«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Οι Ρότσιλντ λένε οριστικό αντίο στην Αυστρία



 
Τέλος εποχής! Οι Ρότσιλντ πωλούν το τελευταίο περιουσιακό τους στοιχείο στην Αυστρία

Μόλις σε λίγο, ο κορυφαίος χρηματοδότης της αυτοκρατορίας των Αψβούργων, η οικογένεια που άρχισε να ασχολείται με τη Βιέννη γύρω στο 1815, πωλεί το τελευταίο κομμάτι γης που κατέχει στην Αυστρία, κλείνοντας μια ιστορία 200 χρόνων που περιλάμβανε εκρήξεις, διασπάσεις, συντριβές και πολέμους.

Το οικογενειακό υποκατάστημα που εκπροσωπείται από την κληρονόμο Bettina Burr συμφώνησε να πουλήσει δύο καταπιστεύματα που κατέχουν περίπου 7000 στρέμματα δάσους στην περιοχή της Κάτω Αυστρίας στη εταιρία συσκευασίας της Βιέννης Prinzhorn Holding GmbH, σύμφωνα με τρία άτομα που γνωρίζουναυτή τη συμφωνία, τα οποία ζήτησαν ανωνυμία δεδομένου ότι η συναλλαγή δεν έχει ακόμη εγγραφεί στο κτηματολόγιο.

Το δάσος - περίπου 20 φορές μεγαλύτερο από το κεντρικό πάρκο της Νέας Υόρκης – αποτελεί έκταση ιδιοκτησίας του βαρώνου Albert von Rothschild που αγόρασε το 1875. Οι Ναζί κατάσχεσαν στη γη αφού η Γερμανία κατείχε την Αυστρία το 1938 και επανήλθε μερικώς στην οικογένεια μετά το τέλος του πολέμου.

Η κληρονόμος Rothschild Bettina Looram επέστρεψε για να ζήσει μέχρι το θάνατό της το 2012. Δύο παρακλάδια της οικογένειας στη συνέχεια χώρισαν την περιουσία και οι δύο θα πωλήσουν τώρα στην Prinzhorn, η οποία αγόρασε το παρακείμενο δάσος πριν από ένα χρόνο.

"Αυτό φέρνει μια τρικυμιώδη σχέση 200 χρόνων στο τέλος της", ανέφερε σε συνέντευξή του η Ρόμπερτ Σάνγκρουμ, ιστορικός που πέρυσι συνέταξε το βιβλίο "Rothschild - Η άνοδος και η πτώση μιας κοσμοπολίτικης βιεννέζικης οικογένειας". "Οι Αψβούργοι σεβόταν αυτή την οικογένεια, την περιέλαβαν στους ευγενείς, καθώς επωφελήθηκαν από τις οικονομικές τους γνώσεις. Ωστόσο, οι Καθολικοί Αψβούργοι διατηρούσαν μια ορισμένη απόσταση από την εβραϊκή οικογένεια των Rothschild".


brief.com

6 σχόλια:

  1. ΥΠΟΨΙΝ....

    ΣΤΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟΝ ΔΑΣΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΥΝΗΓΙ ΠΑΙΔΙΏΝ ΜΕ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΆΤΕΣ/ΒΑΣΙΛΕΙΣ/ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ/ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ/CEO'S/ΠΑΠΑΔΕΣ/ΣΤΑΡΣ/ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΆΦΟΥΣ κ.α. ΤΟΥ 9ου ΚΎΚΛΟΥ. Ο ΣΟΡΟΣ ΔΕ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Ο ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ ΤΕΤΟΙΩΝ "HUNGER GAMES" ΟΠΟΥ Η ΑΛΗΤΙΚΗ ΑΙΜΟΒΟΡΑ ΣΑΔΙΣΤΡΙΑ ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΙ ΕΦΗΒΟΥΣ ΣΕ ΣΤΥΛ ΑΛΕΠΟΥΔΟΚΥΝΗΓΙ ΑΓΓΛΙΤΣΑΣ.

    ΕΠΕΣΕ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ;
    ΕΠΕΣΕ ΚΑΙ ΑΝ ΚΙ Ο ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ΣΤΟ GLOBE AWARDS ΕΛΕΓΕ ΣΥΝΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΩΣ THE GATES ARE OPEN,ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΆ ΣΤΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ, ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΤΟΥΤΟ.

    "ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΥΛΕΣ ΜΈΧΡΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΥ ΣΑΤΑΝΙΣΤΗ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΆ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ URANTIA."

    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΆΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Ο " ΦΙΛΕΛΛΗΝ" ΤΟΜ HANX ΟΠΩΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟ ΜΕΡΥΛ ΣΤΡΗΠ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΩΣΩ ΝΕΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΑΤΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ....Η ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΠΟΥ Ω! ΤΟΣΟ ΘΑΥΜΑΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...

    ΓΡΑΦΤΕ "CANNIBAL CLUB IN LA" ΣΤΟ ΨΑΧΤΗΡΙ ΤΟΥ YOUTUBE.ΣΤΟ " LA'S ELITE CANNIBAL RESTAURANT BOASTS KATY PERRY,MERYL STREEP,AND CHELSEA CLINTON AS MEMBERS!"

    Η ΜΑΓΕΡΙΣΣΑ ΣΤΟ ΜΑΟ ΜΑΟ ΚΛΆΜΠ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΑΦΑΓΙΕΤ....
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΦΑΓΙΕΤ;ΨΑΞΤΕ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΡΆΚΤΟΡΑ, Η ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ,Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ,ΚΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΜΑΥΡΟ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ/ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΜΜΈΝΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΚΗ ΓΛΏΣΣΑ...ΤΥΧΑΙΟ;ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
    Ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ,ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΊ ΕΚΤΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΗ ΤΙΜΩΡΙΑ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΛΛΥΓΟΥΝΤ;
    ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ.ΝΑ ΤΟ ΔΩ 'ΕΣ ΕΔΑΦΟΣ ΦΕΡΕΙΝ' ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;;

    ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ;
    ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΚΡΥΦΤΟΥΝ;ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΕΠΡΩΜΈΝΟ ΤΟΥΣ;ΦΥΓΕΙΝ;ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΜΑΥΡΟΙ ΜΑΓΟΙ ΜΟΥ.ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΊΣΤΡΙΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΕΚΚΊΝΗΣΗ ΤΗΝ ΤΡΟΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΧΑΜΟΥ.ΚΑΡΤΑ ΤΑΡΟ "ΤΡΟΧΟΣ" ΔΩΡΟ ΜΟΥ ΣΕ ΣΑΣ ΔΙΑΟΛΟΙ.

    "WHAT GOES AROUND,COMES AROUND"


    ME ΔΙΧΩΣ ΟΙΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΤΡΑΓΚΙΝΣ, ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ ΒΡΗΚΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΕ ΚΛΟΥΒΙΑ ΟΙ "ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ" ΣΕ ΥΠΟΓΕΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΏΝ ΤΟΥ ΓΙΑΧΒΈ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΊΔΙΑ!

    ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ: ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΔΩ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΠΩΣ ΜΙΑΝΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΜΕ ΑΙΜΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΤΟΝ ΜΟΛΩΧ.

    ΕΙΔΗΣΙΣ:ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΘΕΙΤΕ,ΘΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΤΕ,ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙΤΕ,ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙΤΕ,ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΠΕΘΑΝΑΤΕ ΑΠΟ ΚΡΟΝΟ-ΙΟ Η ΦΥΣΙΚΑ ΑΙΤΙΑ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ ΔΙΣΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΙΔΙΟΧΕΙΡΩΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!

    ΡΙΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα ηθελα να ειμαι μερος της εκκαθαρισης ..αλλα ως τωρα ειμαστε μονο θεατες .

      Διαγραφή
  2. ΤΑ ΔΑΣΗ ΤΩΝ ΔΡΑΚΩΝ .ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ .
    ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ , ΟΤΙ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟ ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ 130,000 ΕΚΤΑΡΙΑ .
    ΡΟΤΣΙΛΝΤ ,ΠΑΠΑΛΑ .ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΤΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ .ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ .
    ΤΩΡΑ ...ΤΟ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑ .
    ΕΙΤΕ ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ,ΕΙΤΕ ΟΧΙ ,ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.
    ΜΟΝΟ ,ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΘΑ ΑΡΧΙΣΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗ .
    Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΨΟΦΙΜΙΑ .
    ΑΦΗΣΤΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ,ΝΑ ΓΕΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΟΥΣ ΣΑΣ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 108 νεκροί από κορωνοϊο μέχρι σήμερα στην Αυστρία (9.377 κρούσματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.
    ΕΞΩ Η ΧΟΛΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
    ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΧΟΛΕΡΙΑΣΜΕΝΟΥ ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ.
    ΚΑΘΗΚΙΑ ,ΑΦΙΧΘΗ Η ΝΕΜΕΣΙΣ.
    ΚΑΝΤΕ ΜΑΜ ΔΙΑΟΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΑΤΑ.
    Η ΝΙΚΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελειωσαν και απο την fed .Απο προχθες εχει περασει στα χερια του κρατους της αμερικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή