«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

EKTAKTO: Συριακές πηγές: 30.000 φιλότουρκοι τζιχαντιστές από συριακό Βορρά πέταξαν τις στολές τους και κατευθύνονται ως ''πρόσφυγες'' στην Ελλάδα.. (+ περισσότερα στοιχεία Διόδοτου)

Σχόλιο Διόδοτου: ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ EMAIL ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΗΧΗΤΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ, ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΩΝΤΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΩΝ ΕΝΟΡΙΩΝ ΤΟΥΣ.. "ΟΠΩΣ   __Π Ρ Ο Σ Ε Υ Χ Η Θ Ο Υ Ν__ΤΗΝ ΑΠΟΨΙΝΗ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΤΡΕΧΟΥΝ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ"...



”Αφότου ο Ερντογάν άνοιξε τις πύλες για τους ”μετανάστες” για Ευρώπη πολλοί τζιχαντιστές TFSA που υποστηρίζονται από Τουρκία έβγαλαν τις στρατιωτικές τους στολές στο βορρά Χαλεπίου και κατευθύνθηκαν προς Ελλάδα” αναφέρει έγκριτος φιλοκυβερνητικός συριακός λογαριασμός.

Την ίδια στιγμή είναι πασιφανές ότι οι χιλιάδες αταυτοποίητοι που προώθησε ο Ερντογάν στον Έβρο οι αρχές μιλούν για 4.000 αυτός έκανε λόγο για 18.000 και ότι μέχρι να πέσει η νύχτα θα είναι 30.000 είναι πασιφανές ότι έχουν αποστολή να δημιουργήσουν προβοκάτσια στη Δ Θράκη δημιουργώντας κλίμα έντασης στα συνοριοπεράσματα που θα έχει αντίκτυπο στην εκεί μουσουλμανική μειονότητα.Σύμφωνα με τοπικές πηγές και ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα επιδίδονται σε πετροβόλημα των ελληνικών αρχών ενώ έριξαν κατά ελληνικού εδάφους και δακρυγόνα που τους προμήθευσε η τούρκικη πλευρά. Είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία νεαροί άνδρες πολλοί έχουν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και συνεχίζουν κατά κύμματα τις επιθέσεις κατά ελληνικών συνόρων…

”Χθες το βράδυ όμως παρατηρήθηκε και ένα ακόμα φαινόμενο. Οι λαθρομετανάστες εκτόξευσαν χημικά κατά των ελληνικών αστυνομικών δυνάμεων, τα οποία προφανώς τα προμηθεύτηκαν από τους Τούρκους” αναφέρουν τοπικά μέσα….


ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΣΤΟ dimpenews.com


"Μαχητής του τάγματος Sultan Suleyman των τουρκομάνων που έχουν διαπράξει εγκλήματα πολέμου στη Συρία:

 

 


Από τον δήμαρχο Ορεστιάδας η φωτό:

 

Ακροκεντρώος on Twitter: "Αεροδρόμιο "Δημόκριτος", Αλεξανδρουπολη. Μόλις έφτασε εκτακτη πτήση c-130, μεταφέρει στρατιωτικό προσωπικό για να τους μετακινήσει στο ποτάμι:

 

Κάτοικος Έβρου:

 

Δήμαρχος Ορεστιάδας: Καμία απολύτως απόφαση εκκένωσης των Καστανεών!

 

 "Καμία εκκένωση του οικισμού Καστανεών. Μην διαδιδετε ψεύτικες ειδήσεις!" ανακοινώνει μέσω των social media ο δήμαρχος Ορεστιάδας και πρόεδρος της ΠΕΔ ΑΜΘ Βασίλης Μαυρίδης.
Την τελευταία ώρα ξεκίνησε μια ψευδής είδηση που αναφέρει ότι εκκενώνεται από τους Έλληνες κατοίκους του το χωριό Καστανιές στον Έβρο, λόγω της διάχυτης ανησυχίας να διαρραγεί τη νύχτα η ελληνική άμυνα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ενισχύονται συνέχεια οι αλλοδαποί από την άλλη πλευρά των συνόρων και μέσα στη νύχτα θα πραγματοποιήσουν την τελική επίθεσή τους.
Το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται αυτή την στιγμή οι κάτοικοι του Έβρου είναι ο πανικός. Λίγη μεγαλύτερη προσοχή δεν θα έβλαπτε προκειμένου να μην τρομοκρατούνται οι Εβρίτες.

e-evros.gr

 

Ακροκεντρώος on Twitter:

Απίστευτη μαρτυρία Τούρκου διακινητή! "Κατάλαβαν λάθος και πήγαν στον Εβρο, το εύκολο πέρασμα είναι απ τα νησιά".. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ!




5 σχόλια:

  1. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ! ΟΧΙ ΣΗΜΕΡΑ ! ΧΘΕΣ !
    ΧΑΝΕΤΕ ΧΡΟΝΟ !.
    ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΗ Ο ΧΡΟΝΟΣ ,ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://twitter.com/stavroforos_/status/1233910468932231168?s=20

    https://twitter.com/Marion_Geu/status/1233915949826412544?s=20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε μας ρε Γιαννάκη πρωί πρωί. Να μάς ανεβάσεις την πίεση θέλεις;
      Λοιπόν φιλαράκι, αυτουνού του π@@στη με τα γυαλιά, αν τον είχα μπροστά μου, θα του τα κάρφωνα με γροθιά μέσα στα μάτια.
      Όσο για το άλλο twit, ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΠΩΣ Ο Π@@ΣΤΗς Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΙΟ ΛΥΣΣΑΛΕΑ, ΑΛΛΆ ΜΕ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΝΤΥΜΕΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.

      Διαγραφή
  3. ΣΑΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΧΙΛΙΑΚΙΣ ΒΟΛΑΣ ! Ο ΠΟΝΤΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΗ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ! .
    ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ 29 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΩΝ ! ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ....ΤΟΥΦΕΚΙ ΚΑΙ ΞΙΦΟΣ .
    ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΚΟΥΛΙΓΚΑΣ ;; ΑΔΕΛΦΙΑ .
    ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΑΝΟΙΧΤΟΠΟΔΗΣ ΑΛ6 ; ΑΔΕΛΦΙΑ .ΤΙ ΗΘΕΛΕ Ο ΠΑΥΛΟΠΗΣ ;; ΑΔΕΛΦΙΑ .
    ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΥΝ ; ΣΥΝΤΑΞΗ .
    Ε ,ΛΟΙΠΟΝ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΑΣ .
    ΠΑΡΤΕ ΝΑ 'ΧΕΤΕ.
    ΤΡΑΒΑ ΤΩΡΑ ΚΡΕΤΙΝΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥΛΟΥΜΠΑ ,ΝΑ ΚΑΝΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΥΣ ΣΟΥ !.
    ΕΝΤΑΞΕΙ Ω ΡΕ ;;
    ΜΟΝΟ ΜΗΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΣΗΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΟΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ.
    ΕΝΤΑΞΕΙ Ω ΡΕ ;
    ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ! ΧΘΕΣ !
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τουλάχιστον ο Ερντυ δεν προμηθεύει ληγμένα χημικά...Θεέ μου πόσο πιο κάτω;...

    .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή