«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

What is this ρε παιδιά....;;; Εξωγήινος ενεργειακής μορφής.., σφαιρική ηλεκτρική εκκένωση που περπατά.., ή κάτι άλλο..; (βίντεο)

Η ανάρτηση αφιερώνεται με πολλή αγάπη, στον επί 38 έτη πολύ καλό μου φίλο και αναγνώστη του ιστολογίου, Use Your Illusion






To σίγουρο πάντως είναι.. ότι δεν πρόκειται για κατασκευασμένο βίντεο, προϊόν photoshop. 
Oι αντανακλάσεις στις σιδερένιες ράγες και στο τσιμεντένιο οδόστρωμα είναι απόλυτα και μαθηματικά φυσικές.
Το ενδεχόμενο να πρόκειται για σφαιρικό κεραυνό ή κάποιο άλλο είδος ηλεκτρικής εκκένωσης σφαιρικής μορφής, είναι πολύ πιθανό, εφόσον έχουμε να κάνουμε με περιβάλλον μετά από βροχή, σιδηρόδρομο και κολώνες ηλεκτροδότησης.

Το είδαμε στο thesecretrealtruth

10 σχόλια:

  1. Είναι από την καινούργια ταινία του Τομ Χανκς ,ο Αλή Μπαμπά και οι σαράντα κλέφτες .ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ !
    Ή είναι ο Μπουτάρης ,έχει βάλει 5G στο κινητό του .
    ΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια......δεν υπάρχουν απαντήσεις ....αν το δεις και ανοιχτά, και εμείς από αλλού ήρθαμε και αλλού θα πάμε!!!!!!!
    "Δεν ξέρω αν το προσέξατε αλλά είμαστε, μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε"
    use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. Παράδειγμα προς μίμηση.
    https://scripta---manent.blogspot.com/2020/01/blog-post_47.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλα ρε illussion !αστειεύομαι !αφού το ξέρεις το τέμπο μου.Να λέμε και κάνα αστείο.Φρικαραμε πια με αυτά που μαθαίνουμε.Και να σκέφθης ,ήθελα να γράψω ότι είναι ο Τσίπρας ,που πήγε στην πόλη του φωτός ,στο Παρίσι και μας γύρισε λαμπιονι !χαχαχαχα !
    Κωσταααα ! Φτιάξε ατμόσφαιρα !χτυπά ένα κασσαπικο !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tρελλόπαιδο! χαχαχα
      Πάντως ο illussion σε εμένα απευθυνόταν.

      Διαγραφή
    2. Εντάξει ,δεν το κατάλαβα μίστερ.Κτυπα το κασσαπικο τώρα ,να νταβραντωσω.ΑΑΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
      Α

      Διαγραφή
  5. Μάλλον για σφαιρική αστραπή πρόκειται , και το λέω διότι όταν ήμουν μικρός 5-6 ετών περίπου ενά τέτοιο κατά την διάρκεια καταιγίδας εμφανίστηκε ξαφνικά απο το παράθυρο και με ακούμπισε παρόλο που προσπάθησα να το αποφύγω τρομάζωντας με αρκετά μπορώ να πω , αλλά απλώς έσβησε μόλις με ακούμπισε χωρίς να πάθω τίποτα .
    HERON

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ "ΕΓΡΑΨΕ" ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΚΙΝΗΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα σας!
    Καλοφτιαγμένο αλλά ψεύτικο!
    Πρόκειται για CGI (Computer-generated imagery)
    Ρίξτε μια ματιά εδώ:
    27.05.2019 / Шаровая молния возле железнодорожных путей [CGI]
    https://www.youtube.com/watch?v=IwR14D3NA8c&feature=emb_title

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aπίστευτο ότι έκανε τόσο καλή δουλειά αυτός ο Αndrei Trukhonovets. Το έβαλα σε 1080 p όπου φαίνεται πεντακάθαρα και η βροχή που πέφτει στο τσιμέντο, και πάλι οι γωνίες των αντανακλάσεων φαίνονται σωστές. Δεν δικαιολογείται (αν ήταν πραγματικό) το πόσο σταθερά παρακολουθεί η κάμερα το αντικείμενο, το ότι έχει μια σταθερή άλω γύρω του και το ότι δεν εξασθενεί η ισχύς του αφού αντιδρά ηλεκτρικά με τα μεταλλικά αντικείμενα τα οποία συναντάει.

      Σάς ευχαριστούμε!

      Διαγραφή