«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

COVID19 THIS IS WAR - ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ (και δη αμυντικό)

γράφει ο Chris Kaskavelis

Σχόλιο Διόδοτου: Σκληρό αυτό που συνέβει στον Ορθόδοξο κόσμο, με τις ακολουθίες της Σαρακοστής και την Θεία Λειτουργία να ακυρώνονται. Το ιστολόγιό μας το διατυπώνει για πρώτη φορά σήμερα, αλλά το πιστεύει εδώ και μέρες, ότι μάλλον θα γίνει άρση του μέτρου πριν αρχίσει η Μεγάλη Εβδομάδα. Μακάρι να βοηθήσει κι ο Θεός σε αυτό. Γιατί όλα δείχνουν πως στο θέμα της μη εξάπλωσης του ιού ήδη Βοηθάει. Σκανδαλωδώς.. η Ελλάδα ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ!!! Κατά τα άλλα, υπάρχουν ενδείξεις ότι η κυβέρνηση διαχειρίζεται την παρούσα κρίση επιτυχώς. Το κείμενο του κυρίου Κασκαβέλη κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Εμείς.. απλά σάς λέμε "μούφα-ξεμούφα" η επιδημία.. ΑΣ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ, γιατί μόνο για κάποιες χιλιάδες φέρετρα δεν είμαστε αυτό τον καιρό, με τα τζιχάντια να λυσσάνε για να εισχωρήσουν στη χώρα και να ενωθούν με τούς πυρήνες τους.  "Μα".. (θα μού πείτε) "εδώ φάσκεις και αντιφάσκεις", "γιατί να πράξουμε τα δέοντα αν είναι μούφα ο ιός;". ΔΙΟΤΙ, αγαπητοί μου, οι 4000 νεκροί στην Ιταλία δεν είναι μούφα τελικά όπως αποδείχτηκε από τους συγγενικούς τους κύκλους. Από κάτι πέθαναν. Κι αν ο κορωνοϊός είναι μια πραγματικά μούφα (λέμε τώρα..) απλή γριπούλα.. τότε μπορεί να συνοδεύεται, ερήμην μας, με κάποιο βιοχημικό όπλο, εξαπολυμένο από καψουλίτσες πρακτόρων ή και ουρανόθεν ψεκασμούς. Πολλά μπορεί  να παίζουν, η αυτοψία θα δείξει..   Κάντε "κλικ" στην παρακάτω εικόνα, για την σημερινή ενημέρωση από τον κο Τσιόδρα. 

https://www.pronews.gr/ygeia/859281_i-ellada-antisteketai-akoma-ston-koronoio-nea-kroysmata-mono-enas-thanatos

  

COVID19 THIS IS WAR
ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ (και δη αμυντικό)



1. Δεν αμφισβητείς τον αρχηγό του κράτους (Κ. Μητσοτάκης). Καλός, κακός, τώρα έχεις αυτόν, αν ζεις μετά τον πόλεμο και έχεις νικήσει εσύ και η οικογένειά σου, ψήφισε όποιον θες.

2. Δεν αμφισβητείς τον στρατηγό (Τσιόδρας). Μπορεί εσύ στον ύπνο σου (που έκανες λοιμοξιολογία στο Harvard) να ήσουν καλύτερος, και να δείχνεις πιο macho χωρίς γυαλάκια, αλλά τώρα στρατηγός είναι αυτός.

3. Δεν σπέρνεις διχόνοια και θεωρίες συνωμοσίας. Απλά κλείστο. Θα ντρέπονται τα παιδιά σου που θα σε διαβάζουν 30 χρόνια μετά.

4. Δεν τα βάζεις με τους στρατιώτες. Οι νοσοκόμοι/γιατροί/υπάλληλοι supermarket κάνουν ό,τι μπορούν νύχτα μέρα, το τελευταίο που χρειάζονται είναι να τους κατηγορείς από πάνω.

5. Δεν παραπονιέσαι για το όπλο που έχεις. Ναι, φαντάζομαι θα ήθελες να έχουμε 20% μικρότερο μισθό για να είμαστε σε περίπτωση πανδημίας που γίνεται κάθε 100 χρόνια πανέτοιμοι με mobile test vans και mobile testers σε κάθε γειτονιά, αλλά δεν έχουμε. Ούτε τις περισσότερες ΜΕΘ στην Ευρώπη, ούτε Super Puma να πετάνε τον κάθε party-goer και καρναβαλιστή σε μισή ώρα στην εντατική από τις παραλίες. Τώρα λοιπόν αν τα όπλα σου είναι μόνο ένα θερμόμετρο, η κοινή λογική και το "μείνε σπίτι" πολεμάς με αυτά. Αν δεν έχεις μάσκα, κόψε, ράψε μια πάνινη. Αν δεν έχεις detol wipes, βρες σαπούνι. You fight με νύχια και με δόντια. Μάλιστα σε αυτό τον πόλεμο η κοινή λογική θα είναι πιο σημαντική από 100 Super Puma. Και προπάντων βάλε θερμόμετρο πριν πας στο γραφείο ή στο εργοστάσιο.

6. Δεν αρχίζεις "γιατί εγώ πολεμάω στην πρώτη γραμμή και ο άλλος στο σπίτι του". Η κάθε δουλειά που διαλέγεις έχει και την αποστολή της. Αν είσαι νοσοκόμα τώρα είσαι στην πρώτη γραμμή. Αν επιτεθούν άλλοι με όπλα θα είναι ο στρατιώτης. Αν είσαι εργάτης πρέπει να δουλέψεις στην παραγωγή. Αν είσαι μπογιατζής στούκο βενετσιάνο στα βόρεια προάστια θα κάτσεις σπίτι. Αν αρχίζουμε όλοι σε κάθε πόλεμο "γιατί εγώ και όχι αυτός" θα μας πάρουν φαλλάγγι. Η μάχη του Μαραθώνα ήταν νικηφόρα γιατί το κέντρο της παράταξης των Αθηναίων με τον Αριστείδη και τον Θεμιστοκλή έκατσε "να την φάει" (για να το πω σε αρχαία ελληνικά) βάσει σχεδίου. Ο ρίψασπις εκτελείται, έστω κι αν στην σύγχρονη Ελλάδα "εκτελείται" απλά στην σιωπηρή συνείδηση των γονιών του, των συναδέλφων του και των φίλων του.

7. Δεν ρωτάς που θα πάμε διακοπές και τι θα φάμε; Θα πάμε τις διπλές διακοπές όταν τελειώσει ο πόλεμος, και θα φάμε ό,τι έχει.

8. Δεν έχεις, και δεν θες να έχεις, όλες τις πληροφορίες και δεν θα στις δώσει ο στρατηγός. Κυρίως επειδή είσαι (είμαι) βλάκας και δεν μπορείς να τις αξιοποιήσεις. Και θα πανικοβληθείς. Δεν θα μας πουν με ακρίβεια γιατί δεν έχουν τεστ, ούτε πόσους νεκρούς θα 'χουμε στο τέλος, ούτε ότι σήμερα είναι το "calm before the storm". Θα σου πουν μόνο ένα πράγμα:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙΣ. Το χρωστάς και στους γονείς σου και στα παιδιά σου. Το αν και τι θα νικήσεις είναι δευτερεύον. Αν δεν πολεμήσεις δεν θα μπορέσεις να ξανακοιμηθείς.



ΥΓ: καθώς πια όλος ο κόσμος έχει καταλάβει τι φωνάζαμε κάποιοι στις 30 Ιανουαρίου, δεν έχει νόημα να προσπαθήσω να σπρώχνω καθημερινά μοντέλα, στοιχεία, προβλέψεις, ειδήσεις. Ερχονται από παντού και πια οι καλύτεροι data scientists του κόσμου θα μας έχουν κάθε μέρα και περισσότερα στοιχεία.
Αυτό που ίσως έχει σημασία είναι να κάνω και λίγο propaganda, απαραίτητη εν καιρώ πολέμου.
Ένα λάθος δεν πρέπει να κάνουμε, να νομίσουμε ότι δεν έχουμε πόλεμο. Αυτός είναι πόλεμος και το γεγονός ότι ο εχθρός είναι 120nanometers ψηλός και δεν τον βλέπεις δεν σημαίνει ότι είναι διαφορετικός ή λιγότερο επικίνδυνος από την εικόνα που έβαλα.
Εχουμε την τύχη στη γενιά μας να πολεμάμε "εξωγήινους" που δεν είναι ούτε καν ζωντανοί οργανισμοί, αντί να αιματοκυλάμε άλλους ανθρώπους. Το λες και μεγάλη τύχη.
Πολεμούν όλοι, ακόμα και αυτός που απλά "μένει σπίτι" και κάνει δύο τηλέφωνα συμπαράστασης στους ηλικιωμένους και διαβάζει τα παιδιά. Η νίκη είναι δεδομένη, και αν θα πάρει 1, 3 ή 9 μήνες είναι δευτερεύον. Δεν θα αφήσουμε τον κόσμο να πεθάνει.



πηγή

18 σχόλια:

  1. Μου προκαλεί αηδία η γραφή του όπως και κάθε άλλου που ανακατεύει Ελληνικές* με βάρβαρες λέξεις!
    Πόσο μάλλον αυτά που γράφει!
    Πιο πολιτικώς ορθώς...και που ζει είναι πεθαμένος και άθαφτος, απλώς δεν το γνωρίζει.
    Ισως πιο πολύ απο όλα με ενοχλεί το υποτιμητικό ύφος με το οποίο μας απευθύνεται!
    Θέλει να μας πείσει πως ο μητσοδράκουλας δεν εκτελεί εντολές των αφεντικών του παρά νοιάζεται για το καλό των Ελλήνων, τους οποίους τους όχι μόνο τους θέλει "εμβολιασμένους" μπολιασμένους με ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ αλλά είναι ο διακαής πόθος του! Είναι το στοίχημα που έχει βάλει για να μας χαλάσει! Να μας μετατρέψει σε μίγμα μέσα σε μπλέντερ! Δηλαδή να εξαφανίσει τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό μας! Και πρέπει εγω να πιστέψω πως αυτός ο μιξεράς νοιάζεται για εμάς!!!
    Νοιάζεται για τους Ελληνες και τις Ελληνίδες!!!
    Βλάκας στα σίγουρα , όπως και δηλώνει , είναι αυτός ο ίδιος, διαφορετικά δεν θα απευθυνόταν σε εμάς με αυτόν τον χαρακτηρισμό!

    *Δεν υπάρχουν Ελληνικές λέξεις να αποδώσουν το νόημα αυτών που έχει μέσα στο τσερβέλο του ;;;
    Νομίζει πως κατ'αυτόν τον τρόπο αποκτούν βαρύτητα το κενά λόγια του;
    Σε ποίον απευθύνεται προσπαθώντας να εντυπωσιάσει χρησιμοποιώντας βάρβαρες ξενικές λέξεις; Στους όμοιούς του ναί!
    Σε σκεπτόμενους και μορφωμένους Ελληνες ΟΧΙ!

    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΚΛΑΒΙΑ!
    ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ!

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

    Υ.Γ.
    ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ!

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά, φόρα καμιά μασκούλα όταν πηγαίνεις στο σούπερ-μάρκετ, μην τό 'χουμε βάρος ότι δεν στο είπαμε..

      Διαγραφή
    2. Εγώ δεν φοράω μάσκα.
      Πλένω τα χέρια μου και ρίχνω και οινόπνευμα σε αυτά ,όταν χρειασθη.
      Τόσο καιρό ,με τον ιό που κυκλοφορεί ,εδώ και πολύ καιρό ,θα είχα ψοφήσει.
      ΚΡΑΤΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΕ ΚΑΛΗ ΚΑΤΆΣΤΑΣΗ.
      ΠΩΣ ΟΜΩΣ ;
      ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ.
      ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ ,ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΛΛΩΝ ΟΡΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΠΆΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
      ΕΙΔΙΚΑ ,ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΗΣ.
      Ο ΣΑΡΣ ,ΗΤΑΝ ΤΡΙΣ ΔΕΚΑΚΙΣ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΥΡΗΧΘΗΚΕ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ.
      ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ.
      ΣΗΜΕΡΑ ,ΜΙΑ ΑΚΕΦΑΛΗ ΓΕΛΑΔΙΑ ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΈΛΟΥΜΕ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ !.
      ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΕΥΡΙΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΕΙΝΑΙ : ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ .
      ΤΟΥΣ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΤΩ.
      ΕΧΟΥΝ ΠΑΘΕΙ ΥΣΤΕΡΙΑ.
      ΕΥΤΥΧΩΣ ,ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ .
      ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕΤΡΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ.
      ΚΑΜΜΙΑ ΝΟΥΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΚΕΙ , ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΠΤΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.
      ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ;
      ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ;
      ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ;
      Ο ΜΠΙΛ ,ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΝΑΝΙΤΣΙΠΣ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΘΑ ΔΙΟΧΕΤΕΥΘΟΥΝ.
      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΩ ΨΕΥΤΗΣ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

      Διαγραφή
    3. Πού να χτυπάει όσο θέλει τον κώλο του κάτω, όποιος προσπαθήσει να με αναγκάσει να κάνω αυτό το εμβόλιο (ή χάπι, το ίδιο είναι) ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΑΣ ΥΠΟΣΤΩ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.
      Εντωμεταξύ ούτε μάσκα φοράω. Το έκανα μόνο δυο τρεις φορές πάνω στη μηχανή πριν μέρες και μετά είπα "αρκετά!".
      Τα παίρνω στον εγκέφαλο με το κάθε ΖΏΟΝ (αν και τα ζώα είναι ανώτερα από κάτι τέτοια υποκείμενα) που μού κάνει την πανικόβλητη κίνηση ή και το φωνάζει "ΜΑΚΡΥΑ! ΜΑΚΡΥΑ, ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΜΙΛΑ ΜΟΥ..!" Μού έρχεται να τους χώσω μπουνιά στα μούτρα, καθαρά επειδή φαίνεται ότι το κάνουν με την έννοια "Μόνο μην τούς κολλήσω εγώ", χωρίς να περνάει καν από το νού τους ότι θα μπορούσαν να με κολλήσουν αυτοί-ες. Είναι οπωσδήποτε σίγουρο ότι αν σκέφτονταν ταυτόχρονα και τις δύο περιπτώσεις (δηλαδή και την υγεία τους και την υγεία μου) θα το έκαναν όχι με αγενές ύφος και αυτό το βλέμμα το ανάμεικτο με φόβο και κακία.
      ΟΥΣΤ ΣΚΑΤΟΜΑΛΆΚΕΣ!

      Διαγραφή
    4. Σας το γράφω με κάθε ειλικρίνεια .
      Μπροστά στην ελευθερία μου δεν με νοιάζει και εάν αποθάνω.

      Το ότι ,πραγματικά , δεν “συνωστίζομαι”, το κάνω μόνο και μόνο για τους ανθρώπους που Υπεραγαπώ και δεν θα ήθελα, πιθανόν, να πάθουν κακό εξαιτίας μου.

      Υ.Γ.
      Ούτε μάσκα φορώ ούτε γάντια πλαστικά ούτε αντισηπτικό 5 ευρώ τα 100 δράμια ήτοι 17.500 δραχμές , ΔΕΚΑΕΠΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΤΟ “ΚΙΛΟ” ΤΟ …ΣΑΠΟΥΝΟΝΕΡΟ ΑΓΟΡΑΖΩ!!!

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή
  2. Εύγε στον αρθρογράφο!
    Επιτέλους ένα αξιόλογο άρθρο!
    Επιτέλους ένα άρθρο ψυχραιμίας, σύνεσης και λογικής…
    Γιατί εν μέσω κρίσης κορωνοϊού, φάνηκε, ότι αυτό στο οποίο κυρίως υστερούμε ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ…
    Οι θεωρίες συνομωσίας και η παράνοια έχουν χτυπήσει κόκκινο…
    Ανεξάρτητα με το πως μας προέκυψε ο ιός, αυτή τη στιγμή ο κίνδυνος είναι υπαρκτός. και οι «μαγκιές» κοστίζουν…

    Το πιο θλιβερό από όλα όμως είναι ότι μάλλον θα κάνουμε ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!
    Μεγάλη Εβδομάδα χωρίς ακολουθίες, Πάσχα χωρίς Αναστάσιμη Λειτουργία, χωρίς Θεία Μετάληψη…
    ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ!!
    Πέρασαν πολλές θανατηφόρες επιδημίες από αυτή τη γη, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!
    Είθε να δώσει ο Θεός να αλλάξει κάτι!
    Αλλιώς ας το εκλάβουμε ως επιτίμιο για τις αμαρτίες μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "6-7 μήνες ΠΡΙΝ την εμφάνιση του κορονοϊού, ψηφίζεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Νόμος 4619 / 2019, που αφορά την κύρωση του (νέου) Ποινικού Κώδικα, όπου το Άρθρο 285 προβλέπονται ποινές φυλάκισης από λίγα έτη μέχρι ....ΙΣΟΒΙΑ για όσους δεν συμμορφωθούν με τις κρατικές διαταγές σε περίπτωση ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ…!!!"


    https://odysseiatv.blogspot.com/2020/03/mralexis.html#more

    ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤIΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ είμαι στον συλλογισμό μαζί σου ΔΕΞΙΑ.
      ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ.
      ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΕΦΑΛΙΑ ΗΞΕΡΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.
      ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΚΟΎΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ,ΘΕΛΟΥΝ ΦΟΒΟ.
      ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ;
      ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΛΥΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ.
      ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΠΟΥΡΛΌΤΟ ,ΠΡΙΝ ΧΑΘΟΥΝ ΣΑΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ.
      ΑΥΤΟΊ ΑΜΟΛΥΣΑΝ ΤΟΝ ΙΟ .
      ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ,ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΜΟΛΥΣΕΙ.
      ΣΑΡΣ ΜΕ ΙΟ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑΣ.
      ΣΑΡΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Α1Ν1.
      ΤΙ ΤΥΧΗ !
      ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΥΠΟΤΥΠΟΙ ΙΟΙ !
      ΡΕ ! ΜΙΛΆΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΟΙ ΓΚΑΝΓΚΣΤΕΡΣ.
      ΝΕΚΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.ΕΣΠΕΙΡΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.
      ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΒΈΝΤΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΙΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ.
      Η ΜΑΖΑ ΤΡΩΕΙ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΜΥΛΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΑ.
      ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΤΩΡΑ ;
      ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΙΜΑΙΡΑΣ ΕΧΟΥΝ ΞΑΜΟΛΥΘΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΕΣ ΜΑΖΕΣ ΚΑΙ ΡΟΥΦΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ;
      ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ.
      ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΗΣ ΑΥΤΟ ;
      ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕ ΜΥΑΛΌ ΖΟΜΠΙ ;
      ΕΝΤΡΟΜΟΙ ΣΕ ΚΥΤΤΟΥΝ !
      ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ !ΕΣΥ ΘΕΣ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ !
      ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
      ΟΥΤΕ ΜΕ ΜΝΗΜΌΝΙΑ ,ΟΥΤΕ ΛΑΘΡΟ ,ΟΥΤΕ ΤΑΙΠΕΔ.
      ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗ ΣΤΟΥΣ ΛΕΣΧΙΑΡΧΕΣ....ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
      ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ.
      ΠΟΤΗΡΙ.
      ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.


      Διαγραφή
  4. 'Οποιος επιθυμεί ας το διαβάσει...

    https://needtoknow.news/2020/03/corona-bologna-the-truth-begins-to-leak-out-in-italy-the-overwhelming-majority-of-deaths-are-linked-to-other-illnesses/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=corona-bologna-the-truth-begins-to-leak-out-in-italy-the-overwhelming-majority-of-deaths-are-linked-to-other-illnesses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κώστα,ο διεθνισμός και ο ανθελληνισμός που διατρέχουν πάμπολλα σημεία του Χριστιανικού δόγματος με εξοργίζουν,αλλά η σκέψη του να μην πραγματοποιηθούν οι Λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας μου δημιουργεί τεράστια δυσφορία.Εσύ τώρα πως το εξηγείς αυτό;

    Ευχαριστώ και τους σχολιαστές της 20/3 00:34 και 00:43.Πολύ σημαντικές πληροφορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θεωρώ απολύτως δικαιολογημενο. Το ίδιο νιώθω. Εξέφρασα στο εισαγωγικο σημείωμα της ανάρτησης, την επιθυμία μου να κανονίσει ο Θεός να αρθεί το μέτρο για την Μ. Εβδομάδα.
      Αμήν

      Διαγραφή
  6. Ακολουθεί ένα κείμενο επιστημονικής φαντασίας.Τελείως παραμύθι ένα πράγμα!

    https://imgur.com/a/XzebEhx https://imgur.com/a/l66JFBy https://imgur.com/a/ojuNaXx https://imgur.com/a/u1iJiGe https://www.msn.com/en-sg/health/medical/bill-gates-predicted-the-coronavirus-pandemic-in-his-2015-ted-talk/ar-BB11hjmz?li=BBr8Cnr

    Έχουνε υπάρξει αρκετές "προφητείες" γι'αυτόν τον ιό.Θα ήταν άτοπο να υποθέσουμε πως ξεκάθαρα είναι εργαστηριακό προΐόν και όχι φυσικό;Αυτό ασφαλώς συνεπάγεται πως και τα αποτελέσματα αυτού(μεταδοτικότητα,θνησιμότητα(;) κλπ) είναι επίσης προμελετημένα.Άρα απελευθερώνεις στον πληθυσμό ένα ιό με συγκεκριμένες παραμέτρους.

    Οι κυβερνήσεις του κόσμου ή καλύτερα η κυβέρνηση του κόσμου,όχι απλά δεν ενδιαφέρεται για την ευζωία των πολιτών της αλλά εργάζεται συνειδητά εναντίων αυτής.Είτε με εξοντωτικά οικονομικά μέτρα,είτε με δηλητήρια στο νερό και στα τρόφιμα,με κατεθυνόμενα μμε,με διαίρει και βασίλευε,με μετακινήσεις αλλοδαπών για πρόκληση εσωτερικών τριβών κλπ,είναι μια υφιστάμενη και καλώς ορισμένη πραγματικότητα.Ίσως τότε και τα μέτρα που λαμβάνουν για το «καλό» μας (καραντίνες,αποκλεισμοί,τρομολαγνεία κλπ) να μην τόσο για το «καλό» μας τελικά.

    Επομένως εδώ γεννάται το ερώτημα.Με ποιο σκοπό απελευθερώθηκε ο ιός;Είναι ελπίζω δεδομένο πως αν θέλανε να παράξουνε ένα μαζικά θανατηφόρο βιολογικό όπλο έχουν όλα τα μέσα να το πράξουνε.Άρα ο ιός είναι επίτηδες χαμηλής ισχύος.Αρκετά διάσημος για να προκληθεί πανικός αλλά όχι αρκετά δυνατός για αμέτρητους νεκρούς.Είναι ένας ιός τόσο "μπαλαντέρ" που όπου τον ψάξεις θα τον βρεις(σαν τα ηλεκτρόνια ένα πράγμα),με αποτέλεσμα τα κρούσματα και οι φορείς να έχουν τη δυνατότητα να αυξάνονται άκρατα κατά το δοκούν.

    https://www.ined.fr/en/everything_about_population/data/europe-developed-countries/population-births-deaths/

    https://needtoknow.news/2020/03/corona-bologna-the-truth-begins-to-leak-out-in-italy-the-overwhelming-majority-of-deaths-are-linked-to-other-illnesses/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=corona-bologna-the-truth-begins-to-leak-out-in-italy-the-overwhelming-majority-of-deaths-are-linked-to-other-illnesses

    https://odysseiatv.blogspot.com/2020/03/mralexis.html#more

    633.133 άνθρωποι πεθάνανε στην Ιταλία το 2018=1735 τη μέρα.Πόσοι απ'αυτούς πεθάνανε από πυρετούς,λοιμώξεις του αναπνευστικού ή γενικά από αίτια που θα μπορούσαν κάλλιστα σήμερα να αποδοθούν στον "κορωνοΐό";

    Ακόμα ωστόσο δεν έχει απαντηθεί το ερώτημα.Γιατί;Για ένα εμβόλιο σκέτο δηλητήριο;Για παγκόσμια καταστροφή της οικονομίας;Για την είσοδο στο προσκήνιο μιας παγκόσμιος κυβέρνησης,χαλιναγωγό της παγκοσμιοποίησης ειδών και συνειδήσεων;Ίσως όλα τα παραπάνω με την ώρα τους;Δεν το γνωρίζω.Θα το μάθουμε σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το άρθρο είναι λογικοφανές και όχι λογικό. Ένας πολιτικός που παρά την αντίθεση του 90% των εν Ελλάδι Ελλήνων διατάζει τον κρατικό μηχανισμό να διευκολύνει την παραβίαση των ελληνικών συνόρων από αναρίθμητους αλλοδαπούς, οι οποίοι έχουν Aids, φυματίωση, ηπατίτιδα και άλλες απείρως πιό σοβαρές ασθένειες από τον κορωναιό, ξαφνικά θέλει να μας προστατέυσει. Ακόμα, ο αρθρογράφος ξεχνάει(;), πως ο Μητσοτάκης δια του υπουργου υπ-ανάπτυξης είχε διαλαλαλήσει προς κάθε κατέυθυνση ό,τι από 1η Μαρτίου θα ξεκινούσαν οριζόντιοι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας. Άλλο ένα δείγμα του πόσο νοιάζεται για τους Έλληνες. Επίσης, η κατάρρευση ΕΣΥ προκλήθηκε από την υποχρημάτοδότηση λόγω Μνημονίων και την δωρεάν περίθαλψη εκατομμυρίων λαθρομεταναστών. Και τις δύο αυτές καταστάσεις υποστηρίζει μετ' επιτάσεως και οικογενειακώς ο κ. Μητσοτάκης. Για το γεγονός πως δεν υπάρχει κλίνες ΜΕΘ φταίνε πολύ συγκεκριμένοι άνθρωποι. Και αυτό σαφώς δεν είναι... συνομωσιολογία. Σαφώς και υπάρχει πόλεμος. Πόλεμος όλων των μνημονιακών κυβερνήσεων εναντίον των Ελλήνων. Να θυμίσω, πως για πόλεμο είχε μιλήσει και ο ΓΑΠ. Ας υποθέσουμε λοιπόν πως επί αλήστου μνήμης διακυβερνήσεώς του κάποιος αντίστοιχος Κασκαβέλης μας έλεγε όλα αυτά τα λογικοφανή. Έναντι ποίου πολεμούσε ο ΓΑΠ το βιώσαμε στο πετσί μας. Τέλος, προφανώς δεν κάνουμε τζάμπα μαγκιές. Πλένουμε σχολαστικά τα χέρια μας, κόβουμε άντρες και γυναίκεα τα νύχια μας, αν θέλουμε με μία παλιά οδοντόβουρτσα τα καθαρίζουμε γιατί μαζέυουν μικρόβια, και γενικώς συνεχίζουμε ό,τι κάναμε για να αποφύγουμε την σαφέστατα φονικότερη γρίπη, η οποία όλως περιέργως δεν χαρακτηρίστηκε ως πανδημία. Το να μην κάνουμε... μαγκιές είναι ένα ζήτημα και το να πιστέυουμε πως ξαφνικά οι δολοφόνοι μας νοιάστηκαν για την υγεία μας κάτι τελείως διαφορετικό. Η περιστολή των ελευθεριών μας είναι τρομακτική και δεν εφαρμόζεται ως προς τους λαθραίους. Αν το κλείσιμο των εκκλησιών ήταν αναγκαίο, γιατί στην Ρωσσία αποφάσισαν να μείνουν ανοιχτές; Ο κ. Κασκαβέλης, η κα Πολυχρονίου και 'συ αγαπητέ διαχειριστά ίσως πιστέυετε, πως το μισελληνικό κράτος είναι πιο προηγμένο από την Ρωσσία. Εμείς οι... συνομωσιολόγοι δεν το πιστέυουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. O νεοταξιτης επιδημιολογος κ. Τσιοτρας εις την υπηρεσιαν των ανωθεν εντολων. Ο ευρεως γνωστος στην Αμερικη γιατρος-ερευνητης, καθηγητης στο πανεπιστημιο Stanford, Ιωννης Ιωαννιδης υποστηριζει οτι τα αποτελεσματα κλινικων ερευνων δεν μπορουν ν' αναπαραχθουν σε ποσοστο ανω του 50%. Εις την καθομιλουμενη αυτο σημαινει οτι η πλειονοτης των ερευνων παραγουν αερα κοπανιστο αλλα πολυ χρησιμο στην εξουσια για την επιτευξη διαφορων στοχων.

    Ο πατριαρχης των σιωνιστων κ. Ρουσβελτ το επιβεβαιωνει.

    https://www.brainyquote.com/photos_tr/en/f/franklindroosevelt/164126/franklindroosevelt1-2x.jpg

    Εδω το βιογραφικο του Δρ. Ιωαννιδη

    https://profiles.stanford.edu/john-ioannidis

    κι' εδω ενα δειγμα της δουλειας του.

    https://www.youtube.com/watch?v=_N5UCktGATc

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ,ΟΤΙ ΟΙ ΛΕΣΧΙΑΡΧΕΣ , ΆΛΛΑΞΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΝΕΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ;
    ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΚΟΥΚΗΣ :ΕΧΟΥΜΕ ΑΟΡΑΤΟ ΠΟΛΕΜΟ.
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ !
    ΡΕ !ΠΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΑΚΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΡΕ ΛΕΣΧΙΑΡΧΕΣ ;
    ΘΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ;
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πραγματικά τους βγάζω το καπέλο τους μαυροψυχους κρονοεξουσιαστες. Βγαλανε ασσο απο το μανίκι τους. Το τεστ τους πήγε χάρμα, όχι εντελώς αλλα στο μεγαλύτερο μέρος του. Τσεκαρανε αντιδρασεις και θα διορθωσουν τις οποιες ατέλειες πριν το τελικο μοίρασμα. Εχω ηδη ερθει σε διένεξη με στενούς φιλους και ατομα του οικογενειακου περιβάλλοντος μου, οταν τους λεω οτι δεν γουσταρω να μεινω μεσα επειδη μου υποχρεωνουν αυτοι. Δηλαδη το γεγονος οτι συμφωνουν οι απαντες απο ΜΜΕ μεχρι πολιτικους αντιθετης,υποτιθεται, πολιτικής ιδεολογιας, δεν σας προβληματιζει?"Ασε ρε επαναστατη, συνομωσιολογε, μαγκες" και τα τοιαυτα. Δηλαδή αμα εγω παω μόνος μου τον περιπατο μου στο βουνό με φιλους θα κολλησουμε. Ρε μας δουλευετε? Και εχετε αφησει τα μαγαζια με μαχλουπα να καταβροχθιζουν τα γκοιμ? Και ζω μια απιστευτη παράνοια να βλεπω γύρω μου ζομπι οι οποιοι με το που ακουν για καποιον στην πολη τους που πασχει(?) απο τον ιο, να τον σταυρωνουνε. "Ειναι αυτός, μένει εκει, η οικογένειά του είναι αυτή, κανει αυτη την δουλεια". Ρε στο μπιγκ μπροδερ ζω? Και μετα μου λετε να αντισταθούμε στα τσιπ. Ενα μικροδιακοπτη τσακ κανανε και μονο που δεν τα ζητησαμε μονοι μας. Ρε να δείτε που εκεί που ελεγε ο αλλος οτι ουτε στου βοδιου το κέρατο δεν θα μπορουμε να κρυβόμαστε, αυτοι που θα μας βρισκουν θα'ναι οι πρωην δικοι μας ανθρωποι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΕ και λοιποί φίλοι και “εχθροί”.
      (Το εχθροί σε εισαγωγικά διότι εχθροί μου είναι μόνον όσοι συνειδητά και όχι από ηλιθιότητα μάχονται τον Ελληνοχριστιανικό πολιτισμό μας!)

      Απλά ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω σύνδεσμο.
      Είναι απο 13 Φεβρουαρίου 2018

      ΑΠΟ ΤΟ 2018

      Διαφωνία από τη εποχή του “”””Μακεδονομάχου””” κομμουνιστή μικη μαους!

      “Αγαπητοί αναγνώστες, ο σκοτεινοί και σατανικοί ερπετοειδείς εγκέφαλοι που βρίσκονται πίσω από τα παρασκήνια και ελέγχουν το κάθε τι... ναι ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΙ, έχουν έτοιμη την πολιτική παγίδα για την επόμενη μερα.Στο χέρι μας είναι ν' ανοίξουμε τα μάτια μας και να μην πέσουμε για μια ακόμη φορά στην παγίδα τους.Διαβάστε προσεκτικά τα παρακάτω σχόλια, τα οποία ενστερνίζομαι απόλυτα και συνυπογράφω και...

      ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΔΕΚΑΤΕΣΣΕΡΑ.

      Η ΠΑΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ!

      ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ!”

      https://attikanea.blogspot.com/2018/02/blog-post_415.html

      Θα διαπιστώσετε …σαν να μην πέρασε μια ημέρα, αν και πέρσαν 4 χρόνια!!!

      Αν και αμφιβάλλω πως οι πραγματικοί αποδέκτες του μηνύματος αυτού θα αναρωτηθούν στο …τι έχουν τα έρμα και ψοφάνε!

      Αφιερωμένο εξαιρετικά.

      “Κατά τον Δάντη και άλλους στοχαστές, η Λογική είναι η ιδιότητα του ανθρώπου που τον κάνει να πλησιάζει προς το θεϊκό. Η κατάχρηση αυτής της ιδιότητας διαμέσου της αλαζονείας ή τη ζηλοφθονίας, φθείρει την ψυχή στο μέγιστο βαθμό…”

      Επαναλαμβάνω για τους αδαείς που θα χρησιμοποιούσαν τον
      ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΙΚΗ ΜΑΟΥ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΣΤΟΧΩΝ!!!

      “Η ΠΑΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ!
      ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ!”

      ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΠΕΦΤΟΥΝ , ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ …
      ΜΑΘΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΑ …ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ!

      ΔΕΞΙΑ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΕΘΝΙΚΟΝ

      Διαγραφή