«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Σχόλιο ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΟΥ: ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ! ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ ΤΖΕΦΡΥ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΟ ΕΞΑΡΧΗΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΕΒΛΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΛΛΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΕ Η ΚΑΜΠΑΝΑ. ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΒΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΜΑΖΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΟΥΝ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΤΙΦΩΝ ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΜΕΝΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ. ΑΠΕΤΥΧΑΝ. ΤΣΕΚΑΡΙΣΑΝ ΤΙΣ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΡΟΥΣΗ ΒΙΑΙΗΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΣΤΑ ΧΕΡΣΑΙΑ ΜΑΣ ΣΥΝΟΡΑ.  ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΩΝΑΪΟΥ, ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΕΠ' ΑΠΕΙΡΟΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΜΗΠΩΣ Ο ΚΟΡΩΝΑΪΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΓΡΙΠΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΩΣ ΚΑΛΥΨΗ ΆΛΛΟΥ ΒΙΟΧΗΜΙΚΟΥ ΟΠΛΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΝΙΣΤΕΣ; ΟΙ ΙΩΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ; ΤΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΥΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ; ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΜΑΣΤΕ @ΑΛΆΚΕΣ, Ή ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ @ΑΛΆΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΣΟΒΑΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ.. ΚΙ ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ, ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΖΟΝΤΑΙ. _  ΕΜΕΙΣ.. ΘΑ "ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΤΟΥΜΕ" ΜΊΑ ΚΙ ΕΞΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΌΠΡΟ.



  
UPDATE 15/3/20: Το εν λόγω άρθρο προκάλεσε επίθεση στον ιστότοπο μας με αποτέλεσμα να παραμείνουμε κάτω για δυο μέρες μέχρι να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα. Παρακαλούμε διαβάστε επίσης την πρόσφατη ανακοίνωση μας, πριν μοιράσετε το άρθρο στο facebook
Τα υπερτασικά και τα διαβητικά είναι από τα πιο ευαίσθητα στη λοίμωξη, ενώ οι καπνιστές είναι 20 φορές λιγότερο πιθανό να μολυνθούν από κορωνοϊό

Απίστευτο, κι όμως αληθινό! Οι καπνιστές είναι 20 φορές λιγότερο πιθανό να μολυνθούν από κορωνοϊό από τους μη καπνιστές. Οι επιστήμονες που μελετούν την περίοδο εξάπλωσης της νόσου έχουν φτάσει στο συμπέρασμα αυτό, γράφει ο “Ομοσπονδιακός Τύπος”.
Σύμφωνα με τις κινεζικές αρχές, σε ένα από τα νοσοκομεία του Wuhan στα 140, μόνο δύο ήταν καπνιστές, δηλαδή το 1,4% του συνόλου της ομάδας.

Οι παρατηρήσεις συνεχίζονται σε άλλες ομάδες, αλλά τα προκαταρκτικά συμπεράσματα είναι ότι οι καπνιστές είναι 20 φορές λιγότερο πιθανό να μολυνθούν από κορωνοϊό. Φυσικά, αυτό δεν είναι ένας λόγος για τους ανθρώπους να αρχίσουν αμέσως το κάπνισμα, επειδή αυτό προκαλεί πολλές άλλες βλάβες στο σώμα. Την ίδια στιγμή, οι ειδικοί σημειώνουν ότι στη ζώνη κινδύνου βρίσκονται οι άνθρωποι που υποφέρουν από υπέρταση και διαβήτη, και είναι οι πιο ευαίσθητοι στη μόλυνση.
Αυτά αναφέρει ο Βουλγάρικος ιστότοπος dunavmost.com, επικαλούμενος το Ρώσικο πρακτορείο ειδήσεων FederalPress (Ομοσπονδιακός Τύπος).

Το ψάξαμε και… ισχύει!


Η είδηση – εύρημα που μας έρχεται από το πρώην “ανατολικό μπλοκ” και που δεν έπαιξε στη Δύση που διώκει τους καπνιστές ως την νέα ομάδα λεπρών, επιβεβαιώνεται από το ερευνητικό onlinelibrary.wiley.com:



Το ίδιο επιβεβαιώνει και το ιατρικό σάιτ που όλοι οι γιατροί παρακολουθούν, ενημερώνονται και εμπιστεύονται, το thelancet.com.



Ποσοστά κρουσμάτων: 30% οι υπερτασικοί, 38% οι διαβητικοί, και μόλις 6% οι καπνιστές. Η συννοσηρότητα αγγίζει το 48%.

Τα συμπεράσματα δικά σας και να ευχαριστήσετε τον πρωθυπουργό για τον αντικαπνιστικό νόμο που έσπευσε να εφαρμόσει.

Επίσης να πείτε στους μη καπνιστές, να μην πιάνουν τα έξω καθίσματα των καπνιστών στις καφετέριες λόγω κορωνοϊού, εκεί που εξορίστηκαν οι καπνιστές, γιατί μόλις βήξουν ως “παθητικοί καπνιστές”, οι καπνιστές θα πάρουν τηλέφωνο το ειδικό νούμερο για τον κορωνοϊό και θα τους καταγγείλουν ως ασθενείς.

Έχει ο καιρός γυρίσματα τελικά…


igata.gr

13 σχόλια:

  1. Πριν από ένα δεκαήμερο διάβασα στον ακόλουθο σύνδεσμο τις "ευεργετικές" ιδιότητες

    https://www.triklopodia.gr/χρήστος-μαντζιάρης-καπνός-χαλκός-και/

    του καπνού γιά την καταπολέμηση της εξάπλωσης των ιών. Οι πληροφορίες που δίνει ο αρθρογράφος ταυτίζονται με τα όσα διαβάζουμε στην ανάρτηση του Διόδοτου. Το κομμάτια του παζλ σιγά-σιγά αρχίζουν και ενώνονται και πολύ γρήγορα θα σχηματίσουμε την πλήρη εικόνα...της μεγάλης απάτης που παίζει η κυβέρνηση εις βάρος μας. Οφείλουμε να μελετούμε προσεκτικά τις κάθε είδους "πρεμούρες" της (βλ. απαγόρευση καπνίσματος σε δημόσιους χώρους), απαγορεύσεις και σπασμωδικές της κινήσεις γιά την επιβολή κατασταλτικών μέτρων (γιά το "καλό" μας) και περιορισμού των ελευθεριών μας.

    https://www.youtube.com/watch?v=J317DUqkYVU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ να δεις τί γίνεται..:

      https://diodotos-k-t.blogspot.com/2019/08/blog-post_48.html

      Διαγραφή
    2. ..όπου γράφω την εξής φράση:

      "Και αν τούς ήταν δυνατόν θα καταργούσαν και τον καφέ, και το ποτό και την συζήτηση και οποιαδήποτε άλλη απόλαυση που έχει κοινωνικό περιεχόμενο διευθετημένο από εμάς τους ίδιους."

      Ε λοιπόν κι αυτά.. μόλις επετεύχθησαν!

      Διαγραφή
  2. ΕΥ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ21 Μαρτίου, 2020 13:09

    https://youtu.be/swm8OK8sY_Y
    ΚΩΣΤΑ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ.
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΙ ΛΕΝΕ, ΑΠΟ ΤΟ 1:49:00,ΕΩΣ ΤΟ 1:51:00.
    ΜΥΝΗΜΑΤΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ και επαυξάνω με τον προλαλήσαντα ΚΑΙ το σχόλιο του στο άρθρο! Και σκέφτομαι όταν οι 2500000 Έλληνες και άλλοι στα νησιά μας και στην επαρχία ξεσηκωθήκαμε για την Μακεδονία μας ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΨΑΝΕ. Τώρα που ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΤΩΝ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΥΝΕΒΗ Ο ΕΒΡΟΣ, Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ!
    Τελικά αυτό που μας ΣΥΝΕΒΗ είναι οι εντολές που εκτελούν εναντίον μας με την υποψία της ενότητας των Ελλήνων.
    ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΣΤΟΝ ΔΙΟΔΟΤΟ, στους ΄Ελληνες απανταχού και στους bloggers που αγωνίζονται πρώτη γραμμή το παρακάτω γνωστό κείμενο που παραποίησα για τις ανάγκες του σήμερα:

    ΕΔΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΜΕ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΡΙΞΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΛΕΙΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ!

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΔΙΚΟΥΝ ΨΕΜΜΑΤΑ! ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΤΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
    ΔΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΕΕΕΜΜΜΜ !ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΝΤΟΥΣΑΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ;
    "ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ..."
    ΑΥΤΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ.
    ΟΤΑΝ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΥΓΕΙΑ ,ΔΕΝ ΡΙΧΝΗΣ ΠΡΟΣΤΙΜΑ .ΠΑΙΡΝΗΣ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ.
    ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΑ ;
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΔΙΟΔΟΤΕ ΠΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΑ ;
    ΕΧΕΤΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΜΙΑ ΔΡΑΚΑ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ;
    ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ.ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΦΤΕΤΕ.
    ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ,ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ.
    ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΦΙΔΟ ΚΕΦΑΛΑ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ.
    ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ !.
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ,ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ,ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΚΑΚΟ ΧΑΜΟ ΤΟΥΣ ,ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ !
    ΑΑΑΑΜΜΜ ΔΕ !
    "ΟΧΙ ΕΓΩ ,ΑΥΤΟΣ !,ΟΧΙ ΑΥΤΟΣ ,Ο ΑΛΛΟΣ !".
    ΕΙΠΑΜΕ :ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΟΣΟ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ,ΤΟΣΟ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΧΏΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ .
    ΕΦΘΑΣΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
    ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΝΟΗΣΕΙ ,ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΟ .ΣΑΝ ΣΑΛΑΜΙ ΑΕΡΟΣ.
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΟ ΤΗΝ ΝΙΟΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΤΥΠΗΘΟΥΝ ΑΜΕΙΛΙΚΤΑ ,ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΕΒΡΩΠΗΣ...
    ΕΒΡΑΙ-ΩΠΗ.
    ΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΟΖΟΙ ,ΔΡΑΚΟΙ ,ΣΑΥΡΕΣ ,ΕΡΠΕΤΑ ,ΘΑ ΕΚΛΕΙΨΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΙΝ ΠΛΑΝΉΤΗ.
    ΗΔΗ ,ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ.
    ΗΛΙΘΙΟΙ !ΑΚΟΜΑ ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΙΗΘΕΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ.
    ΦΑΝΤΑΣΘΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ,ΟΤΑΝ ΓΙΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
    ΑΜΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αυτος που μας ενημερωνει ειναι και ψαλτης λενε, ξερει αραγε τι τις κανει εκεινες τις γλωσσιτσες ο Θεος αμα λενε ψεματα και πεθαινουν αυτοι τη στιγμη καρκινοπαθεις και γεροι χωρις ιερα εξομολογηση και θεια κοινωνια;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ21 Μαρτίου, 2020 19:06

    ΠΡΟΣ ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΝ ΜΠΡΑΒΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΣΟΥ . ΕΙΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΛΑΔΟΛΑΟ, ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΕΡΓΔΗΜΕΡΓ, ΤΙ ΛΕΣ ΚΑ ΕΣΥ ΘΑ ΦΕΞΗ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημέρα !ΚΑΛΗΜΕΡΑ !
    ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΦΩΣ ΘΑ ΔΗΣ ΚΑΙ ΦΩΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΘΑ ΠΕΣΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΕΙΝΩΤΕΡΟΣ ΘΑ ΓΙΝΗΣ.
    ΚΑΙ ΟΛΟΛΑΜΠΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΓΕΥΤΟΎΜΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.
    ΝΑΙ !ΘΑ ΤΑ ΖΗΣΟΥΜΕ.
    ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ.
    ΤΩΡΑ .ΣΥΝΤΟΜΑ .ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    ΑΥΤΗ Η ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΜΟΥ.....!
    ΒΡΕΕΕ !
    ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ !
    ΟΥΤΕ ΑΙΘΕΡΟΒΑΜΩΝ ΕΙΜΑΙ ,ΟΥΤΕ ΟΝΕΙΡΟΠΟΛΟΣ ,ΟΥΤΕ ΟΥΤΟΠΙΣΤΗΣ.
    Η ΜΑΧΗ ΜΑΣ ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΕΔΙΑ.
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ.
    ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΑΣ.
    ΈΧΟΥΜΕ ΔΕΧΘΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ ,ΣΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ ΜΑΣ ,ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ.
    Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ.
    ΗΘΙΚΟΝ ;ΑΚΜΑΙΩΤΑΤΟΝ !
    ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ,ΕΙΝΑΙ Η.....ΨΥΧΗ !
    Η ΨΥΧΗ ΑΔΕΛΦΙΑ !
    ΜΕ ΦΟΒΟ ,ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΆ.
    ΜΕ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΟΛΥΒΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ,ΕΙΝΑΙ ΑΣΗΚΩΤΟ ΒΑΡΟΣ.
    ΕΜΠΡΟΣ !ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΜΑΣ !
    ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ !
    ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ,ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΜΕ ΟΠΛΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΗΣ.
    ΟΜΩΣ....ΔΕΝ ΑΦΗΝΗΣ ΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΝΑ ΜΑΘΗ Ο ΑΝΤΊΠΑΛΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ .
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ.
    ΖΟΥΜΕ ΔΙΑ ΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ,ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΩΝ 13.500 ΧΡΟΝΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟ ΚΡΟΝΙΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ.
    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΑ ΦΟΒΑΣΘΕ.
    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΠΑΣΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ,ΑΠΕΤΥΧΕ ΟΙΚΤΡΑ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΑΣΜΕΝΟΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΑΙΜΑ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ,ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΑΣΗ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΑΝ ΣΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΨΥΧΕΣ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥΣ ,ΛΕΓΩ !
    ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΟΤΟΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥΣ ,Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΑ ,Η ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ,Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΧΑΖΑΡΟ ΕΥΡΩΠΗΣ .
    Η ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΠΑΡΟΧΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑΣ.ΠΛΕΟΝ ,ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ.
    Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ,ΘΑ ΠΕΡΑΣΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΟΔΟ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ.
    ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ.
    ΕΔΩ ,ΘΑ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ :
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ.ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ,ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΑΡΝΗΣΕΩΝ.
    ΑΣ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΙΜΑ ,Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ .
    ΤΙΠΟΤΑ ,ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΓΕΛΩΝ ;
    ΧΜΜΜ..ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
    ΠΡΩΤΑ Η ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ.
    ΓΙΝΕΤΑΙ.
    ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ.
    ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΩΣ ΕΝΟΣ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ,ΜΕ ΕΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. «το 90% των νέων ανθρώπων που νοσούν από κορονοϊό είναι καπνιστές»!

    https://www.ant1news.gr/eidiseis/article/563005/pagoni-kapnistes-to-9025-ton-neon-poy-xtypa-o-koronoios
    ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή