«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ _ Ο Λ Ο Ι _ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ !!!

Έξω από τη Βουλή το απόγευμα της Τετάρτης οι νησιώτες, ενάντια στις νέες κλειστές δομές
Διαμαρτυρία απέναντι «στον αυταρχισμό και την επιβολή των αποφάσεων που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση για τα νησιά, ενάντια στις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων και της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων τους» προγραμμάτισαν για αύριο, Τετάρτη, στις 6 το απόγευμα, μπροστά από την είσοδο της Βουλής επί της λεωφόρου Β. Σοφίας, η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ), η Ομοσπονδία Χιακών Σωματείων Αττικής (ΟΧΣΑ), η Αδελφότητα Σαμίων και άλλοι φορείς των Αθηνών, που βρίσκονται σε σταθερή επικοινωνία με τα νησιά για τον συντονισμό ενεργειών σε όλα τα επίπεδα.



Στη σχετική ανακοίνωση-κάλεσμα αναφέρεται:

Διαμαρτυρία στον αυταρχισμό και την επιβολή

Συνάντηση μπροστά από την είσοδο της Βουλής επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας!

Στήριξη στη Λέσβο, Χίο, Σάμο και τ΄άλλα νησιά!

Αγαπητοί συμπατριώτες και συνέλληνες πρέπει όλοι μαζί να καταδικάσουμε την αυταρχική και βίαιη επιβολή των αποφάσεων που έχουν ληφθεί από την Κυβέρνηση για τα νησιά Λέσβο, Χίο, Σάμο, Κω και Λέρο, ενάντια στις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων και της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων τους.

Η Ομοσπονδία Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ) η Ομοσπονδία Χιακών Σωματείων Αττικής (ΟΧΣΑ), η Αδελφότητα Σαμίων και οι άλλοι φορείς των Αθηνών βρίσκονται σε σταθερή επικοινωνία με το νησιά για συντονισμό ενεργειών σε όλα τα επίπεδα. Είχαμε μιλήσει για το θέμα μαζί τους πριν ένα 24ωρο περίπου. Έχουμε προσκαλέσει - προκαλέσει σε ανοιχτές συγκεντρώσεις από πριν την πρώτη συνάντηση στο Μαξίμου τον Ιανουάριο και αμέσως μετά που τα πράγματα ήταν "ζεστά". Το ίδιο και μετά τις 13 Φεβρουάριου αμέσως μετά τη συγκέντρωση καλώντας και πάλι το ίδιο. Κάνουμε ότι μπορούμε όπως όλοι οι σύλλογοι των Αθηνών και της υπόλοιπης Ελλάδας. Αυτή την ώρα μπορούμε να προσφέρουμε ΟΛΟΙ χρήσιμες υπηρεσίες με ανακοινώσεις, αναρτήσεις και ότι άλλο μπορεί ο καθένας πρόσφορο για να βοηθήσει στη διάδοση σε όλη την Ελλάδα γι΄αυτό που συντελείται στο νησί. Παράλληλα όσοι είναι στη Λέσβο, μπορούν να συνδράμουν πηγαίνοντας στο Μανταμάδο για κάθε βοήθεια σε προσωπικό, σε μάσκες,σε νερά κ.α απαραίτητα χρήσιμα πράγματα.
Αύριο, εφόσον δεν προλαβαίνουμε σήμερα με αποτελεσματικότητα, καλούμε σε συγκέντρωση μπροστά στη Βουλή (στην είσοδο επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας) στις 18.00.

Την Παρασκευή υπάρχει ήδη μια προσυνεννόηση να γίνει συνάντηση συλλόγων των Λέσβιων των Αθηνών (είχε συζητηθεί να γίνει αύριο Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στους Μανταμαδιώτες), είτε στο σύλλογο Μανταμάδου, είτε στο σύλλογο Βρισαγωτών, είτε στο σύλλογο Αντισσαίων. Θα γίνει προσπάθεια και για την παρουσία συλλόγων Χίου και Σάμου. Θα υπάρξει ενημέρωση και θα επικυρωθεί αύριο μετά τη Βουλή.

Παράλληλα αμέσως μετά καλούμε τους ανθρώπους που μπορούνε να μεταβούν στο νησί προς ενίσχυση των ντόπιων. Ζητάμε από την ναυτιλιακή εταιρεία φθηνά εισιτήρια για το λόγο αυτό και ζητάμε απ΄ όλους τους συλλόγους Λέσβου, Χίου Σάμου να ακυρώσουν ή να αναβάλουν τις εκδηλώσεις τους μέχρι νεωτέρας.
Πρώτα η ΟΛΣΑ, το χορό της, εκτός κι αν όπως είχαμε προβλέψει μετατραπεί σε μια λαϊκή συνέλευση διαμαρτυρίας γι΄αυτό το σκοπό.

Είμαστε σε επαφή με τους δημάρχους,Περιφερειάρχη, προέδρους συλλόγων των άλλων νησιών και των συλλόγων του δικού μας. Επίσης με τον δικηγόρο Λουκά Αποστολίδη και πριν λίγα λεπτά, ο οποίος καταθέτει το αίτημα προσωρινής διαταγής και αναστολής - ακύρωση αύριο Τετάρτη, κάτι που όμως θα εκδικαστεί σε ένα περίπου ένα μήνα (διότι δεν προβλέπεται δυστυχώς μάλλον να δοθεί προσωρινή διαταγή).

Αυτό που χρειάζεται τώρα μέσα από τις αδυναμίες μας και τα όποια λάθη είναι ΤΩΡΑ ΟΜΟΨΥΧΙΑ και προτεραιότητα στον Αγώνα!


typosthes.gr


thesecretrealtruth.blogspot.com

28 σχόλια:

  1. Μπράβο!
    Στηρίξτε την κίνηση χωρίς "ναι μεν αλλά" και "ίσως"...
    Είναι η ώρα του ξεσηκωμού!
    Μένω στη τελεταία φράση του κειμένου:
    "Αυτό που χρειάζεται τώρα μέσα από τις αδυναμίες μας και τα όποια λάθη είναι ΤΩΡΑ ΟΜΟΨΥΧΙΑ και προτεραιότητα στον Αγώνα!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νησιωτες ριξτε στον χώρο των δομων... γουρουνοκεφαλες μεσα στο αιμα.
    Δεν θα πανε οι λαθροπιθηκοι να μεινουν εκει, το θεωρουν κακο οιωνο.
    Αν θελετε να τους διωξετε βαλτε παντου γουρουνοκεφαλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ισλάμ και Λαθρομετανάστευση Στο Κοράνι η απάντηση

      Ανδρέας Ανδριανόπουλος - Ισλαμ και Λαθρομετανάστευση:

      Η απάντηση βρίσκεται στο Κοράνι

      https://www.youtube.com/watch?v=18Bpva3hHYA

      Διαγραφή
  3. Επανέρχομαι στο θέμα της παρουσίας των τουρκαλάδων στον Σοχό. Ο Καλεντερίδης ανάρτησε στην ιστοσελίδα του λεπτομέρειες γύρω από αυτή την εξευτελιστική υπόθεση. Τέτοια θέματα δεν πρέπει να τα προσπερνάμε και να τα "τρώει" η λήθη και το "δεν βαριέσαι". Πρέπει να ομολογήσω ότι διαβάζοντας το άρθρο και κοιτώντας τις φωτογραφίες, μού ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι γιά τρεις βασικούς λόγους

    1) Γιά την παρουσία γκρίζων λύκων ενεδεδυμένων με οθωμανικές στολές εν μέσω χωριού της Μακεδονία μας, και βρισκόμενο όχι πολύ μακριά από τη συμπρωτεύουσα.
    2) Γιά το γεγονός ότι ο δήμαρχος και ΟΛΟΚΛΗΡΟ δημοτικό συμβούλιο πιάστηκαν μαλάκες από μιά κομμουνισμένη μπαλότσα, επικεφαλής του Γραφείου Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων με την επωνυμία "Δίαυλος". Παρ' ότι τους έπιασε στον ύπνο, οι δημοτικές αρχές με πρώτον και καλύτερον τον δήμαρχο, επέτρεψαν παρόλα αυτά στους τουρκαλάδες να πατήσουν πόδι στο χωριό τους και να παραστούν στις εορταστικές εκδηλώσεις. Δεν αντέδρασαν ως όφειλαν, ακόμη και γιά τους τύπους. Γιά τα μάτια του κόσμου.
    3) Παρά τον ενδοτισμό των αρχών του χωριού, οι κάτοικοι κάθονταν απαθείς παρακολουθώντας το ξεφτυλιστικό θέαμα : γενίτσαρους να τους τραγουδάνε οθωμανικά εμβατήρια. Οι μεμέτηδες, σίγουρα θα καμάρωναν που έπιασαν κότσο τους μαλάκες και λοβοτομημένους 'Ελληνες, "εντός έδρας"!!! Οι κάτοικοι, αντί να βγάζουν φωτογραφίες και να τραβούν βιντεάκια, έπρεπε να τους πάρουν με τις πέτρες και τις κλωτσιές - ακόμα και τις δημοτικές αρχές - στέλνοντάς τους όλους στον αγύριστο!!! 'Οχι μόνο θα έπρεπε να υποχρεώσουν τον δήμαρχο και ενδεχομένως και ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο, προς παραίτηση γιά τον εξευτελισμό και τον διασυρμό που υπέστησαν μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, αλλά να τους δώσουν και ένα γερό μάθημα. Δεν γνωρίζω εάν θα μπορούσαν επίσης, να κινηθούν δικαστικά εναντίον της Ζωγογιάννη και των συνεργατών της με την κατηγορία της εξαπάτησης και της χρήσης δόλου.

    https://infognomonpolitics.gr/2020/02/dite-pii-kryvonte-piso-apo-ton-ethniko-exeftelismo-me-tous-gkrizous-lykous-na-panigyrizoun-sto-socho-lagkada/

    Στον παρακάτω ιστότοπο καμαρώστε την σιχαμένη μισέλληνα κομμουνισμένη Καίτη Ζωγόγιαννη (αυτή με τον μπερέ που "φέρνει" σε θηλυκό Τσε Γκεβάρα) να ποζάρει καμαρωτή με τα φιλαράκια της, η οποία και είχε την "φαεινή" ιδέα να δοθεί άδεια να παρεισφρήσουν οι τουρκαλάδες.

    https://www.balikesirilrehberi.com/sindirgiya-hayran-kaldilar.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μετά την συγκέντρωσή διαμαρτυρίας θα διαβαστούν ύμνοι και ξόρκια για να εξαϋλωθούν οι λαθρομετανάστες αυτοί που υπήρχαν κι όσοι μπήκαν την ώρα που ασχολούμασταν με τα ματ...

    .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Aυτο το χωριο θελει ερευνα σε βαθος. Ενας διευθηντης του Δημου λεγεται Δοιρανλης. Τι σοι Ελληνας ειναι ο κ.Δοιραν-αλης;; Μηπως συγγενης του Καραμαν-αλη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Παγκόσμιοι νονοί-ΜΚΟ-είσαι ωραίος ρε Σόρρος...(Eπιχειρηματίας μάγκας λέμε έπιασες το νόημα της νέας εποχής) open οr no borders at all,open society foundation...equality,solidarity to immigrants etc..Eπαγγελματίες ανθρωπιστές αδρά Χρηματοδοτούμενοι-Συλλογικότητες-χρήσιμοι αφελείς,οι οποίοι στο όνομα του "Ανθρωπισμού-Φιλανθρωπίας"..προς ιδίων όφελος συνεργάστηκαν με την Παγκόσμια Μαφία της Νέας Εποχής βλέπε π.χ Φιλοξενία-βοήθεια-Ενοικίαση Σπιτιών/Ξενοδοχείων κτλ.,είναι όμως άλλο πράγμα αυτό και εντελώς διαφορετικό ο Εποικισμός μιας Χώρας απο αλλόφυλους/αλλοεθνείς με τα γνωστά "σπαρακτικά ανθρωπιστικά επιχειρήματα".. ο οποίος σύμφωνα και με τον ΟΗΕ είναι Παράνομη πράξη,όπως και η Παράνομη Μετανάστευση (Σύμφωνα με τον ΟΗΕ Μετανάστης ονομάζεται εκείνος που φεύγει απο μια Εμπόλεμη Χώρα και πηγαίνει σε μια όμορη γειτονική,όταν όμως φεύγει απο εκεί και περνάει τα Σύνορα διαφορετικής Χώρας ΧΩΡΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ-ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ-ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ κτλ. τότε αλλάζει ο όρος και απο Πρόσφυγας λέγεται Μετανάστης +επειδή ΔΕΝ έχει Ταξιδιωτικά έγγραφα είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ=Περίπτωση Ελλάδας) Οπότε τώρα έφτασε ο κόμπος στο χτένι-ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα-τι ακριβώς θα γίνει;; ποιοί θα πάνε με ποιούς;; θα ενωθούμε άραγε;; θα συνεχίσουμε να μιλάμε για κόμματα,ιδεολογίες εν έτει 2019/2020;;; Κομματική Ταυτότητα/Συνείδηση/Γραμμή/Νοοτροπία ή Ελληνική Εθνική Ταυτότητα Συνείδηση οεο;;; και αν ναι μέχρις ποιου σημείου είναι/είμαστε διατεθιμένοι να φτάσουμε..;;;;;;;;;;;;;;; Τελειώνουμε Εθνολογικά αν δεν έχουμε ήδη ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.....Δημογραφικό-Αυτοκτονίες-Εκατοντάδες χιλιάδες Νέοι Επιστημόνες παρέχουν τις υπηρεσίες τους στο Εξωτερικό-Ανεργία-Λαθρομεταναστευτικό με τις πολλές παραμέτρους του..................άραγε που θα οδηγήσει μια ακόμα Συγκέντρωση στην Πλ.Συντάγματος;;;;;;;;;;;;;;; και μην απαντήσετε= Μην ρώτας αν θα νικήσεις αλλά πολέμα..ναι το ξέρουμε αυτό αλλά πάλιωσε πια το σενάριο του Συντάγματος..μπουχτίσαμε-αηδία=ΕΓΙΝΕ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΜΑΣ (παράφραση απο το τραγούδι των Διάφανων Κρίνων έγινε η απώλεια συνήθειά μας για όσους το θυμούνται..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. https://scontent.fath6-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/15069003_320795254971560_1739909801768318902_o.jpg?_nc_cat=108&_nc_ohc=SsM3aAhZCW4AX871eo-&_nc_ht=scontent.fath6-1.fna&oh=53f0a77fb6496f9e0f4740fda6cd24ce&oe=5EEB5AC2

    Χάος! Λίγο πριν το… Big Bang!

    ΘΑΝΆΣΗΣ Κ.•TUESDAY, FEBRUARY 25, 2020

    https://www.facebook.com/notes/%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%BA/%CF%87%CE%AC%CE%BF%CF%82-%CE%BB%CE%AF%CE%B3%CE%BF-%CF%80%CF%81%CE%B9%CE%BD-%CF%84%CE%BF-big-bang/1001689223548823/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε πολύ! Άψογο το άρθρο του Θανάση Κ! Θα αναρτηθεί σε λίγες ώρες.

      Διαγραφή
    2. ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ,ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΙΠΟΤΑ ....

      ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ !!!

      ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

      .

      Διαγραφή
    3. Πήγα κι εγώ. Όλα καλά (δυστυχώς ή ευτυχώς) σε ήρεμο πολιτισμένο κλιμα, αν και ήταν πάνω από 2.500 άτομα, περισσότεροι από το μεσημέρι εκείνο έξω από το υπουργείο εσωτερικών.
      Το δυσάρεστο για εμένα ήταν που καταλάβαινα ότι ο μισός κόσμος (νέοι, νέες, μεσήλικες) ήταν αριστερόφατσες. Και ήταν εκεί περισσότερο για να προτάξουν ως πρόβλημα τις ελλείψεις υγειονομικού ελέγχου στα όποια (ανοιχτά ή κλειστά) κέντρα, λόγω της έλευσης του κορονοϊού, καθώς και για "αποσυμφόρηση", δηλ. γιατί δεν περνούν μετανάστες στην ενδοχώρα.
      Αυτοί δηλαδή δεν βάζουν μυαλό και θα καταλάβουν ότι υπήρξαν μαλάκες μόνο όταν θα αρχίσουν τα λαθρο να τους σφάζουν.

      Διαγραφή
    4. Κρίμα που δέν ανταμώσαμε ...

      Μετά τόν Εθνικό μας Ύμνο φώναξα ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ , Αλλά κανείς δέν απάντησε ............
      .

      Διαγραφή
    5. ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ....

      Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020
      ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ SEEBRIG ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ. ΦΩΤΟ - ΠΙΝΑΚΕΣ .

      https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/02/seebrig_26.html

      Διαγραφή
    6. ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ26 Φεβρουαρίου, 2020 23:31

      Όσο χρόνο ήμουν στήν συγκέντρωση μίλησα με αρκετούς από την στιγμή που έφτασα από τις 5.30 έως 7.10 πού έφυγα τρέχοντας μήν αντέχοντας όπως ακριβώς είπες τις ( αριστερόφατσες )

      ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΗΓΗ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ....

      γιά τήν Αγαπημένη μας Ελλάδα!!!

      Όσοι ήταν εκεί το τελευταίο που είχαν στήν έννοια τους...

      Ήταν γιά τήν Ιερή μας Πατρίδα !!!

      ......................................

      Διαγραφή
  8. Με αυτό που εχω εξοργιστει ειναι με την είδηση οτι η εθνοφρουρα παραδιδει τα όπλα. Εαν ειναι αληθες πραγματικά ή ειναι βλαμμενοι οι άνθρωποι οι ύποπτοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ26 Φεβρουαρίου, 2020 19:51

      Θυμάσαι Γιάννη25 πρίν καιρό,μιά συζήτηση εδώ στόν ΔΙΟΔΟΤΟ,περί εθνοφυλακής καί πολιτοφυλακής;

      Διαγραφή
    2. Αυτό είναι το πιο δυσάρεστο νέο της ημέρας. Θα το έχουν μάθει οι Τούρκοι και θα τρίβουν τα χέρια τους..

      Διαγραφή
    3. Ευ θυμάμαι αμυδρά και θυμάμαι οτι ειχα αντίθετη αποψη απο σένα. Είμαι αρκετά μπερδεμένος μ'αυτό το θεμα

      Διαγραφή
    4. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ27 Φεβρουαρίου, 2020 11:40

      ΑΥΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ΣΟΥΦΛΗ ΣΤΑ ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΠΑΡ'ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΗΣ.
      ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΣΕ ΘΕΑΤΡΑ ΜΑΧΩΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑΙ, RESPECT, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΔΑΜΟΚΛΕΙΟ ΣΠΑΘΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ. ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ, Η ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΠΟ ΑΠΛΟ ΤΥΦΕΚΙΟΦΟΡΟ ΕΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΣΚΟΠΕΥΤΗ. ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΥΙΑ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΡΙΑ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ.ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΞΟΙΚΟΙΩΜΕΝΟΣ.ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΟΜΑΔΩΝ.ΚΑΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΟΤΙ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ. ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΚΟΠΕΥΤΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡ'ΟΛΟ ΤΗΝ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΤΟΥΣ ΗΛΙΚΙΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ, Η ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ, Η ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ, '' ΜΗ ΜΑΧΟΥ ''.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΟΜΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΝΣΤΙΚΤΟ, ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
      ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΕΝΟΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΘΑ ΤΡΑΒΑΓΑΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΜΕ, ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΝΤ;
      ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΡΙΧΝΑΝ ΧΗΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΚΡΟΤΑΛΙΖΕ ΚΑΝΑ FN, Η ΚΑΝΑ ΑΚ47, Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΜΑΖΕΥΕ ΜΑΤ, seebrig ΚΑΙ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ.ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ.ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.

      Διαγραφή
  9. ΝΑ καλέσουν και τον τραγουδισταρά μικη μαους για να γίνει πλήρης η
    "ΤΩΡΑ ΟΜΟΨΥΧΙΑ"!
    Στά σίγουρα θα κερδηθεί ο αγώνας ενάντια στην λαθρομετανάστευση όπως έγινε και με την Μακεδονία.
    Να καλέσουμε και τον γλέζο για να γίνει πληρέστατη η
    "ΤΩΡΑ ΟΜΟΨΥΧΙΑ"΄;


    Ομοψυχία με αριστερούς και παλλαϊκά μέτωπα ο σίγουρος δρόμος
    για την καταστροφή της Ελληνοχριστιανικής Ελλάδας μας!
    Μυαλό Ελληνα δεν πρόκειται αν βάλεις ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κασιδιάρης για επεισόδια σε Λέσβο-Χίο και ανθελληνικά σχέδια Μητσοτάκη

    https://www.youtube.com/watch?v=CiAAsAwog-E

    Ακούστε τουλάχιστον στο λεπτό.
    Σκεφθείτε να ομιλούσε έτσι βουλευτής του ΚΚΕ και να τολμούσε κάποιος Ελληνας και να έλεγε
    κάτω ο κομμουνισμός όπως λένε οι δήθεν Ελληνες αριστεροί "κάτω ο εθνικισμός", και οι Ελληνες τους ακούν , τους χειροκροτούν τους ψηφίζουν και τους καλούν και σε
    ...ΟΜΟΨΥΧΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ADENOID ,AHOY .
    ΚΟΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΟΚΟΠΙΤΟΥΡΕΣ ; Η ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ;
    ΤΙ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ;ΣΑΜΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙ ΤΟ ΒΡΩΜΟ ΣΚΥΛΟ Η ΖΩΓΟΓΙΑΝΝΗ ;
    ΕΑΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΣΑΝ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΛΟΥΜΙΑΖΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΡΟΦΑ .
    ΝΑΙ Η ΟΥ ;
    ΘΑ ΓΕΛΑΗ Ο ΜΟΓΓΟΛΟΣ .
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ,ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΚΟΒΑΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ !.
    ΕΧΕΙ ΡΕ ΤΙΜΗ (ΜΠΕΣΑ ) Ο ΧΑΖΑΡΟ ΜΟΓΓΟΛΟΣ ;
    ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ! ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΑ !.
    ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΩ .
    ΚΡΥΠΤ Η ΦΑΝΕΡΕΙΑ .
    ΧΑΡΤΙ ΜΟΛΥΒΙ .
    ΥΣΤΕΡΑ ΚΛΑΙΝΕ .
    ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κι όταν το ποτάμι της λαϊκής οργής θέριεψε για τα καλά, οι ροπαλοφόροι «Κοζάκοι» του ΚΚΕ χίμηξαν με λύσσα απάνω στο πλήθος, σώζοντας το αστικό κοινοβούλιο -και κατ’ επέκταση το αστικό σύστημα- από τον θανάσιμο κίνδυνο που διέτρεξαν! Αναγκάζοντας ως κι αυτόν τον Άδωνι Γεωργιάδη, να δηλώσει αργότερα με εμφανή ανακούφιση: «ευτυχώς που ήταν και το ΠΑΜΕ εκεί έξω»!

    https://mitilini-corfu.blogspot.com/2017/12/blog-post_65.html?m=0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΥ ..ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ .ΓΙΑΝΝΗ ..ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΜΦΙΡΡΟΠΟ.ΑΜΑ ΔΕΝ ΞΕΡΗΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΛΕΧΘΕΙ Η ΠΡΑΤΤΕΤΑΙ .
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ .ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ .
    ΜΑΛΛΟΝ ,ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΔΕΙΞΕΩΣ ,ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΗ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΟΠΛΩΝ .
    ΟΜΩΣ ,Η ΔΙΑΜΟΡΩΘΕΙΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΖΑΝΙΑ ΠΟΥ ΚΟΧΛΑΖΟΥΝ .
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ "ΧΕΣΤΗΚΑ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ,ΜΑΛΑΚΑ ! ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΗΣ ,ΜΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΗΝ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩ ΜΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΚΑΣΤΡΩΜΕΝΗ .
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΓΙΑΝΝΗ .
    ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΝΗΣ .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ,ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΡΙΩΝ .ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑΣ .
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ .ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΓΥΡΝΑΗ ΤΟ ΜΑΤΙ .
    ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΙΚ.
    ΤΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ ,ΤΟ ΕΧΩ ΝΟΙΩΣΗ .ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΜΠΕΙΡΙΑ .
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ,ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΚΟΛΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΥΠΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΕΣΗ .
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ .ΑΛΛΑ ,Ο ΔΡΑΚΟΣ ΣΦΗΝΩΣΕ ΠΑΝΤΟΥ .!
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΓΛΕΖΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ .ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ .ΔΡΑΚΟΙ .
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΑΝΕΙΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ ,ΣΗΚΩΝΕ ΤΗΝ ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΨΗΛΑ ,ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .ΑΥΤΗ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΗ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ .
    ΧΑΙΡΕ .
    ΝΑ ΘΥΜΑΣΘΕ ,ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ .
    ΘΑ ΕΠΙΤΑΞΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ ,ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ ,ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ .
    ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ .
    ΠΡΩΤΟΚΟΛΑ ΤΗΣ ΣΙΩΝ .ΓΡΑΦΕΙ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ .
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ .ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΗ ΚΑΚΟ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗ .
    ΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ .
    ΓΙΑΝΝΗ ,ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΕΣΒΟ ,ΛΕΡΟ ,ΧΙΟ ,ΣΑΜΟ ,ΚΩ .
    ΕΧΟΥΜΕ ,ΜΙΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΡΕΡΝΗΣΗ ,ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΟΥΧΑ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΙΜΟΔΙΨΗ ΜΟΓΓΟΛΟ ,ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ .
    ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ .
    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ...ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αριστομαχε ορισμένες φορες διυλιζω τον κωνωπα. Ψάχνω στο κάθε τι το στραβό, είμαι καχύποπτος. Καλό και κακό συγχρόνως. Το εχω πει και στον Κώστας παλαιότερα ομως αυτο που ανέφερες. Το ύψιστο κριτήριο αξιολόγησης μου ειναι η Ελλάς. Αυτές τις γραμμές που αναφέρεις περιμένω να περάσω. Αυτες που θα μου γυρίσει το μάτι , θα ξεπεράσω τις οποιες αδυναμίες ξα φόβους και αν εχω ελληνική ψυχή θα αποδειχτεί με αυτά που θα ζήσουμε. Μέσα μου ομως το πιστεύω. Θελω να τους γ@μησω τα σπίτια τους βρωμοκρονιους. Αλλιώς θα περάσω ντροπιασμενος απο αυτήν την διάσταση..

      Διαγραφή
  14. ΟΙ ΚΟΖΑΚΟΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΚ.
    ΗΤΑΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΚ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΖΑΚΟΥΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΖΑΚΟΥΣ ,ΓΙΑΤΙ ΔΩΡΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΣΤΗΡΑ 80 ΚΟΖΑΚΙΚΑ ΑΛΟΓΑ.ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥ ΡΟΤΣΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΕ ΎΠΝΩΣΗ.
    ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΑΖΑΡΟ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΑ.
    ΟΟΟΟΥΥΥΥ !ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.
    ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΘΑ ΤΙΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΟΛΕΣ.
    ΔΕΝ ΜΙΣΟΥΜΕ.
    ΤΟΥΣ ΤΟ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ,ΣΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ.
    ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΧΩΜΕΘΑ ΠΑΝΤΙ ΤΡΟΠΩ ΝΑ ΓΙΝΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΛΕΦΘΕΡΗ.
    ΟΧΙ ΡΕ !
    ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛ-ΛΑΣ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ.
    ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή