«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020

Μυτιλήνη: Συνέλαβαν 7 κατοίκους που έκαναν “περιπολίες”...

Σχόλιο Διόδοτου: Πού πάτε ωρέ Μυτιληνιοί τρεις τρεις και πέντε έξι.... ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ.. "ΑΠΟ 100 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ";


Σύμφωνα με όσα γράφει το thetoc η αστυνομία στη Μυτιλήνη πέρασε χειροπέδες σε άτομα τα οποία φέρονται να προχώρησαν σε περιπολίες.

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε την Παρασκευή σε ευρεία επιχείρηση στη Μυτιλήνη. Κατά τη διάρκειά της εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι ροπαλοφόροι «αγανακτισμένοι κάτοικοι», οι οποίοι τα προηγούμενα βράδια πραγματοποιούσαν περιπολίες αναφέρει η σελίδα. Πληροφορίες αναφέρουν πως αναζητούνται άλλοι δύο.

Για τις Πέντε εστίες φωτιάς στην Λέσβο κοντά στην ΔΕΗ και στις μεγάλες δεξαμενές στις 3 Φεβρουαρίου θα δώσει κάποιος εξηγήσεις; Ποιος τις έβαλε; Δείτε το βίντεο Ντοκουμέντο:




Περίπου 13.000 κάτοικοι μένουν κοντά στο εργοστάσιο της ΔΕΗ, οι οποίοι είδαν φοβισμένοι να πλησιάζει η φωτιά τις μεγάλες δεξαμενές καυσίμων του εργοστασίου. Οι δεξαμενές δεν φαίνονται στο βίντεο γιατί είναι πίσω από το εργοστάσιο.


hellas-now



20 σχόλια:

  1. ΠΟΙΟΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΝ 100
    ΟΙ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΙ ΤΟΥ 80% ΚΚΕ?
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα ρε φίλε!! Το Νόμπελ περιμένουν ακόμα!

      Διαγραφή
    2. Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει εδώ και χρόνια αυτό το 80% ΚΚΕ.
      Απλά, υπάρχει ένα 45% αριστερο-ανθελληνικών κομμάτων στην Μυτιλήνη, που όμως μόνο αυτούς προβάλουν τα τουρκοκάναλα.

      Διαγραφή
    3. Αυτά που λες περί 80% και 45% είναι μια μόνον ιατρική διάγνωση.

      Ο 'Χριστιανός' που δέχεται να παντρευτεί μια ξεπαρθενεμένη, που διαβάζει εφημερίδα ή ασχολείται με το λαπτοπ του αντί να πάει στην εκκλησία το πρωΐ της Κυριακής, που ψάχνει να βρει μια θέση στο Δημόσιο για το παιδί του, και που μετράει τα πάντα με το χρήμα, και ΝΔ να ψηφίζει και ΧΑ να ψηφίζει, είναι κομμουνιστής.

      Οι μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου είναι η παγκόσμια αρχή της κομμουνιστικής εξουσίας.

      Διαγραφή
  2. Κώστα δεν μαζεύονται 100 οχι μονο στην Μυτιλήνη αλλα πουθενά αλλου ακομη και αν δεν ψηφιιζαν αριστερα κομματα. Δυστυχώς ταδα και απο κοντά. Εχει δίκιο ο εργ για το σημειο θραυσεως. Πρεπει να χαθουν πολλοί Έλληνες ακομη. Το θέμα είναι τι κάνουν οι 5, 6 οπως αυτοι σ Μυτιλήνη που δεν αντεχουν την σαπιλα και αποφασιζουν να αναλαβουν δραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ09 Φεβρουαρίου, 2020 00:24

      Δυστυχώς αδερφέ Γιάννη25, αυτό είναι επίσης τό ποτήρι πού λέει Ό ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
      Αδιαφορία για τά όσα διαδραματίζονται,όχι μόνο στα νησί,αλλά καί σέ όλη την Ελλάδα. Ό καθένας σού λέει καί τό δικό του δίκιο περί πατρίδος,αλλά μόνο λίγοι κάνουν την διαφορά. Κωλοκάτσαμε όλοι μας,γιατί μέ ένα κράτος-ρομπότ πού δέχεται στό κεφάλι του,τό μαστίγιο τής νεοταξίτικης Βαβυλώνας,οί ποινές γιά τούς πατριώτες είναι εξοντωτικές.
      Καλά λέει ό Κώστας,ότι από 100 καί πάνω μετράει ή αντίσταση.
      Μιά χούφτα άνθρωποι ξεσηκώθηκαν καί ήδη βρέθηκαν δαχτυλοδειχτούμενοι.
      Τουλάχιστον αντιστάθηκαν λίγοι.
      Τό θέμα όμως είναι,ότι μετά τό πρώτο βήμα πού λέγεται ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ,έχουμε όρεξη καί κότσια καί γιά τά υπόλοιπα;φυλακή,διώξεις,κυνήγι,θάνατο;
      Έχω περάσει 5 φορές γιά δουλειά από τό "σχολείο" πού λέγεται φυλακές Κορυδαλλού καί πίστεψέ με,αθώοι κι'ένοχοι,ένας αχταρμάς.
      Καθολική αντίσταση χρειάζεται καί αυτό μόνο σέ τραγικά γεγονότα.
      Μπορεί νά είμαι λάθος,αλλά ειδικά τώρα,μόνο νά παρατηρούμε μπορούμε,όπου χρειάζεται νά δράσουμε,πρέπει νά είμαστε πολλοί,γιατί όπως έχω ξαναματαγράψει, δέν έχουμε περιθώρια γιά άλλους μάρτυρες.
      Μάς χτυπάνε ύπουλα.Άς μάθουμε νά κινούμαστε έξυπνα.
      Ακόμα καί τούς αστυνομικούς πού πολλάκις τούς κατηγορώ ώς πραιτοριανούς,πολλοί θά σταθούνε πλάι μας.Σκανδαλωδώς ό Θεός θά μάς βοηθάει. Ψυχολογικό πόλεμο περνάμε.
      Μήν αφήσουμε τά γεγονότα νά μάς τυπώνουν.Πέρα άπ'τήν κουρτίνα παίζεται τό παιγνίδι.
      "Φρόνιμοι σάν τά φίδια".

      Διαγραφή
  3. Αγαπητέ Πέρι, μόλις τώρα θυμήθηκα ότι η τελίτσα είσαι εσύ. Χαίρομαι που είσαι καλά, και περισσότερο γιατί κάποιος έγραψε στης Πελασγικής ότι μας άφησες χρόνους, και πήγαμε να σκάσουμε από την στενοχώρια. Ποιος κάθεται και βγάζει τέτοιες φήμες..! Έλεος!

    Το ποστ στο Flaming September πολύ καλό. Έτσι ακριβώς είναι τα πράγματα. Φυσικά, δεν θέλω να το δεχτώ ότι διαβάζουν τί λέμε μέσα στον Διόδοτο.. και το πιθανότερο να γελάνε μαζί μας οι οχτροί αυτοί. Θέλω να πιστεύω ότι τρομάζουν και λίγο. Ξέρουνε πάντως πολύ καλά ότι κάτι ανυπότακτα παιδιά (έως και 60 ετών 🙂 ) τους την έχουμε στημένη -και τους ξέρουμε έναν έναν- για να τους πηδήξουμε μόλις μάς δοθεί η ευκαιρία, γιατί θα μάς δοθεί. είμαι αισιόδοξος για την Ελλάδα, ίσως κι από βλακεία, αλλά πιστεύω στον Θεό. Πιστεύω στις Δυνάμεις Δικαίου του Σύμπαντος, οι οποίες θα πρωταγωνιστήσουν μόλις ξεκινήσουν τις αποκοτιές τους κάτι παλαβοί σαν εμάς.

    Χαίρε αδελφέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2019

    einai polu palio to keimeno

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Ανώνυμοv 09 Φεβρουαρίου, 2020 01:14

    Aυτό το είδα. και ότι δεν συνεχίστηκαν οι αναρτήσεις επίσης. Εννοείτε κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. oxi , apla den eida tin imerominia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. α μέρος
    Πρέπει να κατανοήσουμε.
    Στην πορεία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ πάντα υπήρχε ένας ΕΦΙΑΛΤΗΣ.
    Με πολλές μορφές, ζεί ανάμεσα μας, είναι ο διπλανός μας άνθρωπος, που πάντα κανείς δεν υποψιάζεται μέχρι να φανερωθεί, είναι ο διαχρονικός γενίτσαρος, ο κοτζαμπάσης, ο δημόσιος υπάλληλος ,το λαμόγιο, κ.τ.λ.π.
    Όλοι αυτοί έχουν ένα χαρακτηριστικό είναι κοινοί εν δύναμη να μετατραπούν σε εφιάλτη.
    Ο λόγος το κοινωνικό status που τους παρέχει η υπηρεσία το κράτος το πολιτικό κόμμα, αθλητικές ομάδες ή ο ιδιωτικός τομέας, ο οποίος ανταμείβει (μισθός) ανάλογα με την υπηρεσία, την θέση κ.τ.λ.π.
    Όλοι αυτοί δημιουργούν την μάζα του λαού, που κατά κάποιο τρόπο λειτουργούν σαν μοχλός, αντίθετα με την άλλη μάζα λαού η οποία είναι πιο χαμηλά κοινωνικά που επίσης η υπηρεσία το κράτος το πολιτικό κόμμα, αθλητικές ομάδες ή ο ιδιωτικός τομέας ο οποίος ανταμείβει (μισθός) ανάλογα με την υπηρεσία, την θέση κ.τ.λ.π.
    Ο οποίος και αυτός λειτουργεί σαν μοχλός και έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τους άλλους. Δεν τους παρέχει όμως το status
    Το σύνολο αυτής της μάζας του ΛΑΟΥ δεν μπορεί να λειτουργήσει σε έναν κοινό σκοπό προς την ΠΡΟΟΔΟ του ΚΡΑΤΟΥΣ –ΛΑΟΥ, ενώ δουλεύουν για τον ίδιο εργοδότη ΚΡΑΤΟΣ από διαφορετικές υπηρεσίες.
    Η απάντηση είναι στην ελεγχόμενη υποταγή του ατόμου στον οργανισμό για τον οποίο δουλεύει, θα καταλάβει αν υπάρξει μία αιτία που θα τον οδήγηση να δει την ελεγχόμενη υποταγή που τον έφερε να απομακρυνθεί από την ίδια μάζα ΛΑΟΥ που ήταν και αυτός πρίν.
    ……Είναι απόλυτα σίγουρο ότι και αν καταφέρει να καταλάβει είναι πολύ δύσκολο να απαγκιστρωθεί από την κατάσταση που ήταν…….
    Με πολλές μορφές, ζεί ανάμεσα μας, είναι ο διπλανός μας άνθρωπος, που πάντα κανείς δεν υποψιάζεται μέχρι να φανερωθεί, είναι ο διαχρονικός γενίτσαρος, ο κοτζαμπάσης, ο δημόσιος υπάλληλος ,το λαμόγιο, κ.τ.λ.π.
    Ένα παράδειγμα της σημερινής κατάστασης με τους πρόσφυγες ….. πρόσφυγες γιατί έτσι επιβάλει ο κρατικός μηχανισμός και η μάζα του status.
    ……Είναι απόλυτα σίγουρο ότι και αν καταφέρει να καταλάβει είναι πολύ δύσκολο να απαγκιστρωθεί από την κατάσταση που ήταν…….
    Βλέπει ότι δεν είναι πρόσφυγες αλλά επιμένει και φωνάζει σκούζει στον μηχανισμό ΚΡΑΤΟΣ να τον απαλλάξει και να τους φορτώσει στην άλλη μάζα λαού.
    use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Β μέρος
    Ρατσιστική η υποδοχή των προσφύγων το 1922 μας λένε …… κάποιοι και την παρομοιάζουν με την σημερινή κατάσταση 2020
    Κάποιος πρέπει να πει ότι πάντα πίσω από κάθε πορεία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ υπήρχε ένας ΕΦΙΑΛΤΗΣ, γνωστό σε όλους μας αλλά δυστυχώς, όλοι πάντα δουλεύαμε μαζί με τον ΕΦΙΑΛΤΗ, λίγο η πολύ όλοι είχαμε επαφές μαζί του.
    Χρησιμοποιηθήκαμε από το διαστρεβλωμένο κοινωνικό πολιτικό (ΚΚΕ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κ.τ.λ.π.)και θρησκευτικό σύστημα το οποίο πρόσφερε μετά το 1945 την δυνατότητα να λιγδώσει το αντεράκι μας ανομία στην παρανομία ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ όπως και ο εφιάλτης τα δικά μας πάθη .
    Πάντα ο διαχρονικός ΕΦΙΑΛΤΗΣ ήταν κόκκινος από τους ΑΤΛΑΝΤΕΣ έως σήμερα και πάντα ερχόταν από την Ανατολή.
    Από ΑΝΑΤΟΛΗ και στην ΔΥΣΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕ, στην δύση του ΕΛΛΗΝ.
    Στην ΔΥΣΗ!!!!! ναι η δύση ήταν πάντα ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ….. κατέστρεφαν κάθε ανατολίτικο, γιατί ήταν πάντα ένα πιστό αντίγραφο της δύσης που πάντα δημιουργούσε εφιάλτες.
    Στο ΜΕΤΑΙΧΙΜΙΟ ανατολής κ δύσης ή δύσης κ ανατολής
    μεταίχμιο < μετά + αιχμή (το μεταξύ δύο αιχμών)
    • το μεταβατικό σημείο μεταξύ δύο αντίθετων καταστάσεων
    το μεταίχμιο μεταξύ ζωής και θανάτου
    εκεί ανήκει ο ΕΛΛΗΝ στο μεταίχμιο.
    Η δύση σου δείχνει το μέλλον και όχι η ανατολή το αποτέλεσμα των κόπων το βλέπεις πάντα στο ΤΕΛΟΣ κ όχι στην ΑΡΧΗ …ΑΩ ή ΩΑ.
    Αυτοί ήταν πίσω από την αλληλεγγύη του 1920 (Μικρά Ασιατική καταστροφή) στην ΕΛΛΑΔΑ όταν εσύ αδύναμος ο ίδιος από την ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ κατοχή προσπαθούσες να οργανωθείς αυτός ΕΞΑΓΟΡΑΖΕ συνειδήσεις και οργάνωνε την συνέχεια που εσύ δεν έβλεπες ……ένας λαός δυο ταχυτήτων ο πρόσφυγας και συ ο ταλαιπωρημένος, ο εφιάλτης πόνταρε και στους δύο.
    ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ διχόνοια, διαφορές μεταξύ ελλήνων προσφύγων Μικρασιατικών Πόντιων και Ελλήνων.
    Όλοι αυτοί εγκατασταθήκαν σε περιοχές που αργότερα έγιναν ΚΟΚΚΙΝΕΣ.
    Όλοι αυτοί χρησιμοποιήθηκαν για τον συμμοριτοπόλεμο μετά από 10 χρόνια και αργότερα στην συνέχεια του ΕΘΝΟΥΣ, μέχρι και σήμερα.
    use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γ μέρος
    Σήμερα όλους αυτούς τους τρώει (ο ΤΡΩΑΣ ) το μνημόνιο, αλλά οι ίδιοι δεν έχουν την αλληλεγγύη.
    Ανάμεσα στις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ δυνάμεις ο κόκκινος εφιάλτης είναι το ΟΡΦΑΝΟ που το μαζεύουν ΟΛΟΙ, το προσφυγόπουλο που τρώει το χέρι του ανθρώπου που το προστατεύει .
    Παντού υπάρχει αλληλεγγύη από το γονέα και κηδεμόνα στο σχολείο έως το εργατικό συνδικαλισμό αυτό είναι το κομμάτι και ο ρόλος του ΟΡΦΑΝΟΥ παιδιού, του νόθου, του χωρίς ΟΝΟΜΑ.
    Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ που καλείτε να αντιμετώπιση ο ΕΛΛΗΝ, ο όφις το ορφανό (που έχει χάσει τον πατέρα του και τη μητέρα του, ή έναν από τους δύο ) γνωρίζει τον πατέρα κ την μητέρα του δεν είναι ανώνυμο χωρίς όνομα.
    Ο έλληνας ο πατέρας των ορφανών της αλληλεγγύης δέχεται ο ίδιος πισώπλατα μαχαιρώματα.
    Αυτό το ορφανό που θα διασωθεί αρκετές φορές από τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ επιμένει στον ίδιο σχεδιασμό να επιβιώνει να μην δίνει λόγο για τις πολιτικές ανευθυνότητες και να αθωώνεται πάντα σαν τον ΑΣΩΤΟ ΥΙΟ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΣΩΤΟΣ γιατί ο άσωτος ζήτησε ΣΥΓΝΩΜΗ από τον ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ή δεν καλλίτερα επιμένει να είναι άσωτος.
    «Πάντα ανεπιθύμητοι...»
    ΠΑΝΩ στην παραβολή του ΑΣΩΤΟΥ ΥΙΟΥ Εμείς σαν λαός πρέπει να δούμε το δίδαγμα των μεταξυ μας διαφορών
    Τελικά και οι δύο πρέπει να μετανιώσουν. Ο πρώτος πρέπει να μετανιώσει από την αμαρτία του. Ο δεύτερος πρέπει να μετανιώσει για τους λάθος λόγους που υπάρχουν πίσω από τη δικαιοσύνη του.
    use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δ μέρος
    Μην ξεχνάτε όσοι υπηρετήσαν σε αυτά τα νησιά ΛΗΜΝΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΣΑΜΟ ΧΙΟ από την μεταπολίτευση και μετά (λόγο ΚΥΠΡΟΥ στρατιωτικοποιηθήκαν).
    Όλα αυτά τα γκασμαδονήσια τι λεφτά έβγαλαν από μας που φιλούσαμε πατρίδες …… θυμάμαι τους αντιρρησίες όχι τους θρησκευτικούς αλλά τους αριστερούς που ενώ υπηρετούσαν στα κόκκινα νησιά ήταν εχθροί αυτών … αυτούς που μας κουνάνε το δάκτυλο τώρα!!!!!
    Εγώ το χρέος το έκανα ως προς την πατρίδα χωρίς αντιρρησίες χρώματα και πράσινα άλογα …ανεξάρτητα αν γ@μ@θ@κ@ στην αγγαρεία…… το ΧΡΕΟΣ ως προς τους ΗΡΩΕΣ και την ΠΑΤΡΙΔΑ το έκανα .
    Αυτοί ας βγάλουν τα κάστανα ο καθένας ας αναλάβει αυτό που του ΑΞΙΖΕΙ.
    «Πάντα ανεπιθύμητοι...»
    Δεν είναι ο ΚΑΝΕΝΑΣ που είπε ο ΟΔΥΣΣΕΑΣ
    ο Οδυσσέας του συστήνεται ως "ο Κανένας" λέγοντάς του "Κανένας ονομάζομαι κι ετσά με λένε εμένα κι οι σύντροφοι κι η μάνα μου κι ο κύρης μου: Κανένα". Στη συνέχεια ο Οδυσσέας κατά τα γνωστά τον τυφλώνει και ο Πολύφημος ουρλιάζοντας καλεί τους άλλους Κύκλωπες για βοήθεια. Όταν αναφέρει ότι τον τύφλωσε ο "Κανένας" οι γείτονές του τον αγνοούν. Ο Όμηρος θέλει τον Κύκλωπα να φωνάζει "Είναι ο Κανένας φίλοι μου, κείνος που μ' αφανίζει, κι όχι με βία, πονηρά με θανατώνει εμένα".
    κανένας < μεσαιωνική ελληνική κανένας/κανείς < κἄν + εἷς
    κανένας /κανείς, καμία/καμιά[1], κανένα (αόριστη αντωνυμία)
    ούτε ένας τελικά κανένας δε φταίει
    ουδείς < αρχαία ελληνική οὐδείς < οὐδέ + εἷς (ούτε ένας)
    ουδείς - ουδεμία - ουδέν
    (λόγιο) κανείς / κανένας ουδείς αλάνθαστος
    «Είμαι ένα ορφανό , μόνο. Παρόλα αυτά βρίσκομαι παντού. Είμαι ένα αλλά αντίθετο στον εαυτό μου. Είμαι νέος αλλά και γέρος ταυτόχρονα. Δεν έχω γνωρίσει ούτε μητέρα , ούτε πατέρα επειδή έπρεπε να τα καταφέρω μόνος έξω στα βαθιά σαν ψάρι, ή έπεσα σαν άσπρη πέτρα από τον ουρανό. Σε δάση και βουνά περιπλανιέμαι, αλλά παραμένω κρυμμένος στην εσώτερη ψυχή του ανθρώπου. Είμαι θνητός για το καθένα, αλλά παραμένω ανέγγιχτος από το κύκλο των Αιώνων». Ορατίου (Επιστολές ΙΙ 2.187f

    Τελικά και οι δύο πρέπει να μετανιώσουν. Ο πρώτος πρέπει να μετανιώσει από την αμαρτία του. Ο δεύτερος πρέπει να μετανιώσει για τους λάθος λόγους που υπάρχουν πίσω από τη δικαιοσύνη του.


    USE YOUR ILLUSION

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το διάβασα το άρθρο του peri.
    Έχει ΦΡΙΚΑΡΕΙ.
    Όσο για το οξυγόνο.Μια μικρή απόδραση ,με κάνα δυο φίλους στα γύρω βουνά μας.
    Περπάτημα , συζήτηση.Κανα μεζεδάκι.
    Χαλαρά παιδες.
    Η πάλη θα δοθη πρώτα με τον εαυτό μας.
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ,ΤΗΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ .
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ 1000% ΣΙΓΟΥΡΟΣ ,ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΕΕΙ.
    Peri...ΕΑΝ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΦΙΔΟΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ,ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ !
    ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ !
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΕΔΩ peri ,ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΡΙΔΑ ΚΑΙ Η ΣΑΛΙΑΡΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΜΠΟΧΑΣ.
    ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΓΡΑΜΝΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ.
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΖΕΙ.
    ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.
    Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΓΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
    ΤΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ.
    ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΙΜΙΤΑΣΙΟΝ.
    ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜ ΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥΣ.
    ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ peri;
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ,ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ.
    ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΙ ΦΩΤΕΙΝΟΙ ΘΕΛΟΥΝ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
    ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΣΑΣ ,ΟΤΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ,ΕΧΟΥΝ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΠΟΛΛΟΙ !
    Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΓΕΝΗ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ.
    ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ,ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ,ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ,ΘΑ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΟ ΗΠΙΩΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΙΤΣΙΛΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΡΚΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΤΟΟΥΝ.
    ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΗΣ.
    ΜΑΧΟΜΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ :ΕΠΕΣΑ ,ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΣΗΚΩΘΩ ,ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ.
    ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ,ΝΑ ΓΕΥΤΟΎΜΕ ΤΗΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.
    ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΙΝ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ.
    ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ.
    ΑΦΟΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝΤΕΣ.
    ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΗΔΗ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΙΜΑΡΜΕΝΕΣ ΤΩΝ ΣΑΠΙΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ.
    ΥΠΟΜΟΝΗ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΜΑΝΟΥΒΡΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΘΕ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μεγαλη κουβεντα "Φρονιμοι σαν τα φιδια". Μπραβο ΕΥ.

    Οταν οι βομβες πεφτουν βροχηδον δεν ειναι ηρωισμος να βγης απο τ' αμπρι στο ξεφωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τις περιοχές των νησιών που θα γίνουν τα κλειστά κέντρα κράτησης και τις εκτάσεις που επιτάσσονται ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Σύμφωνα με απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, επιτάσσονται οι εξής εκτάσεις:

    1. Τοποθεσία Καράβας, Δήμος Δυτικής Λέσβου.
    2. Τοποθεσία Κρητικού Λάκος / Ψείρα («17»), Δήμος Χίου.
    3. Τοποθεσία Ζερβού (παραπλεύρως υπό κατασκευήν δομής), Δήμος Ανατολικής Σάμου.

    Κλειστά κέντρα δίπλα σε υπάρχουσες δομές θα δημιουργηθούν και σε Λέρο και Κω, σε εκτάσεις που ανήκουν στο Ελληνικό Δημόσιο. Πρόκειται για το:
    4. Στρατόπεδο Καπετάν Λαζαρή, τοποθεσία Πυλί, Δήμος Κω.
    5. Τοποθεσία Λέπιδα, Δήμος Λέρου.
    https://www.newsit.gr/ellada/edo-tha-ginoun-ta-kleista-kentra-kratis/2972525/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το κείμενο βγάζει μια πίκρα, μια στεναχώρια εγώ έτσι το βλέπω. Είναι και παλιό από τη περασμένη χρονιά και δες τώρα να είναι νεκρός!! μπρρρρρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. προς Ανώνυμον 15 Φεβρουαρίου, 2020 21:31

    Τελικά είναι μια χαρά ο άνθρωπος, ζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή