«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020

ΩΡΑ 21:00: ΚΑΙΓΕΤΑΙ Η ΛΕΣΒΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ...

..Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ, Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΗΡΥΧΤΕΊ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ, ΑΛΛΆ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΑΡΝΗΘΗΚΕ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ  ΠΩΣ ΓΙ ΑΥΤΗΝ, Η ΛΕΣΒΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΟΣ. ΚΑΘΩΣ ΝΥΧΤΩΝΕΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΙΣ ΕΣΤΙΕΣ ΦΩΤΙΑΣ. ΓΝΩΣΤΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΜΑΣ, ΚΛΕΙΔΩΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΠΙΤΙΑ ΣΕ ΠΙΟ ΟΡΕΙΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ. ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΕΙΚΟΝΑ (ενημ.20:59) ΠΑΡΤΕ ΑΠΟ ΤΟ SPUTNIKNEWS ΕΔΩ.

6 σχόλια:

  1. Χαιρομαι παρα πολυ που αγορασα δυνατο μολυβι για να βαζω καθαρα σημεια στιξεως. Μα παρα πολυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .........μα πως κανετε ετσι για μερικα εκατομυρια λαθρο ! εδω φιλοξενουμε τοσα σκατα ,δεν μπορουμε να φιλοξενησουμε μερικες χιλιαδες σκατα ακομα ;
    Αφηστε τα ορκ να λιαστουνε .Τι διαολο ! τοσες κατασχεσεις κανετε τοσα χρονια με τα μνημονια ,δεν μπορειτε να τους δωσετε αυτα τα σπιτια ;;
    Τι κριμα ! και ειχα ακουσει καλα λογια για την Λεχση σας .
    Ποσο αγαπατε τα παιδια ,ποσο ανθρωπιστες ειστε ,ποσο νοιαζεστε για την υγεια μας ,
    για τον αερα που αναπνεουμε ,για τον μισθο μας ,για την παιδεια στα παιδια μας .
    Εεεεε ;; τι λετε και εσεις ρε παιδια ;ετσι δεν ειναι ;
    ΨΙΤ ....ΓΙΑΝΝΗ ! σε βλεπω και διαβαζεις με γουρλωμενα ματια !
    χαχαχαχαχα!
    Αααααα ! δεν θελω κακες λεξεις !οποιος κατεβασει γαμωπουστηρλα ....θα αποβληθη εκ του ιστολογιου με δεκαημερον αποβολην και καθε ημερα θα τον επισκεπτεται η τσατσια στην οικιαν του !
    Αααααακοοομαααα ενα ποτηραααακιιιι ,ακομα ενα ποτηρακι .
    Καλα λεει ο τσυριζο τετοιος ! η κυβερνηση φταιει ! αυτοι θα τους εβαζαν στο ξενοδοχειο μεγαλη βρεττανια .ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΠΗΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ! ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ! ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ !
    ΕΛΑ ΡΕ ΠΑΥΛΟΠΗ ! ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ! ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ !
    ΨΙΤ ! ΣΤΟΠ ΤΟ ΚΑΒΛΑΜΠΟΥΡΙ ! ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ.....ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΣΟΥΒΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΤΟΥΦΕΚΕΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ .ΦΘΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΑΛΩΝΙΑ .
    ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΗΠΙΑ ! ΘΑ ΦΤΥΣΕΤΕ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ .
    ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΝΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ,ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΔΩ ,ΟΙ ΜΚΟ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα Αριστομαχε ο Παντεποπτης οφθαλμος είσαι που το ηξερες? Οντως τις τελευταιες ωρες γυριζω απο αρθρο σε αρθρο και ψαχνω για να μαθω τι γίνεται με γουρλωμένα ματια.

      Διαγραφή
  3. Μια ζωή κομμούνια ήταν στην Λέσβο.
    Ας πάρουν τα @@ των γυφτοαραπάδων τώρα.
    Κάθε λαός είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του.

    Δεν τους λυπάμαι καθόλου. Ας πρόσεχαν.
    Οι μαλακίες και το διεθνιστιλίκι πληρώνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή