«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Σ.Τσιόδρας: Είμαστε στο καλό σενάριο. Στα 1.061 τα κρούσματα

Πώς αντιδρά ο Χίτλερ μόλις το μαθαίνει.. (βίντεο)



28/3/2020, Σ.Τσιόδρας: Είμαστε στο καλό σενάριο. Στα 1.061 τα κρούσματα

 

 

34 σχόλια:

  1. Ιδιαίτερα αυτός ο κύριος όταν βγαίνει θα δίνει δημοσιως τιμή κάνοντας σταυρό στον Τριαδικό Θεό και Τον Θεάνθρωπο Ιησού και οποιοσδήποτε άλλος από όλους αυτούς μαζί με κείνους της τιβι διότι η ελληνική λογική ΟΛΩΝ λέει ότι όταν υπάρχει μια επιδημία στην Κίνα κλείνεις το λιμάνι του Πειραιά, τα κινέζικα μαγαζιά και τα ένα ευρώ σοπς, όταν η διπλανή σου χώρα έχει τρομερή επιδημία κλείνεις τα σύνορα , τα σχολεία, τα κδαπ, τα φροντιστήρια παιδικούς σταθμούς ελέγχεις και σφραγίζεις χοτσποτς και δεν επαναπατρίζεις από άλλες χώρες εκτός αν θες να σκοτώσεις τον λαό για τον οποίο έδωσες όρκο να κυβερνάς αν και δεν έχει σημασία ο όρκος, επίορκος είναι ο καθένας τους γιατί ανέλαβε μια αποστολή για την προστασία και ευημερία όλων, γνωρίζουν πολύ καλά οι Ελληνες ποιοι μασόνοι μπαινοβγαίνουν δεκαετίες στις εκκλησιές τους,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μέχρι κι οι τατάνες κι οι ανίτες ειδήμονες περί κολονοιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Zum Teufeln verpfuchtenen kzazaren .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτο ειναι το σχεδιο. Κλειδαμπαρωμα(λοκνταουν) μεχρι να κανουνε ολα τ' αλλα στη ζουλα.

    https://uploads.disquscdn.com/images/bd26acbe88b9c98c864c11f926c8e972237041ae85ef9618f9a235789ee285f1.jpg



    Αυτον ομως δεν τον ρωτησανε. Εχει αλλο σχεδιο αυτος κι' εχει ηδη τεθει σε λειτουργια.

    https://www.youtube.com/watch?v=exnaY0l4XsM

    Ηκουσθη εν Αμερικη οτι συνεληφθη η Μαντονα. Συντομως θα γναριζομεν. Εδω η ιερεια του νεου πολιτισμου σε στιγμες δοξης.

    https://www.youtube.com/watch?v=VG3WkiL0d_U&list=PL7KcL25WIawgXRXbejRTm_gjeaaC_jLHI&index=2&t=0s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Time For Guillotines

      χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

      ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΩΡΑ!

      Όσο για τον πρώτο, δεν είναι τίποτα άλλο παρά Mrs. Baylock σε αντρική έκδοση:
      https://www.youtube.com/watch?v=8onGXRDlhh0

      Διαγραφή
    2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ29 Μαρτίου, 2020 15:37

      Κώστα, σέ αγαπάω σέ εκτιμώ βαθύτατα,αλλά μέ τόν θείο Αδόλφο,θέλω σεβασμό.
      Ένα πάθος έχω κι'εγώ στήν ζωή μου καί μού τό κάνεις γαιτανάκι;
      Μήπως σέ επηρεάζουνε οί άλλες δύο κρυφομουσίτσες (ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ,ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ);
      Γιά κανονίστε τήν πορεία σας, μήν σάς δούμε γιά εξακρίβωση στοιχείων σέ καμμιά Kommandantur στήν οδό Κοραή 4,ή στήν οδό Μέρλιν στήν Γκεστάπο,νά πίνετε πικρό καφέ μέ τόν κύριο ταγματάρχη.
      Μπολσεβίκοι είστε πουλάκια μου;

      Διαγραφή
    3. Ελα, ομως, που απεδειχθη με τεστ dna οτι ο μυστακοφορος εβραιακος καταγοταν απο Καρχηδονα μερια!

      Διαγραφή
    4. ΠΕΣ ΤΟΥ ΤΑ ΡΕ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ! .
      ΜΕ ΔΡΑΚΑΚΙΑ ΣΥΝΕΓΕΛΑΖΕΤΟ Ο ΑΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΣ ΙΗΣΟΥΙΤΗΣ .Ο ΕΤΕΡΟΣ ΗΤΟ Ο ΧΕΣΤΗΣ ΣΤΑΛΙΝ ,ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΙΣΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΑΝ 1,000,000 .ΕΚΛΑΣΕ ΜΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΚΡΥΦΘΗ !
      ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΑ ΖΟΥΛΑΠΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ ,ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΑ ;
      ΤΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ; ΠΟΡΔΕΣ ,ΜΙΑ ΧΑΨΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΚ .
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
    5. ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ AHOY ! ΕΥΓΕ ! ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ! ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ !
      ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
      (ΤΗΝ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ! ΑΙΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΘΑ ΕΠΙΝΕ ! ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΗΣ ΗΤΑΝ .)
      ΤΑ ΙΝΔΑΛΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ .ΚΩΛΟΣ ,ΒΥΖΙ ,ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ,ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑ .
      ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ! ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!
      ΣΤΑΣΟΥ ! ΜΥΓΔΑΛΑ !
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

      Διαγραφή
    6. Εντελώς εγκυκλοπαιδικώς:

      Μία λίαν αξιόλογος πηγή πληροφοριών γιά πολλά θέματα, είναι το ιστολόγιο του Δωρόθεου μοναχού. Εδώ: http://dorotheosmonahos.blogspot.com/ Συνιστώ να το ερευνήσετε επισταμένως!
      Έχει καί δύο μεγάλα βιβλία δικά του σε συνέχειες, το ένα γιά τον μυστακοφόρο εβραιάκο, καί το άλλο γιά τον καμηλοβάτη οβραίο "προφήτη" Μουχάμμαντ.

      Στο πρώτο, λέει πως ο ιδρυτής του DAP (Ντώϋτσες Αρμπάϊτ Παρτάϊ, Γερμανικό Κόμμα Εργασίας), ο Άντον Ντρέξλερ, είχε εξοργιστεί με την επί εξάμηνον απουσία του Χίτλερ το καλοκαίρι του 1921, που δεν είχε δώσει σημεία ζωής καί δεν είχε πεί σε κανέναν πού βρίσκεται. Ο Ντρέξλερ ήθελε να τον διαγράψει απ' το κόμμα, αλλά τον απέτρεψαν τα υπόλοιπα μέλη.
      Λοιπόν, σύμφωνα με τον αδελφό Δωρόθεο, ο Χίτλερ (κατά το "σκοτεινό" αυτό εξάμηνο) είχε πάει στην Φρανκφούρτη, όπου έδωσε όρκο υποταγής στον Ρότσιλντ - καί έλαβε το "χρίσμα", γιά να φτάσει όπου έφτασε μετά. ***Καί πιθανώτατα εδέχθη περιτομή.***

      Η καταγωγή του Χίτλερ από τους Ρότσιλντ δεν αποδεικνύεται, αλλά η καταγωγή του από εβραίους της Βόρειας Αφρικής έχει αποδειχθεί εργαστηριακώς (με τέστ dna).
      Μεγάλη ιστορία αυτή, το τί ρόλο έπαιξαν οι Καρχηδόνιοι Φοίνικες από τους προχριστιανικούς αιώνες μέχρι το 1000 μΧ (καί ίσως κι αργότερα). Σας λέω χαρακτηριστικώς ότι έκαναν ζημιά μέχρι καί στα μούσλιμζ.

      Υγ: Γιά μένα, όποιος έκανε κακό στην πατρίδα μου, μπορεί να πάρει την όποια ιδεολογία του καί να τη χώσει βαθειά εκεί που ξέρει.

      Αν χρειαστεί, βοηθάω με φουρνόξυλο.

      Διαγραφή
  5. Δηλαδή οι δεξιοί εθνικιστές φασίστες ναζιστές , οι κακοί υπέυθυνοι ΚΑΙ για τον κοροϊδό , θέλουν να βγούμε έξω να πεθάνουμε απο τον κοροϊδό!
    Αυτό μας λένε τα κουμούνια που κυβερνούν;
    Καλά κάνουν αφού προήλθε για δεύτερη φορά πανδημία απο μια ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ και κανείς δεξιός δεν βγήκε να το επισημάνει έστω και εάν πρόκειται για πανδημία-κοροϊδία!


    "ΔιατάXτε να πέσει η τιμή του αρνιού..."

    Μόνο ένας ανθέλληνας κομμουνιστής χρησιμοποιεί αυτήν την άθλια διάλεκτο.
    Οποιοσδήποτε άλλος λέει διατάΞτε.
    Ο ομιλών με την μορφή του χίτλερ είναι ο λενιν σταλιν τροτσκι μαο μαο και λοιποί μισάνθρωποι δολοφόνοι της ανθρωπότητος, δεν δικαιούνται ινα ομιλούν διότι είναι χειρότεροι και απο τον εξαποδώ. Πόσο μάλλον απο τον Χίτλερ.

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όποιος έφτιαξε αυτό το βίντεο είναι ηλίθιος, έμμισθος ή και τα δύο. Εν τέλει κύριε διαχειριστά ο Μητσοτάκης είναι ο σωτήρας μας; Την μία τον λέτε προδότη και τώρα αναπαραγάγετε ένα γελοίο βίντεο ενός βαλτού, που μας λέει, πως ο άνθρωπος της Siemens μας έσωσε από τους Γερμανούς! Αναμένω με αγωνία το επόμενο βίντεο, όπου θα μας αποκαλύψετε ότι ο Σύριζα μας έσωσε από τους Αμερικάνους και ο Παπανδρέου από το ΔΝΤ. Το ορίτζιναλ βίντεο με τον Αδόλφο που ξεφτιλίζει κυβέρνηση και ΜΜΕ το δημοσιέυσατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ ότι το βίντεο πρέπει να το έφτιαξε φιλοκυβερνητικός. Αλλά χαλαρώστε, πολύ τσίτα είστε.
      Εμείς εδώ μέσα, απλά ατενίζουμε από ψηλά τα τεκταινόμενα και τις αντιδράσεις αμφοτέρων των πλευρών.

      Διαγραφή
    2. Δεν είμαι καθόλου "τσίτα". Απλώς λέω, πως δεν μπορεί να είναι και προδότης, όπως εσείς τον αποκαλέσατε, και σωτήρας. Οι σχέσεις της οικογένειας με την Siemens και τον Χριστοφοράκο είναι γνωστές τοις πάσι. Εφόσον, όμως, παραθέτε και τις δύο πλευρές, γιατί δεν δημοσιέυετε και το αντικυβερνητικό βίντεο-παρωδία με τον Χίτλερ;

      Διαγραφή
    3. Προδότη τον λέω για τα υπόλοιπα εθνικά θέματα. Κυρίως για τον ισλαμο-εποικισμό.
      Βγήκε όντως και βίντεο ανταπάντηση; Δώστε μας λινκ youtube να το ανεβάσουμε.

      Διαγραφή
    4. Τα πράγματα είναι απλά. Εάν δεν είχε επιβληθεί η απαγόρευση κυκλοφορίας, η μεταφορά λαθρομεταναστών θα προκαλούσε αντιδράσεις από τους κατοίκους και η κυβέρνηση θα κινδύνευε με νέες Χίους. Για να αντιληφθείτε την απάτη, η ιταλική κυβέρνηση έχει επιβάλλει lock down μόνο από την Ρώμη και πάνω. Στον νότο η ζωή συνεχίζεται και τα καταστήματα λειτουργούν κανονικά. Κατ' εσάς, η κυβέρνηση γεμίζει την Ελλάδα με aids, φυματίωση και ηπατίτιδα, αλλά την πήρε ο πόνος για τον κορωναιό; Γνωρίζετε, πως έχουν απαγορέυσει στους ιατροδικαστές να κάνουν νεκροψίες στα θύματα; Γνωρίζετε την επιστολή των συναδέλφων του Τσιόδρα στο ΕΚΠΑ, στην οποία τον κατηγορούν για ανέυθυνες ανακοινώσεις και αντιεπιστημονικά συμπεράσματα; Το βίντεο το είδα στο facebook. Κυβερνητική απάντηση στο ορίτζιναλ ήταν το προπαγανδιστικό βίντεο που αναρτήσατε. Σας γράφω από το κινητό και δεν το 'έχω' με την τεχνολογία. Με μία αναζήτηση στο google θα το βρείτε. Και κάτι τελευταίο. Ο Χαρδαλιάς ποτέ δεν μας είπε πόσοι ήταν αυτοί που δήθεν πήγαν στα χωριά. Γιατί; Μα γιατί αν ανέφερε αριθμούς, θα αποκαλυπτόταν η απάτη της δήθεν μεγάλης φυγής των 'ανέυθυνων' προς την επαρχία. Αν για τους 27 θανάτους του κορωναιού ελήφθησαν αυτά τα μέτρα, για τους 105 θανάτους από γρίπη φέτος, γιατί δεν γράφτηκε ούτε μονόστηλο; Και στους 105 αυτούς θανόντες διενεργήθηκε νεκροψία. Άρα ο Μητσοτάκης στα υπόλοιπα εθνικά θέματα, κατ' εσάς, είναι προδότης, αλλά στο συγκεκριμένο ξύπνησε ο Λεωνίδας μέσα του. Μάλιστα...

      Διαγραφή
    5. Ενώ συμφωνώ σε όσα γράφετε -και το γνωρίζετε αυτό- την ίδια στιγμή μεταφράζετε όπως θέλετε τις δικές μου πράξεις και προθέσεις.

      Με μια αναζήτηση στο facebook, κι όχι στο google, μπορούμε μόνο να το βρούμε, φτάνει να μάς γράψετε πως ονομάζεται αυτός που το ανάρτησε.

      Διαγραφή
    6. Εννοείται, πως δεν θα γράψω όνομα χρήστη. Στα βίντεο του φατσοβιβλίου με τίτλο "Τα πραγματα είναι σοβαρά. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ" μπορείτε να το δείτε. Οι νυν κυβερνώντες, όπως και όλοι οι προηγούμενοι φυσικά, δεν έχουν καλές προθέσεις σε κανένα ζήτημα.
      Ακριβώς επειδή η στάση σας σε πολλά ζητήματα μου δείχνει άνθρωπο καλής προαίρεσης, μου κάνει εντύπωση η ανάρτηση ενός βίντεο χονδροειδέστατης κυβερνητικής προπαγάνδας στο ιστολόγιό σας. Αν νοιάζονταν για την δημόσια υγεία, θα έκλειναν ερμητικά τα σύνορα σε Έβρο και νησιά, θα ναρκοθετούσαν όλα τα χερσαία σύνορα και οι απελάσεις θα πήγαιναν σύννεφο. Επίσης, μόλις ανακοινώθηκε το πρώτο κρούσμα στην Ιταλία, υπενθυμίζω Δεκέμβριο μήνα, θα έκλειναν τα σύνορα με την Ιταλία και όσοι επέστρεφαν θα περνούσαν υποχρεωτικά σε καραντίνα εως ότου βεβαιωθούν οι ιατροί ό,τι δεν νοσούν. Έκαναν και κάνουν ακριβώς τα αντίθετα. Ο Χαρδαλιάς στοχοποίησε Έλληνες εκ Λονδίνου, ενώ την ίδια ώρα μας κουβαλιέται με την συνεπικουρία της κυβέρνησης όλη η δυστυχία του πλανήτη. Εδώ ο επικεφαλής του ΕΟΔΥ είναι οικονομολόγος. Ο Τσιόδρας έλεγε τέλη Ιανουαρίου, πως ο ιός δεν μας απειλεί. Σταματώ την φλυαρία. Καλό βράδυ.

      Διαγραφή
    7. Επειδή βλέπω ότι σάς διαφεύγουν κάποια στοιχειώδη, σάς απαντώ δια πένας Λευτέρη Πανούση:

      http://panusis.blogspot.com/2020/03/blog-post_29.html

      Διαγραφή
  7. Λοιπον εχω καταλαβει οτι το μπλοκ σας παιζει πολυ υποπτο ρολο. Ξεκαθαρίστε μας που το πατε. Αν εχετε κοτσια πεστε στον κοσμο να τα βροντηξει ολα και να βγει στους δρομους. Μην μας περνατε για ηλιθιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα είστε ηλίθιοι. Εννοώ άτομα σαν εσάς που γράψατε αυτό το σχόλιο.
      Κοτζάμ Πούτιν, πήρε χαμπάρι ότι στην Ιταλία τούς ψεκάσανε από τον ουρανό με στέλεχος του ιού και τούς αποδεκατήσανε, και είπε στους Ρώσους να μείνουν λίγο καιρό μέσα. Θα κάνω εγώ το έγκλημα να πω στον κόσμο αυτά που λέτε; Έτσι σάς είπαν να μάς γράψετε, μπας και επηρεαστώ και πω στον κόσμο τέτοια ανεύθυνα πράγματα, για να μού κλείσουν το μπλογκ και να με χώσουν φυλακή;
      Βαλτός είστε ή ηλίθιος.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή πιστεύεται πως μας έχουν ψεκάσει και πρέπει να μείνουμε μέσα στα σπίτια μας για να μην κινδυνεύσουμε;
      Επομένως και όλα τα νωπά αγροτικά προϊόντα είναι μολυσμένα;
      (Καμιά σχέση με ειρωνεία.)

      Θυμάμαι σε κάποια συνέντευξη τον Λοχαγό Ανδρέα Πετρόπουλο , όταν του είπε ο δημοσιογράφος , "εσείς γιατί δεν λέτε, γιατί δεν προτρέπεται τον κόσμο..."
      Και η απάντηση ήρθε ως καταπέλτης.
      "Και εάν το πω ποίος θα με ακούσει;"
      (Παλιά συνέντευξη εντελώς άσχετο με τον κοροϊδό).
      Οπως ακριβώς είπε και ο ιατρός Φαίδων Βόβολης στην συνέντευξη του που δημοσιεύσατε.
      " Εάν είχαμε εμείς τα μμε , όλα θα ήταν διαφορετικά"
      Τώρα και που είπε οτι είπε τα πήρε ο αέρας!

      Παρεμπιπτόντως μήπως ξέρετε εσείς η άλλος που μπορούμε να ακούμε τις ομιλίες του Λοχαγού Ανδρέα Πετρόπουλου ;
      Του οποίου οποίος μιας και είναι πολύ κομμουνιστής και ως εκ τούτου ενάντια στο φασιστικό ναζιστικό αστικό καπιταλιστικό σύστημα στο οποίο διαβιούμε, διέκοψαν τις εκπομπές του.

      Υ.Γ.
      Τι άλλο μας φωνάζει το προπαγανδιστικό βίντεο;

      Οποιος αντιδρά και προτρέπει τον κόσμο να βγεί έξω απο τα σπίτια του,
      είναι φασίστας ναζιστής και άρα απαγορεύεται και άρα θα πρέπει να φυλακιστεί!!!
      Προσέξτε το αυτό!
      Οποιος αντιδρά σε οτιδήποτε διατάζουν οι κομμουνιστές που κυβερνούν , φασίστας!
      Ετσι θα περάσουν όποια μέτρα θέλουν...

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
  8. ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙ βαιραλ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ και ΟΜΩΣ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ ΑΛΗΘΕΙΝΟ ...κ ΜΕΤΑ ΠΕΣΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ οταν σε 4λεπτο σου ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΖΕΙ την ΠΡΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και εσυ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ θα εισαι πολύ λίγος για τον ρόλο του highlander γιατί ΟΠΟΥ ΜΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΒΆΛΙΑ την ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ .....ο ελληνας δεν είναι βατράχι ......use your illusion μένει σπίτι για την επόμενη μάχη δεν θεωρεί τον εαυτό του HIGHLANDER αθάνατο αλλά ΑΧΙΛΛΕΑ που θα γίνει ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΗΡΩΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΎΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΥΓΕΙΑ και δύναμη στην ΜΑΧΗ που μας ξεπερνά αλλά οι δυνάμεις ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΑΝΑΜΈΤΡΗΣΗ
    use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μου φτιάξατε τα νευρά μου με δεν υπάρχει το ένα το άλλο αει…… στο !!!!!
    δηλαδή νιώθεις ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ.
    και πως θα εκτιμήσεις την ελευθερία σου αύριο αν δεν μπεις στην καραντινα ....αν δεν νηστέψεις αν δε δεις διαφορετικά το χθες !!!!!
    use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ωραιος, πολυ ωραιος ο illusion, μας δινει στιγμα.

    Λιγο πριν αυτος μας εδωσε τις συντεταγμενες και σημαναι το εναρκτηριο σαλπισμα του αγωνα.

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=cL2NnCq8KZI&feature=emb_logo

    Οι δυναμεις του ΦΩΤΟΣ στην ανεπιθεση.Το κεντρο του Σκοτους, το Μπακινγχαμ, κλειστον λογω ανακαινισεως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α ΡΕ ΚΕΡΑΤΑ ! ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟ ΡΟΛΟ ! ΤΣΑΜΠΑ ΟΙ ΛΑΧΑΝΟΝΤΟΛΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΤΑΞΑ !
    ΡΕ ΣΕΙΣ ! ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ! ΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ! ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΓΗΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ .
    ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ .
    ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΖΑΡΟΚΑΜΠΑΛΑ ; ΣΧΕΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ .
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ; ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΟΥΝ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αξιότιμε ahoy πάντα με καθαρό βλέμμα βλέπετε πέρα από την απλή σκακιέρα της σύγκρουσης και την τυποποιημένη οπτική που μας παρουσιάζουν ... δυνατός ακέραιος χωρίς υπερβολές στοχεύετε άμεσα... κανείς δεν θά πρέπει νά αμφισβήτηση τόν αγώνα έστω κ από το σπίτι όταν το βέλος είναι στο κέντρο του στόχου... πάντα με υγεία αυτός είναι ο πρώτος αγών γιατί φέρνει τόν άνθρωπο στον ΘΕΌ μετά η ΕΥΛΟΓΊΑ και έπειτα Η ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ να είστε καλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τό παραπάνω σχόλιο στον ahoy από τον use your illusion χωρίς να υποτιμηθούν καί οι φίλοι τού χώρου αυτού.

      Διαγραφή
  14. AHOY ,ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΕΣΣΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ,ΤΟΜΑΣ ΧΕΦΕΡ .
    ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΒΓΑΖΕ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ,ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ .........ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ .ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΝΤΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΝΙΑ ΣΘΕΝΤΩΝ ,ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΜΑΝΤΟΝΑ ΚΑΙ ΤΟΜΑΣ ΧΕΦΕΡ .ΑΛΛΟΣ ΚΟΡΟΝΙΑΖΕΤΑΙ ,ΑΛΛΟΣ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΡΟΜΜΕΛ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο καλός στρατιώτης ποτέ δεν αναφέρει την έξοδο. Αγαπητέ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ(Ε) χαλαρώνουμε να είσαι καλά use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υποθέτω πως θες να πεις "ο καθένας κάνει ό,τι κάνει αλλά το κρατάει για πάρτη του". Κι ο Αριστόμαχος αυτό πιστεύω ότι εννοούσε, ότι δηλ. "στο χέρι σας είναι να διαχειριστείτε την απαγόρευση όπως νομίζετε"

      Στο στρατό λέγαμε "Όλα απαγορεύονται κι όλα επιτρέπονται"...

      Διαγραφή