«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

« It's a dirty job but somebody's gotta do it!!! »

γράφει ο Γεώργιος Μεταξάς

(Σχολιασμός σε βίντεο από συζήτηση αστυνομικού των ΥΜΕΤ με αγανακτισμένους νησιώτες)





Βλέποντας αυτό το βίντεο που μου το έστειλε φιλικό πρόσωπο, η φράση που μου ήρθε στο μυαλό, ήταν εκείνη του Κλιντ Ίστγουντ από τη γνωστή ταινία: «Dirty Harry»: «it's a dirty job but somebody's gotta do it» (μτφ. «είναι μία βρώμικη δουλειά, αλλά κάποιος πρέπει να την κάνει». 

Αυτό μου θύμισαν τα λόγια του αστυνομικού που προσπαθεί να εξηγήσει τ' ανεξήγητα στους κατοίκους που διαμαρτύρονται για τα «κλειστά hot spots». 

Δεν μου έχει ακόμα διευκρινιστεί εάν το βίντεο προέρχεται από τη Χίο ή από τη Λέσβο. Πιθανολογώ να προέρχεται από τη Χίο. Επειδή μου εστάλη μέσω messenger και ήταν αδύνατο το «κατέβασμα» χρησιμοποίησα «screenrecorder», δηλαδή βιντεοσκόπηση οθόνης.
Δεν ξέρω από πού ν' αρχίσω κι από πού να τελειώσω. Κατ' αρχήν, να πω συγχαρητήρια στον αστυνομικό των ΥΜΕΤ ο οποίος μπήκε στον κόπο να συνδιαλλαγεί με τον αγανακτισμένο κόσμο. Και το εννοώ. Όμως ο χειρισμός του έδειξε ξεκάθαρα την πλύση εγκεφάλου που γίνεται στα ΥΜΕΤ. Θα μπορούσα να καθίσω με τις ώρες ν' αναλύσω τα λεγόμενα του εν λόγω αστυνομικού, αλλά θα προτιμήσω να μη σας κουράσω. Θα σταθώ σε λίγα.

1. «Μιλάω στο πλήθος γιατί σεβόμαστε το ότι είστε ακρίτες...». Δηλαδή, το ότι αυτός ο λαός πληρώνει τους μισθούς των αστυνομικών μέσω των (υπέρογκων) φόρων, ούτε καν του περνάει από το μυαλό... Αγαπητέ ένστολε των ΥΜΕΤ, δε σε πληρώνει το κράτος. Ο ελληνικός λαός σε πληρώνει. Αυτόν καλείσαι να υπηρετείς κι αυτόν ετάχθης να υπηρετείς. Το λαό. Όχι την κυβέρνηση. Εσύ όμως, καθώς κι οι συνάδελφοί σου, όχι μόνο δεν υπηρετείτε τον ελληνικό λαό, όχι μόνο υπηρετείτε το κράτος, αλλά με το που βρίσκεστε εκεί, υπηρετείτε τις ΜΚΟ και τους λαθρομετανάστες. Το Εθνόσημο που λες ότι τιμάς, είναι έμβλημα του Έθνους. Όχι του κράτους. Και ΔΕΝ το τιμάς, αφού υπηρετείς το κράτος κι όχι το Έθνος. Δε σε έστειλε ο ελληνικός λαός στη Χίο και τη Λέσβο να προστατεύσεις τα νέα «hot spot». Το κράτος σε έστειλε. Τα υπόλοιπα είναι... με άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε...

2. Όταν κάτοικος του είπε: «Αφού είστε μαζί μας, αφήστε τα κι ελάτε από 'δω», εκείνος απαντά: «η αναρχία δεν είναι λύση»... Ναι! Εκτός αν την εξυπηρετείς... Να σου θυμίσω τα βίντεο και τις φωτό που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με άντρες των ΜΑΤ και των ΥΜΕΤ να συνεργάζονται με αναρχικούς, ή πονάει; Αλλά ας έρθω στα λόγια σου για να σου απαντήσω: όταν αρνείσαι τις εντολές του κράτους και υπερασπίζεσαι το λαό, δεν είναι αναρχία. Είναι η Τάξη όπως πρέπει να είναι. Επαναλαμβάνω: αυτός ο λαός σε πληρώνει. Αυτός είναι ο εργοδότης σου. Δε σε πληρώνει καμία κυβέρνηση. Εάν αύριο το πρωί αποφασίσει σύσσωμος ο λαός αυτός να μην πληρώσει φόρους, εσύ δεν πρόκειται να δεις δεκάρα τσακιστή. Αναρχία, στην προκειμένη περίπτωση, είναι όταν υπηρετείς τ' ανθελληνικά σχέδια του κράτους, ρίχνοντας χειροβομβίδες κρότου λάμψης και χημικά στους εργοδότες σου: τον ελληνικό λαό.

3. «Αν εσύ είσαι μία φορά Έλληνας, εγώ είμαι 10...» Ναι! Κόψε κάτι, γιατί δε βλέπω ν' αντέχει και πολύ το καλσόν. Κρίμα είναι! Αγαπητό όργανο των ΥΜΕΤ, όταν υπηρετείς ένα ανθελληνικό κράτος, που σου δίνει ανθελληνικές εντολές και χτυπάς Έλληνες, δεν είσαι Έλληνας. Με το να υπακούς σε τέτοιες εντολές, συναινείς σε αυτές κι αυτόματα αποποιείσαι της ελληνικότητός σου. ΔΕΝ είσαι Έλληνας λοιπόν.

Όπως έγραψα και στην αρχή, αναγνωρίζω το γεγονός ότι κάθισε να συνδιαλλαγεί με τον κόσμο. Ωστόσο, αναρωτιέμαι εάν αυτό το έκανε, όχι από σεβασμό στην ακριτικότητα των κατοίκων, αλλά από φόβο μήπως το πρωί δεν ξυπνήσει, στο ξενοδοχείο που μένει.

Τέλος, για να μη σας ταλαιπωρώ άλλο, θα συμφωνήσω απόλυτα με μία φράση που λέει ο ίδιος ο αστυνομικός των ΥΜΕΤ: «Αυτή είναι η δημοκρατία...»!!! Έτσι! Δε χρειάζεται να σχολιάσω τίποτε άλλο! Όντως! Αυτή είναι η δημοκρατία... Να τη χαιρόμαστε... 


Γεώργιος Μεταξάς

8 σχόλια:

  1. ΤΙ Μ@@ΝΟΠΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "..καλύτερα να με βρίσεις, παρά να με πεις εμένα ανθέλληνα"
      🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

      Διαγραφή
  2. ΓΙΩΡΓΗ ,ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ .
    ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΣΟΥΡΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ .
    ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ .
    ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑ ;
    ΡΕ ! ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ; ΠΑΣ ΚΑΛΑ ;ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ;
    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΩΣΑΝΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ;ΚΑΙΝ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ; ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΔΕ ,ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΗΣ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ;
    ΠΙΤΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Η ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ ;
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩ ΣΕΡΒΙΡΕΙ ,ΠΑΝΤΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΤΩ .
    ΕΙΠΑΜΕ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ .
    ΤΟΥ ΓΑΜΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ,ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΑΜΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΩΜΙΛΕΙ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .ΘΕΛΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΤ ΟΙΚΟΝ .
    ΛΕΣ ΝΑ ΜΑΘΗ ,Η ΘΑ ΜΕΙΝΗ ΝΤΟΥΒΑΡΙ ;
    ΩΧ ΘΕΕ ΜΟΥ !
    ΤΙΠΟΤΑ !
    ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ .
    ΦΟΥΛ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ .ΦΟΥΛ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ .
    ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΕΧΕΙ ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΡΑΣΟ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΦΟΣ Ο ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ !
    ΠΟΤΗΡΙ .
    Α ! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΚΟΝΞΕΣ !
    ΘΑ ΤΟ ΠΙΟΥΜΕ ΟΛΟΙ .ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ .
    ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ,ΔΟΘΗΚΕ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ .ΕΞΕΠΝΕΥΣΕ .
    ΟΠΩΣ ΕΞΕΠΝΕΥΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ .
    ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΑ .ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ,ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ .
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΩΡΑ ,ΝΑ ΣΤΟ ΛΕΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ .
    ΒΡΕ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΧΑΖΑΡΟ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ ΛΕΜΟΥΡΙΩΝ .
    ΕΝΑΣ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ .
    ΝΑ ΣΕ ΠΗΔΟΥΝ ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ,ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΒΑΡΕΛΑΣ .
    ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ,ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΗΝ ΨΙΛΙΑΖΟΜΑΙ ,ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ .....
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΜΑΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΔΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ."

      Έτσι ακριβώς. Κι αν δεν βρούν κορόϊδα σε μιά γενιά, περιμένουν την επόμενη, τριάντα χρόνια μετά. (Καί στο μεταξύ φροντίζουν ...να τα δημιουργούν.) Έχουν σταθερούς στόχους καί δεν βιάζονται.

      Διαγραφή
  3. Καμία δικαιολογία..
    Δεν έχει κανένας.μπατσος και καμία δημόσια υπηρεσία..

    Από την στιγμή που έχει καταπατηθεί το Σύνταγμα!!!

    Θεωρούνται μελοι και συνεργοί,ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ!!!

    ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΆΡΘΡΟΥ (120)
    ΠΑΡ. (4)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αδελφέ μου, δε γινόταν να μην το σχολιάσω. Τα λόγια του ήταν ιδιαιτέρως προκλητικά. Όπως γράφω και στο κείμενο, δείχνουν την πλύση εγκεφάλου που κάνουν στα ΜΑΤ και τα ΥΜΕΤ. Πατάνε το «play» κι αραδιάζουν ό,τι κουλαμάρα τους μαθαίνουν οι καθηγητές τους. Δεν έχουν καμία προσωπικότητα. Ακόμα κι οι χιμπατζήδες, έχουν περισσότερη προσωπικότητα από έναν άντρα των ΜΑΤ ή των ΥΜΕΤ. Εκτός αυτού, σήμερα ανακάλυψα ότι τελικά, όλα όσα έγιναν σε Χίο και Λέσβο, ήταν ένα μεγάλο φιάσκο. Σύντομα ο Ταύρος μας, θα ανεβάσει (εύχομαι) σχετικό κείμενο που του έστειλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΦΕΡΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΡΡΗΣΗ.
    ΑΜΑ ΘΕΛΗΣΕΤΕ ,ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ .ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΩΝ ΕΣΩ ΜΟΥ .
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟΛΗ .ΜΠΙΤ ΑΧΡΗΣΤΟΙ .ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ .
    ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ .
    ΟΥΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ .ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ .
    ΠΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ,ΟΤΑΝ ΚΣΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ,ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΟΥ ΚΟΛΟΔΑΧΤΥΛΟΥ ;
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ;
    ΕΑΝ ΤΑ ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ,ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΓΑ ΤΟ ΤΑΣΑΚΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ !
    ΘΕΩΡΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ ,ΟΤΑΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΗΣ ;
    ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ! ΡΕ ΒΛΑΚΑ ! ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΡΟΝΩ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΜΑΔΑΡΧΗΣ ,ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ ;ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΤΟΥΣ ΓΚΡΙΖΟΥΣ ; ΕΙΣΤΕ ΟΜΟΙΟΙ ;;
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΣΑΚΑΤΕΨΕΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ;;
    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΤΕ Η ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ;
    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ .
    ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ .
    ΟΣΟ ΔΕ ΑΦΟΡΑ ,ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΛΙΜΙΝΤΖΟΥΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΗ ΤΟΝ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ,ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΟΡΔΗ .
    ΕΝΑΣ ΜΑΚΚΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ .
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΤΡΑΣ ,ΥΠΟΥΡΓΟΣ ,ΠΑΛΙΟΣ ΟΜΩΣ Ε ,ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΟΥΤΟΥΡΑΔΕΣ .
    ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ !
    ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ;; ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ,ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΗΚΩΣΗ ! .
    ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΩΝΤΑΙ ΚΑΝ ΓΙΑ ΨΗΦΟΥΣ ΠΙΑ ! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ .
    ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ;
    ΝΑ ΠΑΝΑ ΦΑΤΕ ΚΑΡΟΤΑ !
    ΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
    ΕΙΠΑ ,ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ .ΟΤΙ ΖΗΜΙΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ .ΟΠΩΣ ΒΓΗ .ΤΣΑΤΡΑ ΠΑΤΡΑ .
    ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΡΩΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ .
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ,ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥΣ .
    ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ !
    ΜΑΣΤΑΚΟΥΝΑΣ ΟΝΟΥΦΡΗΣ .
    ΠΟΙΑ ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ ! ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ ,ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ .
    ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΛΙΒΕΣΘΕ ;
    ΓΙΑΤΙ ; ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ;
    ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ;
    ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΗΣ ΣΤΟ ΡΑΒΔΙ ,ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ .
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΑΤΟ ΜΟΥΝΗΔΕΣ ,ΠΟΥ ΤΣΥΡΙΖΑΝ !
    ΑΛΛΟΙ ΧΑΖΑΡΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ !
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ,ΑΝΤΕ ΠΕΣ ,ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ .ΜΑ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ; ΒΡΕ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΦΤΥΝΗ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ ΤΑ ΠΟΥΓΓΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟ ΡΟΤΣΙ .
    Ε ...ΤΩΡΑ ...!ΗΘΕΛΕΣ ΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣ ΤΑ ! ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ !
    ΝΑ ΣΥΜΒΗ ΚΑΤΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ....Ο ΚΟΣΜΟΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΗ .
    ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ .
    Ε ; ΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ; ΚΑΛΑ ΤΑ ΚΑΤΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΟΒΡΙΟΙ;
    ΠΑΣ ΚΛΑΝΕΙΣ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ,ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΧΩΣΗ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΣΤΟ ΔΟΞΑ ΠΑΤΡΙ ;
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ !
    ΕΙΠΑΜΕ ! ΠΡΟΧΩΡΟΥΜΕ ! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ .ΤΡΕΧΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ .ΟΣΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ....ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ......ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΤΕ Η ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΒΑΛΑ ;
      🤣 🤣 🤣
      ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΩΤΗΣ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ .ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΟΒΡΙΩΝ
      👍
      ΒΡΕ ΜΙΛΑΜΕ ΣΕ ΦΤΥΝΗ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ ΤΑ ΠΟΥΓΓΙΑ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟ ΡΟΤΣΙ .
      🤣👍

      Διαγραφή