«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Μηταράκης (Άγ. Σωσίβιος) για επεισόδια στη Μόρια : «Μπορεί κάποιοι να δυσφορούν, αλλά ας το καταλάβουν: η πολιτική άλλαξε» (2 αποκαλυπτικά βίντεο + κερασάκια της τούρτας..)



O Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, με αφορμή τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν, σήμερα, στο ΚΥΤ Μόριας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η Ελληνική Αστυνομία αντιμετώπισε, σήμερα, επεισόδια στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας.

Πρωταρχική υποχρέωση της Πολιτείας είναι η ασφάλεια των πολιτών.
Κατά συνέπεια, τα δυσάρεστα αυτά γεγονότα επιβεβαιώνουν την ανάγκη επιτάχυνσης των διαδικασιών ασύλου, επιστροφών όσων δε δικαιούνται άσυλο και τη λειτουργία κλειστών και ελεγχόμενων κέντρων.
Είναι αυτονόητο ότι παραβατικές συμπεριφορές δε συνάδουν με τη διαδικασία παροχής ασύλου.

Επιπλέον οι ελληνικές αρχές ενισχύουν τα μέτρα φύλαξης και ερευνούν το ενδεχόμενο υποκίνησης τέτοιων αντιδράσεων. Μπορεί κάποιοι να δυσφορούν, αλλά ας το καταλάβουν: η πολιτική άλλαξε»

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης ζητάει να τεθούν τα νησιά του Βορείου Αιγαίου ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης σε ανάρτηση του πριν από λίγο. Τα σημερινά επεισόδια στην Λέσβο με την πορεία 2000 μεταναστών που προκάλεσαν φθορές και προσπάθησαν να επιτεθούν σε αστυνομικό τμήμα δείχνουν ότι η τραγική κατάσταση κορυφώνεται! Ντόπιοι και μετανάστες έχουν ως κοινό αίτημά τους την αποσυμφόρηση.

samos24.gr









κερασάκια:



6 σχόλια:

  1. Ο Σύριζα έβαλε τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, άνθρωπο χωρίς μπρος-πίσω ΦΡΑΓΈΣ, να κατηγορήσει τα πλωτά ΦΡΑΓΜΑΤΑ, χαχαχα

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/02/blog-post_133.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕΕΕΕ ! ΑΝΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ! ΟΣΟ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ ,ΤΟΣΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ .
    ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ; ΤΙ ; ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΡ ! ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΟΡΚ ΚΑΙ Η ΚΟΥΝΕΛΑ .
    ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΡΕ ΚΡΥΦΟ ΟΒΡΙΕ ;
    ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ;
    ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ;
    ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΤΑΙΖΕΤΕ ΤΑ ΟΡΚ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΟΥΝΕΛΕΣ ;
    ΒΕΛΟΠΟΥΛΕΕΕΕΕΕ ; ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ;
    ΡΕ ! ΕΙΣΤΕ Η ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ; ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ; ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΥΠΕΡΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ;
    ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ;
    ΧΡΟΝΟ ...ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ !
    ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΛΑΚΕΡΗ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΑΣ ,ΕΙΣΤΕ ΔΟΥΛΑΡΕΣ ,ΚΑΤΑΧΕΣΜΕΝΕΣ ,ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΑΣ .
    ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΤΩΡΑ ;
    ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΣΚΑΤΑ ;
    ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΦΙΛΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΟΦΤΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ,ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΟΡΙΚΑ .
    ΤΡΟΜΑΡΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΛΘΗ ! Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !
    ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ !
    ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕ ! ΑΕΕΕΡΡΑΑΑΑΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ -GOURDAIN,H ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ,ΚΙ Η ΔΑΦΝΗ ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ ΕΧΟΥΝ ΤΙΤΛΟΥΣ " ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΊΑΣ " ΓΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑΝΤΖΑ...

    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΑΓΗ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΙΝΗΤΡΑ.ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ.

    ΜΙΚΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΤΕΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΦΑΝΙΖΕΙΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.ΑΥΤΑ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΤΟ ΣΕ ΚΟΝΤΈΙΝΕΡ ΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΗΣ SOCOM,AFRICOM,AIRFORCE COMMAND,KI ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ ΣΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ,ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ,PALAIS D'AMEROIS,ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΒΕΛΓΙΟΥ,ΝΟΡΒΗΓΊΑΣ ΑΓΓΛΙΑΣ,ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ MILABS=NAI EXEI KI ΕΥΡΩΠΗ ΤΕΤΟΙΕΣ,ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΗ ΦΟΛΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΘΗΡΑΜΑ,ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ,ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΔΡΕΝΟΧΡΩΜΙΟ ΤΟΥΣ,ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΡΩΝΕ ΤΗΝ ΕΠΙΦΥΣΗ ΤΟΥΣ,ΤΟ ΝΕΚΤΑΡ ΤΩΝ ΘΕΟΥΛΗΔΩΝ...

    Η ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ DRAGINS DI VENECIA,ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ.ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ ΣΥΝΤΕΚΝΕ;ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΣΑΛΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γράφε !
    Κeep walking !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΕΡΑ ΦΕΥΓΕΙ...
    ΠΟΙΟ JOHNNY WALKER;

    Η RITA WALKER ΕΡΧΕΤΑΙ....😂😉🚶‍♀️🏃‍♀️🐾🏋️‍♀️🚵‍♀️🚚🖋📬📮🏹⚔🛡⚖

    ΑπάντησηΔιαγραφή