκία θα αρχίσει να τρώει εξ Αμερικής και εξ Αρκούδας.. το μαμήσι της αρκούδας! 🤣

      Διαγραφή
  10. Όπως είπε και ο ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ πιο πάνω, ο καθένας κοιτάζει τα συμφέροντά του...

    ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟΣ ωμέγα διαλογής είναι ο Τρίβας. Πες του να έρθει να μας κάνει μια εντριβή στ'αρχίδια με μύρο της Βρωμουσαλήμ...

    Ο εν λόγω "αγωγός" είναι ανύπαρκτος... Πρόκειται για πολιτικό εργαλείο του Τοκογλυφαήλ για να διαλύσει την Τουρκία, κάνοντας την Νεοελλαδίτσα να πάρει όλο το βάρος της σύρραξης.

    Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ρε ταμπούρλα ποιο είναι το κόστος κατασκευής και συντήρησης ενός αγωγού και μάλιστα υποθαλάσσιου; Υπάρχει ποτέ περίπτωση να κάνει απόσβεση με ένα τόσο μικρό κοίτασμα;

    Δυστυχώς άλλη μια φορά η θλιβερή Νεοελλάς και το πανηλίθιο πόπολο που την κατοικεί θα συρθούν να θυσιαστούν σε έναν πόλεμο για ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.


    Μετά τον πόλεμο κι ενώ η Τουρκία και η Ελλάδα θα κείτονται συντρίμμια, οι ιουδαϊκές εταιρείες θα εκμεταλλεύονται ολομόναχες τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ κοιτάσματα...


    Όσοι ραγιάδες θα την έχουν σκαπουλάρει, θα είναι πανευτυχείς να δουλεύουν μαζί με τα πακιστανά από το πρωί ως το βράδυ για 350 ευρωπιάστρα το μήνα...


    Μακάρι να πέσουν πυρηνικά να τιναχτεί στον αέρα όλος ο κωλοπλανήτης να ησυχάσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 🤣🤣🤣

      Καταιγιστικός όπως πάντα φίλε μου Μάρκο!

      Εξέθεσες φυσικά, την κυρίαρχη άποψη όλων σχεδόν των "πατριωτικών" μπλογκ τα οποία λίγο ακόμα απέχουν από το να με βάλουν στο περιθώριο. Θα γελάσει όμως καλύτερα όποιος γελάσει τελευταίος. Μια πρώτη πλησιέστερη στην αλήθεια άποψη, θα μπορούμε να έχουμε μετά την 7ην Ιανουαρίου. Και μετά τις αμερικανικές εκλογές θα φανεί ποιος ήταν μάγκας και ποιος έγραφε μαλακίες με λυσάρι του μόνο το ΑΠΕΜΠΕ.

      Όσο για τη φράση "μικρό κοίτασμα", να σού θυμίσω ότι το 2011 είχαμε μάθει πως πανηγύριζαν από την χαρά τους, το Ισραήλ, η Αίγυπτος και η Κύπρος, για το ότι σύντομα θα προχωρήσουν σε συμφωνία και θα γίνουν πλούσιοι, με την εκμετάλλευση 5 λασπόβουνων μεθανίου του βυθού (αυτό είναι ουσιαστικά το αέριο). Και μιλάμε για τα 5 λασπόβουνα που είχαν εντοπιστεί στο ανατολικό κομμάτι της υποθαλάσσιας κοιλάδας του Ηροδότου. Διάφορες εντωμεταξύ μετρήσεις είχαν δείξει ότι στο δυτικό της κομμάτι, και μέχρι και μετά από την κοιλάδα της Μεσσαράς και την Γαύδο (δηλαδή σχεδόν από πάνω από την Βεγγάζη), υπάρχουν ΆΛΛΑ 25 ΛΑΣΠΟΒΟΥΝΑ!

      Για ποιο "μικρό κοιτασματάκι" μιλάμε λοιπόν...

      Διαγραφή
    2. https://slpress.gr/oikonomia/alitheies-gia-ta-koitasmata-stin-ellada-apo-ta-pio-episima-cheili/

      Διαγραφή
    3. Φίλε Κώστα,

      ΟΛΑ όσα διαβάζεις ή ακούς ή βλέπεις στις "ειδήσεις" είναι άθλια ψέματα.

      Εκτός από ελάχιστους νταραβεριτζήδες (κλάσεως Νετανιάχου και άνω) κανείς άλλος δεν ξέρει το μέγεθος των "κοιτασμάτων", ούτε καν οι "ειδικοί" επιστήμονες αφού τα στοιχεία που τους παρέχονται είναι επίτηδες ελλιπή.

      Αντίθετα, ο λόγος κόστος προς απόδοση είναι συγκεκριμένος αφού το όλο εγχείρημα (υποθαλάσσιος αγωγός) είναι φαραωνικό. Κατά την ταπεινή μου γνώμη ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ.



      Γι αυτό και για όλα τα υπόλοιπα θα δείξει (σύντομα) η νεκροψία...


      Υ.Γ. Αν είχαμε διδαχθεί κάτι έστω από την πρόσφατη ιστορία μας (μετά το 8821) θα απεχθανόμασταν όλοι τις αμερικανοφιλίες, τις ρωσοφιλίες και όλων των ειδών τις λυκοφιλίες. Ιδεολογία μας θα ήταν το: Δεν πουλάμε τίποτα, δεν θέλουμε "ανάπτυξη" και βάλτε τους αγωγούς και τους λάθρο στον κώλο σας.

      Διαγραφή
    4. Μα τί κακούλης είσαι.. Σού στείλανε οι σίωνες τους ΤΟΣΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥΛΗΔΕΣ ΛΑΘΡΟ για να δουλέψουν στο φαραωνικό έργο, κι εσύ τα κλωτσάς όλα...;

      Κλαίω λέμε..🤣🤣🤣

      Σε καλό να μάς βγει το γέλιο.

      Διαγραφή
  11. Ομοίως ,μας δείχνουν τον εναν καρπό ελιάς και μας παίρνουν εναν ντενεκε λάδι.
    Έτσι πανηγύριζε και ο τσυριζα για την ψευτοσυμφωνια της Πρέσπας.
    Εεεεμμμμ ,γιατί μπαίνει και ο Γάλλος μέσα ;το τσιράκι του Γερμανού.
    Κάθε συμφωνία αυτώνων ,είναι εις βάρος της Ελλάδος.
    Τίποτα δεν γίνεται καθαρά και επί ίσοις όροις με χαζαρο σιωνιστικές ψευτο κυβερνήσεις.
    Συμφωνώ με τον Μάρκο ντε Σαντ.Ευ ,μην απογοητεύεται αγόρι μου.Καλυτερα να ιδρωση ο κωλος μας να απελευθερωθουμε ,παρά να μένουμε γιουσουφακια.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΘΕΛΩ ,ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΜΕ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ,ΝΑΙ .
    ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑΙΣΩ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙ ;
    ΠΑΛΙ ΤΟ :ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ,ΔΙΚΑ ΜΑΣ ;
    ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ,ΠΟΥ ;ΧΑΧΑΧΑ !ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ.
    ΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΚΟ ΦΑΜΙΛΙΑ ,ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ,ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΗ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΗ.
    ΑΜΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΜΥΑΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ,ΟΡΕΞΗ ΕΧΟΥΜΕ ,ΤΣΑΜΟΙΥΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ,ΞΥΠΝΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΓΑΤΟΠΑΡΔΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΜΑΧΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ,ΠΛΟΥΤΟ ΕΧΟΥΜΕ.
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΙΑ ,ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΟΛΕΡΑ !
    ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΑΜΕ.
    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΑΜΕ ΤΟ KNOW HOW ,ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γάλλος έχει αρχίσει να απομακρύνεται από τον Γερμανό.

      Συμφωνώ απόλυτα με την φράση "Καλυτερα να ιδρωση ο κωλος μας να απελευθερωθουμε ,παρά να μένουμε γιουσουφακια". Γιατί εμείς θέλουμε να αρχίσει το γενικό "Ώπα" (= Πόλεμος στο Αιγαίο) για να σταματήσει έτσι και η αργή αργή εξισλάμιση της χώρας μας με τα ορκ.. και μπας και οδηγηθεί στο τέλος η Τουρκία στην καταστροφή της, να τελειώνουμε και με αυτόν τον μπαμπούλα.

      Διαγραφή
  12. Είμαι ΕΝΗΜΕΡΟΣ ,ότι ο πλανήτης καταστρέφεται με την εξόρυξη πετρελαίων και αερίων.Γνωριζουμε πια,ότι υπάρχει τεχνολογία άφθονης ,δωρεάν παροχής ενέργειας ,χωρίς κανένας λαός να πληρωνή ούτε τους πολέμους τους ,ούτε τα κέρατα τους τα δρακονια .
    Απλά ,περιμένω.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ...Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ,ΩΡΑΙΑ .ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ.Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ;ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ;ΜΕ ΠΟΙΟΝ ;ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ;.ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΙΝ ΠΌΛΕΜΟ.ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ.
    ΚΑΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ,ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ,ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ.
    ΕΓΩ ,ΦΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΟΥ ΔΕΝ ΒΑΖΩ.
    ΟΥΤΕ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΡΩΩ.
    ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΗΣ ΜΙΑ ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΗΣ ΕΝΑ ΝΤΕΝΕΚΕ ΛΑΔΙ ;
    ΟΧΙ ΡΕ ! ΑΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ.
    ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ,ΖΗΗΗΗΤΩΩΩ ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΟΜΑΣΤΕ.
    ΒΡΩΜΑΝΕ ΡΕ ,ΟΙ ΤΥΠΟΙ.
    ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΟΜΑΖΩ.
    ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΕΧΩ ΕΜΟΙΣΤΟΣΥΝΗ ;
    ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟ ΧΑΡΤΟ ΤΗΣ ΠΡΕΣΠΑΣ ;;;;ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΜΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΒΡΙΟ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΑ !
    ΡΕ !ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΑ ;
    ΕΓΩ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΩ.ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ,ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
    ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ;ΠΕΤΑΣ ΕΝΑ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΣΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΟΛΑ ,ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟΙ.
    ΠΟΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΕΙ Η ΔΡΑΚΟ ΦΑΜΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ;
    ΤΗΝ ΖΗΜΕΝΣ ,ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ;
    ΚΟΝΤΟΣ ΨΑΛΜΟΣ ,ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ.ΕΔΩ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΟΛΑ.
    ΑΥΤΟΙ ;ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ;ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΠΩΣ ;ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΟΡΚ ;
    ΡΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ !ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΓΗΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΑΝΑΠΟΔΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΤΗΡΙ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΟΤΗΡΙ ΜΕ ΛΑΔΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΕΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ. ΚΑΙ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΙΖΟΜΑΣΤΕ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΔΟΞΑΣΤΟ!

      ΔΩΣΕ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ!!!!!!! 🙂

      Διαγραφή
  13. Όχι κεφαλαία .04 Ιανουαρίου, 2020 23:51

    Πάντα θα το γράφω :

    Αγαπάμε, ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ !

    Καλή Λευτεριά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΩΣΤΑ ...ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ,ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ,ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΙ.ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ . ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ,'ΘΑ ΕΡΕΘΙΣΗ Ο ΟΒΡΙΟΣ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΧΤΗ ; ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΚ ΕΔΩ ΜΕΣΑ . ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΗ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ .ΠΟΛΥ ΜΠΟΧΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΑΤΑΤΖΙΔΙΚΟ . ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που λες φίλε μου Αριστόμαχε..

      μην νομίζεις ότι αγάπησα ξαφνικά τον Ιστ Μεντ, ή ότι πείστηκα ότι μάς αγαπάει ο Τραμπας και ο Νετανιάχου. Σαφώς και μόνο τα συμφέροντά τους κοιτάνε, αν και έχω βάσιμες υποψίες οι οποίες θα διαφανούν πολύ αργότερα, ότι τον χρήσιμο ρόλο γι αυτούς, που έχει τώρα η Τουρκία, θα φροντίσουν να τον διαδεχτεί η Ελλάδα. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

      Στο θέμα μας: Αν το θέμα του αγωγού το προχώρησε το Ισραήλ για να ερεθίσει την Τουρκία και αυτή να μάς επιτεθεί, λίγο με νοιάζει. Αυτό δεν περιμέναμε με ανυπομονησία να συμβεί για να τρέξουν τα γεγονότα πριν γεμίσει η Ελλάδα με άλλο ένα εκατομμύριο ισλαμικά σκουπίδια; Νάτο! Ίσως μάλιστα θα πρέπει να προσπαθήσουμε εμείς ως πατριώτες να μην εκτονωθεί σε λίγες μόνο ημέρες μια επίθεση της Τουρκίας, ίσα ίσα για να γίνει από τους προδότες της κυβέρνησης η προδοσία της Χάγης. Πρέπει πιστεύω.. ΚΑΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΑΠΟΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΑΛΑΔΩΝ , ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΔΡΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΚΡΑΔΑΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΡΙΖΌΝΤΙΑ!

      Διαγραφή
    2. Όχι κεφαλαία .05 Ιανουαρίου, 2020 01:43

      Εντάξει...

      Καλή συνέχεια.

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ,ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΚ ΕΔΩ ΜΕΣΑ . ΑΝΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΗ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ .ΠΟΛΥ ΜΠΟΧΑ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΣΚΑΤΑΤΖΙΔΙΚΟ . ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      ΟΣΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΝΟ ΟΡΚ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ... ( εξαίρεση τον PUNISHER05 Ιανουαρίου, 2020 03:08 )

      ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΗΤΑΝ ; ; ; .....

      ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ !

      ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ,

      ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ .....

      ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΑ !!!

      ΜΟΝΟ ΓΡΑΦΙΚΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ....

      ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ ...

      ΕΔΩΣΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΚΟΥΒΑΛΟΥΣΑ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΚΟΦΙΝΙ !!!!!!!!!

      ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΠΟΛΥ : ΣΚΑΤΑΤΖΙΔΙΚΟ…….

      ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ …….

      .

      Διαγραφή
    4. "ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΚ ΕΔΩ ΜΕΣΑ" : Ο Αριστόμαχος εννοεί "ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ". Ακόμα να μάθετε ποια είναι τα "ορκ"; 🙂
      Ο PUNISHER είναι φίλος μου. Με είπε σιωνιστή για να γελάσουμε. Τα του Τοτού είναι μπηχτές για κάποιον εξυπνάκια (εκτός ιστολογίου) που αρθρογραφεί (ας τα πει ο Θεός) γεωπολιτικά, αλλά απώτερος στόχος του είναι να αποδομήσει τους χριστιανούς πατριώτες κάποιων άλλων ιστολογίων και να ρίχνει συνέχεια φαρμάκι αντιρωσικό.

      Μάς παρεξηγήσατε..

      Διαγραφή
    5. ΜΑΚΑΡΙ !!!

      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

      Διαγραφή
    6. Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ" ΟΡΚ ΕΔΩ ΜΕΣΑ " ,ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΟΥΝ ΕΛΘΕΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ . ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    7. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ05 Ιανουαρίου, 2020 16:35

      Ανώνυμος05 Ιανουαρίου, 2020 22:23
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ...

      ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !

      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

      Διαγραφή
  15. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ05 Ιανουαρίου, 2020 01:22

    ΚΑΤ'ΑΡΧΆΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΆ ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ, ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ.
    1ον), ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΙΣΧΥΡΗ, ΠΑΝΊΣΧΥΡΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΔΗΛ.ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ, ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ, ΌΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΤΗΣ "ΦΩΝΗΣ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    2ον) ΥΛΙΚΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΑΦΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ, ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΕΩΣ ucav, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, UCAV, ΟΧΙ ΑΠΛΑ drone, ΔΗΛ. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ ΧΡΟΝΟ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΕΙΛΗΣ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΙΟΝ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΑΝ ΦΙΛΛΙΠΙΝΈΖΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ, ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ F-16 ΣΕ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗ drone ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΟΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΝΕΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟΥ.ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ, Ή , ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΛΑΘΡΟΟΡΚ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΟΥ ΕΝΩ ΦΩΝΑΣΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΕΤΑΝΕ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΞΕΝΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΗ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.
    ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΘΑ ΜΠΕΙ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΓΟΣΤΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΤΕΧΝΙΕΣ, ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ Τ.Ο.ΜΑ. ΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;
    Ή ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΜΕ ΠΕΡΙΧΑΡΕΙΣ, ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΜΝΟ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ;
    ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ, "ΧΕΣΕ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ", ΜΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΦΙΛΑΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΑΓΚΩΝΕΙ ΣΑΝ ΑΛΛΙΓΑΤΟΡΑΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ.
    ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
    ΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΡΩΝ Η "ΠΟΔΙΑ" ΚΑΙ Η ΜΑΣΑΜΠΟΥΚΑ.
    ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΗΣΥΧΟΙ.
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΤΗΣ ΚΡΥΦΟ Ν.Τ.Π. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.
    ΠΟΣΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΤΕΜΕΝΗ ΕΧΟΥΝ ΧΤΙΣΤΕΙ ΕΠΙ ΑΡΧΗΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΕΜΕΙΣ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ; ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ'ΚΕΙ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡ ΚΛΕΟΜΕΝΗ ΚΕΡΒΕΡΟ.
    ΙΣΩΣ ΟΛΟΙ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΟ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ'ΜΑΙ. ΕΙΜΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΗΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΌΛΙΆ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ. ΙΣΩΣ. ΑΛΛΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΆΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ, ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.
    ΕΙΠΑΜΕ, ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ, ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ survivalists.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είσαι απαισιόδοξος φίλε μου ΕΥ,

      ΑΝΗΣΥΧΟΣ είσαι, για την Πατρίδα σου, που είναι ένα κάρο πράγματα ιερά και σημαντικά. Αυτά που μάς προσδιορίζουν, αυτά τα οποία θέλουμε να τα αφήσουμε άθικτα, προστατευμένα, λίγο πριν αφήσουμε την τελευταία μας πνοή.

      Καλό ξημέρωμα!

      Διαγραφή
  16. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕΣ ΚΥΡΙΕ ΤΑΥΡΕ. ΕΙΣΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΡΕ ΠΟΣΟΙ ΤΟΤΟΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΨΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΝΙΑΦΩΤΗ ΛΥΧΝΙΑ; ΕΝΑΣ. Ο «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΗ», ΔΙΑΝΟΙΑ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αφου στο τελος όλοι εχουμε τον ιδιο στοχο και θα συμφωνήσουμε, την αγαπη και την ελευθερία της πατριδας μας της Ελλαδος, δεν χρειαζεται να έρχεστε σε προστριβές. Το γεγονός πως οι ξένες δυνάμεις παντα μας χρησιμοποιουσαν και κατα βαθος θα θελανε να μας εξαφανισουν απο τον χαρτη είναι δεδομένο, ειδικά το Ισραηλ. Αλλα θεωρω ο Κώστας το εκλαμβάνει οπως και γω. Ειναι μι ευκαιρία για να αναψει το μπαρούτι και να γίνουν ολα μπ@υρδελο και αν μπορουσαν οι άξιοι Ελληνες που θα εμφανιστουν, να αδράξουν την ευκαιρία, ειδαλλως παμε σε αργη σήψη και θάνατο.. Να περισώσουμε οτι μπορουμε στα δύσκολα που έρχονται γιατί κακά τα ψέμματα ο πλανήτης θελει ρεσταρτ. Πολλα ορκ και ραγιαδες μαζευτηκαν στον ερημο ιστορικό τουτο τόπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συγγνώμη αλλά ο αρθρογράφος είναι απλά η "Φωνή της Ισραηλινής Πρεσβείας"...Ειναι "φίλοι μας το Ισραήλ" και ο στρατιωτικός του βραχίονας η Αμερική (με τα ανδρείκελα που ανεβοκατεβάζουν οι σιωνιστές)

    Είναι "φίλοι μας οι Εβραίοι" που στέλνουν ισραηλινές ΜΚΟ να "υποδέχονται" ισλαμιστές δολοφόνους και να εποικίζουν την Ελλάδα την στιγμή που οι ίδιοι πυροβολούν στο δόξα πατρί όποιον τολμήσει να μπουκάρει στο Ισραήλ...Αυτά "ξεχνά" να μας τα πεί ο "εγκριτος αρθρογράφος"...

    όπως μας βοήθησε το Ισραήλ και η Αμερική στην... Κύπρο, στα Ίμια, στην Μακεδονία..
    Πράγματι ήταν πολύ μεγάλη η βοήθεια του εβραίου Νίμιτς στο ξεπούλημα και την Προδοσία της Μακεδονίας...

    Μας θέλουν "καθαρούς" αφού θα έχουν εγκαταστήσει 40,000,000 τζιχαντιστές στο Ελλαδιστάν όπως προβλέπει το Σύμφωνο Μετανάστευσης του σιωνιστικού παραρτήματος ΟΗΕ).

    Προχθές το σιωνιστικό ανδρείκελο ο τραμπας είπε ξεκάθαρα στο άλλο σιωνιστικό ανδρείκελο μητσοτάκουλα ..."δώσε ότι σου ζητήσει η τουρκία"...

    Ξέρετε ποιό είναι το καλύτερο σιωνιστικό προτεκτοράτο σήμερα;;;

    Το Γιουνανιστάν

    Ναί.. θα μας σώσουν οι Εβραίοι και τα τσιράκια τους οι Αμερικανοί...

    επειδή γράφει προπαγανδιστικές ανοησίες ο αρθρογράφος..

    Έλεος ρε παιδιά...Έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω εκθέσει κάποιες δικές μου απόψεις για τον East Med μέσα στα σχόλια. Ίσως τουλάχιστον καταλάβετε ότι ο αγωγός αυτός συμφέρει την Ελλάδα, γίνει δεν γίνει τελικά. Γι αυτό έβαλα και το άρθρο. Ποσώς με ενδιαφέρει το ποιόν του αρθρογράφου. Αν και μού άρεσαν και άλλα άρθρα του παλαιότερα.

      Διαγραφή
    2. Και για το πόσο Σιωνιστής είναι ο Τραμπ.. κρατήστε καλάθι. Μετά την εκλογή του τον Νοέμβρη θα τρίβετε τα μάτια σας με αυτά που θα γίνουν στην Αμερική.

      Διαγραφή

    3. Αγαπητέ Διόδοτε,

      Κάνεις εξαιρετική δουλειά με το ιστολόγιο σου, αλλά δεν πρέπει να παρασυρόμεθα απο τον ενθουσιασμό μας και το τι εμείς θα επιθυμούσαμε να γίνει.

      Αν θέλουμε να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα πρέπει να εξετάζουμε τα πραγματικά γεγονότα και μόνον.

      Η Ελλάδα είναι ένα άθλιο σιωνιστικό προτεκτοράτο απόλυτα ελεγχόμενο απο το αντίστοιχο Λόμπυ. Τα ανδρείκελα που παριστάνουν τις κυβερνήσεις δεν είναι τίποτα άλλο παρά τα προιόντα της "δημοκρατικής" κάλπης των στημένων προβατοεκλογών των διεθνών τοκογλύφων. Πάντοτε βγάζουν Σκ@τα.
      Τα 46χρόνια με σχέδιο και συνέπεια μας καταστρέφουν συνεχώς σε όλα τα επίπεδα Αξίες, Παιδεία, Βιομηχανία, Οικονομία, ΕΔ ξεπουλούν τα πάντα ΟΤΕ, ΔΕΗ, αεροδρόμια, λιμάνια κλπ. εξαθλιώνοντας ταυτόχρονα τους Έλληνες με Απάτες όπως το "Χρέος" κλπ. Και ασφαλώς με συνεχείς Προδοσίες Κύπρος, Ίμια, Αιγαίο, Μακεδονία και έπεται συνέχεια. Και τώρα με την επιθετική Λαθρεποίκηση (με την αρωγή Ισραηλινών ΜΚΟ, που ξεχνά να "αναφέρει" ο αρθρογράφος) και την Αντικατάσταση των Ελλήνων.

      Το σύστημα εξουσίας είναι απόλυτα ελεγχόμενο, απο τους ίδιους και στην Αμερική και οι "δημοκρατικοί" και οι "ρεμπουμπλικάνοι" είναι το ίδιο ακριβώς μαγαζί όπως και το ντόπιο "δημοκρατικό τόξο" ανεβάζοντας και κατεβάζοντας τα πιόνια τους με την βοήθεια των δικών του ΜΜΕξαπάτησης που δημιουργούν αντίστοιχο κλίμα προσαρμοσμένο στις τάσεις των προβατοψηφοφόρων.
      Ο Τραμπ δεν είναι κάτι διαφορετικό και ήδη στην Αμερική πολλαπλασιάζονται οι κοψοχέρηδες που κατάλαβαν και αυτήν την Απάτη. Είτε αυτός είτε κάποιος άλλος καμμία σημασία δεν θα έχει για την Άτζέντα τους.
      Τωρα εγώ δεν μίλησα για το "ποόν" του αρθρογράφου αλλά για τη στόχευση του άρθρου του που είναι ασφαλώς φιλοσιωνιστική.
      Όσον αφορά τον ΗστΜεντ είναι ένας αγωγός απο τον οποίο η Ελλάδα δεν θα έχει Όφελος αντίθετα θα έχει ζημία. Απλά τ'αφεντικά διέταξαν τους ντόπιους υποτακτικούς τους και αυτοί εκτελούν τις εντολές.

      Εμείς σαν Έλληνες δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα και απο κανένα. Είτε Αντιστεκόμαστε όλοι μαζί είτε χανόμαστε.

      Διαγραφή
  19. https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/01/o_10.html

    Σεισμικές έρευνες δείχνουν Κολοσσιαία κoιτάσματα φυσικού αερίου επιπέδου Λεβιάθαν και Ζορ σε Ιόνιο και νότια της Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή