«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η __ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΘΕΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΊΣΣΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΕΣ.



Έχω πει εδώ και μέρες ότι θα έπρεπε να συνδράμουμε με την παρουσία μας στην συγκέντρωση αυτή, αφήνοντας πίσω κάθε χαιρεκακία μας για τους νησιώτες και τα λάθη του κοντινού ή μακρινού παρελθόντος. Όντως, η πλειοψηφία των κατοίκων αυτών δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων αγωνιζόμενη να ανασχέσει και να ανακόψει με κάθε δυνατό τρόπο την λαθροεισβολή από νωρίς. Ψάχνουν τώρα να βρουν έναν τρόπο για το πώς θα ξεμπλέξουν από τον μπελά που ίδιοι έβαλαν στο κεφάλι τους. Οι ίδιοι συνέβαλαν στο χάος και στην αναρχία που επικρατεί τη στιγμή αυτή στα νησιά τους. Άνοιξαν τις πόρτες των σπιτιών τους στους λύκους (χρησιμοποιώ λόγια σχολιαστών μας μέχρι αυτό το σημείο).

Όμως..

Σκεφτείτε πως μια ζωή λέγαμε "πότε θα ξυπνήσουν" κυρίως αυτοί, οι οποίοι βρίσκονται στις πύλες εισόδου της λαθροεισβολής. Και ΝΑ που επιτέλους, τώρα που αρχίσαν τα πολύ δύσκολα.. ξυπνήσανε!
"Αργά" μπορεί να πείτε. "Τώρα μόνο με όπλα" μπορούν να καθαρίσουν, γιατί η προδοτική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να εκτελέσει τις διαταγές που έχει πάρει, αλλά..... ΝΑ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ.. ΠΑΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ. Το να βγούν οι καραμπίνες ίσως είναι θέμα ημερών. Είχα πει πριν από λίγες μέρες.. "Πού πάτε ωρέ Μυτιληνιοί τρεις τρεις και πέντε έξι.... ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ.. ΑΠΟ 100 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΑΜΥΝΑ;".
Οι κάτοικοι λοιπόν του Μανταμάδου που υπήρξαν και οι πιο ΚΚΕ του νησιού.. έτοιμοι είναι να πάρουν όλοι μαζί τις καραμπίνες. Μερικοί ψηφοφόροι ΑΝΤΑΡΣΥΑ, που μένουν μισό χιλιόμετρο από την Καράβα, είπαν το ίδιο.

Μην πλακωνόμαστε λοιπόν να λέμε αρνητικά συνέχεια. Ας αφήσουμε μπας κι ενωθούν οι πατριώτες και οι αριστεροί των νησιών. Μην τούς ξύνουμε τα εμφυλιοπολεμικά αισθήματα τώρα. Μάς διαβάζουν, θα πουν τα ίδια και για εμάς όταν ξεκινήσει κι εδώ ο αστικός πόλεμος. Πρέπει να νιώθουν πως είμαστε μαζί τους, για να είναι κι αυτοί μαζί μας.

Πιστεύω στην Ένωση Ελλήνων.  Όπως γινόταν πάντα στην Ιστορία όταν ο κίνδυνος πέρναγε πια την πόρτα, η Ένωση των Ελλήνων ΘΑ ΓΙΝΕΙ! ΚΑΙ Η ΝΙΚΗ ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ! Και οι εχθροί μας το φοβούνται πολύ αυτό, και καλά κάνουν και το φοβούνται γιατί είναι νομοτελειακό, είναι θέλημα Θεού, το γράφει και το κοράνι των μουχαμέτηδων.

Έστω και τώρα λοιπόν, κι ας φαίνεται ότι είναι αργά, οι Μυτιληνιοί, οι Χιώτες κι οι Σαμιώτες αριστερίζοντες κι "αλληλέγγυοι" βάζουν στην άκρη τις ιδεολογίες τους για έναν κοινό αγώνα κατά της αρπαγής του τόπου τους, κατά της απειλής για την ίδια τους την ζωή.


Σήμερα, 13 Φεβρουάριου 2020, μαζεύτηκαν στο κέντρο της Αθήνας, από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία μέχρι και το Βυζαντινό Μουσείο και γύρω από το Υπουργείο Εσωτερικών, πάνω από 2.000 άτομα.

Ανάμεσα στα συνθήματα και τα πανό με ζητούμενα την αποσυμφόρηση των νησιών, "καμμία νέα δομή στα νησιά μας" κλπ.., κυκλοφόρησαν και κάποια συνθήματα περί ανοιχτών συνόρων, "ταξιδιωτικά έγγραφα στους μετανάστες" και άλλα φαιδρά, τα οποία από ποιούς λέτε να προέρχονταν... Προέρχονταν από το 5-10% κκέδων και συριζαίων που μολύνουν με την παρουσία τους τούς διαφόρους συλλόγους νησιωτών που εδρεύουν στην Αθήνα. Μάλιστα ως άριστοι γνώστες της προπαγάνδας, προσπάθησαν να πείσουν τις επόμενες ώρες, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι υπήρξε πιο μετρήσιμη και αποδεκτή η δική τους άποψη. Μούσι δηλαδή. Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται.

Η πραγματικότητα είναι ότι πάνω από 90% σήμερα, όλοι οι νησιώτες, αριστεροί και πατριώτες, μιλούσαν και στην πορεία αλλά και σε κάθε διαδικτυακό μέσο, για:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, ΑΠΕΛΑΣΗ, ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ.. ΑΛΛΆ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.

Ο περιφερειάρχης και ο αντιπεριφερειάρχης Β.Αιγαίου (εδώ και εδώ) επίσης κάνουν δηλώσεις στο ίδιο πνεύμα.


Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η  ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΙΠΟΝ  Ο Λ Ο Ι  ΜΑΣ:

ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΥΣ ΟΣΟΙ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟΥΣ ΕΞΕΓΕΡΘΕΝΤΕΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ.
ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΟΠΛΟ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ Ό,ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΠΙΑ.. ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ.. ΠΕΤΑΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ ΣΗΜΑΙΑΚΙΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ, ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΕΧΘΡΟΥΣ, ΥΠΕΡ ΒΩΜΩΝ ΚΑΙ ΕΣΤΙΩΝ.


Στο σημείο αυτό σάς έχω κι ένα κερασάκι..
Τί είπε λέτε σήμερα, βλέποντας τους εξαγριωμένους νησιώτες στην Αθήνα, η σαύρα της δημοσιογραφίας ονόματι χατζηνικολάου..
Είπε να φτιάξουμε στην ενδοχώρα μία μεγάλη μουσουλμανική πόλη, με τους δρόμους της, τα μαγαζιά της, βιβλιοθήκες, θέατρα μπλα μπλα μπλα, και το παρουσίασε (κατά πώς το αποστήθισε όπως τού το έδωσαν τα σκοτεινά αφεντικά του) ως κάτι το ευφυές και πρωτότυπο και μοναδικό στα διεθνή πεπραγμένα! Τί λέτε.. δεν αξίζει τον κόπο να φιλοτεχνηθεί, ειδικά για την χατζησαύρα, μία "τρίχινη" γραβάτα από χέρι διάσημου σχεδιαστή;  


Θα κλείσω -για να πάρουν θάρρος και οι νησιώτες- με μια αποφθεγματική δήλωση του αγαπητού μας σχολιαστή Αριστόμαχου, η οποία αφορά την όχι απλώς απαράδεκτη, αλλά καρα-δικτατορική (που μόνο σε καιρό πολέμου δικαιολογείται) "πράξη νομοθετικού περιεχομένου" περί επίταξης ιδιωτικών και δημοτικών ακινήτων και χώρων για να στεγάσουν τους λαθρομετανάστες:

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΗΣ ΣΑΝ ΕΙΛΩΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ (ΟΛΑ ΚΤΥΠΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΟ) ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΝΕΦΟ...

ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ.

ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΆ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΗ ΚΟΥΤΑ.
ΑΠΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ, ΖΗΤΙΑΝΟΣ...

ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΣΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΗ"


Όλοι οι Έλληνες λοιπόν, μία απάντηση πρέπει να έχουμε -και προετοιμασμένοι κατάλληλα φυσικά 🙂- απέναντι στούς πάσης φύσεως εχθρούς, μα κυρίως στούς προδότες που μάς κυβερνούν:





ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ


68 σχόλια:

  1. Συμφωνώ απολύτως με το πνέυμα του σχολίου. Διαφωνώ οριζοντίως και καθέτως με αναφορές σε κάσες, υπονοούμενα για κρεμάλες κ.λπ.
    Όπως έλεγε κι ο κουφός, υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται, ενώ άλλα γίνονται και δεν λέγονται.
    Πάμε στην ουσία του σχολίου σου Κωνσταντίνε. Αυτό που προέχει είναι η ένωση των Ελλήνων, ανεξαρτήτως κομματικής προτιμήσεως. Αυτό είναι το μόνο που φοβούνται οι συνασπισμένοι εθνοπροδότες. Ορθώς αναφέρεις ότι δεν πρέπει επ' ουδενί λόγο να συναινούμε στο εμφυλιοπολεμικό κλίμα. Έχεις δίκιο. Κάνεις, όμως, λόγο για "κομμουνιστική προπαγάνδα". Με δάυτους δύο πράγματα συμβαίνουν: είτε είναι βαλτοί, είτε είναι κομμουνιστές όσο και ο Κουτσούμπας με τα δέκα κιλά προγούλι. Ο έρμος ο Μαρξ ήταν κατά της μετανάστευσης, νόμιμης και παράνομης, διότι την εξελάμβανε ως απεργοσπατικό πολιορκητικό κριό, μέσον υποβάθμισης του μεροκάματου και επιδείνωσης των συνθηκών εργασίας. Υπάρχει το βιβλίο του Ντούσα για τις θέσεις του Μαρξ σχετικά με την μετανάστευση. Αν ο Μαρξ ήταν μέλος του ΚΚΕ, λόγω των θέσεών του κατά της μετανάστευσης, που στην εποχή του ήταν σταγόνα στον ωκεανό εν συγκρίσει με την εισβολή με την οποία είμαστε αντιμέτωποι, θα διαγραφόταν ως ακροδεξιός από τον κοιλαρά. Η προπαγάνδα, την οποία άκουσες, είναι σιωνιστική. Η πλειοψηφία των ΜΚΟ στα νησιά είναι είτε ισραηλινές, είτε σαουδαραβικές. Ούτε της Λ. Δ. της Κορέας, ούτε της Κούβας. Προς επίρρωσιν όσων γράφω, θυμήσου ποιάς οικογένειας υπήρξε το πουλέν στην δημοσιογραφία ο άνκορμαν, ποιά οικογένεια τον πληρώνει σήμερα και αν αυτές οι δύο οικογένειες, ήτοι τα αφεντικά του πολυπολιτισμικού προπαγανδιστή της δεκάρας, έχουν οποιαδήποτε σχέση με Κομμουνισμό ή έστω με το ιμιτασιόν μαγαζάκι του Περισσού. Να υπενθυμίσω, πως οι νυν εργοδότες του πάλαι ποτέ Κένταυρου και νυν Antifa της Εκάλης έχουν μαζέψει και τον υμνητή της 17Ν Τάσο Θεοφίλου, μέσω της συνεργασίας του τελευταίου με το Vice. Ενώ θέτεις το ζήτημα στην σωστή του βάση, επανέρχεσαι στην πεπατημένη στο συγκεκρινένο σημείο. Να ολοκληρώσω το σχόλιό μου με ακόμα μία επισήμανση. Το ΚΚΕ είναι το μοναδικό, τουλάχιστον αυτοαποκαλούμενο, κομμουνιστικό κόμμα της υφηλίου που δεν στήριξε χωρίς " ναι μεν, αλλά" το μπααθικό καθεστώς της Συρίας. Επιμένει μέχρι σήμερα στις γελοιότητες περί "ενδοιμπεριαλιστικών αντιθέσεων", ενώ δύο διαφορετικά κομμουνιστικά κόμματα συμμετέχουν στον κυβερνητικό συνασπισμό υπό τον Άσαντ. Κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με την ηγεσία του κόμματος αυτού. Και να ήταν μόνο αυτού...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άνοιξες ένα τόσο πολυσυζητημένο θέμα, στο οποίο δεν θέλω να επεκταθώ. Απλά να πω πως ανοίχτηκαν τόσα κιτάπια της Ιστορίας τα τελευταία χρόνια, που αποδεικνύουν ότι και ο Μαρξ δεν ήταν και τόσο "έρμος". Όσο για το ΚΚΕ, δεν "συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο με την ηγεσία του" τώρα, αλλά κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει με την ίδια του την ύπαρξη από την στιγμή της ιδρύσεώς του. Κι αυτό το περίεργο είναι εις εκ των ιδρυτών του, ο ισπανοεβραίος ονόματι Αβραάμ Μπεναρόγια, υποστηρικτής του τουρκικού εθνικισμού, υπέρ απόσχισης Μακεδονίας από Ελλάδα, κατά της Μικρασιατικής Εκστρατείας. Νομίζω αυτά είναι αρκετά.

      Το "ευτυχώς" στην όλη υπόθεση (κι ας είναι ό,τι είδους σιωνιστικός πράκτωρ ο εκάστοτε Γ.Γ. του κόμματος) είναι ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων του ΚΚΕ (και σημερινών και πατεράδων και παππούδων αυτών) δεν πολυέχουν ψαχτεί με ιδεολογικά και ιστορικά στοιχεία του θέματος. Ενδιαφέρονταν απλά, ανέκαθεν, να ψηφίσουν ένα εργατικό κόμμα. Κι αυτό.. σαν ένα κομμάτι της προσωπικότητάς τους (δεν τούς διείπε καθ' αυτό). Άλλα κομμάτια της προσωπικότητάς τους μπορεί να ήταν/είναι η φιλοπατρία και ο Κυριακάτικος εκκλησιασμός, θρησκευόμενοι δηλαδή. Εκεί έγκειται και το "ευτυχώς" το οποίο θα κάνει εύχομαι τη διαφορά σύντομα, και θα ξαναενωθούν όλοι οι Έλληνες.

      Καλημέρα!

      Διαγραφή
    2. ΥΓ.
      Υπό τον Ασαντ στη Συρία, η χώρα απομακρύνθηκε από τις μπααθικές αρχές, μολονότι το κόμμα διατήρησε το συνθετικό Μπάαθ στην επωνυμία.

      Διαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟ!

    ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ,


    ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΣΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΗ"

    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΙΑ.
    ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ !
    ΕΛΑ ΕΔΩ ΠΟΥΣΤΗ !ΝΑ ΔΗΣ ΤΙ ΘΑ ΛΑΒΗΣ !
    ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΛΟΚΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΜΟΥ.
    ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΟΚΑΡΩ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.
    ΩΣ ΕΔΩ !
    ΟΥΤΕ ΜΑΣΗΜΕΝΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ.
    ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ,ΝΑ ΜΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ,ΑΙ ΓΕΝΕΑΙ ΑΙ ΠΑΣΑΙ ,ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΠΡΩΤΟΣ :ΡΑΒΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΦΕΚΙ
    ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ :ΤΟΥΦΕΚΙ ΚΑΙ ΡΑΒΔΙ.
    ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ....
    ΕΕΕ;
    ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.
    ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ !
    ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΚΕΛΕΚΕΝΤΖΕΚΟΙ ,ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ;
    ΤΩΡΑ ,ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ;
    ΓΙΑ ΦΑΤΕ ΡΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ώρα ζυγώνει!!!Ή αυτοί ή ΕΜΕΙΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κώστα, θα μπορούσα ΙΣΩΣ, σε άλλη περίπτωση και άλλες εποχές, να συναινέσω στην πρότασή σου...
    Σ' αυτή την περίπτωση όμως, είμαι κάθετα αντίθετη.
    Ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟ.
    ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ.
    ΤΟ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙ, ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ DNA ΤΟΥ, ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΡΟΣ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.

    Κι εσύ, προτείνεις στους πατριώτες, να ενωθούμε με τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    Αυτό που δεν κατάλαβες είναι, πως ΧΕΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ (εν μέρει) από τα νησιά τους.

    Επειδή το θέμα το έχω συζητήσει με πολλούς νησιώτες, αλλά και φίλους μου που ζουν σ' αυτά τα νησιά, το μόνο τους μέλημα είναι να παντελονιάζουν τα ευρουδάκια των λάθρο και να κάνουν δουλειές μαζί τους.

    Φυσικά και υπάρχει ένα ποσοστό πατριωτών που αντιδρά... αυτό το ποσοστό όμως, είναι μικρό.

    Δες τι ψήφισαν στις τελευταίες εκλογές, και θα αντιληφθείς ότι είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφια, ΚΑΜΜΕΝΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ.

    "Με τους αριστερούς, μην κάνεις ποτέ νιτερέσα... μόλις βρουν ευκαιρία, θα σε καρφώσουν πισώπλατα.." μου είχε πει ένας παλιός κουμμουνιστής, που όταν κατάλαβε τι εστί Κουμμουνισμός και Αριστερά, έφυγε τρέχοντας...

    Γιατί μην ξεχνάς, πως και η Αριστερά, είναι παρακλάδι των κουμμουνιών σε πιο light αλλά νεοταξίτικη έκδοση.

    Προσωπικά, δηλώνω πως καμία συνεργασία και κοινή προσπάθεια επιθυμώ μαζί τους.
    Ας κόψουν τον λαιμό τους.
    ΑΠΑΞ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΕΣ ΑΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και θα συμπληρώσω και κάτι που θεωρώ πολύ σημαντικό.

      ΔΕΝ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ.

      ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ: "ΦΤΑΙΞΑΜΕ ΠΟΥ ΚΑΛΩΣΟΡΊΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ, ΦΤΑΙΞΑΜΕ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΨΑΜΕ ΣΕ ΜΚΟ, ΦΤΑΙΞΑΜΕ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ Ή ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, Ή ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΑΣ"

      ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ: "ΦΤΑΙΞΑΜΕ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΥΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ.

      ΦΤΑΙΞΑΜΕ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ..."

      Όταν δεν αναλαμβάνεις τις ευθύνες σου για το μερίδιο του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΚΟΨΕ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    2. Κώστα μου, αν μιλήσεις με τον καπετάνιο, θα σου πει, πως η ιστορία με τους λάθρο, δεν είναι καινούργια...ούτε και το γεγονός που συνεργάστηκαν και συνεργάζονται μαζί τους.
      Όσο για τον εν λόγω που μου έβαλες τα λινκ, ρώτα τον καπετάνιο... κάτι ξέρει κι αυτός.

      Διαγραφή
    3. Θα διαφωνήσω με τις εκτιμήσεις σου Πόπη μου, γιατί εγώ έχω άλλες πληροφορίες. Ή εσένα σού τα λένε αλλιώς οι γνωριμίες που έχεις στο νησί, ή εμένα οι δικές μου. Που το θεωρώ δύσκολο δηλαδή οι δικές μου να ενημερώνουν με μούφα πράγματα, και πρώτον γιατί γνωρίζω πώς παίζουν στα δάκτυλα οι αριστεροί την προπαγάνδα, ώστε να φαντάζουν μέσω της ενημέρωσης πως είναι πιο πολλοί, και επειδή γνωρίζω ότι όχι μόνο στην χθεσινή διαμαρτυρία της Αθήνας, αλλά και στα τρία νησιά επιστρατεύονται κομματικά στελέχη από Αθήνα και πάνε εκεί να κάνουν την ζημιά τους.

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/02/blog-post_50.html

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/02/blog-post_11.html

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/02/blog-post_36.html?showComment=1581645817032#c388070248179474120


      Καλό ΣΚ!

      Διαγραφή
    4. δηλαδη κυρια σουφλη να μην ενδιαφερθουμε και να θυσιασουμε το νησι για να τιμωρήσουμε τα κουμμουνια που εχει;

      Διαγραφή
    5. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι, πως το νησί, όπως και τα άλλα νησιά που γέμισαν λάθρο, είναι ήδη τελειωμένα... ήδη παραδομένα στους περιούσιους μέσω ... Τουρκίας...
      Βλέπετε αυτοί σχεδιάζουν εκατονταετίες και χιλιετίες πριν...
      Άλλωστε ήδη έχει ξεκινήσει ο διαμελισμός της Ελλάδος, που θα ενταθεί και θα ολοκληρωθεί μετά το 2021 και τις γιορτές και τα πανηγύρια της Γιάννας.

      Όσο για τους νησιώτες, εφόσον πετάξουν έξω από τα νησιά τους τους λάθρο, τις ΜΚΟ και τους συνεργαζόμενους με αυτούς όλους νησιώτες, τότε ναι... να τους βοηθήσουμε...

      Όταν πέντε χρόνια τώρα, τους λέγαμε τι θα γίνει και μας απειλούσαν με μηνύσεις και μας έβριζαν, τώρα ζητούν βοήθεια...
      Και το χειρότερο: ΝΑ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΘΟΥΝ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ... αυτό λένε... τώρα το γύρισαν μετά την αντίδραση που υπήρξε.
      Μάλλον θα πρέπει να κάνω μια ανάρτηση με συνομιλίες νησιωτών, για να καταλάβετε ότι είναι στην πλειοψηφία τους, άξιοι της μοίρας που οι ίδιοι επέλεξαν.

      Λυπάμαι, δεν έχω έλεος για κανέναν.
      Τα ίδια γράφω και για τους συμπολίτες μου στον Μαραθώνα, που κάνουν δουλειές με τους λάθρο...

      ΦΡΙΚΗ...
      ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ, στην πλειοψηφία του

      Διαγραφή
    6. Τα λινκ Πόπη μου τα έβαλα για να διαβάσεις τους δικούς μου προλόγους. Αντί απαντήσεως μέσα σε σχόλιο δηλ.

      Ο Θεός να μάς φωτίσει να καταλήξουμε σε μία κοινή γνώμη και απόφαση για το όλο θέμα, γιατί ο χρόνος τελείωσε.

      Διαγραφή
    7. Κώστα, θα σου προτείνω αυτή την ανάρτηση, να την αποθηκεύσεις στο αρχείο σου, και αν ζούμε ακόμα, να την ξαναβγάλεις με τα σχόλιά της, μετά από τρία χρόνια.
      Ακομα δεν έχουν πολλοί αντιληφθεί, πως αφενός μεν οι ροές των λάθρο θα συνεχίζονται αμείωτες στα συγκεκριμένα νησιά, αφετέρου πως ένα σημαντικό μέρος θα παραμένει εκεί και ένα μεγάλο μέρος θα τους φέρνουν στην ηπειρωτική χώρα...
      Ακόμα δεν έχουν αντιληφθεί πολλοί, πως ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ, Ο ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΕΡΙ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ.

      Η λύση, είναι μια:
      PERSONA NON GRATA ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΚΟ... ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ... ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ.

      Όταν το Λιμενικό σώζει καθημερινά καραβιές... όταν "έλληνες" λαθρέμποροι μεταφέρουν συνεχώς λάθρο και όσο υπάρχει έστω και ένας νησιώτης που συνεργάζεται με όλους αυτούς, παραμένει σε οποιοδήποτε νησί, τα πράγματα είναι τελειωμένα...

      ΟΠΩΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ.

      Διαγραφή
    8. Απεύχομαι το πρώτο μέρος του σχολίου σου, προσεύχομαι για το δεύτερο!

      Διαγραφή
  7. Στον φίλο του πρωτου σχολίου διακρίνω μια αγκιστρωση στην αριστερή ιδεολογία ενώ φαίνεται καθαρά οτι διακατέχεται απο πατριωτικά αισθήματα. Το ημτι ήταν ο Μαρξ το εξήγησε εμπεριστατωμένα έστω και περιεκτικως ο Κώστας. Εγω θα διαφωνήσω οριζοντίως και καθέτως με την επιεικής αντιμετωπιση που θες εσύ. Εδω πλέον χρειάζονται κρεμαλες και τσεκουρια αλλιως το αυγά τιυ φιδιού θα συνεχίζουν να εκκολαπτονται. Αι κουμμουνισται πλέον αν και αργα ,καποιοι δλδ ξυπνησαν, καλο ομως θα ειναι να μην ζητάνε ηγεσιες και τον τροπο που υα απελευθερωθεί η Ελλαδα καθότι δεν το δικαιούνται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κωστα, ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΟ για το κειμενο!!!

    Το `χεις, που λενε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τον boy! 🙂

      Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μεγάλη τιμή εφόσον προέρχονται από αυριανό πρωτοκλασσάτο Αισυμνήτη.

      Διαγραφή
  9. Για ενημέρωση τα παρακάτω

    https://www.protothema.gr/greece/article/974952/me-ptiseis-tsarter-oi-apelaseis-pakistanon/

    https://www.protothema.gr/world/article/974949/gunaikes-pesmerga-oi-sughrones-amazones-pou-ormoun-sti-mahi-me-tous-tzihadistes-tragoudodas/

    https://www.protothema.gr/world/article/974949/gunaikes-pesmerga-oi-sughrones-amazones-pou-ormoun-sti-mahi-me-tous-tzihadistes-tragoudodas/

    https://www.news247.gr/kosmos/nepal-to-trito-fylo-os-epilogi-stin-epomeni-apografi.7583475.html

    https://www.news247.gr/kosmos/poytin-gonios-no1-kai-gonios-no2.7583180.html





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΕΣΒΟΣ ΧΙΟΣ ΣΑΜΟΣ ΚΕΙΝΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ. ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΡΚΕΨΟΥΝ. ΦΟΒΕΡΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΆΛΛΟ ΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Punisher. Το θέμα δεν είναι να προσβάλλουμε τον άλλον με άτια κλπ. Ο στόχος μας είναι ο ίδιος και ειναι η απελευθέρωση της Ελλάδος. Θεωρώ φτάσαμε, αν και οχι ολοκληρωτικά ακόμα, στο σημείο που κάποια στιγμή θ φταναμε. Δηλαδή στο ποιοι θα ενωθούμε και ποιον θα εμπιστευόμαστε. Οι οπαδοί του κομμουνισμού και της αριστερας γενικοτερα εχουν δείξει τοσο ιστορικά στο παρελθόν οσο και στο παρόν, οτι δεν έχουν σκοπό την κάθαρση της Ελλάδος αλλά πιστεύουν σε ενα συστημα υπερεθνικό. Κοιτάνε πως να καπελωσουν καθαρά κινήματα, προς όφελος της ιδεολογιας τους. Προσωπικά μιλώντας θελω να πολεμήσω για την Ελλάδα και για τα νησιά και σε οτιδηποτε εμπίπτει στο πλαίσιο του ελληνισμού και οτι αυτο συνεπάγεται. Διαβάζοντας ομως τα γεγονότα του παρελθόντος, δεν προβληματιζεσαι να βαλεις το κεφαλι σου στον τουρβα, για άτομα που αυριο μπορεί να προδώσουν τις πράξεις απελευθέρωσης της Ελλαδος? Κώστα πιστεύω καταλαβαίνεις πως το εννοώ , δεν θελω να νομιζεις οτι ειμαιε αντίθετος σε αυτα που γράφεις. Απλως στενοχωριεμαι οταν δεν μαθαίνουμε απο τα λαθη που κανουμε σαν κύκλο μια ζωη στην ιστορια μας. Είναι πολυ λεπτες οι γραμμές πλεον που οποιοδήποτε λαθος μπορει βραχυπρόθεσμα ή μακροπροθεσμα να ρίξουν στον καλαθο των αχρήστων τις θυσίες που ειμαστε έτοιμοι να κάνουμε..

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου Γιάννη,

      όπως λέει κι ο ΕΥ πιο κάτω, "κανείς δεν κρατάει τα κλειδιά της απόλυτης γνώσης". Και δεν είπα να αγκαλιάσουμε τον πρώτο τυχόντα που δηλώνει μετανοημένος (και να τον κάνουμε συμπολεμιστή μας αβλεπτεί), προσεγγίζοντας τον με το συναίσθημα. Ούτε το συναίσθημα είναι απόλυτα ασφαλές, ούτε η λογική (αν πούμε ότι θέλουμε να διδαχτούμε από το παρελθόν). Εδώ που φτάσαμε.. μάλλον το ένστικτο είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Τα χρονικά περιθώρια εντωμεταξύ στενεύουν, ούτως ει άλλως θα προχωρήσουμε βλέποντας και κάνοντας.

      Καλό ΣΚ boy!

      Διαγραφή
    3. Στο γεγονός οτι οσο προχωράμε το ένστικτο φαίνεται να κατέχει τον πρωτο λόγο,έχεις δίκιο και το νιώθω και γω τον τελευταίο καιρό. Ειδομεν.
      Καλο σκ επίσης φιλαράκι

      Διαγραφή
    4. PUNISHER, αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι, πως για τα νησιά, το σατανικό σχέδιο είναι να σηκώσουν το μεγαλύτερο μέρος των εισβολέων, οι ροές των οποίων θα συνεχίζονται αμείωτες.
      Μόλις ένα μεγάλο μέρος θα το μεταφέρουν στην ενδοχώρα, θα έρχονται νέα κύματα λάθρο...
      Από τη στιγμή που έχουν κλείσει τα σύνορα για να φύγουν οι λάθρο στην Ευρώπη, η Ελλάδα θα σηκώσει το μεγαλύτερο λαθρομεταναστευτικό κύμα...
      Μόλις ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΗΣ ΓΙΝΕΙ ΤΕΤΡΑΠΛΑΣΙΟΣ Ή ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΠΛΑΣΙΟΣ ΑΠ' ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟΤΕ Θ' ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
      Ενδεχομένως να μην γνωρίζεις, πως για την Ελλάδα, μέχρι το 2050, ο αριθμός των λάθρο που θα εισβάλουν, ανέρχεται στα 120.000.000 βάσει αυτών που υπέγραψε στο Μαρακές το κουμμούνι ο Τσίπρας.

      Λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η αλήθεια, και δεν είμαι "άτια"... ως δημοσιογράφος, γνωρίζω κάποια πράγματα που η πλειοψηφία αγνοεί.

      Διαγραφή
  11. Φίλε μου PUNISHER,

    τά 'πες όλα! Ελπίζω να λάβει υπ' όψιν του το σχόλιό σου και ένας άλλος φίλος από τον στρατό, που αν και πανέξυπνος, είναι κι αυτός πολύ αηδιασμένος από την διαφθορά των νησιωτών αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΟΤΗΡΙ.
    ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΕΖΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΚΑΡΔΑΜΩΝΟΥΝ.
    ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΕΣΗ Η ΚΑΡΚΑΛΑ ΣΑΣ ΤΟΣΟ ΑΠΛΗ ΦΡΑΣΗ !
    ΟΥΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ Η ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΚΑΤΟΧΗ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ,ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ.
    ΤΕΛΟΣ.
    ΘΑ ΔΟΘΗ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ,ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΟΤΑ...ΦΕΥΓΕΙ.
    ΘΑ ΠΑΗ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΤΑΞΗ ,ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΠΡΟΕΡΤΙΑ.....
    ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΤΕ !
    ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΤΟΥΚΟΥ.
    Η ΧΩΡΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΆΛΠΙΚΑ ΔΑΡΕΙΚΑ ΤΟΥ ΜΑΜΜΩΝΑ.
    ΚΑΙ ΕΔΩ ...ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ;
    ΜΠΡΊΚΙΑ ΚΟΛΛΑΝΕ ;
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ;
    ΝΑΙΑΙΙΙΙ !ΟΙ ΑΛΛΟΙ !.
    ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.
    ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ
    ΜΕΤΑ ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΚΙΝΗΘΗΚΑΝ.
    ΑΠΑΞ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΣΟΥΝ.....ΖΕΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ.
    ΘΑ ΓΙΝΗ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ !.
    ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ ,ΓΡΑΦΩ....
    ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΕΣ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ,ΟΤΙ ,ΠΑΕΙ ,ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ,ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΠΩΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ,ΠΑΡΑ ΤΟ ΧΑΡΤΟΚΟΥΤΟ.ΤΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ.
    ΟΤΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ,ΔΕΝ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΙ.
    ΟΤΑΝ ΜΑΧΟΜΑΙ ,ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΕΣ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΥΒΡΙΔΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ;
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΑ ,ΠΟΛΥ ΚΑΛΆ ,ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ,ΠΟΥ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΊΔΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ.....ΓΡΑΦΩ...
    ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ !
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΡΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑΑΑΑΑ !ΣΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΤΟΥΣ !ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.ΓΡΑΦΩ....
    ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΥΣΗ.
    ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ;
    ΟΤΙ ΦΑΜΕ ,ΟΤΙ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΗ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ ;
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΗΣΙΩΤΕΣ...ΜΑΓΚΕΣ....
    ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΗΤΕ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΗΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ.
    ΧΕΣΤΕ ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟΙ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ.
    ΜΕΤΑ ...ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΘΗΒΑ ΣΑΣ.
    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΙΣΧΥΕΙ.
    ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
    Η ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ,ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΙΚΙΟ ΣΤΟ ΕΞΗΣ :
    ΔΙΩΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ,ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΣ ,ΟΥΤΕ ΚΑΘΡΟ ΙΡΚ ,ΟΥΤΕ ΜΚΟ ,ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΑΣ.ΔΕΝ ΕΝΔΙΔΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΟΥΓΓΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΝΙΚΗΣΕΙ ΑΛΛΙΏΣ ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΥΓΓΙΑ.
    ΤΩΡΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ;
    ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΣΕΣ .
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝΕ !ΣΤΗΝ ΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ,ΣΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΤΟΥΣ ,ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΘΕΝΕ.
    ΓΑΜΗΜΕΝΕΣ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ.ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΟΛΙ.
    ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ,ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ,ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΜΑΣ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ,ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ ,ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
    ΧΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΕΡΟΥΚΛΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΙΑ ΤΣΕΠΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΟΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ .
    ΟΧΙ !
    ΟΧΙ !
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΞΕΡΞΗ ;
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΖΗΣΗ ΤΟ ΜΙΖΕΡΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΑΣ ;
    ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΖΩΗ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ Η ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ ;
    ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ;
    ΜΑΑΑΑ... Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.
    ΟΡΓΗ !
    ΟΡΓΗ !
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΚΟΧΡΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ.
    ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.
    ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΠΑΣΤΑΚΩΝΕΤΕ ,ΜΕ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
    ΕΥ !
    ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΣΘΕ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΓΩ !:
    ΕΤΟΙΜΑΣΘΕΙΤΕ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.








    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ14 Φεβρουαρίου, 2020 21:28

      ΝΑΊ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,ΕΙΜΑΙ ΈΤΟΙΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.
      ΈΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ. ΆΝ ΞΕΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΑΓΚΥΛΏΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟΣΥΜΦΈΡΟΝ ΜΑΣ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. ΆΝ ΠΟΎΜΕ ΌΜΩΣ, "ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΛΕΜΑΩ, ΑΛΛΆ ΑΎΡΙΟ ΔΈΝ ΜΠΟΡΏ ΓΙΑΤΊ ΕΧΩ ΠΡΟΠΌΝΗΣΗ, ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ, ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΔΟΥΛΕΙΑ", ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ. ΚΑΘΟΛΙΚΉ ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ ΚΑΊ ΠΌΛΕΜΟΣ. ΝΆ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
      ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΌΛΑ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΑΖΙ, Ό Λ Ό Ι.
      ΕΙΤΕ ΛΕΓΟΝΤΑΙ Εργδημεργ, ΕΊΤΕ ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ, ΕΙΤΕ ΔΙΟΔΟΤΟΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ. ΚΑΤΑΛΆΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΔΙΚΙΟΥ. ΆΡΑ, ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΔΙΟΡΘΏΝΟΥΜΕ ΌΛΑ ΜΈ ΛΊΓΗ ΚΑΛΉ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΈΧΕΙ ΌΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΈΝΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ.
      ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΝ ΜΑΧΟΜΑΙ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΆΝ Ό ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ Ή ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΗΣ, ΝΕΟΗΜΕΡΟΛΟΓΊΤΗΣ Ή ΠΑΛΙΟΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΗΣ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΔΕΞΙΟΣ ΚΛΠ.
      ΟΛΟΙ ΚΑΤΩ ΑΠ'ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ. ΆΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΌΛΟΙ ΤΙΣ ΑΓΚΥΛΏΣΕΙΣ ΚΙ'ΆΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
      ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΝΝΟΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!

      Διαγραφή
    2. ΕΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ, θα συμφωνήσω μαζί σου και για τον Κώστα, και για τον ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ... ΜΑΖΙ.

      ΑΛΛΑ... ΟΧΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ...
      Ο εχθρός, είναι τόσο ύπουλος, που σου αμολάει μέσα στον αγώνα σου και τα εγκάθετα πρακτοράκια και σε διαλύει, κτυπώντας σε πισώπλατα.
      Ρώτα τον ΔΙΟΔΟΤΟ και θα καταλάβεις τι εννοώ.

      Δεν με νοιάζει αν ο συναγωνιστής είναι αρχαιολάτρης, νεοημερολογήτης ή παλαιοημερολογήτης ή όρθόδοξος χριστιανός... μου αρκεί αν είναι ΕΛΛΗΝΑΣ.
      Στις πολιτικές ιδεολογίες, έχω ένα πρόβλημα... και αντιλαμβάνεσαι τον λόγο.. δεν είναι θέμα αγκυλώματος... οι ιδεολογίες πολλές φορές, αντικαθιστούν και το dna...

      Διαγραφή
  13. Θα συμφωνησω με την κυρια Σουφλη σε αυτο. Δεν συμπονω κανεναν, οπως εστρωσε ο καθενας ας κοιμηθει τωρα.
    ΥΓ: Οτιδηποτε εξω απο την πορτα του σπιτιου μου ''κειται μακραν''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Ανώνυμος14 Φεβρουαρίου, 2020 22:12

      Θα συμφωνήσω μαζί σου! Τις θέσεις μου τις εξέθεσα, τις ανέλυσα και προσπάθησα να τις τεκμηριώσω με τον ακλύτερο δυνατό και κατανοητό τρόπο στην ανάρτηση του Διοδότου στις 10.02.2020 με τίτλο : "Σήμερα θέλουν την νέα πόλη των νέων εποίκων". Τα σχόλια μου κινούνται στο ίδιο ακριβώς πνεύμα με τις απόψεις της κ. Σουφλή (στις 14 Φεβρουαρίου, 2020 10:43 και 16:54).
      Μόλις εχτές (13.02.2020) έγραφα στον Κώστα ότι οι 'Ελληνες δεν πρόκειται να ενωθούν διότι μέσα στην ελληνική κοινωνία υπάρχουν αντίρροπες και συγκρουσιακές δυνάμεις. Αυτές οι δυνάμεις καλλιεργήθηκαν γιά διάστημα 45 χρόνων μεταπολιτευτικής ζωής. Για το γεγονός αυτό, φρόντισε το παρασιτικό πολιτικό προσωπικό της χώρας το οποίο είχε ως σκοπό του να άρχει σε μιά διαλυμένη, αποδιοργανωνμένη και κατακερματισμένη ελληνική κοινωνία καλλιεργώντας πάθη παρελθόντων χρόνων, των οποίων οι πληγές παραμένουν ανοικτές. Συνεπώς, δεν υπάρχει καμμία κοινωνική συνοχή.
      Εξάλλου, κατά τη διαχρονία της ελληνικής Ιστορίας, οι 'Ελληνες ΠΟΤΕ τους δεν ήταν πραγματικά ενωμένοι. Ακόμα και στις περιπτώσεις όπου η ελληνική φυλή διερχόταν δύσκολες καταστάσεις και διέτρεχε τον κίνδυνο του αφανισμού. 'Ενα πολύ μεγάλο μέρος της ελληνικής ιστορίας, από την αρχαιότητα μέχρι τη σύγχρονη εποχή, απαρτίζεται από έριδες, φιλονικίες και εμφύλιους πολέμους. Ελάχιστες είναι οι ειρηνικές περίοδοι ή οι περίοδοι δόξας!.
      Προσωπικά, την "ένωση των Ελλήνων" τη θεωρώ μιά ουτοπία. Ο χαρακτήρας του 'Ελληνα/Ρωμιού, δεν έχει αλλάξει (βελτιωθεί) στο παραμικρό εδώ και αιώνες. Εκτός από τις αρετές που διαθέτει, δεν τις καλλιεργεί sto ;epakro, και εξαιτίας αυτών των αρετών και του ρηχού του χαρακτήρα πέφτει θύμα των ξένων. Επίσης, απέναντι στον συμπατριώτη του, προτιμά να επιδεικνύει με τον πιό εμφατικό τρόπο την αρνητική του πλευρά και τα μειονεκτήματά του : μικροψυχία, μνησικακία, εγωισμός, διχόνοια, ατομικό συμφέρον, αλαζονεία, προχειρολογία, ματαιοδοξία (και άλλα πολλά).

      Εδώ θα ήθελα να απαντήσω και στον Κώστα σε μία ερώτηση που μου έθεσε εχτές, περί "εθνικού ηγέτη". Θεωρώ ότι κάτω από τις συνθήκες που ζούμε, πολύ δύσκολα θα αναδειχτεί ένας εθνικός ηγέτης. Με αυτό δεν εννοώ ότι είναι αδύνατο. Λέω απλώς : δύσκολο. Από την άλλη, η εποχή μας διαθέτει τις κατάλληλες συνθήκες και τα ανάλογα εξωτερικά ερεθίσματα, που θα βοηθήσουν στην καλλιέργεια και ανάδειξη των ηγετικών ικανοτήτων κάποιων ανθρώπων.

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ Adenoid Hynkel (ρόλος αξέχαστος), συμφωνώ απόλυτα στο ότι η εποχή μας διαθέτει αυτές τις κατάλληλες συνθήκες, έχω πάντως και μια υποψία ότι είναι ήδη κάποιοι έτοιμοι να αναλάβουν. Και θα αποτελέσει αυτή η ανατροπή μία εποποιία που θα οδηγήσει είτε στον Σταυρό είτε στην Δόξα.

      Διαγραφή
    3. Adenoid Hynkel, υπογράφω κάθε σου λέξη, όχι επειδή αναφέρθηκες στο όνομά μου και θετικά στις απόψεις μου, αλλά γιατί βλέπεις τα πράγματα έτσι ακριβώς όπως είναι, χωρίς διαστρεβλωτικό καθρέπτη.

      Διαγραφή
  14. ΕΥ ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ .ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΛΗΜΑΦΛΗΜΑΤΑ ,ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ,ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ,ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΥ ,ΦΙΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ ,ΣΟΣΙΑΛΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΧΑΙΔΩΣ .
    ΤΕΡΜΑ .ΑΥΤΑ ΑΝΗΚΑΝ ΣΤΑ ΕΦΗΒΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ .
    ΣΑΧΛΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΧΛΕΣ .
    ΝΑ ΑΣΧΟΛΙΟΥΜΑΣΤΕ ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΑΧΟΛΟΙ .ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ .
    ΣΚΙΣΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ .
    ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟ ΓΑΜΗΣΙ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ ....ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΗΣ ΜΕΤΑ .
    ΠΟΙΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ;;
    ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΥΤΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΥΓΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΜΜΩΝΑ .
    ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΖΕΒΖΕΚΗΔΕΣ ,ΟΤΙ Ο ΜΑΜΜΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΗΜΑ ΛΟΓΟΥ .
    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ,ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΡΟΥΓΓΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΣΤΡΙΒΟΥΝ !.
    ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ .
    ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΠΙΠΗΣ Ο ΠΟΝΤΙΚΑΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΒΛΟ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΠΠΟΣ .
    ΑΛΛΑ .....ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΘΗΒΑΙΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΣΑΝ .ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ .
    ΚΥΤΤΑ ΤΩΡΑ ,ΠΟΣΟ ΤΑ ΑΣΥΛΑ ΤΩΝ ΟΡΚ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ,ΠΟΣΟΥΣ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΑΝΙΑΤΩΝ !.
    ΕΤΣΙ ΡΕ ! ΓΙΑΤΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ,ΩΩΩ ! ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΣΚΟΥΝΤΗΞΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΡΙΞΑ ΤΗΝ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ! ΠΡΟΤΙΘΕΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΟΡΑΣΩ ΑΛΛΗ .
    ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑΣ ΟΛΑΚΕΡΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ .
    ΜΑΣ ΚΑΜΩΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΜΑΣ .ΣΚΑΤΑ !
    ΣΚΑΤΑ ! ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ !.
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΕΧΕΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ,Η ΓΗ ΤΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΗ .
    ΚΑΙ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΥ ! ΟΛΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .
    ΚΛΕΜΜΕΝΑ ,ΚΑΤΑΠΑΤΗΜΕΝΑ ,ΚΑΤΟΧΙΚΑ .
    ΜΙΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ,ΔΥΟ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΗ ,ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΩΝ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. "ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΚΙ' ΑΣ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" συμφωνω Αδελφε ΕΥ χωρις ομως ν' ανησυχουμε αν ειμαστε πολλοι η λιγοι, γιατι ο σχολιασμος απο πολλους φιλους μου αφησε αυτη την εντυπωση.

    Και μια που μιλαμε για "ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ" να σημειωσω οτι ο ορος ειναι πλεον παλαιομοδιτικος διοτι ο εχθρος εχει ανεβαση επιπεδο. Ειναι τωρα ΕΔΩ κι' οσο εμεις θ' ασχολουμαστε με το αν υπαρχουν κομμουνιστες πατριωτες η οχι θα μας τη φορεση απ' αλλου.

    https://www.unz.com/estriker/american-oligarchs-i-the-pritzkers-and-transgenderism/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ14 Φεβρουαρίου, 2020 23:30

      ΑΓΑΠΗΤΕ Ahoy,ΣΈΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΣΑΔ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΑΡΑΊΝΟΥΝ ΣΑΝ ΒΟΥΝΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΡΑΔΑΝΤΑ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΗΔΗ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΘΑ ΕΝΩΘΟΥΝ. ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ, ΕΠΙ "ΧΥΤΗΡΙΟΥ", ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ Ό ΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΆ'ΣΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΣΤΟ ΚΡΙΜΑ ΤΟΥ.
      ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΓΙ'ΑΥΤΌ ΕΜΕΙΝΑ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ Θ'ΑΛΛΑΞΩ.
      ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ, ΟΜΌΝΟΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ, ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.
      ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΣΤΙΚΤΟ, ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΜΕΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ "ΆΛΛΗ" ΓΝΩΜΗ.
      ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΞΕΣΠΙΤΩΘΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΜΟΝΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΝ Ό ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΠΟΤΑ.
      ΕΧΩ ΔΕΙ ΦΟΡΕΣ, ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΩ, "ΑΣ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΟ".ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ.
      ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΟΛΩΝ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΡΣΕΝΙΚΑ 100%, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΜΗΔΑΜΙΝΟΣ ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΌΛΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ. ΚΙ'ΆΣ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΟΥ.

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ15 Φεβρουαρίου, 2020 00:10

      ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΟΥΜΑΙ: ΕΓΩ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΕΣΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ, ΜΙΣΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, "ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΓΩ ΕΣΥ "ΒΟΥΛΓΑΡΊΑ, ΜΙΣΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ, ΓΑΥΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΑΖΕΛΟΥ, ΠΝΙΓΟΜΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΜΙΣΟΣ. ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΛΑΤΗ-ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ.ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΕΜΦΥΛΙΟΣ, ΑΔΕΡΦΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΔΕΡΦΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΝ ΝΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ;
      ΕΔΩ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΠΟΛΥ. Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ Ή ΤΑ ΕΛΥΣΣΙΑ ΠΕΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ.
      ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΞΉΓΗΣΗ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ, ΒΛΆΜΗΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ό ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ.

      Διαγραφή
  16. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ AHOY ! ΤΩΡΑ ΠΕΤΥΧΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΤΗΣ 13ΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ .
    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ,ΟΙ ΑΡΑΠΑΔΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ .ΜΗΝ ΚΥΤΤΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ.
    ΑΠΟ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΜΕΧΡΙ ΣΦΑΓΕΣ ΑΝΑΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ .
    ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΒΙΒΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ .
    ΜΑΚΑΡΙ Η ΜΑΥΡΗ ΦΥΛΗ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ.
    ΟΛΑ ,ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΥΦΑΡΠΑΞΕΙ .
    ΒΛΕΠΕΙΣ ..ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ .ΜΑΣΟΥΛΑΝΕ ΑΧΟΡΤΑΓΑ .ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ !.
    ΕΦΕΡΑΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ .
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΕΔΩ ,ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ,ΘΑ ΒΓΑΙΝΑΝ ΟΞΩ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΑΣΟΥΛΑΓΑΝ.
    ΕΔΩ ΣΚΑΝΕ ΜΥΤΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΠΤΩΜΑΤΑ ΝΕΚΡΩΝ .
    ΣΚΑΣΑΝΕ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΛΑΧΤΑΡΙΑΣΕ !.
    ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΟΞΩ !.
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ .
    Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΩΝ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εάν στην πορεία ήσαν δεδηλωμένοι φασίστες και ναζιστές , θα λέγατε να ενωθούμε όλοι μαζί;
    Γιατί ακόμα και την ύστατη , όπως εσείς λέτε στιγμή για την σωτηρία του Ελληνοχριστιανικού έθνους μας , συνεχίζετε μα αρνείστε την αλήθεια; Ποίον θα βρείτε συμπαραστάτη στη υπεράσπιση του Ελληνισμού - Χριστιανισμού , τον φασίστα , τον εθνικιστή , τον ναζιστή,) τον ακροδεξιό (εφεύρημα των νεοδημοκρατών κομμουνιστών ο ανύπαρκτος και ανυπόστατος αυτός όρος της ακροδεξιάς όπως και της α ακροαριστεράς), τον δεξιό η τον αριστερό; Πείτε την αλήθεια !
    Οσοι λέτε να ενωθούμε με τους αριστερούς , μετά από τόσα που ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ για την αριστερά , συγγνώμη ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ , Πλανᾶσθε πλάνην οἰκτράν.
    Οι αριστεροί το μόνο που θέλουν είναι να επιβάλλουν σε παγκόσμια κλίμακα , δια της βία η μη ελάχιστη διαφορά έχει , τον άθεο ανθελληνικό μαρξισμό -κομμουνισμό!
    Αυτόν θεωρούν ως το καλλίτερο παγκόσμιο σύστημα διακυβέρνησης!
    Εσείς οι Ελληνες και Χριστιανοί που συμφωνείται με αυτούς; Πουθενά και σε τίποτα!
    Τότε για ποία ένωση ομιλείται; Γιατί φοβάστε να αντιμετωπίσετε την ΑΛΗΘΕΙΑ;
    ΕΓΩ ΕΙΜΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ …Είπε ο Ιησούς Χριστός μας . Εάν είστε Χριστιανοί οφείλετε να ακολουθήσετε ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! Την αλήθεια τη οποία οφείλετε να γνωρίζετε . Εάν όχι,
    Δεν θα την μάθετε ποτέ. Αλλά τότε να μην κατηγορείτε την συντριπτική πλειονότητα των Ελλήνων που ψηφίζει όπως ψηφίζει , Διότι αυτή , η πλειονότητα των Ελλήνων , δεν έχει και τις γνώσεις που εσείς έχετε δια το τι εστί αυτή η απαίσια και απάνθρωπη σκοταδιστική οπισθοδρομική μητριαρχική κομμουνιστική θεωρία !

    Αυτή τή φορά θα εκδικηθούμε.
    https://www.brighteon.com/bfb7894a-9f99-4706-93f2-25ed67aedb05

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν διαφωνώ με αυτά που λέτε, απλώς απορώ με τον εαυτό μου πώς τα κατάφερα πάλι, με ένα θέμα που ανέπτυξα για τους εξεγερμένους νησιώτες, να αφήσω να βγει πάλι εκτός θέματος η συζήτηση, και να μιλάμε για κομμουνισμό και πατριωτισμό, ενώ τα ισλάμια πίνουν και τρώνε τζάμπα και τα σπάνε και τα καίνε τα εκκλησάκια και γεννοβολάνε ασταμάτητα για να μας ξεσκίσουν μετά.
      Και πάνω που όλο αυτό άρχισε να το παίρνει χαμπάρι και ένα πολύ μεγάλο κομμάτι ανυποψίαστων έως τώρα αριστερών (ενώ εμείς οι πατριώτες τα φωνάζουμε από καιρό), εμείς τα ψειρίζουμε τώρα και εμφυλιολογούμε λες και τελείως μόνοι μας μπορούμε να τα βγάλουμε πέρα. Λοιπόν, συμφωνώ απόλυτα με την φράση της Σουφλή "ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΛΑΟΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ, στην πλειοψηφία του"

      Διαγραφή
    2. Τα ίδια συνέβησαν πριν δύο χρόνια κι εδώ:

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/03/5.html

      Διαγραφή
    3. Κώστα, δεν βγήκε εκτός θέματος η ανάρτησή σου... αντιθέτως μέσα από τον διάλογο των σχολίων, δόθηκε η δυνατότητα να καταστεί σαφές, πως είμαστε λίγοι... λίγοι, αλλά αποφασισμένοι για όλα, μέχρι και να θυσιάσουμε τη ζωή μας για την Πατρίδα μας... ΑΛΛΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΧΑΜΕΝΗ Η ΘΥΣΙΑ ΜΑΣ.

      Διαγραφή
    4. Λίαν αγωνιστικό και αποφασιστικό αυτό που είπες Ποπάκι! Να είμαστε καλά να βρεθούμε αρτιμελείς στα πραγματικά πεδία των μαχών!

      Διαγραφή
  18. Ρε !μην τρελαίνεσαι και συ !
    Και μην τα βάζεις με τον εαυτό σου.
    Κάμερα σε μένα !
    Όπως και στην Αμερική ,έτσι και εδώ ,τα τομάρια πληρώνουν αδρά να πας στο στρατόπεδο τους.ΕΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ.
    ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΡΟΝΙΟΙ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΟΥΣ ΕΔΩ .
    ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ.ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΜΕΝΑ.
    ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ.ΔΥΟ ΤΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ.
    ΔΥΟ ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΟ.
    Ή ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΖΟΥΜΕ Ή ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ.
    Η ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΈΧΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙΑ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ.
    400 ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ ;ΕΔΩ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΛΑΩ .
    ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΟΙ.
    ΣΤΑ ΑΛΛΑ ,ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΕΡΑ ΜΑΣ.
    ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΛΟΙΠΟΝ ,ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΟΥΝΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ ;
    ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΡΗΜΑΞΑΝΕ.
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ;
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΩΔΕΚΑΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΥΑΛΟ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ,ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΑΛΑΓΓΙ .
    ΕΙΣΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ,ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΝΑ ΚΑΝΗ ΝΟΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ;
    ΤΟΥ ΚΟΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ.
    ΕΠΙΙΙΙΙ ΤΟΠΟΥΟΟΥΥΥΥ.
    Η ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΟΧΛΑΖΕΙ ,ΤΑ ΚΑΖΑΝΙΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΙΝΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ.
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΓΙΝΗ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.
    ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ.
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΧΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΡΑΚΟ ΚΡΟΝΙΟΥΣ.
    ΑΝΑΣΗΚΩΣΤΕ ΜΑΝΙΚΙΑ ΚΑΙ ΣΦΙΧΤΕ ΤΙΣ ΓΡΟΘΙΕΣ ,ΣΦΙΧΤΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ:
    ΠΟΥΣΤΗ ,ΕΔΩ ΘΑ ΣΕ ΣΚΙΣΩ ΣΑΝ ΣΑΡΔΕΛΑ.
    ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ .
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΓΓΙΑ.
    ΠΟΛΕΜΟ ΘΕΛΟΥΝ ;
    ΠΟΛΕΜΟ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ.
    ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΜΙΛΑΝΕ ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΠΙΑ.
    ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ,ΤΟΣΟ ΠΑΛΑΒΩΝΟΥΝ ΟΙ ΚΡΕΤΙΝΟΙ ΟΒΡΙΟΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΠΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΝ.2019- 2024.
    ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΞΑΝΑ :
    ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΓΙΝΗ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκιο φίλε μου Αριστόμαχε σε όλα!
      Τα ξέρω.. απλά με παίρνουν μερικές φορές από κάτω, τα κολλήματα που τρώμε όλοι μας. Μην ανησυχείς όμως για εμένα. Έτσι κι αλλιώς περιμένω με αγωνία, αλλά και με κάποιο ενθουσιασμό μπορώ να πω 🙂, το μακέλεμα που έρχεται, για να ξεμουδιάσω.

      Διαγραφή
  19. ΨΙΤ !
    Είστε να πάμε για λουκουμάδες στο κέντρο των Αθηνών ;
    Χαχαχαχα !,
    Να αρπάξουμε μερικές πιστολιες και να τρέχουμε ;
    Να μετρήσουμε βρε ,ποιός τρέχει ΓΡΗΓΟΡΩΤΕΡΑ.
    Χαχαχαχα !
    Σας το υπενθυμίζω :ΤΑ ΛΑΘΡΟ ΟΡΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΕΔΩ ,"ΨΟΦΙΣΑΝΕ"ΤΑ ΕΡΠΕΤΟΚΕΦΑΛΑ ΑΝΑΚΟΝΤΕΣ ,ΔΕΝ ΘΑ "ΨΟΦΙΣΟΥΝ "ΤΑ ΕΡΠΕΤΟ ΚΕΦΑΛΑ ΤΩΝ ΕΧΙΔΝΩΝ ;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. να σας πω καλημέρα ή καληνύχτα
    Είχα γράψει πριν λίγες μέρες ένα σχόλιο
    Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2020Μυτιλήνη: Συνέλαβαν 7 κατοίκους που έκαναν “περιπολίες”...
    «Πάντα ανεπιθύμητοι...»
    Ρατσιστική η υποδοχή των προσφύγων το 1922 μας λένε …… κάποιοι και την παρομοιάζουν με την σημερινή κατάσταση 2020
    Κάποιος πρέπει να πει ότι πάντα πίσω από κάθε πορεία του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ υπήρχε ένας ΕΦΙΑΛΤΗΣ, γνωστό σε όλους μας αλλά δυστυχώς, όλοι πάντα δουλεύαμε μαζί με τον ΕΦΙΑΛΤΗ, λίγο η πολύ όλοι είχαμε επαφές μαζί του.
    Χρησιμοποιηθήκαμε από το διαστρεβλωμένο κοινωνικό πολιτικό (ΚΚΕ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κ.τ.λ.π.)και θρησκευτικό σύστημα το οποίο πρόσφερε μετά το 1945 την δυνατότητα να λιγδώσει το αντεράκι μας ανομία στην παρανομία ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ όπως και ο εφιάλτης τα δικά μας πάθη .
    Πάντα ο διαχρονικός ΕΦΙΑΛΤΗΣ ήταν κόκκινος από τους ΑΤΛΑΝΤΕΣ έως σήμερα και πάντα ερχόταν από την Ανατολή.
    Αυτοί ήταν πίσω από την αλληλεγγύη του 1920 (Μικρά Ασιατική καταστροφή) στην ΕΛΛΑΔΑ όταν εσύ αδύναμος ο ίδιος από την ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ κατοχή προσπαθούσες να οργανωθείς αυτός ΕΞΑΓΟΡΑΖΕ συνειδήσεις και οργάνωνε την συνέχεια που εσύ δεν έβλεπες ……ένας λαός δυο ταχυτήτων ο πρόσφυγας και συ ο ταλαιπωρημένος, ο εφιάλτης πόνταρε και στους δύο.
    ΠΡΟΣΗΛΥΤΙΣΜΟΣ διχόνοια, διαφορές μεταξύ ελλήνων προσφύγων Μικρασιατικών Πόντιων και Ελλήνων.
    Όλοι αυτοί εγκατασταθήκαν σε περιοχές που αργότερα έγιναν ΚΟΚΚΙΝΕΣ.
    Όλοι αυτοί χρησιμοποιήθηκαν για τον συμμοριτοπόλεμο μετά από 10 χρόνια και αργότερα στην συνέχεια του ΕΘΝΟΥΣ, μέχρι και σήμερα.
    Σήμερα όλους αυτούς τους τρώει (ο ΤΡΩΑΣ ) το μνημόνιο, αλλά οι ίδιοι δεν έχουν την αλληλεγγύη.
    Ανάμεσα στις ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ δυνάμεις ο κόκκινος εφιάλτης είναι το ΟΡΦΑΝΟ που το μαζεύουν ΟΛΟΙ, το προσφυγόπουλο που τρώει το χέρι του ανθρώπου που το προστατεύει .
    Παντού υπάρχει αλληλεγγύη από το γονέα και κηδεμόνα στο σχολείο έως το εργατικό συνδικαλισμό αυτό είναι το κομμάτι και ο ρόλος του
    Ο έλληνας ο πατέρας των ορφανών της αλληλεγγύης δέχεται ο ίδιος πισώπλατα μαχαιρώματα.
    Αυτό το ορφανό που θα διασωθεί αρκετές φορές από τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ επιμένει στον ίδιο σχεδιασμό να επιβιώνει να μην δίνει λόγο για τις πολιτικές ανευθυνότητες και να αθωώνεται πάντα σαν τον ΑΣΩΤΟ ΥΙΟ.
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΣΩΤΟΣ γιατί ο άσωτος ζήτησε ΣΥΓΝΩΜΗ από τον ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ή δε καλλίτερα επιμένει να είναι άσωτος.
    Μου φαίνετε ξεχάσατε το κλασικό μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά
    «Πάντα ανεπιθύμητοι...»
    συνέχεια Use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. παίρνοντας το σχόλιο αυτό που έγινε σημαία ….
    ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΛΕΣΒΟΣ ΧΙΟΣ ΣΑΜΟΣ ΚΕΙΝΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ. ΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΞΑΝΑΦΕΡΟΥΝ. ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΡΚΕΨΟΥΝ. ΦΟΒΕΡΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΝΟΗΜΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΆΛΛΟ ΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΆΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ;
    Αναρωτιέμαι
    Τα ξερονήσια του 50-60 τελικά τι ήταν τόποι μαρτυρίου για τους αγωνιστές αντάρτες της αριστεράς….. ή ένας κρυπτόμενος μηχανισμός φύλαξης των ορφανών για να κοπάσει ο αλληλοσπαραγμός μεταξύ μας ή η αποταμίευση αυτών των ΑΣΩΤΩΝ να ξανάρθουν στην κανονικότητα του σχεδίου τους αργότερα το 1974 με την δωρεά του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ έφεση συγχώρεση όπως στην παραβολή του ΑΣΩΤΟΥ μόνο που ο ΑΣΩΤΟΣ στην περίπτωση δεν έδωσε και δεν ανάλαβε ποτέ την πραγματική ευθύνη του ….οι δε εμείς ΕΓΩ που βλέπω τον συνάνθρωπο νησιώτη έλληνα να ζητά βοήθεια τώρα εγώ ΑΝΤΙΔΡΩ όχι γιατί δεν θέλω αλλά διαβλέπω ότι δεν έχει αναλάβει την ευθύνη που του αναλογεί.
    Για να απαντήσω και στον ΔΙΟΔΟΤΟ στο σχόλιο αυτό
    Ελπίζω να λάβει υπ' όψιν του το σχόλιό σου και ένας άλλος φίλος από τον στρατό, που αν και πανέξυπνος, είναι κι αυτός πολύ αηδιασμένος από την διαφθορά των νησιωτών αυτών.
    Δεν είμαι έξυπνος αλλά ΜΑΛΑΚΑΣ που κατά βάθος γράφω και κανένα σχόλιο.
    ΑΛΛΑ από τώρα ΜΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ
    Βάση των σχολίων θα δημιουργηθούν ροπές μέσα από το φαινομενικά ίδιο σύνολο ανθρώπων σε ιδέες περί πατρίδας αλλά που τελικά δείχνουν να είναι αντίθετες και αυτό μου αρέσει.
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 1974 έκανε αυτό που σχολιαστές λένε για τους νησιώτες δέχτηκε την μετάνοια δηλαδή είδαν οι νησιώτες το λάθος τους στο μεταναστευτικό και ζητούν από εμάς την βοήθεια να ενωθούμε όλοι για το κοινό της πατρίδας και το 1974 αυτό ζήτησε !!!!
    ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ
    Η παραβολή
    http://www.imlemesou.org/index.php/psifides-pisteos-2/theology-subjects/1384-o-adelfos-tou-asotou
    Στην περίπτωση μας
    κατά την παραβολή του ασώτου εγώ είμαι ο αδελφός που δεν δέχεται την επιστροφή του άσωτου αδελφού.
    συνέχεια Use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Εγώ απλά αμφισβητώ τους νησιώτες για το αν κατάλαβαν και αν έχουν διάθεση για μία νέα αρχή για την πατρίδα μας για την ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ που δεν ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ποτέ για την ΣΥΓΝΩΜΗ που δεν είπε κανείς ποτέ και πάντα ΖΟΥΣΑΝ ανάμεσα στα πολιτικά και κομματικά βιώματα και όχι τα ανθρώπινα στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ή ΘΑΝΑΤΟΣ
    Την μεταξύ μας συγνώμη.
    συνέχεια Use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ σίριαλ ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ – ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 73 (13/2/2020)
    https://www.youtube.com/watch?v=IrhUS8KhxyI
    στην σκηνή ο ΘΩΜΑΣ Κυπραίος πρώην αντιστασιακός μετέπειτα δωσίλογος ανακρίνει έναν του ελληνικού στρατού ο οποίος το έχουν πιάσει οι Γερμανοί. Ο ίδιος ο δωσίλογος σκοτώνει τον Έλληνα στρατιώτη στο τέλος.
    Στην σκηνή αυτή ο διάλογος κάνει ΕΝΑ ΦΛΑΣ 40.25 έως 44.00
    Με μένα έχεις να κάνεις γυναίκα έχεις παιδιά….
    ναι περιμένω το πρώτο μου….
    σκέψου… αυτό σκέφτομαι ..δεν σκέφτομαι και τίποτε άλλο …
    αλλά και αυτό το παιδί …και όλα τα ελληνόπουλα που θάρθουν … πρέπει να γεννηθούν σε μια πατρίδα ελεύθερη για αυτό τον σκοπό αξίζει να πεθάνει κανείς……
    νομίσεις ότι αν αφήσεις τα κόκκαλα σου εδώ μέσα θα είσαι ελεύθερος εσύ και τα παιδία σου ……
    χάνεις τα λόγια σου ……
    από μένα δεν πρόκειται να μάθουν τίποτα αυτά πήγαινε πέστους …
    και συ να μην μιλήσεις θα μιλήσει άλλος σε αυτή την χώρα όλοι σκέπτονται το τομάρι τους…..
    δεν είναι όλοι σαν και εσένα ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΣ….
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ….
    τι σου συνέβη..
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ
    …. ΕΕΕΕΕΕ….ΞΕΡΕΙΣ ,,,,
    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ …..
    ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ….ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ….ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΠΑΣΜΑ ….ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΑ ΕΛΛΗΝΑΣ
    …..τότε σε λυπάμαι όποιος και αν είσαι κάλιο να πεθάνεις κάλιο να χάσεις την ζωή σου παρά την ψυχή σου εμένα έτσι μου είπε ο πατέρας μου ……
    ΞΕΡΕΙΣ ΔΙΟΔΟΤΟΣ ΠΟΣΟ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ……..ξέρεις γιατί του απαντά ΕΤΣΙ …..ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΕ και τις ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ……αυτός ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ο ΕΛΛΗΝΑΣ που αναγνωρίζει τα λάθη του και τα ΔΙΟΡΘΩΝΗ και στη συνέχεια με το ΣΥΓΝΩΜΗ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ και σαν τον ΑΣΩΤΟ ζητά ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ πραγματική, διορθώνει αποκατασταθεί τα λάθη και την ευθύνη του προς το κακό που έκανε και πλέον βαδίζει και αυτός στο ΠΑΝΘΕΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ
    είσαι ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ο κάθε να πράττει ελεύθερα αλλά ότι έπραξες ΕΣΥ πρέπει να το επιλύσεις άμεσα με τον διαπλεκόμενο.
    ΑΛΛΑ από τώρα ΜΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ σε σχόλια ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ


    Use your illusion 14-2-2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου U.I.Illusion,

      ζητώ συγνώμη αν σε πείραξε αυτό που είπα στον Punisher.
      Δεν θέλω να αλλάξεις την γνώμη σου για τα πράγματα, για τους νησιώτες, για τους κομμουνιστές, για όλη αυτή την κατάσταση γενικώς.
      Η γνώμη είναι δική σου. Σεβαστή. Όπως και των υπολοίπων. Είναι κρίμα να κλείνεις την πόρτα σε μια φιλία, για τα πολιτικά. Και ειδικά εφόσον έτσι κι αλλιώς είμαστε στο ίδιο στρατόπεδο.

      Ξανασκέψου το. Δεν θέλω να σε χάσω, και ζητώ ξανά συγνώμη αν μέσα σε κάτι από όλα προσεβλήθης. Στο ζητώ σαν φίλος πρώτα απ' όλα, και μετά ως μπλογκ. Αλλά και το μπλογκ σε θέλει. Εδώ είναι το στρατηγείο μας. Εδώ θα συζητήσουμε, ακόμα και θα μαλώσουμε, μέχρι να βγάλουμε άκρη αν πρέπει να συγχωρήσουμε κάποιους στα διπλανά μας νησιά ή στην διπλανή μας πόρτα.

      Με εκτίμηση και αμέριστο ενδιαφέρον, Κ-Τ

      Διαγραφή
    2. ΥΓ.
      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/02/blog-post_37.html

      Διαγραφή
    3. Use your illusion, Τα είπες όλα... και όπως οφείλει να τα λέει ένας ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ.
      Αν και δεν σε γνωρίζω, μείνε εδώ... δεν μπορεί, κάποια στιγμή, θα αφήσουμε τους συναισθηματισμούς και θα δούμε καθαρά... και το καθαρά, σημαίνει πως ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΣΜΟΙ, ΚΙ ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ 300 σαν τους 300 του ΛΕΩΝΙΔΑ... κι ας πέσουμε μέχρι ενός, αν είναι να σωθεί η Πατρίδα.

      Διαγραφή
  24. Για κάποιον που έχει ειλικρινώς μετανοήσει και αναγνωρίζει τα λάθη του ,δέχομαι να τον βοηθήσω.
    Δεν ζητούμε μίσος ,ζητούμε , απαιτούμε ,αγωνιζωμαστε ,μαχομεθα να πάρουμε πίσω την Ελλάδα από τα νύχια τους.
    Ο μεγαλύτερος αγώνας είναι ,να καταλάβη το ανθρώπινο γένος ,με τι έχει να κάνη.
    Να σου πω ...άστο λίγο ακόμα και θα δης τι έχει να γινη !
    Έτσι....να δέση καλύτερα.Να μεστωση.
    Κάθε ημέρα αποκαλύπτονται νέα κρυφά ταλέντα της ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑΣ.Χαχαχαχαχα !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Καλημερα ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ, ζητω συγνωμη για τον ελλιπη χαρακτηρισμο. Επρεπε να γραψω "τσι αραπηδι με λιγδι μαλλι¨, δηλαδη ολο το Πακιστανομπαγκλαντεσιανο ορκ.

    Το σχολιο σου "ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ..... ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΧΑΙΔΩΣ ...." μου θυμισε ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ. Του φερνεις και λιγο.

    Μια που μιλαμε γι' αυτον τον ΗΡΩΑ ας θυμηθουμε και μια λεπτομερεια. Πολυ πριν ανεβει στα ταμπουρια του Μανιακιου εγραψε στους μεγαλους της εποχης Μαυρομιχαλεους για βοηθεια. Η απαντηση ηταν "Ξερεις ετσι γιουβετσι, ο Ιμπραημ ειναι ο Ναπολεων της Ανατολης και τ' του Καραμπελα και το της Χαιδως". Μαζευει λοιπον την παρεα και τους λεει. Μας δινουν μια επιλογη. ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ Η ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΟΠΒΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. Εγω αποφασισα, ανεβαινω στα Ταμπουρια, οσοι θελετε ακολουθατε.

    Τα υπολοιπα ειναι ιστορια. Σημερα βρισκομαστε στη ιδια κατασταση. Μετα απο διακοσια χρονια πλησεως εγκεφαλου μεσω της καταραμενης Κοινοβουλευτικης Δημοκρατιας/Δικτατοριας καταφεραν να αμβλυνουν τις εννοιες ΕΛΛΑΣ και ΠΑΤΡΙΔΑ.Το '40 τους τρομαξε. Επρεπε να χρησιμοποιηθη αλλο οπλο περαν των κομματων.

    Ετσι βγαλανε απο το οπλοστασιο τον ΔΙΚΑΙΟΜΑΤΙΣΜΟ κι' απο το '60 και μετα τον φουντωσανε στην Αμερικη, και με τον χτικιο-Αντρεα εγινε η μεγαλη σπορα των νεων ηθων στην ΕΛΛΑΔΑ. Οι φλουβληδες νεο-ελληνες αγκαλιασαν την νεα θρησκεια του ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥ αχαλινωτου σεξ παντος χρωματος και παντοιου τεχνικης και το οπαδος κομματος πεθανε. Αυτο που βλεπουμε τωρα ειναι φαντασματα κομματων της παληας εποχης.

    Το να δαπανας χρονο για να μεγαλωσης το πληθος των πατριωτων στο επερχομενο ΜΕΓΑΛΟ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ του ΓΕΝΟΥΣ ειναι σαν να ζητας βοηθεια απο το ΕΛΙΑΜΕΠ. Οταν πεση το συνθημα "ΠΑΙΡΝΩ ΑΜΠΑΡΙΖΑ και ΒΓΑΙΝΩ" κι' ο τελευταιος πατριωτης που βρισκεται πλανεμενος στη φωλια καπιου κομματος θα τρεξη να συμβαλλη στον αγωνα.

    Ενα μεγαλο Μπραβο στο Κωστα που μονος του αναγνωρισε οτι "ολοι εχουμε κολληματα". Δειγμα μεγαλειου ψυχης.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε μου Ahoy,

      στο σχόλιό σου συγκέντρωσες όλη την Νεοελληνική Ιστορία. Και σαφώς όχι αποκκομένη από την χαζαρο-ευρωπαϊκή και την Αμερικανική.

      Σε μία σου παράγραφο έδωσες δύο αντίθετες εικόνες:

      1η εικόνα:
      "Το να δαπανας χρονο για να μεγαλωσης το πληθος των πατριωτων στο επερχομενο ΜΕΓΑΛΟ και ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ του ΓΕΝΟΥΣ ειναι σαν να ζητας βοηθεια απο το ΕΛΙΑΜΕΠ.

      2η εικόνα:
      "Οταν πεση το συνθημα "ΠΑΙΡΝΩ ΑΜΠΑΡΙΖΑ και ΒΓΑΙΝΩ" κι' ο τελευταιος πατριωτης που βρισκεται πλανεμενος στη φωλια καπιου κομματος θα τρεξη να συμβαλλη στον αγωνα."

      Είναι σαν να λές σε εμένα, με την πρώτη εικόνα, ότι δαπανώ τον χρόνο μου (και μάλιστα το κάνω τσαπατσούλικα θα έλεγε ο Ιλλούσιον) να δημιουργήσω μια Ένωση που ούτως ή άλλως (ανάγκα των καιρών) θα επιτευχθεί από μόνη της. Δίκιο έχεις. Και ο Ιλλούσιον δίκιο έχει ότι δεν το χειρίζομαι καλά. Εύχομαι μόνο, για καλό της πατρίδος, να μην έχει δίκιο στο ότι δεν θα υπάρξουν "πραγματικοί μετανοημένοι".

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα ΑΗΟΥ !
      ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
      ΤΣΙ ΠΟΥΣΤΗΔΟΙ ΤΣΙ ΟΦΙΔΟΙ !
      ΦΦΦΦΦΣΣΣ ,Ο ΟΦΙΣ !
      ΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣ ΜΠΟΙΙΙΙΙΝΓΚ !
      ΣΤΟΥ ΟΦΙ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
  26. Αδελφε Κωστα, στη 1η εικονα το λαθος ειναι δικο μου. Το μυαλο σκεφτοταν "το να δαπανα κανεις..." και το χερι εγραφε "το να δαπανας...".

    Στη 2η εικονα συνεπτυξα το πιστευω μου για τους μετανοημενους. Και βεβαια υπαρχουν, αλλα ειναι τοσο φοβισμενοι απο την νεα περι ζωης αντιληψη (Βαλιανατος) ωστε περιμενουν να κοπαση λιγο το κυνηγι των μανιασμενων ζηλωτων της νεας θρησκειας για να σκαρισουν απο τη γωνια τους. Οι ζηλωτες δεν αστειευοντε. Ετσι και σε βαλουν στο ματι δουλεια, γυναικα, παιδια γιναν στοχος.

    Στη μεγαλη ανταρα ομως που οπου ναναι ερχεται η απαντηση στο διλημμα ΠΕΘΕΝΩ ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΕΓΩ Η ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ερχεται μονη της.

    Σ' ευχαριστω για την ανοχη που δειχνεις σε κουραστικα σχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γιάννης Κοντοπός15 Φεβρουαρίου, 2020 23:08

    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΤΟΠΟ.....!!!!!!!!! Κωστή καλησπέρα.Ξέμπαρκος είμαι και "νά η ευκαιρία" να τα πούμε...Δέν χρειάζονται συγχαρητήρια για την αγωνιστικότητα και τη γραφή σου καθώς θεωρώ οτι αποτελείς μία από τις λίγες καθαρές φωνές και ως εκ τούτου έχεις υποχρέωση να πράττεις τούτο....Μπράβο σου λοιπόν γιατί τιμάς τη καταγωγή και την Ελληνικότητα σου....Οσον αφορά τη κατάσταση με τους λαθροπίθηκους [Δημητρά το είπα στα ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ το λέω και τώρα...ΝΑΙ λαθροδιάβολοι είναι και κάνε μου μήνυση,να δείς γέλια...!!!] αυτή θα τραβηχτεί μέχρι να χυθεί αίμα εκεί στο νησί και θα φταίνε κάποια λαμόγια που τρίβουν τώρα τα χέρια τους,πλή των "αγαπημένων" ΜΚΟ......Κράτα αυτό που σού λέω....Ο Αρης Χατζηκομνηνός "θα τα βρεί μπαστούνια",ο δε περιφερειάρχης εύχομαι να αντέξει το πόλεμο αυτό που λέμε "εκ των έσω".....!!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Κώστα...Τα συμφέροντα είναι πλέον ορατά σε λίγους που για χάρη τους υποφέρουν οι πολλοί.....Συμφωνώ σε πολλά μαζί σου,αλλά ΑΝ δεν ξεκαθαρίσει η ήρα από το σιτάρι ΠΡΟΚΟΠΗ δέν θα δεί η χωροκώσταινα....Αν δέν πάρουν ένα γερό μάθημα τα ανθελληνικά σκουλήκια η κατάσταση θα οδεύει από το κακό στο χειρότερο....Αν δέν ενωθούμε "Θεού Πρόσωπο" δέν θα δούμε....Αλλά πώς να ενωθείς ρε φίλε???? Οταν οι ίδιοι εμείς που κράζουμε για ομόνοια,βγάζουμε μόνοι μας τα μάτια μας????Θαυμάζουμε κάποιον για τη γραφή και το λόγο του και τελικά αποδεικνύεται οτι όλα αυτά τα κάνει για προσωπικη προβολή είτε επαγγελματική άνοδο....Ετσι ΔΕΝ Κώστα μου.....ΔΕΝ θα δούμε ποτέ καλύτερες μέρες....Λυπάμαι αλλά η πραγματικότητα μας προσγειώνει άσχημα....Εχεις λόγο,έχεις δύναμη,έχεις πατριωτισμό και ψυχή ελληνική.....Επικεντρώσου να γίνουμε ΕΜΕΙΣ και να στείλουμε στο διάολο το ΕΓΩ....!!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα από βάθους καρδίας.....!!!!!!!ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κώστα, αυτή την ανάρτηση, και εφόσον μου δώσουν την άδεια οι συνσχολιαστές, θα την αναρτήσω, γιατί τα σχόλια είναι ένα γερό ταρακούνημα για όλους μας. Είναι μια ευκαιρία να σκύψουμε μέσα μας και να κάνουμε για γερή αυτοκριτική, όσοι πραγματικά νοιαζόμαστε για την Πατρίδα.
      Ο καπετάνιος, τα λέει πολύ καλά, γιατί έχει προσωπική εμπειρία και γνώση. Και για να είμαι ειλικρινής, τα λέει άριστα και σταράτα... καπεταναίικα... Κι άνθρωπος που είναι θαλασσοδαρμένος, έχει προσγειωμένη αντίληψη για τη ζωή...

      Σήμερα, ανάρτησα ένα εξαιρετικό άρθρο της αγαπημένης μας Κατερίνας Χατζηθεοδώρου, με τίτλο "ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΑΣ "ΟΧΙ" (https://attikanea.blogspot.com/2020/02/blog-post_271.html)
      Νομίζω πως δείχνει σε όλους μας τον δρόμο για την νίκη...
      Κάποιος σχολιαστής blogger, κάνει μια εξαιρετική πρόταση.
      Διαβάστε την και ας αποφασίσουμε (με τις προϋποθέσεις που θέτω και μπορείς Κώστα και συνσχολιαστές να προτείνετε κι άλλες) τι μορφή θα δώσουμε στον κοινό μας αγώνα για ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

      Καλή δύναμη και καλό βόλι, σ' όλους τους συνσχολιαστές σου - συναγωνιστές.

      Διαγραφή
    2. Καπετάνιε Γιάννη, καλέ μου φίλε, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Τα είπαμε τηλεφωνικά, θα τα πούμε και μια από τις επόμενες Κυριακές σε δείπνο.
      Μετά από τα στοιχεία που έχω κι εγώ στα χέρια μου, όλα συνηγορούν στην ακρίβεια των δηλώσεών σου. Μού τα είπε και η Πόπη, όντως έτσι είναι. Αλλά δεν μπορούμε να εγκαταλήψουμε τις πατριωτικές ψυχές του νησιού στη μοίρα τους, βορά των αρκετών χιλιάδων λαμογιών οι οποίοι θέλουν τις μκο πρώτα πρώτα και εννοείται και τα λαθρό στο νησί.
      Όπως είπε ο Χατζηκομνηνός.. "είναι πολλά τα λεφτά". Κι εγώ με την σειρά μου θέλω να επιστήσω την προσοχή σε όλους τους πραγματικούς πατριώτες της Μυτιλήνης.. "ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΚΟΜΝΗΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΥΤΟΣ".

      Καλό ταξίδι αύριο Καπετάνιε!

      Διαγραφή
    3. Πόπη μου,
      ευχαριστώ, να είσαι καλά. Θα μπω στα Αττικά Νέα να τη διαβάσω. Θα τα ξαναπούμε. Καλό βόλι και στούς δικούς σου δυναμικούς σχολιαστές!

      Διαγραφή
  28. Αγαπητέ Κώστα εξαιρετικό το άρθρο σου.
    Θάθελα να δώσω έμφαση επαναλαμβάνοντας τις δικές σου φράσεις, που θεωρώ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ!
    «Έχω πει εδώ και μέρες ότι θα έπρεπε να συνδράμουμε με την παρουσία μας στην συγκέντρωση αυτή, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΚΑΘΕ ΧΑΙΡΕΚΑΚΙΑ ΜΑΣ για τους νησιώτες και τα λάθη του κοντινού ή μακρινού παρελθόντος.»
    «Μην πλακωνόμαστε λοιπόν να λέμε αρνητικά συνέχεια. Ας αφήσουμε μπας κι ενωθούν οι πατριώτες και οι αριστεροί των νησιών. Μην τούς ξύνουμε τα εμφυλιοπολεμικά αισθήματα τώρα.»

    Δυστυχώς!! Ακόμη και αυτή τη στιγμή, που το Έθνος χάνεται ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΜΕ!
    Ο ΈΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΡΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΞΥΛΩΝΕΙ, ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!

    Δεν θέλω να επεκταθώ, γιατί δεν θα καταφέρω να συγκρατήσω σκληρές εκφράσεις…
    Δεν ξέρω, αν αυτή στη στιγμή υπερτερεί μέσα μου ο θυμός ή η απογοήτευση…
    Να είσαι καλά και να συνεχίζεις τον αγώνα σου…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι κι εσύ καλά Δανάη μου,
      ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Το φοβερό είναι ότι ενώ τα υπογράμμισα αυτά, παρόλα αυτά έπαιξαν γύρω οι γνωστές κασέτες. και οι φιλομαρξιστικές ακόμα. Σαν να ζει ο καθένας μας στη δική του παράλληλη πραγματικότητα. Ένα 50/50 mandela effect, όχι αναμνήσεων, αλλά αντιληπτικότητας.

      Διαγραφή