«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020

Κόβεται ο ομφάλιος λώρος της ΑΑΔΕ από το Δημόσιο. Θα πάτε να υποβάλετε φορολογική δήλωση σε μια ιδιωτική εταιρεία made in Germany ;;; χαχαχα .. μόνο πιστολέρος δεν θα διορίσουν...



Τα πάνω- κάτω έρχονται στην Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, καθώς με ειδικό άρθρο σε τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών, ανάβει πράσινο φως στο «χτίσιμο» των υπηρεσιών με διαφορετικό τρόπο απ’ ότι προβλέπεται για το υπόλοιπο Δημόσιο.

«Η ΑΑΔΕ, ύστερα από σύμφωνη γνώμη του Συμβουλίου Διοίκησης και γνώμη του υπουργείου Εσωτερικών, δύναται να αναπτύσσει και να εφαρμόζει μεθοδολογίες και ειδικότερα συστήματα προαγωγών, βαθμολογικής κατάταξης, καθώς και βαθμολογικής και υπηρεσιακής εξέλιξης, κατά παρέκκλιση των κριτηρίων και της διαδικασίας, που προβλέπονται στις διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα και κάθε άλλης διάταξης», είναι το επίμαχο εδάφιο, που ουσιαστικά προαναγγέλλει το κόψιμο του ομφάλιου λώρου της ΑΑΔΕ από το Δημόσιο.

Το στοίχημα είναι προφανές, τόσο για το Διοικητή της ΑΑΔΕ, όσο και για το υπουργείο Οικονομικών. Σε μια «ευαίσθητη» περίοδο, όπου η ομαλή ροή των εσόδων είναι το Α και το Ω του σχεδιασμού για περισσότερο δημοσιονομικό χώρο και πρόσθετες φοροελαφρύνσεις, θα πρέπει να πειστούν οι εφοριακοί και οι τελωνειακοί ότι το σύστημα που έρχεται είναι πιο δίκαιο και πιο αποτελεσματικό από αυτό που ισχύει σήμερα, ένα σύστημα χωρίς ουσιαστική αξιολόγηση, χωρίς επιβράβευση ικανοτήτων, χωρίς τα ανάλογα μισθολογικά κίνητρα απόδοσης.

Σύμφωνα με την τροπολογία, για τη λειτουργία αυτού του ειδικού βαθμολογίου, θα μπορούν:


• Να καταρτίζονται περιγράμματα θέσεων εργασίας και να τροποποιούνται ή να καταργούνται αυτά σύμφωνα με τις εκάστοτε υπηρεσιακές ανάγκες, με απόφαση του Διοικητή της Αρχής

• Να καταρτίζεται ειδικό σύστημα βαθμολογικής κατάταξης των θέσεων εργασίας, παράλληλα προς το αντίστοιχο σύστημα του Δημοσίου, να καθορίζονται οι βαθμοί που δεν μπορούν να ξεπερνούν τους 18 και να κατατάσσονται οι θέσεις εργασίας στους βαθμούς αυτούς, ιδίως με βάση τις γνώσεις και την εμπειρία που απαιτούνται για την πλήρωση κάθε θέσης, το βαθμό δυσκολίας εκτέλεσης των καθηκόντων κάθε θέσης, τη θέση στην υπηρεσιακή ιεραρχία, τη φύση και τις συνθήκες της δουλειάς, το βαθμό ευθύνης, τη βαρύτητα και την επιρροή της θέσης στην επίτευξη των στόχων της ΑΑΔΕ

• Να κατατάσσεται το προσωπικό στους βαθμούς του Συστήματος Βαθμολογικής Κατάταξης και να τοποθετούνται ή να μετακινούνται οι υπάλληλοι σε θέσεις εργασίας και στους βαθμούς αυτών, με βάση τα περιγράμματα των θέσεων εργασίας. Σημειωτέον ότι η νέα κατάταξη των υπαλλήλων μπορεί να επιφέρει μεταβολή της προηγούμενης βαθμολογικής κατάστασης τους.
Προβλέπεται, επίσης, ότι η ΑΑΔΕ, με βάση την αξιολόγηση των θέσεων εργασίας και την ένταξη τους σε ομάδες, μπορεί να αναπτύσσει ειδικότερα συστήματα προαγωγών και βαθμολογικής και υπηρεσιακής εξέλιξης των υπαλλήλων, κάτι που σημαίνει πολύ απλά ότι η ανέλιξη των υπηρετούντων στην Αρχή δεν θα είναι, πλέον, αποτέλεσμα απλώς και μόνο της συμπλήρωσης κάποιων ετών προϋπηρεσίας. Το σκεπτικό είναι ότι με το νέο σύστημα θα αξιοποιείται καλύτερα το ανθρώπινο δυναμικό της ΑΑΔΕ άρα θα λειτουργεί πιο αποτελεσματικά ως προς την είσπραξη των δημοσίων εσόδων.


pentapostagma.gr


Διαβάστε επίσης:

1.  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις - Δείτε τι αλλάζει

2. Και εδώ
 
 

8 σχόλια:

  1. Νομίζουν οι ουρακοτάγκοι ,ότι επειδή δεν βλέπουν τον γερμαναρα με όπλα ,παλασκες και κράνη ,ότι δεν έχουμε κατοχή.
    ΚΑΘΕ ΡΗΜΙΑΔΙΑΣΜΕΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ,ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΜΑΣ.
    ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΦΥΣΤΊΚΙ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΥΛΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΖΑΡΙΑ

    ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΤΕ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΣΚΛΑΒΙΑ ;
    ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥΒΛΙΖΕΤΕ ,ΔΕΝ ΚΡΕΜΑΤΕ ,ΔΕΝ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΤΕ ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΤΕ ;
    ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ.
    ΜΕ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΡΕΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΣΑΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ουρακοτανγκοι οπως το ειπες. Οι αλλοι λεει στο Μανταμαδο κομμουνια και ανταρcia αλλα οταν τους μπηκε το αγγουρι στον πατο αντιδρασανε. Αραγε εχουν διαβασει ποτε τις θεσεις του ΚΚΕ και της ανταρcia για τους επενδητες; Τι να πεις; Δεν αξιζει. Ολικη λοβοτομη.....

      Διαγραφή
  2. Είχα σκοπό να γράψω ένα εκτεταμμένο σχόλιο. Αντ' αυτού παραθέτω τους παρακάτω συνδέσμους γιά μιά πιό λεπτομερή πληροφόρηση, γιά όποιον ενδιαφέρεται :

    1) https://kinisipolitonilias.gr/οι-απόψεις-μας/162-ενδιδοντασ-στην-ααδε…-αποδεχεσαι-τη-καταλυση-του-κρατουσ.html

    2) https://www.protothema.gr/greece/article/681660/adisudagmatiki-i-sustasi-tis-anexartiti-arhi-dimosion-esodon-lene-sundikalistes/

    3) http://evaggelatos.com/?p=7109

    4) http://ixnos.blogspot.com/2018/04/gossip.html

    5) https://attikanea.blogspot.com/2018/03/blog-post_848.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνωρίζω τις αναρτήσεις. Ευχαριστούμε πολύ που τις μαζέψατε για τους αναγνώστες μας.

      Διαγραφή
  3. Ειδικά, το αρθρο των Αττικών νέων ,σε λεπτομέρεια ,είναι ένα σεντόνι.
    Υπάρχουν και τα σχόλια από κάτω.Δεν είναι χάσιμο χρόνου να διαβαστούν.
    Έχουμε μπλέξει με μεγάλα καραπουσταρια.
    Άπαντες.
    Όταν αντιλήφθης τι έχουν κάνει ,είναι αργά.
    Ότι πληρώνουμε και ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ,ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΑΖΡΟΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΑΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ.
    ΑΠΛΟ.
    ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ,ΕΤΟΙΜΟ ,ΣΤΗΜΕΝΟ .
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ,ΚΟΡΟΙΔΙΑΣ ,ΛΑΔΩΜΑΤΩΝ ,ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ,ΜΙΖΑΣ,ΨΕΥΔΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΥΔΗ !
    ΕΝΑ ΒΡΩΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΠΟ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ,ΣΑΤΑΝΙΣΤΟ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ,ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ ,ΣΚΑΤΟ ΛΕΣΧΕΣ ,ΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΙΗΣΟΥΙΤΩΝ .
    ΛΕΤΣΟΙ ΑΝΗΘΙΚΟΙ ,ΒΡΩΜΕΡΟΙ ,ΚΑΛΠΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ.
    ΑΣΕ ΤΟ ΣΩΜΑ !
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΡΚΟΣ ΣΑΠΙΩΝ ΚΟΥΡΑΔΩΝ.
    ΠΟΙΟ ΣΚΟΙΝΙ ;
    ΜΕ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΕΚΤΈΛΕΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΟΞΥ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΚΗ ΚΊΝΗΣΉ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΑΞΕΙΣ ;
    ΚΑΜΜΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΣΥΝΝΕΝΟΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΧΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΑΛΟΝΑ.
    ΜΑΣ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ.
    ΕΝΑΣ ΚΥΚΕΩΝΑΣ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ.
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΟ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΔΟΥΛΕΥΑ ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙ ΠΟΛΥΒΟΛΟ.
    ΣΑΦΩΣ ΩΡΙΜΑΣΕ ΠΙΑ Ο ΧΡΟΝΟΣ.
    ΙΣΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΝΣΤΕΡΝΙΣΘΟΥΜΕ ,ΟΤΙ ΩΣ ΕΔΩ !
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΒΑ ΔΟΥΛΕΥΗΣ ΣΑΝ ΕΙΛΩΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΒΟΥΝΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ.
    ΟΛΑ ΚΤΥΠΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΟ.
    ΟΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ;ΣΥΝΝΕΦΟ.
    ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΠΙΤΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΣΥΓΝΩΜΗ ,ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΕ ΧΑΡΤΙΝΗ ΚΟΥΤΑ.
    ΑΠΟ ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ,ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ,ΖΗΤΙΑΝΟΣ.
    ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΗΝ ΞΥΛΙΝΗ ΚΑΣΑ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΕΧΩ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΗ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΗ ΠΟΥΘΕΝΑ ,ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΚΑΙ Ο ΧΑΒΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ,ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΣΟΥΡΓΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΜΠΟΥΡΔΕΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.
    Υ.Γ ΠΑΡΤΕ ΤΙΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΠΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ.
    Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
    ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ.
    ΕΙΣΤΕ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ.
    ΟΥΣΤ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΑΑΔΕ ως ανεξαρτητη αρχη θα επρεπε κατα το συνταγμα να λογοδοτει στο Ελληνικο Κρατος εστω σ αυτο το αρρωστημενο που εχουμε!!! Δεν λογοδοτει ομως ειναι βεβαιο αφου ουσιαστικα η καθημερινη της λειτουργια γινεται εν κρυπτω και εξω απο τον ελεγχο της οποιας κυβερνησης.SHOP IN THE SHOP κανονικα!!!! Ενω το Υπ. Οικ. υποχρεωνει την καθε μικροεπιχειρησουλα να εχει διπλογραφικο λογιστικο συστημα η ΑΑΔΕ που ειναι μια θηριωδης διοικητικη δομη πως κρατα τα λογιστικα της?????? Κανενας δεν ξερει!!!! Αν ειχαν διπλογραφικο συστημα που δια ροπαλου το επιβαλλουν παντου εκτος του δημοσιου ΘΑ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ!!!! Γιατι θα το ειχαν διαλαλησει!!!! Αρα εχουν ΑΠΛΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ οπως δηλαδη ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!!! Κανω μια παρενθεση για οσους δεν γνωριζουν και ειναι φυσικο. ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟΓΡΑΦΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ!!!! Με το ΑΠΛΟΓΡΑΦΙΚΟ ομως (εσοδων-εξοδων δηλαδη) μπορεις να ζωγραφισεις οτι νουμερα θελεις αφου δεν καταγραφονται ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ οι υποχρεωσεις, οι απαιτησεις, οι εγγυησεις, τα εσοδα-εξοδα επομενων χρησεων κλπ!!! Στην καλυτερη περιπτωση καταγραφονται αποσπασματικα!!! Να το ξαναπω ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ τα θηριωδη νουμερα των εσοδων του κρατους ουτε οι δαπανες!!!!! ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ!!!! Η ανεξαρτητη αυτη αρχη που κυνηγα την καθε μικροεπιχειρησουλα μη τυχον δεν εχει διπλογραφικο η ιδια αν και κολοσσος δισεκατομμυριων ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ αυτου του λογιστικου συστηματος. ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ, ΣΚΟΤΑΔΙ ΜΑΥΡΟ και λιγα λεω!!!! Δεν θα επρεπε η μεγαλυτερη μακραν οικονομικη υπηρεσια να ελεγχεται απο την οποια (εστω αρρωστημενη) λαικη κυριαρχια!!! Πως να ελεγχθει ομως αφου ουσιαστικα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ!!!! Ο καθε υπουργος καταπινει υποχρεωτικα τα νουμερα που η περικλειστη καμαριλα τον σερβιρει!!! Δεν υπαρχει ας πουμε μηχανισμος ενας υπουργος οικονομικων να πει στην καμαριλα!!!! ΠΕΡΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΑΣ!!!! Και ψαξτε τρυπα να κρυφτειτε αν κατι δεν παει καλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ Θαλή,

      Σε ευχαριστούμε ΠΟΛΎ για την διαφωτηση αυτή.
      Και νομίζω ότι μια ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΉ ΆΡΝΗΣΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΔΗΛΏΣΕΩΝ ή ΆΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, θα μπορούσε να ρίξει όλο το προδοτικο κυβερνών σύστημα, και να μας δώσει μια ευκαιρία για θέσπιση αλλού πολιτεύματος με κυβέρνηση επιλεγμένη από εμάς με αυστηρά εθνο-κυριαρχικα κριτήρια.

      Διαγραφή
  5. Οι τρύπες ,είναι ταπωμενες.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή