«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

Η «τρομοκρατία της λευκής ποδιάς», συνεχίζεται ακάθεκτη!

γράφει ο Γεώργιος Μεταξάς



AIDS, έμπολα, γρίπη των χοίρων, τρελές αγελάδες, γρίπη των πουλερικών, γρίπη των ψαριών, καρκίνος του τραχήλου της μήτρας,  Η1Ν1 και τώρα νέο στέλεχος κορονοϊού!

Η «επιστήμη» στην υπηρεσία τρομοκράτησης των λαών! Χειρότερο από κάθε ιό και νόσο αλλά κι από κάθε επιδημία και πανδημία, είναι ο φόβος και ο τρόμος που καλλιεργεί μεθοδευμένα η αυτοαποκαλούμενη «επιστημονική κοινότητα», με την προτροπή των «μεγάλων της γης» και την αβάντα των ΜΜΕ.

«Ο φόβος φυλάει τα έρμα», λένε οι παλιοί! Έτσι δημιουργούν και καλλιεργούν το φόβο. Τόσο έξυπνα και μεθοδευμένα που η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού τρέχει πανικόβλητη να προμηθευτεί μάσκες κι αντισηπτικά. Κι όχι μόνο αυτό! Πρόσφατα, στην Ουκρανία, πλήθος κόσμου λιθοβόλησε πούλμαν που μετέφερε Ουκρανούς πολίτες οι οποίοι επέστρεφαν από την Κίνα. Σε όλα τα μέρη του κόσμου, ο απλός βήχας έχει γίνει αφορμή να αποφεύγουμε το διπλανό μας σα να έχει χολέρα ή μαύρη πανώλη.

Η επιτυχία του κλίματος τρομοκρατίας που εφαρμόζουν και που εγώ αποκαλώ «τρομοκρατία της λευκής ποδιάς», καθώς οι «επιστήμονες« φορούν λευκές ποδιές, κρίνεται εκ του αποτελέσματος. Κι ιδού: σε αφανισμό οι μάσκες, σε αφανισμό τα αντισηπτικά και ήδη κάποιοι τρέχουν στα super markets να αδειάσουν τα ράφια. Κι η συνέχεια; Γνωστή! Θα εμφανιστεί το εμβόλιο και θα σχηματίζονται ουρές για να το κάνουν. Και το πιο άθλιο: ΚΑΝΕΙΣ δε γνωρίζει τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ περιέχουν τα εμβόλια. Τα ελάχιστα που έχουν διαρρεύσει, δείχνουν ότι πρόκειται για δολοφονικά εμβόλια, που σκοτώνουν περισσότερους απ' όσους η κάθε πανδημία. Μόνο που σκοτώνουν τον κόσμο αργά. Βασανιστικά. Και ΚΑΝΕΙΣ δεν τολμάει ν' αποκαλύψει πόσοι καρκίνοι, πόσα εγκεφαλικά, πόσα καρδιακά, πόσα Alzheimer και πόσα αυτοάνοσα έχουν δημιουργήσει τα εμβόλια. Γιατί εάν το αποκαλύψουν, οι φαρμακευτικές εγκληματικές συμμορίες (η μαφία των φαρμάκων), θα εξαφανιστούν και θα παρασύρουν μαζί τους τους πολιτικούς που επιμελώς φροντίζουν να κουκουλώνουν την αλήθεια. Ο κόσμος, θα εξεγερθεί και πολλοί θα βρεθούν κρεμασμένοι από τα τσιγκέλια.

Στη μάχη της «τρομοκρατίας της λευκής ποδιάς» ΚΑΙ οι φαρμακοποιοί, οι οποίοι με ξιπασμένο ύφος προτρέπουν τον κόσμο να εμβολιάζεται, καθώς οι περισσότεροι -αν όχι όλοι- τ' αρπάζουν χοντρά από τη μαφία των φαρμάκων για να προωθούν τους πραγματικούς δολοφόνους του λαού.

Μα το χειρότερο όλων, είναι ο ακραίος ρατσισμός στα θύματα της εκάστοτε ασθενείας. Τους κρατάμε μακρυά μας σα να ήταν μιάσματα. Σαν να ήταν σκουπίδια. Χωρίς καμία ντροπή. Γιατί αυτήν την κοινωνία θέλουν. Τη στιγμή που ΔΉΘΕΝ προάγουν τον αγώνα «κατά του ρατσισμού», τον προωθούν ύπουλα, κάνοντάς τον μία δεδομένη καθημερινότητα. Και τα καταφέρνουν μια χαρά!


Γεώργιος Μεταξάς




Σχόλιο Διόδοτου: Μπράβο Γιώργαρε! Επίτρεψέ μου να συνοδεύσω, για άλλη μια φορά, το υπέροχο άρθρο σου, με έναν "ιό" από το 1996. Τον "Ιό" των Iron Maiden, τραγουδάρα με μία παρόμοια περιγραφή. Τα παιγνίδια που κάνουν με το μυαλό μας.



 "Virus"


There's an evil virus that's threatening mankind
Not state of the art, a serious state of the mind
The muggers, the backstabbers, the two faced elite
A menace to society, a social disease

Rape of the mind is a social disorder
The cynics, the apathy oneupmanship order

Watching beginnings of social decay
Gloating or sneering at life's disarray
Eating away at your own self esteem
Pouncing on every word that you might be saying

Rape of the mind is a social disorder
The cynics, the apathy oneupmanship order

Superficially smiling a shake of the hand
As soon as the back is turned treachery is planned

Rape of the mind is a social disorder
The cynics, the apathy oneupmanship order

Watching beginnings of social decay
Gloating or sneering...at life's disarray

When every good thing's laid to waste
By all the jealousy and hate
By all the acid wit and rapier lies

And every time you think you're safe
And when you go to turn away
You know they're sharpening all their paper knives

All in your mind
All in your head
Try to relate it

All in your mind
All in your head
Try to escape it

Without a conscience they destroy
And that's thing that they enjoy
They're a sickness that's in all our minds

They want to sink the ship and leave
The way they laugh at you and me
You know it happens all the time

All in your mind
All in your head
Try to relate it

All in your mind
All in your head
Try to escape it

The rats in the cellar you know who you are...
Or do you?

Watching beginnings of social decay........ 
 
 

5 σχόλια:

  1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ29 Φεβρουαρίου, 2020 22:35

    Μπράβο ρέ Γιώργαρε πέστα.Αλήθεια,τώρα μέ τίς ανοιξιάτικες αλλεργίες πού ό κόσμος θά βήχει,θά φταρνίζονται,θά ξύνονται,τό έχει σκεφτεί κανείς,ή καί αυτοί στό μπαλαούρο τής καραντίνας;Στίς εκκλησίες,Μεγάλη Τεσσαρακοστή θά πηγαίνουμε,τίς Παρασκευές στούς Χαιρετισμούς θά πηγαίνουμε, ή καμμιά κουφάλα δέν ενδιαφέρεται γιά τά αυτονόητα;
    Γιώργαρε,ποιοί τώρα θά μάς δείχνουν τής κάρτες τών Ιλλουμινάτι,γιά τό τί έρχεται μετά,οί λευκές ποδιές,ή οί σκέτες ποδιές;Αυτό θέλουν,νά μήν ακουμπάμε την συνάνθρωπό μας,νά μήν έχουμε επαφή μέ τής ίδια μας την μάνα,μέ τά αδέρφια μας;Νά κόψουμε τό Αντίδωρο καί τόν Θεία Κοινωνία;
    Πολύς ό στρουθοκαμηλισμός στούς ανθρώπους Γιώργη,πολύς καί ό φόβος,πολύ καί ή βλακεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Ευ,

      το θέμα με τις εκκλησίες είναι σοβαρό. Ευκαιρία πάνε να βρουν να τρομοκρατήσουν τον κόσμο για το φίλημα στις εικόνες και την Θεία Κοινωνία.

      Όμως..

      ΕΝΟΡΙΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΕΩΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΟΛΛΗΣΑΝ, ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΙΩΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΦΙΛΑΝΕ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΘΑΙΝΟΤΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΚΑΘΕ ΣΑΤΑΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ. ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ ΑΥΤΑ.

      ΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΗ ΤΕΛΕΤΗ ΕΧΕΙ ΕΞΟΜΟΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΚΟΛΛΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΩΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ..
      ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΑΔΕΣ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΟΙΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΟΤΗΡΙΟ ("ΚΑΤΑΛΥΣΗ"). ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ, ΛΟΙΜΩΔΏΝ-ΑΓ.ΒΑΡΒΑΡΑ, ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ, ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ (ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΣ AIDS) K.A..
      ΘΑ ΆΛΛΑΖΑΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΠΑΠΆ ΛΟΓΩ ΘΑΝΑΤΟΥ 🤣

      ΜΗΝ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ!
      Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ01 Μαρτίου, 2020 00:26

      ΠΈΣΤΑ ΑΔΕΡΦΈ ΜΟΥ. ΚΑΙ ΆΝ ΑΚΌΜΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΊΣ ΕΚΚΛΗΣΊΕΣ ΜΑΣ, ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΊΑ ΠΟΥ ΛΈΕΙ ΟΤΙ, ΕΚΚΛΗΣΊΕΣ ΘΆ ΓΊΝΟΥΝ ΤΆ ΣΠΊΤΙΑ ΤΏΝ ΠΙΣΤΏΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΏΝ. ΟΠΌΤΕ, ΌΤΙ ΚΑΊ ΝΆ ΚΆΝΟΥΝ ΑΔΕΡΦΈ, Η ΕΚΚΛΗΣΊΑ ΠΟΛΕΜΟΥΜΈΝΗ ΝΙΚΆ!
      "ΚΑΊ ΠΎΛΑΙ ΆΔΟΥ, ΟΎ ΚΑΤΑΙΣΧΎΣΟΥΣΗΝ ΑΥΤΉ".

      Διαγραφή
  2. Ναι ρε ΕΥ το πετυχες. Ο Παπας κατηργησε τη θεια κοινωνια και τα χειροφιληματα. Τι νομιζεις στη τυχη πεταει ο Γκειτς τους ιους απο τα εργαστηρια του. Ο Εμπολα ειχε μερικη επιτυχια.

    Αυτος εδω ο καινουργιος ειναι οπλο μαζικης καταστροφης. Χτυπαει οικονομια και κοινωνικη συνοχη με μια κινηση. Για τον φραπεδιαρη ελληνοφωνο οτι πρεπει για να τον στειλης σε συμπεριφορες τραλαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2019-2024.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ,Η ΝΙΚΗ ΣΤΕΦΕΙ ΜΕ ΔΑΦΝΕΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ .
    ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ .
    ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΕΡΝΑΙΕΣ ΥΔΡΕΣ ΘΑ ΕΞΑΥΛΩΘΟΥΝ ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ .
    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΜΑΧΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΣΤΑΔΗΝ ,ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗ .
    Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΘΑ ΛΑΒΗ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ .
    ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΕΣ .
    ΜΕΛΗΜΑ ΣΑΣ ,Η ΤΑΧΕΙΑ ΣΥΓΡΟΤΗΣΗ ΟΜΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ .ΑΤΥΠΕΣ ΑΛΛΑ ΒΑΡΒΑΤΕΣ .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Ω ΡΕ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή