«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Το “σενάριο”...

γράφει η Κατερίνα Χατζηθεοδώρου

Σχόλιο Διόδοτου: Η φίλη Κατερίνα δεν χρειάζεται πλέον ιδιαίτερες συστάσεις. Έχουμε δημοσιεύσει και άλλα άρθρα της, μα στο συγκεκριμένο.. πανηγυρικά οι απόψεις μας ταυτίζονται! Ας ελπίσουμε το "τσουνάμι του καλού" να κατακλύσει όσο το συντομότερο γίνεται τον πλανήτη, γιατί για την Ελλάδα μας ειδικότερα, η σκοτεινή ελίτ επιφυλάσσει το καταστροφικότερο τέλος  όλων των εποχών στη μακραίωνη ιστορία της.



 
Το “σενάριο” είναι τόσο απίστευτο που προκαλεί τους δύσπιστους να γελάσουν, ίσως και ειρωνικά.

Γνωρίζω όμως το θέμα εδώ και περίπου 1, 5 χρόνο. Όχι γιατί το έψαξα προσωπικά, αλλά γιατί τυχαίνει να γνωρίζω έναν καθηγητή πανεπιστημίου, από τους καλύτερους που έχουμε στην Ελλάδα, εξαιρετικής ευφυίας, τετράγωνης λογικής και πολύ ενημερωμένος στα εσωτερικά και διεθνή πολιτικά θέματα. Στις ΗΠΑ διαφωτίζουν τον κόσμο αρκετά εναλλακτικά site. Έτσι, τύχαινε πότε-πότε να πληροφορεί κι εμένα και άλλους φίλους του.
 

Μου έλεγε λοιπόν πριν από 1,5 χρόνο ίσως και πάρα πάνω ότι ο Τραμπ ετοιμάζει κάτι πολύ μεγάλο. Σχηματίζεται κατηγορητήριο με αδιάψευστα στοιχεία για εκατοντάδες μέλη του βαθέος κράτους, της cabal επί το κυριολεκτικότερο, μερικοί εξ αυτών σε πολύ υψηλά αξιώματα, τέως ή ενεργοί. Αυτοί κάποια στιγμή, μου έλεγε, θα συλληφθούν όλοι μαζί.
 

Επίσης, ότι ο Τραμπ ετοιμάζει, σε στενή συνεργασία με τον πρόεδρο Πούτιν, ένα ελεγχόμενο παγκόσμιο κραχ, ώστε να αποσπάσει τη FED από αυτούς που την κατέχουν (γνωστοί και μη εξαιρετέοι) και ταυτόχρονα να αλλάξει το παγκόσμιο νομισματικό σύστημα από εκτυπωτή “χρωματιστών χαρτιών” σε σύστημα με βάση και πάλι το χρυσό.
 

Γνωρίζουμε ήδη, πόσο χρυσό συγκέντρωναν μετά μανίας Ρωσία, Κίνα, Γερμανία και κάποιες άλλες χώρες , προφανώς γνωρίζοντας τα σχέδια, εφ 'οσον αυτά υπήρχαν ακόμα και στο διαδίκτυο. Το μεγάλο μου ερώτημα “γιατί τόση δημοσιότητα;” το απάντησα μόνη μου. Διότι, το βαθύ κράτος, όντας παντού, γνώριζε πού το πάει ο Τραμπ, ούτως ή άλλως. Ίσα-ίσα, μέσω των εναλλακτικών, θα μπορούσε, έστω και λίγο, να τους παραπλανά. Μου είχε πει ακόμη ο επιστήμων αυτός ότι ο μεγάλος κίνδυνος είναι να του δημιουργήσουν οι καμπαλιστές ένα μη ελεγχόμενο κραχ, πριν από αυτό που προγραμμάτιζε ο ίδιος.
 

Ε, λοιπόν έχω την εντύπωση, τη σχεδόν βεβαιότητα, (όμως, στους ρευστούς καιρούς που ζούμε το 100% βέβαιο δεν υπάρχει) ότι αυτό που συμβαίνει με τον κορωνοϊό ή τον δήθεν κορωνοϊό (πάντως είναι κάτι δυνητικά θανατηφόρο και εύκολα μεταδιδόμενο) είναι η προσπάθεια των “νεοταξιτών” να δημιουργήσουν αυτό το ανεξέλεγκτο κραχ .
 

Η Ιταλία δεν χτυπήθηκε για ορισμένες επιλογές της (Σαλβίνι, Κίνα κτλ), το παιχνίδι είναι πολύ πιο μεγάλο από αυτές τις επιλογές μιας “μικρομεσαίας” χώρας. Χτυπήθηκε ώστε αμέσως να υπάρξει ένα τεράστιο μπουμ της αρρώστιας και να τρομοκρατηθεί όλη η υφήλιος. Το ρόλο του “ιομπαμπούλα” έδωσαν στην Ιταλία, αφού απέτυχαν στην Κίνα. Γνώριζαν ότι οι Ιταλοί είναι λίγο ένας “τρια-λα-λα” λαός, διαχυτικοί και με πολλές κοινωνικές επαφές.
 

Ίσως αυτό το γεγονός του “ιού” ώθησε τον Τραμπ να συντομεύσει τις συλλήψεις (αν είναι αληθές ότι επίκεινται, κάτι που δε γνωρίζω -βλέπετε λόγω ιού, σταμάτησαν και οι “συζητήσεις”. Ίσως όμως αυτός να ήταν και ο χρόνος που προέβλεπε το πολύ καλά μελετημένο σχέδιο που έχει εκπονηθεί για την όλη επιχείρηση και δεν μπορούσε να αναβληθεί λόγω του “ιού”, εξ ου και τα στρατεύματα στην Ευρώπη, εν μέσω “κινδύνου”.

Ασφαλώς ο Τραμπ είναι “αθώος του αίματος” του κορωνοϊού. Οι “άλλοι” τον κατασκεύασαν και τον διέδωσαν. Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι τελειοποιήθηκε στον Καναδά, έχοντας αρχίσει από τρεις άλλες χώρες που καθεμία βελτίωνε αυτό που είχε δημιουργήσει η προηγούμενη. Και προφανώς, όταν τελειοποιήθηκε, δόθηκε σε άτομα της cabal στις ΗΠΑ. Αυτός ο ιός είναι κάτι σαν μία “ιδιωτική επιχείρηση”, που ξέφυγε ακόμα και από τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, που ελέγχει ο Τραμπ. Έχει τους τρόπους του το βαθύ κράτος για απόλυτη μυστικότητα κι ας μην ξεχνάμε ότι ο ιός, όπως είπαμε, δεν δημιουργήθηκε στις ΗΠΑ. Γι αυτό και ο Τραμπ, δεν κατάλαβε στην αρχή πόσο σοβαρός ήταν. Νόμιζε ότι είναι όλα “under his control”.
 

Με αυτό το σενάριο δένουν όλα τα κομμάτια του πάζλ, που πρώτα δεν “έμπαιναν” πουθενά. Γιατί, π.χ. οι παγκοσμιοποιητές έκαναν μια ενέργεια που χτυπάει την παγκοσμιοίηση και τις δυνατότερες πολυεθνικές που έχουν, πετρελαϊκές (νομίζω το σωστό είναι πετρελαιικές) και άλλες;
 

Για να μη μακρηγορήσω κι άλλο, διαβάστε στο άρθρο (http://resaltomag.blogspot.com/2020/03/zugzwang.html#more) όλα τα ερωτήματα, τα “ουδέποτε” του άρθρου, που ούτε η κοινή λογική ούτε η τετράγωνη μπορεί να τα βάλει στη σωστή θέση μέσα στο πάζλ. Η απάντηση είναι ότι το παιχνίδι είναι πολύ-πολύ μεγάλο και όλα τα παραπάνω (παγκοσμιοποίηση κτλ) έγιναν θυσία, με την ελπίδα της διάσωσης των κεφαλών της cabal. Και μετά, ξέρουν αυτοί να τα επαναφέρουν!
 

Αλλά διαβάζοντας κάτι χθες το πρωί, κατάλαβα πώς “τους την έφερε” και πάλι ο Τραμπ. Αναγκάστηκαν και οι δημοκρατικοί(!), δηλαδή το Κογκρέσο, και η Γερουσία επίσης, να εγκρίνουν τύπωμα 1 τρισ. δολαρίων για την αντιμετώπιση της οικονομικής δίνης του προκαλεί ο κορωνοϊός και στις ΗΠΑ. Και αύριο, που η παγκόσμια οικονομία θα έχει καταρρεύσει και τα πετροδολάρια δε θα μπορούν να σώσουν το δολάριο, ο Τραμπ θα τους πει: ή πτώχευση ή κανόνας χρυσού. Και αν τον επαναφέρουν οι ΗΠΑ, όλες οι χώρες θα είναι υποχρεωμένες να τον ακολουθήσουν. Δεν ξέρω και πολλά οικονομικά, αλλά μερικά πράγματα είναι μάλλον προφανή και στον “κοινό νου”. 

Η ειδησεογραφία επισημαίνει επίσης ότι αφ' ότου η FED πήρε το δικαίωμα κοπής/τυπώσεως νομίσματος η δικαιοδοσία έγκρισης της κάθε κοπής είχε φύγει εντελώς από το Κογκρέσο.
Τώρα, για πρώτη φορά από τις 23.12. 1913 που, επί προεδρίας Γούντροου Ουίλσον, δόθηκε στη FED η τεράστια δύναμη του ελέγχου του αμερικάνικου νομίσματος, η έγκριση κοπής νομίσματος πέρασε και πάλι από το Κογκρέσο. Αυτό σημαίνει ότι ο Τραμπ βρίσκεται στα μισά του δρόμου ή ίσως και κοντά στο τέρμα στο να κρατικοποιήσει τη FED!
 

Βέβαια ο πόλεμος που αντιμετωπίζει είναι τεράστιος, πέρα από το ανθρώπινα κοινά μέτρα, πρόκειται για πλανητικό πόλεμο, κυριολεκτικά. Ήδη εξακτινίζονται κατηγορίες από τα κέντρα των καμπαλιστών, και μεταδίδονται στα απανταχού φερέφωνα προς περαιτέρω προώθηση στην αμερικάνικη και παγκόσμια κοινή γνώμη, ότι φέρεται αλλοπρόσαλλα στο θέμα του ιού και ότι μπορεί να χάσει την προεδρία για το λόγο αυτό. Νομίζω ότι πλέον είναι γι' αυτόν μονόδρομος να “τρέξει τα γεγονότα”.

Και για να τελειώσουμε λίγο πνευματικότερα, έγραψα κοινός νους και θυμήθηκα τον Ηράκλειτο: “τοῦ λόγου δ᾽ ἐόντος ξυνοῦ ζώουσιν οἱ πολλοὶ ὡς ἰδίαν ἔχοντες φρόνησιν”. 
Μεταφράζω, αν και δεν χρειάζεται: ενώ ο λόγος (η λογική) είναι κοινός για όλους, ζουν οι πολλοί σαν να έχουν δική/ό τους φρόνηση/ σκέπτεσθαι -ταιριάζει καλύτερα στα νεοελληνικά αντί φρόνησης το “σκέπτεσθαι”. 
Ο Ηράκλειτος με αυτήν την εκπληκτική ρήση, περιγράφει με θαυμαστό τρόπο τη μεγαλύτερη νοητική αρρώστια της εποχής μας. Καθ' ένας και η προσωπική του ιδεοληψία, που εμποδίζει τον καθαρό λόγο να είναι κοινός για όλους, αφού ο λόγος αυτός δεν μπορεί παρά να είναι μόνον Ένας. Και ως τέτοιος, κοινός για όλους!

Ας όψεται το σύστημα που διοχετεύει τις ιδεοληψίες (εν. “ιδεολογίες”) στο νου των ανθρώπων.


ΥΓ.

Τώρα, με την σύλληψη του Τομ Χανκς, το "σενάριο" μάλλον επιβεβαιώνεται. Ας κρατάμε την αναπνοή μας και ας προσευχόμαστε!

Και μία “επί του πιεστηρίου” πολύ σημαντική είδηση, που δένει με το “σενάριο” των συλλήψεων:
Η Μέρκελ κατέβασε 11.500 στρατιώτες, , όχι στην άσκηση του ΝΑΤΟ, αλλά εντός Γερμανίας. Και αναρωτήθηκε ο αρθρογράφος “τι φοβάται η Μέρκελ; μήπως εξέγερση των Γερμανών;” Αμ' δε! Κάτι άλλο μάλλον φοβάται και προστατεύει τα αφεντικά της. Λέτε να δούμε εμπλοκές ΝΑΤΟικών με Γερμανούς;!
 



Κατερίνα Χατζηθεοδώρου, 31-3-2020

13 σχόλια:

  1. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου31 Μαρτίου, 2020 15:50

    Κώστα σε ευχαριστώ για το πολύ πετυχημένο "χτένισμα" που έκανες στο άρθρο μου ενσωματώνοντας μέσα στο άρθρο τα διαδοχικά Υ.Γ. που έστελνα, "εν τω μέσω της νυκτός".
    Οφείλω να σημειώσω, ότι το άρθρο ξεκίνησε με την πρόθεση να είναι σχόλιο και εστάλη ως σχόλιο (εδώ: https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/03/defender-europe-20.html) αλλά τελικά βγήκε κάτι πολύ ολοκληρωμένο και ο αγαπητός μου Κώστας θέλησε να το ανεβάσει ως άρθρο. Και πάλι τον ευχαριστώ.

    Πάντως Κώστα να ξέρεις ότι εμείς που προβάλλουμε αυτό το "σενάριο" εκτιθέμεθα στη δύναμη των γεγονότων. Αν τα "πιάσαμε" και τα προβάλλαμε σωστά, αυτό είναι μια ηθική ικανοποίηση. Αν τα γεγονότα μας διαψεύσουν, (που δεν το πιστεύω!) πολλοί θα γελάσουν μαζί μας! Ας είμαστε όλοι καλά κι ας γνωρίζουμε ότι η ώρα ακριβώς μετά τα γεγονότα του "σενάριου" που βέβαια θα εξελίσσονται επί πολύ, ή κατά τη διάρκεια τους, είναι η ουρανόσταλτη ώρα να πάρουμε την Ελλάδα μας πίσω.

    Διότι η σύγχυση στην παγκόσμια "σκοτεινο-ελίτ", που κουμαντάρει και την Ελλάδα, θα είναι τεράστια. Ήδη είναι τεράστια η σύγχυση της, γιατί αναγκάστηκε να χτυπάει τον εαυτό της, με την ελπίδα βέβαια, όπως είπαμε, να τα πάρει όλα πίσω και να έχει και κέρδη -και όχι μόνον οικονομικά! Αγρυπνείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να γελάσουν, οι άλλοι μαζί μου, περισσότερο από ό,τι γελάω εγώ μαζί τους με τις @αλακίες που γράφουν.. δεν νομίζω. Καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια.. αλλά και τα ρεζιλίκια μερικών μερικών...

      Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια Κατερινάκι μου!

      Διαγραφή
    2. Επίσης:
      Αναφέρομαι στον σύνδεσμο που έχει το άρθρο σου. Είχα διαβάσει το άρθρο του Αριστείδη πολύ πριν το αναδημοσιεύσει το ρεσάλτο. Παρόλο που τον αγαπάω τον Αριστείδη και αυτός επίσης γνωρίζει για εμένα και με εκτιμά, το άρθρο αυτό το βρήκα άκυρο από την αρχή. Ειδάλλως θα το είχα αναδημοσιεύσει.
      Να που σήμερα αποδεικνύεται ότι ο κόβιντ δεν είναι καν ιός, αλλά βιολογικό όπλο, και μάλιστα εξαπολυθέν εκ των σιωνιστών, τούς οποίους υποστηρίζει ο Αριστείδης ότι δεν θα τούς συνέφερε να πλήξουν με αυτών ολόκληρες αλυσίδες συμφερόντων τους. Όμως κανένα πρόβλημα δεν είχαν τελικά να το κάνουν, όπως αποδεικνύεται, εφόσον είχαν σχεδιάσει και είχαν προετοιμαστεί να βγούν κερδισμένοι ακόμα και από παγκόσμιο κραχ, το οποίο θα αποδυνάμωνε Ρωσία και θα έριχνε τον Τραμπ.

      Οπότε συμφωνώ σε όλη την φράση σου
      " τα “ουδέποτε” του άρθρου, που ούτε η κοινή λογική ούτε η τετράγωνη μπορεί να τα βάλει στη σωστή θέση μέσα στο πάζλ. Η απάντηση είναι ότι το παιχνίδι είναι πολύ-πολύ μεγάλο και όλα τα παραπάνω (παγκοσμιοποίηση κτλ) έγιναν θυσία, με την ελπίδα της διάσωσης των κεφαλών της cabal. Και μετά, ξέρουν αυτοί να τα επαναφέρουν! "

      Ο Τραμπ όμως.. αυτή τη στιγμή διατηρεί ακόμα το 60%.

      Διαγραφή
    3. ΥΓ. για να μην παρεξηγηθώ:

      Εννοείται πως δεν συμπεριλαμβάνω επ'ουδενί τον Αριστείδη στην λίστα αυτών "των μερικών μερικών" που "γράφουν @αλακίες".

      Διαγραφή
  2. ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ

    Κορονοϊός: Απορρύθμιση της Παγκοσμιοποίησης… διαβάζουμε εδώ

    http://resaltomag.blogspot.com/2020/03/zugzwang.html#more

    Zugzwang (Τσούκτσβανγκ)

    Σ’ αυτή τη θέση βρίσκεται ο Μητσοτάκης και οι λοιποί ηγέτες των δυτικών καπιταλιστικών χωρών. Είναι υποχρεωμένοι να κάνουν κίνηση (είναι η σειρά τους), αλλά όλες οι διαθέσιμες νόμιμες κινήσεις οδηγούν σε καταστροφή.

    Ο καπιταλισμός έχει βρεθεί σε θέση Zugzwang. Είναι υποχρεωμένος να κινηθεί καταστροφικά.

    Ουδέποτε θα θα θα θα και μπλα μπλα…… Λέξη κλειδί ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ =ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

    Κορονοϊός: Απορρύθμιση της Παγκοσμιοποίησης…διαβάζουμε εδώ

    http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=11371

    Όταν ένας ιός απειλεί με απορρύθμιση και κατάρρευση το καπιταλιστικό οικοδόμημα του διεθνούς ιμπεριαλισμού, αυτό και μόνο αποτελεί την πλέον κραυγαλέα καταγγελία και καταδίκη αυτού του σάπιου και βάρβαρου συστήματος…
    Και μια τέτοια απορρύθμιση της Παγκοσμιοποίησης από μια πανδημία είναι δυνατή ΜΟΝΟ όταν οι κοινωνίες και τα εθνικά κράτη, ολόκληρη η υφήλιος, έχουν και τα ίδια ΑΠΟΡΡΥΘΜΙΣΤΕΙ και ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ από την Παγκοσμιοποίηση.

    Το σπουδαιότερο: Η Παγκοσμιοποίηση θεμελίωσε το νοσηρό σύστημα της ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ των πάντων, ανυψώνοντας το «ιδιωτικό», συνακόλουθα και τον «Ατομικισμό», σε θεότητα και το «Συλλογικό» σε …πανούκλα!!!

    Η Παγκοσμιοποίηση, με άλλα λόγια, μετέτρεψε τις κοινωνίες από Συνθετικά Σύνολα, σε Αθροιστικά και Ανταγωνιστικά Άτομα, σε αριθμητικές μονάδες Ιδιωτών ξένες και εχθρικές μεταξύ τους, ξένες και εχθρικές προς τον Άνθρωπο και προς τις Συλλογικές Κοινωνικές Λειτουργίες…

    Ο κοροϊνός, σήμερα, έχει απορρυθμίσει, πλήρως, το παγκόσμιο καπιταλιστικό σύστημα και το οδηγεί σε καταστροφικές οικονομικές και κοινωνικές «πανδημίες».

    Λέξη κλειδί ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ =ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

    ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ

    όποιος έλυε τον Γόρδιο δεσμό, θα κυριαρχούσε στην Ασία.

    Λέξη κλειδί ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ = ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ = το ύψιστο αποτέλεσμα για να εκδηλωθεί η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ

    ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ στο ΟΝΟΜΑ ολοκληρωτικό υπερκράτος με σύμβολο το σφυροδρέπανο = ο ΦΑΝΕΡΟΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ = ο ΚΡΥΦΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ

    ολοκαίνουργια κοινωνία, την Europe4All (Ευρώπη για όλους):

    One Star to rule them all,

    One Star to find them,

    One Star to bring them all,

    And in the darkness bind them.

    Ένα αστέρι για να τους διοικήσει όλους,

    Ένα αστέρι για να τους βρει,

    Ένα αστέρι για να τους φέρει όλους,

    Και μέσα στο σκοτάδι να τους δεσμεύει.

    (Κατά το “One Ring to rule them all, One Ring to find them, / One Ring to bring them all and in the darkness bind them / In the Land of Mordor where the Shadows lie”, από τον Άρχοντα των Δακτυλιδιών του J. R. R. Tolkien).

    Διάβασα εδώ…

    http://redskywarning.blogspot.com/2012/10/blog-post_22.html

    Δεν ΥΠΑΡΧΕΙ αγιοσύνη ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΞΙΟΣΥΝΗ και ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ
    Ο Σ . ΤΣΙΟΔΡΑΣ ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ο Α,Β,Γ, και άλλοι τόσοι που εσύ, εγώ κατηγορώ και ανήκουν σε παράγκες το ίδιο και εμείς κατά κάποιον τρόπο σε αυτές δεν ανήκουμε.

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ είναι ότι άφησε ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ κρεβάτια ΠΟΛΥΘΡΟΝΕΣ και βγήκε για σωματική βελτίωση για να πάει στον ΑΔΗ βελτιωμένος ενώ όταν η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ άλλαζε χέρια ή το ΜΝΗΜΟΝΙΟ έτρωγε και τις ζωές μας αυτός ήταν στον ΚΑΝΑΠΕ μη λέμε τα ίδια …….

    ΓΟΡΔΙΟΣ ΔΕΣΜΟΣ όταν ο κόμπος φτάσει στο χτένι ή ο κόμπος θα κοπεί ή το χτένι θα σπάσει έτσι και η σκακιέρα την στέλνεις στον αγύριστο

    Ο γόρδιος δεσμός συμβολίζει καθετί που είναι δύσκολο και δυσεπίλυτο, κάθε πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε είτε στην προσωπική είτε στην επαγγελματική είτε στην πολιτική ζωή. ...

    σε κάθε περίπτωση ο συμβολισμός παραμένει ο ίδιος: το σπαθί συμβολίζει την αποφασιστικότητα και την τόλμη...

    Διαβάστε όλο το άρθρο: https://arxaia-ellinika.blogspot.com/2017/05/megas-aleksandros-gordios-desmos.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν περίμενα να το ανεβάσεις διότι ξέρεις πως δεν σκέφτομαι με τον συνηθισμένο τρόπο .....και μάλιστα δεν έχω να χωρίσω και κάτι με την αγαπητή κυρία Κατερίνα Χατζηθεοδώρου.... μάλιστα ότι καλύτερο για να ανεβάζεις το επίπεδο για την αυριανή νέα τάξη όχι πραγμάτων αλλά ΑΝΘΡΩΠΩΝ
    use your illusion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H Κα. Κατερινα Χατζηθεοδωρου γραφει οτι προκειται για " κατι πολυ μεγαλο ". που ερχεται συμφωνα με τα σημαδια των καιρων. Στοχευσε στο σταυρο και χτυπησε με ακριβεια πεπειραμενου σναιπερ.

    Η καταρρευση της Δανειακης Οικονομιας που εγκατεστησε μετα το Βατερλω ο Μαγερ Ροτσιλντ ηταν προ των πυλων και η Καμπαλα επρεπε να βρη τροπο για reset. Η παληα συνταγη ηταν πολεμος και φτου απ' την αρχη. Τωρα ομως υπαρχουν δυο μεγαλοι παιχτες εναντιον της Καμπαλας οι οποιοι καθιστουν τον πολεμο αρνητικη επιλογη.

    Ο κορονοιος ηλθε λοιπον ως αναγκαια επιλογη και αιτια της επιδιωκομενης οικονομικης καταρρευσης. Οι δυναμεις που στηριζουν τον Τραμπ (στρατηγοι) το ειδαν ως ευκαιρια για να επιτυχουν το δικο τους σκοπο, δηλαδη επαναφορα της FED στα χερια του κρατους και αλλαγη της οικονομιας αντι για reset, που σημαινει επαναφερω αυτο που φευγει με καθε λεπτομερεια.

    Απο την πρωτη ημερα της προεδριας Τραμπ οι δυναμεις της Καμπαλα, τυπος, τηλεοραση, Χολυγουντ επετεθηαν με λυσσα εναντιον του στην απελπιδα προσπαθεια να ανατρεψουν το αδυνηρο γι' αυτους γεγονος της εκλογης του. Ο στρατηγος Φλυν, ο πρωτος συμβουλος του Τραμπ, ηταν το πρωτο θυμα.

    Λιγα περι στρτηγου Φλυν ειναι αναγκαια. Η αποχωρηση του απο τον Λευκο Οικο ακολουθηθηκε απο εναν δικαστικο αγωνα εντιον του, ο οποιος δεν εχει τελειωσει ακομα. Το μαινος εναντιον του Φλυν εξηγειται απο το γεγονος οτι ο στρτηγος ειναι ανυποχωρητος πατριωτης, θιασωτης των πρωτων Αμερκανων, Πατρικ Χενρυ, Τζακσον, Τζεφερσον. Τον θεωρουν επισης αρχηγο της κινησως Q. Με δυο λογια ο Φλυν ειναι η επιτομη αυτου που ειπε ο Τομας Πεην. ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ.

    Εδω καποια βιντεο για οσους θελουν ν' ασχοληθουν με το φαινομενο στρατηγος Φλυν.

    https://www.youtube.com/watch?v=A_FCfi9eamA

    https://www.heartland.org/news-opinion/news/general-flynn-calls-on-conservatives-to-stand-together-as-champions-of-freedom

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριε Ahoy,

      γι αυτό φαίνεται ότι έφυγε σύντομα από το Πρώτο πλάνο ο Φλύν.
      Για να αναλάβει τα νέα του 𝐐αθήκοντα 🙂

      Διαγραφή
  5. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου31 Μαρτίου, 2020 23:55

    Κώστα έκανες πολύ καλά και έθιξες το θέμα του άρθρου που πρότεινα να διαβαστεί. Εγώ βέβαια δεν γνωρίζω προσωπικά τον αρθρογράφο, αλλά το άρθρο μου άρεσε ιδιαίτερα και καλόν είναι να πω γιατί.

    Πρώτον, γιατί “πιάνει” κάτι πάρα πολύ σωστό κι ας του δίνει διαφορετική ερμηνεία από αυτήν που εμείς αποδεχόμαστε. Συλλαμβάνει ότι το σύστημα είναι πολύ στριμωγμένο και όποια κίνηση να κάνει είναι άμυνας, κάτι περισσότερο, απελπισίας. Ωστόσο, είναι βέβαιο ότι το σύστημα δε θα το βάλει κάτω και θα πολεμήσει μέχρις εσχάτων για να κερδίσει την παρτίδα.

    Και δεύτερον, τα “ουδέποτε” που θέτει, που εγώ τα θεώρησα (λογικότατα) ερωτήματα, δημιουργούν ως ερωτήματα το “ κοντράστο”, την αντίφαση, που πείθει ότι οι παγκοσμιοποιητές, εξαπολύοντας την γνωστή επίθεση, πήγαν ενάντια στο παγκοσμιοποιημένο χρηματοοικονομικό οικοδόμημα που έχουν στήσει.

    Και προσωπικά είμαι πεπεισμένη ότι στόχος δεν είναι οι λαοί στη φάση αυτή που τώρα εκτυλίσσεται. Αυτούς ούτως ή άλλως τους έχουν στο χέρι, όπως ακριβώς το βλέπει και ο αρθρογράφος, στόχος είναι η κατάρρευση της παγκόσμιας οικονομίας, με κέντρο στόχευσης τις ΗΠΑ, ώστε να πληγεί ο Τραμπ, να αδυνατίσει προς το παρόν και μετά να χάσει τις εκλογές. Και... αυτοί να προχωρήσουν κανονικά τις ατζέντες τους, αυθωρεί και παραχρήμα.

    Κάτι άλλο τώρα. Γίνεται μεγάλη κουβέντα ότι τάχα θα γίνει επανεκκίνησις (επί το ελληνικότερον reset!) της οικονομίας, όταν λήξει η ιστορία με αυτό το “κάτι” που μπορεί να σκοτώνει, δηλαδή το βιολογικό όπλο που το έστρεψαν εναντίον όλων των ανθρώπων. Με τα λίγα οικονομικά που ξέρω για να γίνει αυτό πρέπει:

    1. Να μηδενιστούν όλα τα χρέη χωρών και ατόμων.

    2. Να περάσει όλο το τραπεζικό σύστημα και οι ιδιωτικές τράπεζες στα χέρια δε θα πω των Εθνών, γιατί οι εξουσίες που τα κουμαντάρουν είναι ακόμα “δοτές”. Θα πω στα χέρια των πολιτών συλλογικά, δηλαδή των κοινωνιών των πολιτών.

    3. Να αλλάξει το παρόν νομισματικό σύστημα που είναι η μεγαλύτερη απάτη που έχει συμβεί ποτέ εναντίον των λαών και η κάθε νομισματική μονάδα που κυκλοφορεί να έχει αντίκρυσμα σε χρυσό.

    4. Να περάσουν αντιπαγκοσμιοποιητικοί νόμοι. Επαναπατρισμός των εταιρειών, διάλυσις των μεγάλων οικονομικών τραστ (όρα Ε.Ε.- γιατί αυτό είναι τελικά, ένα τράστ με ιδιοκτήτη τη Γερμανία), προστασία της εγχώριας παραγωγής και του εγχώριου εργατικού δυναμικού (με δασμούς, απελάσεις αλλοδαπών και άλλων “γερακιών”) κρατικοποιήσεις όλων των οργανισμών κοινής ωφέλειας (και όχι μόνον), ώστε οι υπηρεσίες τους να είναι σχεδόν δωρεάν για όλους , ανάπτυξη επί τη βάση των πραγματικών αναγκών και δεξιοτήτων κάθε λαού και μετά από εμβριθείς οικονομικοτεχνικές μελέτες κ.α., που ίσως δε χωράνε σε ένα μικρό σχόλιο.

    Πιστεύει κανείς ότι, όσο το παγκόσμιο κουμάντο το έχει η θεοσκότεινη ελίτ, θα γίνει μια τέτοια επανεκκίνησις της οικονομίας; Αν κερδίσουν την παρτίδα σκάκι που τώρα παίζουν με τον Τραμπ (δεν είναι βέβαια μόνος του), αλίμονο στους λαούς. Το αίμα θα τους πιουν για να ξανακερδίσουν όσα χάνουν τώρα.

    Αν όμως επικρατήσουν τα σχέδια Τραμπ, αυτά περιλαμβάνουν τις τρεις πρώτες προϋποθέσεις. Μετά εναπόκειται στο κάθε Έθνος να αναγεννήσει την οικονομία του που την δολοφόνησε άγρια η Παγκοσμιοποίηση, ψηφίζοντας νόμους ενάντια σε κάθε τι που αντίκειται στο εθνικό συμφέρον και μόνον αυτό!

    Άλφα ως ωμέγα προϋπόθεση για τα άνω: τα κουμάντα πρέπει να τα πάρουν οι πολίτες των Εθνών, αφού για λίγο στερεώσουν κάποια πράγματα ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΗΓΕΤΕΣ, ώστε μετά να κυλάνε και χωρίς αυτούς. Όπως ο Λυκούργος στη Σπάρτη, έδωσε του Νόμους στους Σπαρτιάτες και τους είπε Αυτούς θα τηρείτε, μέχρι να γυρίσω. Έφυγε και δεν ξαναγύρισε ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου01 Απριλίου, 2020 00:07

    Αγαπητέ Ahoy, σε ευχαριστώ. Είμαστ' ακόμα "ζωντανοί στη σκηνή"... και πρέπει να μένουμε στη θέση μας, στο ταμπούρι μας ο καθένας, μέχρι να πάρουμε την πατρίδα μας πίσω! Καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν πρεπει να μας διαφευγει οτι η ΝΤΠ δεν μας κυβερνα-χειραγωγει μονο δια μεσω των υπερτραπεζων και των θηριωδων οικονομικων μοναδων.ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.Αν υπηρχε εθνικη-λαικη κυριαρχια θα ηταν ευκολα εφικτο για τις κυβερνησεις να αποδυναμωσουν και να αναδιαταξουν εθνοφελως τα μεγαθηρια-τερατα.Δια του νομου και μονο. Δεν συμβαινει ομως αυτο γιατι η ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ειναι εξοχως αντιδημοκρατικη-μονολιθικη-και ΜΗ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ απο την πλειοψηφια. Ουτε καν και απο την ιδια την οποια κυβερνηση οπου στην χωρα μας ιδιως δεν υφισταται καν το διευθυντικο δικαιωμα. Ειναι μια δομη στεγανη απο δημοκρατικο ελεγχο και οσμωση με την υπολοιπη κοινωνια. Μια δομη που διοικειται αφανως απο τις κρατικες συντεχνειες(μαρξιστικου τυπου) απο στοες και απο αργυρωνυτες επιρροες καθε τυπου.Μια δομη που αφου δημιουργει ανεξελεγκτους πραιτωριανους τους εξαπολυει κατα της κοινωνιας.Μια δομη σκευος εκλογης των Νεοταξιτων και ευχερες παιγνιο στα χερια τους. Μονο να σκεφτουμε τι εχουν επιτυχει με τον τερατωδη θεσμο της ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ που δεν απανταται πουθενα στην ανταγωνιστικη οικονομια αλλα ουτε καν στην εμβια φυση. Στην ελευθερη οικονομια εκει οπου λειτουργει ο θεμιτος ανταγωνισμος κανενας πωλητης αγαθων η υπηρεσιων δεν μπορει να ανεβαζει τις τιμες κατα το δοκουν.Γιατι πολυ απλα αν ανεβασει τις τιμες πολυ ψηλα θα μεινει χωρις πελατες και θα πτωχευσει.Ειναι γνωστο και σαφες αυτο. Γιατι λοιπον να μην γινεται το ιδιο και στους υπαλληλους του κρατους λεω εγω.Οταν ο ΔΥ εχει ατομικη συμβαση εργασιας 1-2-3-4-5 ετων και οταν για να προσληφθει μαζι με τα υπολοιπα προσοντα του θα πρεπει να δωσει και ΠΡΟΣΦΟΡΑ μισθου(στην βαση του ωρομισθιου) τοτε δεν θα μπορει ευκολα να φατριαζει και να καταδολιευει την συμβαση του ΜΗ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ η παρεχοντας υπηρεσιες εντελως αναντιστοιχες των αποδοχων του. Και αυτο γιατι καποιος αλλος ομοτεχνος του επαγγελματιας θα δωσει μικροτερη προσφορα και θα τον εκδιωξει απο το δημοσιο. Με καταφανεστατο οφελος και για την δημοσια διοικηση αλλα και για τους φορολογουμενους. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΟΠΤΕΥΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΝ ΦΥΓΟΠΟΝΟ ΑΡΓΟΜΙΣΘΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΕ ΝΟΜΙΜΟ ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ!!! Ειναι αυτισμος και μυωπια μαζι να πιστευουμε οτι αυτο ειναι κατι που μπορουν να το κανουν οι εκλεγμενοι κομματικα πολιτικοι. Δεν εχουν κανενα κινητρο να το κανουν!!! Αντιθετα εχουν αντικινητρα(χανουν ψηφους). Για οσους εχουν ενστασεις στα παραπανω λεω οτι ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΕΣ ΑΚΡΕΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ που ειναι η βαση του οικονομικου συστηματος.Που φυσικα ειναι η ελευθερη οικονομια. Το κρατος υπαρχει λογω της οικονομιας ΔΕΝ συμβαινει το αντιθετο οπως ισως φαντασιωνονται μερικοι!!!! Δεν αρκει λοιπον να τιθασσευθουν οι υπερμοναδες-τερατα των Νεοταξιτων θα πρεπει να ανοιξει ο διαλογος για να γινει το κρατος υπηρετης της εθνικης-λαικης κυριαρχιας και οχι πραιτωριανος των συμφεροντων της παγκοσμιας ΕΛΙΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξεχάσατε να πείτε ότι η ιστορία έχει αποδείξει ότι μετά από ένα Παγκόσμιο Οικονομικό Κραχ, επερχεται και ένας μεγάλος πόλεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή