«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Σε αμόκ οι Τούρκοι – «Ψάχνονται» τώρα πάνω από τον Έβρο – Ο Ελληνικός Στρατός τους «αφιέρωσε» ΒΙΝΤΕΟ



Τι συνέβη το Σάββατο...
Πέρα από κάθε όριο θράσους ήταν χθεσινοβραδινές υπερπτήσεις τουρκικών f-16 πάνω από τον Βόρειο Έβρο στην περιοχή της Ορεστιάδας και μάλιστα σε βάθος αρκετών μιλίων πάνω από το Ελληνικό έδαφος.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο, ζεύγος τουρκικών αεροσκαφών F-16 πραγματοποίησε υπερπτήσεις: Από τις 19:21 έως τις 19:22 στα 28.000 πόδια, από 19:25 έως 19:26 στα 30.000 πόδια, από 19:38 έως 19:40 στα 32.000 πόδια, από 19:43 έως 19:45 στα 33.000 πόδια και από 19:46 έως 19:48 στα 31.000 πόδια.

Σημειώνεται είναι η τρίτη φορά επίσης που τούρκικα μαχητικά πετούν πάνω από έδαφος της ηπειρωτικής ελληνικής επικράτειας, κάτι που προκαλεί έντονο προβληματισμό στο ΓΕΕΘΑ.

Οι Τούρκοι φαίνεται ότι ‘’ψάχνονται’’ για ‘’θερμό’’ επεισόδιο και μάλιστα σε μια εποχή όπου ολόκληρος ο πλανήτης ή απλά προσπαθούν να καλύψουν το «στραπάτσο» που έπαθαν στον Έβρο, όπου δεν κατάφεραν να «σπάσουν» με τους εισβολείς τα σύνορα της Ελλάδας.

Και ενώ σε πόλεις της γειτονικής χώρας σφάζουν αρνιά για να ξορκίσουν τον Covid-19 αφού τελικά το dna δεν βοήθησε όπως αρχικά υποστήριζε ο πρόεδρος Ερντογάν η Τουρκία παίζει με την φωτιά στην πιο δύσκολη ίσως παγκόσμια συγκυρία εδώ και δεκαετίες, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο τον Ερντογάν, θα αλλάξει τον πλανήτη, όπως τον ξέρουμε.

Οι συνεχείς ‘’ήττες’’ σε όλα τα μέτωπα με τελευταία την άτακτη υποχώρηση στον Έβρο φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει νευρικό κλονισμό στην γείτονα, όπως σας έχουμε γράψει (ΕΔΩ).
Ο σουλτάνος είχε ποντάρει πολλά στον Έβρο, στην Συρία και στην Λιβύη, αλλά όλα του πήγαν στραβά.
Ο υβριδικός ‘’στρατός’’ του Ερντογάν απέτυχε να ‘’τρυπήσει’’ το Ελληνικό τείχος στο τέλος χτυπήθηκε από τον Covid-19 και αναγκάστηκε να οπισθοχωρήσει ατάκτως, με τους Τούρκους να υπόσχονται επιστροφή.

Ωστόσο οι Έλληνες θα είναι έτοιμοι! Το Γενικό Επιτελείο Στρατού έδωσε στην δημοσιότητα ορισμένα εντυπωσιακά πλάνα από τις επιχειρήσεις στον Έβρο, αλλά και τις ασκήσεις με τα πραγματικά πυρά.

Δείτε τις δράσεις επιτήρησης στην Περιοχή Ευθύνης Δ’ Σώματος και ΑΣΔΕΝ στο βίντεο, που ο Ελληνικός Στρατός «αφιερώνει» στην Τουρκία, η οποία «ψάχνεται»:






el.gr

triklopodia.gr


1 σχόλιο:

  1. Στόχος επετεύχθη.
    Συσπείρωσις Ελληνων.
    Να υπενθυμίσω στα απολειφαδια της ΧΑΖΑΡΙΚΗΣ κλίκας ,σατανιστές ,ΑΙΜΟΠΟΤΕΣ ,παιδοβιαστες ,δοσίλογους ,και αυτούς που υπέγραψαν την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας ,της πατρίδος μας ,στα χαρτιά ,στα αφεντικά τους ότι έχουν τρεις επιλογές :
    Κοροναιου ,συνδρόμου Ρόμελ ,ανοικτών δικών ,ταχείας καταδίκης.
    Θα προηγηθη το ΓΟΥΛΙΑΣΜΑ.
    Η απόφαση είναι ειλημμενη :
    Την ΠΟΥΤΣΙΣΑΤΕ.
    AHOY ,έχουμε κάνα νεώτερο από τα ψοφίμια ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή