«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: FAKE NEWS!

"ΕΝΑΣ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΣ ΑΘΕΟΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΤΑΙ ΘΕΡΜΑ".. KAI ΘΡΙΧΕΣ ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ...


 

Αυτή η φωτο κυκλοφόρησε ευρέως την εβδομάδα που μάς πέρασε στην Ευρώπη. Υποτίθεται ότι βλέπουμε τον Πάμπλο Ιγκλέσιας, των Podemos, δηλαδή τον Τσίπρα της Ισπανίας, να προσεύχεται σε εκκλησία επειδή η σύντροφός του βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό. 

Σοβαρά;;; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;; 🤣

Εντωμεταξύ μέχρι και για βραβείο photoshop-ιάς μιλάνε πολλοί ειδικοί ότι θα έπρεπε να δοθεί στην φωτογραφία. Γιατί δουλεύτηκε σε μεγάλη μεγέθυνση, ώστε δύσκολα διακρίνονται τα πειραγμένα πίξελ.

Κι έχεις μετά και έναν λογαριασμό στο YouTube να διαδίδει -εν γνώσει του ή όχι, δεν γνωρίζω- την φωτό, ως στιγμή ενός μετανοημένου. Βέβαια, πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτός ο λογαριασμός YouTube πιθανότατα είναι ψευτοχριστιανικός που ανήκει σε πολύ γνωστή υπερ-μπατριώτισσα διάσημη για το στήθος της...

Anyway guys.. νά και η αυθεντική-πρώτη φωτό, για να μην νομίζετε ότι τα βγάζω από το κεφάλι μου:

 

 

Έχει ληφθεί το 2017 από τον Μεξικανό ιερέα Luis Ángel Espinosa στην πόλη Arezzo, στην Τοσκάνη της Ιταλίας, και απεικονίζει έναν ανώνυμο πιστό που προσεύχεται γονυκλινής σε καθολική εκκλησία.

  Κ-Τ

 

2 σχόλια:

  1. ΜΗΝΥΣΕ ΤΟΥ ,ΝΑ ΠΑΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ,ΝΑ ΦΙΚΗΣΗ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ,ΝΑ ΜΑΘΗ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΨΟΓΑ,ΝΑ ΑΡΧΙΣΗ ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ ΝΑ ΖΗΤΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΞΙΛΕΩΣΕΩΣ ,ΝΑ ΖΗΤΗΣΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ...ΙΣΩΣ ΤΟΥ ΔΟΘΗ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ,ΕΑΝ ΑΝΕΒΑΣΗ ΔΟΝΗΣΕΙΣ .
    ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΔΙΟ ....ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥΝΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ .....
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΣΙΦΤΗ ΚΩΣΤΑΝΤΗ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή