«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

π. Βασίλειος Βολουδάκης: ΑΞΙΟΣ!!! Ξεσπάθωσε ἀπὸ ἱερὴ ἀγανάκτηση!!... (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχόλιο ΚΩΣΤΑ-ΤΑΥΡΟΥ: ο π. Β. Βολουδάκης είναι από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της ιερωσύνης στην Ελλάδα. Τον πρωτογνώρισα όταν έμαθα ότι είναι και ο πνευματικός πατέρας του κόμματος "Κοινωνία του Καποδίστρια", το μοναδικό κόμμα στο οποίο έδωσα δύο φορές την ψήφο μου τα 12 αυτά χρόνια. Όταν είδα, πριν από 20 λεπτά, το βίντεο στο μπλογκ "Εθνέγερσις" του φίλου Πάνου, συγκλονίστηκα συθέμελα! Ταυτίστηκα με αυτό το μίγμα πόνου και οργής που διέτρεχε τον πατέρα..και δάκρυσα. Στείλτε αυτό το βίντεο σε όλη την Ελλάδα! Σε κάθε Έλληνα! Πρέπει να ετοιμαστούμε όλοι τώρα πια για μάχες σώμα με σώμα με το ζωντανό κακό.  



...Αἶσχος καὶ στοὺς Ἀρχιερεῖς καὶ στοὺς ἄρχοντες τοῦ λαοῦ.
Αἶσχος, αὐτὸ τὸ αἶσχος δὲν θὰ τὸ σβήση ἡ ἱστορία, δὲν θὰ σβηστῆ ἀπ᾿ τὴν ἱστορία αὐτὸ τὸ αἶσχος, αὐτὴ ἡ ἀγανάκτηση τοῦ λαοῦ τοῦ Θεοῦ.
Θὰ ἔρθει ἡ ὀργὴ καὶ ἡ κατάρα τοῦ Θεοῦ, στὰ κεφάλια ὅλων ἐκείνων ποὺ ἀπεφάσισαν νὰ στερήσουν τὸ Σῶμα καὶ τὸ Αἷμα τοῦ Κυρίου ἀπὸ τοὺς πιστούς...





15 σχόλια:

  1. Τέτοιες είναι οι μορφές, που διέσωσαν την εκκλησία ανά τούς αιώνες.
    Και αυτές είναι οι στιγμές, που γράφονται στην εκκλησιαστική ιστορία με χρυσά γράμματα.
    Υμείς εστέ το άλας τής γης. Διότι εάν το άλας μωρανθή, εν τίνι αλισθήσεται;

    Ταπεινά υποκλίνομαι και προσυπογράφω.


    Χαμένη Πασχαλιά
    Στίχοι: Δημήτρης Ιατρόπουλος
    Μουσική: Βασίλης Κουμπής

    Καπνός φωτιά και λάσπη
    Αχ τι δίκοπος καιρός
    Χειμώνας και καλοκαιριά
    Πήγε στα χαμένα
    Και τούτη η Πασχαλιά

    Καημός ιδρώτας κι αίμα
    Αχ τι ανάποδη ζωή
    Πλάκωσε πάλι η συννεφιά
    Πήγε στα χαμένα
    Κι ετούτη η Πασχαλιά

    Μάνα μου φως κι ελπίδα
    Αχ και να `ρθει ο πλερωμός
    Να μην κρυώνουν τα παιδιά
    Μη πάει στα χαμένα
    Κι ετούτη η Πασχαλιά

    https://www.youtube.com/watch?v=AS6kgZNRc20

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. AYΡΙΟ ..
    Ο Λ Ο Ι ΕΞΩ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ / ΠΑΜΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑ !

    ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ !
    > ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ !!

    ΕΔΩ ΕΛΛΑΔΑ - ΕΔΩ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. - ΑΝΕΒΑΣΤΕ / ΜΟΙΡΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑNONYMOUS / ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ // ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΟΡΟΣ - ΕΜΒΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΑΒΗ /
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ //

    - https://a.disquscdn.com/get?url=https%3A%2F%2Fscontent.fath4-2.fna.fbcdn.net%2Fv%2Ft1.15752-0%2Fp280x280%2F94101998_874560423060491_2195002320054386688_n.jpg%3F_nc_cat%3D101%26_nc_sid%3Db96e70%26_nc_ohc%3DA9iXF5sj-2wAX_pq6bF%26_nc_ht%3Dscontent.fath4-2.fna%26_nc_tp%3D6%26oh%3D9f46bff5a7d70ea0f8a3bc1420559e8b%26oe%3D5EC07D97&key=AGVwPZ4k7TjvP6OkWuD_ZQ&w=800&h=497

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο περίπτωση να κατάφεραν να κάνουν τέτοιο χακάρισμα συνομιλίας. Είναι 100% φτιαχτό (ψεύτικο) και μάλιστα από συριζαίους που είναι μανούλες σε κάτι τέτοια.
      Όταν ξεκινήσει, που σίγουρα θα έχει ξεκινήσει, έρευνα για αυτούς που το έφτιαξαν, δεν θα τούς κόψουν απλώς τον κ@λο όταν τούς πιάσουν.. Γιατί χαρακτηρίζεται υπερποινικό ηλεκτρονικό έγκλημα.

      Διαγραφή
    2. Ο Εσταυρωμένος συγκλονίζει…..στο Γηροκομείο Αθηνών ρέει αίμα και ύδωρ από την Μεγάλη Πέμπτη 16/4/20. To αίμα τρέχει ποτάμι ως τη βάση του Σταυρού.Αίμα και ύδωρ ρέει κι από το σταυρό…Αυτά συμβαίνουν στο ναό του Αγίου Ανδρέα στο Γηροκομείο Αθηνών…

      Άρχισαν τα σημεία…..αν δεν ανοίξουν άμεσα οι εκκλησίες θ΄ακολουθήσουν κι άλλες θεοσημείες.… Κρύβουν το μέγα θαύμα γιατί είναι εναντίον τους …

      > https://www.youtube.com/watch?v=yNTq2ph-M24&feature=emb_logo

      Διαγραφή
    3. Κι αυτό κομπίνα είναι.
      Κάτι τέτοια κάνουν κακό στην Εκκλησία αντί να βοηθούν, δυστυχώς!

      Διαγραφή
    4. anonymous = κατασκευασμενο ΝΑΙ / CHECK
      Ο Εσταυρομένοs - ΙΣΧΥΕΙ

      Διαγραφή
    5. Ήσουν εκεί;

      Διασταυρώνετε κάθε είδηση τέτοιου βεληνεκούς πριν δημοσιεύσετε. Χωρίς την κοινοποίηση από τον ιερέα μάλλον πρέπει να 'μαστε επιφυλακτικοί.
      Συνεπώς, διασταυρώνετε για να μην ξανασταυρώνετε.

      Διαγραφή
    6. - Πάρτο σαν Μύνημα ..
      - Εκτόs ..
      ..AN ΦΟΒΑΣΑΙ , ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΙΔΙΟΙΣ ΟΜΜΑΣΙ , ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΑ
      ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ !!

      ..ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !!

      Διαγραφή
    7. Δεν φοβάμαι τίποτα τέτοιο, έχω βάλει επανειλημμένως θέματα με θαύματα στο μπλογκ. Κρατάω καλάθι με τη συγκεκριμένη κατηγορία (μύρα, ιδρώτες, αίματα) γιατί έχω δει αρκετές τέτοιες διαπιστωμένες απάτες.
      Ως μήνυμα των καιρών, ασφαλώς πρέπει να το πάρουμε.

      Χριστός Ανέστη!!!

      Διαγραφή
  4. ΚΑΝΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΡΕ ΠΑΠΠΟΥΛΗ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ .ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ .
    ΣΗΜΕΡΑ ,ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΑΝ . ΣΤΟΝ ΑΤΤΙΚΟ ΟΥΡΑΝΟ ΕΠΗΞΕ Ο ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΣ .
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΣ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ ,ΕΨΑΚΑΣΑΝ ΠΑΛΙ.
    ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΟΡΟΝΑΙΟΥ ;
    ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΜΕΤΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΛΗΘΑΡΓΟ .ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ .
    ΛΙΘΙΟ ΚΑΙ ΜΑΓΝΗΣΙΟ ,ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΠΑΡΑΛΥΟΥΝ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΟΞΙΝΩΣΗ .
    ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΤΟ CNN ,ANHKEI ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ,ΟΤΙ Ο ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΟΔΡΑΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ Π.Ο.Υ .
    ΧΜ....Α ! Ε...
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ Η ΚΥΡΙΑ !
    ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΕΥΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΨΥΕΤΟΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ,ΤΑ ΧΑΖΑΡΟ ΟΒΡΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ,ΟΤΙ : ΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ ΣΒΗΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ .
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ,ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΠΟΡΑ ΨΕΥΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
    ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ ,ΕΑΝ ΕΠΙΖΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΜΟΥΣ ,ΓΙΑ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΘΗΣΗ ΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ,ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΘΩΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ.
    ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ,ΓΙΑ ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ,ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ,ΓΙΑ ΙΔΙΟΤΕΛΗ ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ .ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΞΙΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ .
    ΚΥΡΙΟΙ ,ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ,ΕΙΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΙΚΗΣ ΣΕΧΤΑΣ ,ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ,ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΛΙΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΑ ΧΑΡΤΙ .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΙΑΦΥΓΕΤΕ .
    Ο ΠΑΠΠΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ .
    ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ .
    ΘΑ ΕΙΣΘΕ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ ,ΕΑΝ ΟΙ ΑΙΣΥΜΝΗΤΕΣ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΝΤΣΑΡΟΥΝ .
    ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΤΕ .
    ΑΡΙΣΤΟΜΑΧΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κατερίνα Χατζηθεοδώρου18 Απριλίου, 2020 00:41

    Σ-Υ-Γ-Κ-Λ-Ο-Ν-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ ο π. Βασίλειος Βολουδάκης! Όπως είναι συγκλονιστικός αυτός που μιλάει από την καρδιά του και την ψυχή του.
    Μιλάει αληθινά, μιλάει γνήσια, μιλάει χωρίς φόβο, μιλάει με το μέγα πάθος της αγάπης του για τον Χριστό-Ιησού! Και αποκαλύπτει με το λόγο, αλλά και με την πράξη αυτού του λόγου, το κίβληλο, το ανούσιο και το ανόσιο. Και φυσικά τους φορείς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άντε λοιπόν! Ανοίξτε τις εκκλησίες και κάντε Ανάσταση, γαμώ τον τάφο των Μασόνων. Την Κυριακή σουβλίζουμε αρνιά, την Δευτέρα γουρούνια και την Τρίτη ερπετά... Κανένα έλεος, καμία συμπόνια, κανένας οίκτος... ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο καθε ενας λαος εχει τους προδοτες του αριστομαχε.
    Ας μην δειξουν πλεονασμο οι δικαστες! Να δικασουν καποιους για να φανει Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και να ησυχασει ο κοσμος αλλα να δωσει και αρκετους στους λαους.Το δικαιουντε εξ αλλου! Τοσα περασαν.Να γδαρουν ζωντανους καποιους.Προς γνωσην και συμορφωσην.Να ειναι τετοιο το σοκ,ουτως ωστε κανεις ποτε να μην σκεφτει ξανα να αδικησει να προδοσει και να συκοφαντισει και απο πανω.Να γινει ενα παραδειγμα προς αποφυγην ,αλοιως δεν θα περασει ετσι.Την ζουγκλα ενεργοποιησαν την ζουγκλα θα λουστουν.Λεοντες ελεγαν πως ηταν,πρεπει να καταλαβουν τι κανει ο ΑΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ ΣΤΟΥΣ ΛΕΟΝΤΕΣ.ΜΟΝΟ ΚΟΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή