«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

Το Βερολίνο… προετοιμάζει: «Η Ελλάδα αντιμέτωπη με την καταστροφή - Εκατομμύρια αλλοδαποί έρχονται για να μείνουν»!

Σχόλιο Διόδοτου: Η Ελλάδα είναι πλέον  ο τελικός προορισμός των λαθραίων μεταναστών. Ας  κοπιάσουν.. ήδη αρχίσαμε να ξεσκονίζουμε τις "καπαρντίνες" για να τούς υποδεχτούμε, όπως τούς αρμόζει, μιας και αυτό το 1μισι εκατομμύριο που έρχονται.. είναι "καλόπαιδα" (μετά των οικογενειών τους) από αυτά που σκότωναν Σύριους και χριστιανούς στην Συρία.




Ένα τουλάχιστον περίεργο δημοσίευμα φιλοξενεί στις σελίδες της η γερμανική εφημερίδα Handelsblatt.

Αυτό γιατί όπως αναφέρει η Ελλάδα είναι πλέον ο τελικός προορισμός όλων των λαθραίων μεταναστών, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα όσα «παπαγαλίζουν» εδώ και χρόνια διάφοροι κύκλοι στην ημεδαπή, ότι τάχα η χώρα μας είναι «περιοχή διέλευσης» και όχι τελικού προορισμού, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να υπνωτίσουν ακόμη περισσότερο την ελληνική κοινωνία.

«Η πίεση αυξάνεται. Οι μάχες γύρω από την Ιντλίμπ στη Συρία αναγκάζουν σχεδόν 1 εκατομμύριο κατοίκους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους και να κινηθούν προς τα τουρκικά σύνορα.
Από εκεί οι "προσφυγικές ροές" ενδέχεται να φθάσουν τους επόμενες μήνες στην Ελλάδα», γράφει σε ρεπορτάζ από τη Λέσβο η Handelsblatt.


H οικονομική εφημερίδα σημειώνει:

«Ακόμα οι αριθμοί των "προσφύγων" βρίσκονται σε χαμηλότερα επίπεδα από το απόγειο της προσφυγικής κρίσης το 2015, όταν καθημερινά έφθαναν στις ελληνικές ακτές 10.000 άνθρωποι.
Πρόσφατα ο Γερμανός υπ. Εσωτερικών Χορστ Ζέεχοφερ προειδοποιούσε ότι θα "βιώσουμε ένα δεύτερο 2015".
Αν πραγματοποιηθεί η πρόγνωση του Γερμανού υπουργού, τότε η Ελλάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια ανθρωπιστική καταστροφή χωρίς προηγούμενο.

Διότι σε αντίθεση με το 2015, όταν για τους πρόσφυγες η Ελλάδα ήταν απλά χώρα διέλευσης, τώρα η Ελλάδα είναι πλέον τελικός προορισμός."

Παρά τις αντιστάσεις πολιτών και τοπικής αυτοδιοίκησης στα σχέδια της ελληνικής κυβέρνησης για την κατασκευή κλειστών κέντρων στα ελληνικά νησιά, ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Γιώργος Κουμουτσάκος αισιοδοξεί ότι τα κτήρια θα τελειώσουν μέχρι το καλοκαίρι.
Έως τότε η κυβέρνηση προσπαθεί να αποσυμφωρήσει τους προσφυγικούς καταυλισμούς μεταφέροντας πρόσφυγες και μετανάστες στην ηπειρωτική χώρα. 1.967 πρόσφυγες έχουν εγκαταλείψει τα ελληνικά νησιά από τις αρχές του μήνα. 

Το ίδιο διάστημα ωστόσο οι νεοαφιχθέντες από τη Τουρκία έφθασαν τους 1.515.
Οι νεαροί Σύροι Χακίμ και Φιράς μεταφέρονται με το πλοίο "Διαγόρας" από τη Λέσβο στο Πειραιά. Στόχους τους είναι να φθάσουν στη Γερμανία. Ο Χακίμ λέει: "Όλοι θέλουν να πάνε στη Γερμανία"».


Τι ακριβώς θέλουν να πουν οι Γερμανοί όμως;

Το πιθανότερο είναι ότι επειδή όλα τα σύνορα από τα Σκόπια έως το Βερολίνο είναι κλειστά, ουσιαστικά προειδοποιούν την Ελλάδα να λάβει τα μέτρα της για τη μόνιμη εγκατάσταση εκατομμυρίων αλλοδαπών τις επόμενες δεκαετίες γιατί δεν υπάρχει περίπτωση αυτοί να περάσουν στην Ευρώπη.


pronews.gr
 

6 σχόλια:

  1. Φωτιά και Τσεκούρι!

    Καί όπως είπε Ό Βασιλιάς τής Ιερής Σπάρτης Λεωνίδας ΟΧΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ !!!

    ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ .........

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2020
    ΓΙΑΤΙ συμβαίνουν ολα αυτά στα νησιά μας; ΙΔΟΥ Το προσφυγικό όνειρο στην Ελλάδα και το επίδομα ενοικίου

    https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/02/blog-post_897.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από αλλού την περιμένουν ,από αλλού θα τους ΕΛΘΗ.
    Είναι το ποντίκι στα νύχια της γάτας.
    ΒΛΑΣΘΗΜΗΣΑΝ ,ΜΙΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ,ΑΣΕΛΓΗΣΑΝ ,ΒΙΑΣΑΝ ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΝ ΚΑΤΑ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ΕΞΥΒΡΙΣΑΝ ,ΕΧΛΕΥΑΣΑΝ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΟΥΝ ΠΙΣΤΉ , ΣΗΜΑΊΑ ,ΑΙΜΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΘΕΙ.ΕΧΟΥΝ ΛΑΒΕΙ ΠΑΡΑΤΑΣΕΙΣ.
    Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ.
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ.
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΥΟΝΤΑΙ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΑΚΟΥΟΝΤΑΙ.
    ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΔΡΑΣΗ.
    ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ;
    ΜΕΣΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΠΗ Η ΤΣΑΤΣΑ.
    ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΕΝΕΚΕ ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.
    ΚΥΤΤΑΤΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ :
    Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ,ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΘΡΟ.
    ΓΙΑΤΙ ;
    ΤΡΕΜΟΥΝ .ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.
    ΤΟ ΓΚΟΥΝΤΑΜΟ ΓΕΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΔΕΙΆΖΕΙ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΗΣΙ.
    ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ.
    Η ΜΑΡΙΔΑ ΕΔΩ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γινεται ρε ΑΡΙΣΤΟΜΧΕ να κανουμε μια αιτηση/παρακληση στη ΝΕΜΕΣΗ να κανη ενα διαλειμματακι απο το προγραμμα της και να τακτοποιηση κατ' εξαιρεση τους καδρονατους του ΠΑΜΕ πρωτα.

    Ξερεις αυτουνους που ο μεγας Αδωνις εξυμνησε δημοσιως λεγοντας οτι "Αν δεν ηταν αυτοι στα σκαλια της Βουλης ο κοσμος θα μπαινε μεσα και θα μας ..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα πές το μην ντρέπεσαι.. "ο κοσμος θα μπαινε μεσα και θα τούς έσκιζε τη σούφρα"!

      Διαγραφή
  5. Χαχαχα Ahoy !
    Τα πάντα στην ώρα τους.
    Όντως έτσι είναι.Την φύλαξε την Βουλή το πάμε.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή