«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

" Έχω να κατέβω στην παραλία Θεσσαλονίκης από 17/3/2020 και η κόρη μου με είδε χθες στην τηλεόραση! " (2 συγκριτικά βίντεο)

 Πλάνα βοθροκάναλων για Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης 30/3/2020, ώρα 5μ.μ. κ.έπειτα:
  
Πραγματικά πλάνα για Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης 30/3/2020, ώρα 5,50 μ.μ. κ.έπειτα:



Την @ουστιά που κάνανε τα βοθροκάναλα, με τα διόδια και τα λιμάνια, την παραμονή της απόφασης του οικο-εγκλεισμού, την επανέλαβαν με παλιά πλάνα περιπάτου στην παραλία της θεσσαλονίκης.

Όπως θα θυμάστε, λόγω κορωνοϊού, οι περισσότεροι υπάλληλοι των διοδίων (κυρίως γυναίκες) δεν εργάζονταν, και βρίσκονταν σπίτι με άδειες "ειδικού σκοπού" (= μητέρες ανηλίκων που τα σχολεία τους είχαν κλείσει). Γι αυτό και βρίσκονταν σε λειτουργία τα νέα αυτόματα μηχανήματα πληρωμής, τα οποία δεν πολυγνώριζαν οι εξοδούχοι και καθυστερούσαν με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μεγάλες ουρές αυτοκινήτων. Κάποιοι βέβαια είχαν μεθοδεύσει αυτό το μπάχαλο, ώστε να τρέξουν τα βοθροκάναλα να τραβήξουν τα παραπλανητικά πλάνα. Ότι κάνουν με τα λαθρο@κατά, που εστιάζουν στη μια βάρκα με τα γυναικόπαιδα, χωρίς να δείχνουν τις άλλες 9 βάρκες με μόνο μαντραχαλάδες-τζιχαντιστικό στρατό.

Κάτι παρόμοιο έγινε με το λιμάνι του Πειραιά, με παλιά πλάνα.

Και η αλήθεια που δημοσιοποιήθηκε αργότερα, μόνο στο διαδίκτυο, και βάσει έγκυρων μετρήσεων ειδικής υπηρεσίας, ήταν ότι η "ΜΕΓΑΛΗ αυτή έξοδος που έμοιαζε με αδειούχους του Πάσχα!".. χαχαχα.. ήταν σε ποσοστό κάτω του 70% ενός κοινού ΣαββατοΚύριακου. Πράγμα που απέδειξε ότι οι Έλληνες ήταν υπάκουοι στα κελεύσματα της κυβέρνησης, και από φόβο για την πανδημία, αλλά και από ενστικτώδη συναίσθηση του να περιοριστούν κι από μόνοι τους, για να περιοριστεί ο ιός και να συντομεύσει και ο χρόνος επέλασης του.

Το ίδιο φυσικά πράττουν εδώ και δύο εβδομάδες με τον κατ'οίκον περιορισμό.

Άρα.. μάλλον αναζητάει ξανά κάποιο άλλοθι η κυβέρνηση για να παρατείνει το διάστημα εγκλεισμού ή για να ορίσει ολοκληρωτικά απαγορευτικά εντός κάποιων ωρών του 24ώρου, για χψ λόγους αμφιβόλου θετικής προθέσεως. Θα μάθουμε σύντομα..
Πάντως για τον εγκλεισμό μας στο σπίτι, καθώς και ότι είναι υπαρκτός ο κίνδυνος της πανδημίας δεν έχουμε στο ιστολόγιό μας σημαντικές αντιρρήσεις. Πονηρό βρίσκουμε το ότι έχουν παραλύσει κάθε τομέα εργασιακής, εμπορικής και κοινωνικής δραστηριότητος, που δεν θα έπρεπε να εφαρμοστεί σε τέτοια έκταση, γιατί είναι εν γνώσει των κυβερνώντων ότι αυτό καταστρέφει την Ελλάδα από κάθε άποψη. Και συμπεριλαμβανομένης της μανίας τους να ισλαμοποιήσουν την χώρα, μάλιστα εντελώς ανενόχλητοι ενόσω μάς έχουν κλειδώσει στο σπίτι.. το μόνο που μένει να συμπεράνουμε είναι ότι χωρίς αμφιβολία έχουν πάρει εντολές πραγματικά να καταστρέψουν την χώρα και τον γηγενή πληθυσμό, προς όφελος αλλοτρίων νεοταξικών συμφερόντων.  

Το γεγονός είναι πως αυτή η @ουστόφαρα των ψευτο-δημοσιογράφων, τα αποκλανίδια της έμμισθης πρακτορικής τέχνης, εισέφεραν πάλι στις πονηρές μεθοδεύσεις του ανθελληνικού συστήματος, αλλά εμείς.. δεν έχουμε ξεχάσει απολύτως τίποτα από ό,τι έχουν κάνει τα τελευταία 11 χρόνια.. και μια μέρα θα βρεθούν κρεμασμένοι από τσιγκέλια ή παλουκωμένοι σε κοινή θέα.


Enjoy το παλιό βίντεο που παρουσιάστηκε για 30-3-2020, και μετά ένα πραγματικό βίντεο της 30-3-2020 πάνω στην αντίστοιχη ώρα που έδωσαν τα βοθροκάναλα των εγχώριων ερπετών:




  


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ

10 σχόλια:

  1. Και μόνο που κανάλια και κομμουνιστές συμφωνούν με τα μέτρα εγκλεισμού των Ελλήνων θα έπρεπε να μας κάνει να ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΜΕ ως μέτρα που λειτουργούν προς όφελος μας.

    Εννοείται ...πως συμφωνώ με τα μέτρα ...

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάς το μπέρδεψες λίγο κε ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ.
      Μήπως ήθελες να πεις.. "Και μόνο που κανάλια και κομμουνιστές συμφωνούν με τα μέτρα εγκλεισμού των Ελλήνων, θα έπρεπε να μας κάνει να ΤΑ ΑΠΟΡΡΙΨΟΥΜΕ ότι είναι μέτρα που λειτουργούν προς όφελος μας"..;

      Και μετά:
      "Εννοείται ...πως συμφωνώ με κάποιο σκέλος των μέτρων"..;

      Διαγραφή
    2. Για ποιό λόγο τα κανάλια να λένε ψέμματα σχετικά με την κυκλοφορία των Ελλήνων;
      Αυτές οι ψευδείς ειδήσεις τι αποτέλεσμα θα έχουν;
      Εάν αυτές οι ειδήσεις , σχετικά με την κυκλοφορία των Ελλήνων, είναι ψευδείς, δεν είναι ηλίου φαεινότερον πως ΚΑΙ οι υπόλοιπες ειδήσεις σχετικά με τον κοροϊδό , τις οποίες μάλιστα δεν έχουμε καν την δυνατότητα να ελέγξουμε ,
      ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΨΕΥΔΕΙΣ;
      Το γνωρίζουμε εμείς πως είναι ψευδείς αυτές οι ειδήσεις και η κυβέρνηση δεν το γνωρίζει;
      Αβίαστα βγαίνει το συμπέρασμα πως το γνωρίζει.
      Όμως στην βάση αυτών των, ΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ (της κυβέρνησης) ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ ειδήσεων, η κυβέρνηση παίρνει παλαιά και νέα σκληρά μέτρα εις βάρος των Ελλήνων.
      Ναι η όχι; Ναι!
      Γιατί;
      Για ποίο λόγο;
      Ποίο θα είναι το όφελος καναλαρχών και κυβέρνησης;
      Που αποσκοπούν όλα αυτά μέτρα ;
      Αυτά και πολλά άλλα δεν είναι ερωτήματα τα οποία θα πρέπει να τεθούν και να απαντηθούν;
      Εάν ξεκινήσουμε από τα απλά , ίσως να καταφέρουμε να κατανοήσουν οι “μενουμεσπίτιδες” πως η κοροϊδία έχει και όρια!

      Υ.Γ.
      Οσον αφορά την διόρθωση που προτείνετε στο προηγούμενο σχόλιο μου:

      Κλείνοντας το άρθρο σας, προτείνετε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ κάποια μέτρα…
      Για όσους βλάπτουν με τις πράξεις τους, τους Ελληνες!

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΣΙΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
    3. To θεωρώ λανθασμένη οδό το να το πηγαίνουμε επαγωγικά για τα επι μέρους θέματα της ίδιας ιστορίας.
      Δεν σημαίνει λοιπόν ότι είναι εντελώς μούφα η πανδημία επειδή είναι μούφα η είδηση περί Θεσσαλονίκης.
      Πάντως κάποια "αφεντικά" έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να "μείνουμε σπίτι".
      Η κυβέρνηση εφόσον έχει τα ίδια αφεντικά που έχουν και οι καναλάρχες, φυσικά και γνώριζε για την μούφα είδηση που θα δινόταν στα κανάλια από τα κοινά τους αφεντικά.
      Γιατί τίποτα, για το παραμικρότερο θέμα της χώρας, δεν αποφασίζεται και εντέλεται από το εσωτερικό της.
      Δίνονται λοιπόν εντολές έξωθεν προς τα ελληνικά μήντια, και ένα ακόμα πακέτο εντολών προς την κυβέρνηση, το οποίο θα ακολουθήσει κατόπιν της σχετικής μηντιακής προπαγάνδας.
      Και αυτές οι δύο ντόπιες μαριονέτες, οι δυο δηλ. παράγοντες (γκοβέρνο και βοθροκαναλάτο) δεν είναι ανάγκη να αναμένουν κάποιο άμεσο κέρδος πέραν της μακροημέρευσής τους και των προνομίων που ήδη έχουν.
      Και μόνο τα κέρδη που ήδη έχουν μπει σε αυτόματο πιλότο, όσον αφορά τα κανάλια, καθώς και τις καρέκλες και τις απολαβές που ήδη έχουν οι πολιτικοί*, αρκούν για να μην ενδιαφέρονται καθόλου για τον αφανισμό (οικονομικό, βιολογικό κι ό,τι άλλο) των Ελλήνων, αρκεί αυτοί οι δυο "θεσμοί" να συνεχίσουν να υπάρχουν και να ευημερούν παρασιτικά σε έναν τόπο που δεν έχει σημασία ποιοι θα τον κατοικούν (αφγανοί, σομαλοί ή εξωγήινοι).

      Εγώ δεν βρίσκομαι εδώ για να προτείνω στον κόσμο μέτρα κατά αυτών που τούς βλάπτουν, γιατί αυτά που θα τους πρότεινα προϋποθέτουν "σημεία στίξεως", και την επόμενη μέρα το σύστημα θα με είχε μπουζουριάσει 🙂
      Είμαι εδώ για να καλύψω ένα ενημερωτικό κενό το οποίο εμπεριέχει περισσότερη αλήθεια από την καθεστηκυώς σερβιρισμένη, είμαι εδώ για να εκφέρω την γνώμη μου όπως κάνετε και εσείς με τους σχολιασμούς σας.

      Να είστε πάντα καλά!

      ( * ): Απολαβές πολιτικών: Είπαν να δώσουν στην Πολιτεία το 50% του μισθού τους ΜΟΝΟ ΓΙΑ 3 ΜΗΝΕΣ!
      Η δε κόκκινη λέσμπω που της έχουν λείψει απ' ό,τι φαίνεται τα κασιδιάρικα χαστούκια, αρνήθηκε να το δώσει.
      Και για ποιο 50% μιλάμε; Για τα 4 από τα 8 χιλιάρικα του βασικού τους μισθού. Γιατί ο πραγματικός τους μισθός ανέρχεται στο περίπου 30.000 ευρώ, πράγμα που και οι ξανθές το γνωρίζουν.

      Διαγραφή
  2. Πολύς λόγος γι αυτό! Γιατί δε βγαίνει ο κύριος επώνυμα να το καταγγείλει; έτσι για να μην υπάρχουν αμφιβολίες! Για να ξέρει ο κόσμος τι να πιστέψει και τι όχι! Γιατί με όλα αυτά στο τέλος θα τρελαθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βάση ποιού νόμου επιβάλλονται αυτά τα μέτρα να δημοσιευτεί και να δοθεί σε όσους μας απαγορεύουν συναθροίσεις και μετακινήσεις να τοιχοκολληθεί ή να σταλλεί ταχυδρομικώς στα καταστήματα που έκλεισαν κτηνοτρόφους τους πάντες και σε κάθε πολίτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παιδιά ,ο ιός ,κορόνα ,αυτός καθ'αυτος είναι ΜΟΥΦΑ.
    ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΑΝ :ΑΛΛΟ ΌΠΛΟ ,ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ,ΕΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ.
    3-4 ΗΜΕΡΕΣ ,ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ,Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ "ΓΑΖΩΘΗΚΕ"ΑΠΟ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.
    ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΧΡΌΝΟΥ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ ;
    ΜΕΤΑ ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ,ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΡΑ.
    ΟΠΩΣ ΒΛΈΠΕΤΕ ,ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ .
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΣΕ ΚΛΕΙΣΗ ΜΕΣΑ ΜΟΝΟΜΙΑΣ.
    ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ,ΜΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ.
    ΟΛΟ ,ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΠΈΘΑΝΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ.
    Η ΦΑΙΗ ΣΚΟΡΔΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ;
    ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ;
    ΑΠΛΑ ,ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΘΑΝΩΝ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΛΟΙΜΩΞΕΙΣ.
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ,ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.
    ΠΟΙΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΓΙΝΟΤΑΝ ;
    ΠΕΡΥΣΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΘΑΛΑΜΟ , Ή ΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑΝΟ ΥΠΕΚΥΠΤΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΑ.
    ΟΧΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ.
    ΑΛΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ.
    ΑΣΕ ΔΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ.....!ΑΛΛΗ ΜΟΥΦΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ !
    Ο ΑΛΗΘΕΙΑΣ !
    ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ :
    ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ,ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ ΜΕ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ 91%.
    Η ΧΛΩΡΟΚΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΩΤΕΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ.
    ΕΝΑ ΑΛΛΟ :Η ΛΟΜΒΑΡΔΙΑ ,ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΚΙΝΕΖΟΙ ;
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
    ΞΕΡΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΑΝ.
    ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ.
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΟΤΟΣ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ Ο ΝΟΤΟΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ ;
    ΒΡΕ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Dna , ή είναι μόνο ένας ψεκασμός ;
    ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ.
    ΘΑ ΦΑΝΗ ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ΠΑΝΤΩΣ ,ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΑΙΟ.
    ΤΟΣΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΜΙΛΗΣΑΝ ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ.
    ΚΑΙ ΜΈΝΑ ,ΑΜΑ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΛΙΡΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ,ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Ο ΑΜΛΕΤ !
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ,ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ .
    ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ,ΕΙΤΕ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΤΟΥΠΕΤΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ.
    ΕΛΑ ΧΕΝΡΥ !ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΑΘΗΣ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      ΑΥΤΟΣ Ο ΧΕΝΡΥ ΑΠΈΘΑΝΤΟΣ Ο ΜΠΑΓΑΣΑΣ
      ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΑΛΛΟΜΟΡΦΙΚΟΣ ΟΦΙΣ.

      ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΧΕΥΤΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Dna. Η ΘΕΩΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ, ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΑΝ ΦΙΑΛΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ, ΣΕ ΠΟΛΥΣΥΧΝΑΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ.

      Διαγραφή
  5. Καλημέρα,
    Θέλω να προσθέσω μια υπόθεση εργασίας, χωρίς να θεωρηθεί ότι είναι απόλυτα ορθή, αλλά ίσως να έχει παίξει τον ρόλο της.
    Όπως γνωρίζετε πριν από κανένα χρόνο ήταν της μόδας τα τεστ dna για νά μάθει κανείς την καταγωγή του. Από δημοσιεύματα γνωρίζουμε ότι συγκεκριμένη εταιρεία έπεσε θύμα χάκερ και κλάπηκαν στοιχεία από τους σέρβερ της. Κατά δήλωση της εταιρείας δεν εκλάπησαν λέει προσωπικά δεδομένα. Τι μας κάνει να πιστεύουμε ότι τα στοιχεία αυτά δεν χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή ιού που στοχεύει συγκεκριμένη μερίδα πληθυσμού.
    Επίσης μου φάνηκε πολύ περίεργο οι ηγέτες της Ευρώπης να μην παιρνουν κανένα μέτρο προφύλαξης του πληθυσμού και το δικό μας σαίνι που χαιρετούσε τις κούκλες στις βιτρίνες προεκλογικά να βλέπει μπροστά, να μην τον νοιάζει το πολιτικό κόστος και να μας κλείνει μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα! Εύλογες απορίες. Το "σαΐνι" βέβαια δεν έγινε ξαφνικά σαΐνι, εντολές δέχεται. Και έχουν τελειώσει οι εποχές που οι πορδιπουργοί υπολόγιζαν πολιτικό κόστος επόμενες 4ετίες. Τώρα είναι στρατιωτάκια με συγκεκριμένη αποστολή συγκεκριμένου χρόνου ολοκλήρωσης και μετά στον επόμενο. Μα θα μού πεις πάντα έτσι δεν ήταν περίπου; Ναι, αλλά τώρα βάζουν και την υπογραφή τους γι αυτό, στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

      Διαγραφή