«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙΚΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΗΣ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ 5G, ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ??? (αποκαλυπτικό βίντεο)

Σχόλιο Διόδοτου: Προς επίρρωσιν των στοιχείων του ομιλητή, μπορείτε να προστρέξετε στις αναρτήσεις μας περί 5G, ΕΔΩ. (Ευχαριστούμε την φίλη mnk για το βίντεο)






Αδελφοί μου βγήκαν οι σωστοί επιστήμονες και ενημερώνουν τον κόσμο για να ηρεμήσει ότι τα κρούσματα είναι πάρα πολύ λίγα σε σχέση με τα κρούσματα της εποχικής γρίπης από όπου πέθαναν περισσότεροι άνθρωποι. Ο λαός όμως έχει αποβλακωθεί από την αμαρτία, την απομάκρυνση του από το Θεό. Θέλοντας οι κραταιοί της γης να μειώσουν τον πληθυσμός της γης και να τον αποκοιμίσουν ευφύβραν το 5G.Την αληθινή πανδημία.Η τεχνολογία αυτή είναι από 6 έως 12 φορές περισσότερη από το 4G προκαλεί πολλές βλάβες στον οργανισμό έως και θάνατο και οι άνθρωποι στο Γιουχάν, την πόλη που είναι το κέντρο εισαγωγής του 5G οι άνθρωποι έπεφταν νεκροί στο δρόμο. Έτσι είχαν ήδη κατασκευασμένο ιό για να ενοχοποιήσουν καλύπτοντας ότι απορρέει από το 5G.Τον ιό της Κορώνας.Ο άνθρωπος πεθαίνει αδελφοί μου από το 5G, όμως κανείς δεν θα πει.Ξυπνήστε αδελφοί μου, βγάλτε τα κινητά τις οθόνες, τα P.C από τη ζωή σας. Ο πόλεμος είναι ηλεκτρονικός, ηλεκτρονικό θα είναι και το σφράγισμα. Ο άνθρωπος που είναι στην αμαρτία είναι παραλυμένος ενώ ο άνθρωπος του Χριστού μετανιωμένος.Μην πιστεύεται ότι σας λέει η τηλεόραση. Δυστηχώς οι άνθρωποι παλεύουν για τη ζωή τους δεν τους ενδιαφέρει αν έκλεισαν οι εκκλησίες να πάνε να κοινωνήσουν σώμα και αίμα Κυρίου.Οι κινήσεις μας δείχνουν μετάνοια.Το Πάσχα αυτό ας είναι ιδιαίτερο για εμάς που το θέλουμε. 


Η σύναξη πραγματοποιήθηκε την 24 Μαρτίου 2020. 

Μητροπολίτης Ιωάννης. 

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο παρακάτω 

e-mail:MitropolitisAlexpolisIoannis@gmail.com 

Μπορείτε να μας ακούτε και να μας βλέπετε on line μέσα από τον διαδικτυακό σταθμό μας, στην παρακάτω διεύθυνση:radio-alitheia.com



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου