«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

ΟΥΠΣΣΣ!.. (βίντεο)



To θέμα των "Συλλήψεων" διαφόρων προσωπικοτήτων, πολιτικών, καλλιτεχνών κλπ παίζει πολύ τον τελευταίο καιρό. Αν πρόκειται για πλαστές ειδήσεις που σκοπό έχουν να μάς αποσπάσουν την προσοχή από σημαντικότερα θέματα, αυτό θα φανεί σύντομα.

Στο ιστολόγιό μας δεν υπεστήκατε ως τώρα (πέραν των βίντεο της Κορίνας Λημνιούδη) κανέναν καταιγισμό/βομβαρδισμό ειδήσεων και πληροφοριών περί χιλιάδων παιδιών κακοποιημένων που διέσωσε ο αμερικανικός στρατός από υπόγειες στοές της Ν.Υόρκης κλπ.. Αναμένουμε αδιαμφισβήτητες αποδείξεις περί όλων αυτών.
Ακόμα και στο θέμα των "Q" είμαστε προδιατεθειμένοι εδώ και μέρες να τηρήσουμε μια στάση αναμονής μέχρι να υπάρξουν νεότερες πραγματικά θορυβώδεις εξελίξεις. Ακόμα και σε ένα "ποσοστό" 5% (δεν το υπολογίζουμε για μεγαλύτερο) να έχουμε εξαπατηθεί με όλα αυτά, θα το δηλώσουμε ευθαρσώς: "Εξαπατηθήκαμε!, Συγνώμη".
Αλλά περισσότερα, πάνω στο "ποσοστό" αυτό, θα μάθετε σύντομα από προσεχές άρθρο του αγαπητού κου "Μποτίλια"-Διονύση Κλαδά.

Αναρτήθηκε στο Youtube εχθές (στο κανάλι του sfagi.gr) ένα βίντεο με τίτλο "Οι συλλήψεις είναι γεγονός - Σορος - Μπους - Ομπάμα". Δείτε το, αλλά τα περισσότερά του στοιχεία τα θεωρήσαμε ανεπιβεβαίωτα, γι αυτό και δεν το αναρτήσαμε σε πρώτο πλάνο.

Πρίν από 15 ώρες όμως, από τον ίδιο λογαριασμό, αναρτήθηκε και το παρακάτω βίντεο, το οποίο αξίζει να το δείτε προσεκτικά (σε πλήρη οθόνη), γιατί μάς δείχνει έναν ερευνητή που σερφάρει σε δημοσιεύματα πρόσφατα και παλιά περί Τζορτζ Σόρος. Mιλάμε για FoxNews, CNN, καθώς και για σοβαρά χοαξάδικα (=κατάρριψη ψευδών ειδήσεων) όπως το Truth or Fiction και το Snopes. Σοβαρά χοαξάδικα λέμε.. κι όχι του κώλου νεοταξικό, αντιχριστιανικό και ανθελληνικό πρακτοριλίκι σαν των "Ελληνικά Χόαξις", που μάς λένε ότι ο Τούρκογλου Βενιζέλος δεν εννοούσε να βάλουμε τσιπάκια.. ή ότι οι Κινέζοι και οι Ολλανδοί δεν γκρεμίζουν τις κεραίες 5G.. 🙂

Σερφάρει λοιπόν σε πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δηλώσεις του Τζόρτζ Σόρος, χωρίς βίντεο ή ότι παρίστατο σε ημερίδες κλπ. Αποδεδειγμένες εμφανίσεις του σταματούν λίγο πριν τον Μάρτιο του 2019. Ώσπου ξαφνικά.. γύρω από την 6η Μαρτίου 2019 εμφανίστηκαν σε πολλά από αυτά τα επίσημα ενημερωτικά δίκτυα, τίτλοι περί σύλληψής του στην Γουατεμάλα, για παιδοφιλία. Το ίδιο απότομα, φαίνεται πως αποσύρθηκαν οι πληροφορίες αυτές, μετά από "ειδική" εντολή. Τότε δεν είχαν "χόαξις" σε διατεταγμένη υπηρεσία 🙂, απλά δίναν εντολές...


Enjoy λοιπόν...


ΚΩΣΤΑΣ-ΤΑΥΡΟΣ 





 

7 σχόλια:

  1. Καλημερα Κωστα! Η αναλυση σου για τους Q και τις στρατιωτικες επιχειρησεις στα λαγουμια, καθως και οι συλληψεις επωνυμων ειναι πραγματι εξαιρετικη και με επιχειρηματα. Το ειδα και 'γω στην sfagi.gr. Tα video και ειδησεις ειναι του 2019. Κυκλοφορουν και καποιες fake photo. Τον Οbama τον ειχαν στην φυλακη η νεκρο. Χθες εγραψε στο twitter και υπαρχει και video που μιλαει για τον coronavirus και δινει το χρισμα στον Biden. Εχω εμπιστοσυνη στην κριση σου οτι τελικα ολα αυτα θα αποδειχθουν αληθινα. Να'σαι παντα καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλημέρα Χάρη!

      Ας ελπίσουμε να είναι αλήθεια όλα αυτά, και αυτή τη στιγμή να τουιττάρει ο Ομπάμιας από το σπίτι με βραχιολάκι παρακολουθήσεώς του.

      Καλή Ανάσταση!

      Διαγραφή
  2. Στο ζήτημα τής προστασίας και ανάκτησης τής ελευθερίας δεν χωράει κανένα "enjoy the show".
    ΠΡΟΒΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΤΟΥΣ Q ANON ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. Όμως ούτε ο αγώνας για λευτεριά είναι "show", ούτε η ετοιμότητα για αυτοθυσία περιέχει οτιδήποτε διασκεδαστικό ή enjoyable. ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ΑΦΟΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ. Κάθε άλλη επιβολή, είναι ανελεύθερη. Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΚΤΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ. ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΕΥΤΕΡΙΑΣ ΠΟΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ.
    Οι Q ANON δικαιούνται να κάνουν οτιδήποτε κρίνουν σκόπιμο για την προάσπιση ή αποκατάσταση τής ελευθερίας ΤΟΥΣ. Εφόσον αυτό είναι θεμιτό και προάγεται με θεμιτό τρόπο, θα με έχουν αμέριστα στο πλευρό τους. Ένα ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΘΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΠΟΤΕ: Να θέσουν υπό αμφισβήτηση την πάγια αρχή που επιβάλλει: Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ. Εάν παραβιάσουν αυτή την αρχή, τότε θα τούς καλέσω εγώ, να κάνουν enjoy the show. Μόνο που σε μια τέτοια περίπτωση το σόου δεν θα λάβη χώρα σε κάποιες οθόνες, αλλά εκεί ακριβώς που έχει χυθεί το αίμα τών προγόνων μου και είναι θαμμένα τα κόκαλά τους. Διότι στο δικό μου κόκκινο χάπι αυτό το αίμα ήταν μέσα. Σύμφωνοι λοιπόν: Enjoy the show.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, μην βαράς αγαπητέ Μποτίλια..🙂
      Το "enjoy" το έβαλα ως αντιπαραβολή με την ξεφτίλα των ελληνόφωνων πρακτόρων χόαξις.

      Διαγραφή
  3. Το "enjoy" δεν ανάγεται σε εσένα, αλλά πάει πακέτο με το "show" σαν στάνταρ σύνθημα τών Q Anon. Αυτή η έκφραση έχει δημιουργήσει προβλήματα σε κάποιους πολύ γνωστούς διαφωτιστές στο γερμανικό διαδίκτυο (θα παρουσιάσω σήμερα σχετικά βίντεο) που ενώ σε πρώτη φάση υποστήριξαν θερμά τούς Q Anon, στην συνέχεια ξεκίνησαν να προβληματίζονται, θέτοντας σε κίνηση την δική τους κριτική σκέψη.
    Εσύ - πάντοτε κατά τη γνώμη μου - προχωράς πολύ άψογα και εύγε για τις προσπάθειές σου.
    Εμένα δεν μού πέφτει λόγος, για το τι γράφουν φίλοι, που εκτιμώ, εφόσον γνωρίζω ότι έχουν τις καλύτερες δυνατές προθέσεις. Στο παρελθόν έκανα σκληρή κριτική, αλλά εκτιμώ ότι έφαγα τα μούτρα μου και ενδιαμέσως το έχω μετανιώσει. Διατηρώ το δικαίωμα να γράφω ότι κατεβάζει το κεφάλι μου, σωστό ή λάθος, αλλά μέχρι εκεί. Εσύ μού έδωσες ένα καλό μάθημα, όταν μού έδειξες, ότι φιλία είναι αυτό που δοκιμάζεται στον χρόνο και αντέχει. Όσο αφορά συμμάχους και συναγωνιστές από δω και πέρα μόνο στήριξη και συμπαράσταση. Εάν κάποτε θέλω να πω κάποιο πόνο μου, υπάρχει το μέιλ. Από τη στιγμή που τραβάμε το σκοινί από την ίδια μεριά, έχει πάψει να με ενδιαφέρη τι κρέμα χεριών χρησιμοποιεί ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Enjoy the Show προσεχώς λοιπόν, να ευχηθούμε σε όλους, φίλε μου Διονύση!
      https://cdn.qmap.pub/images/051c19306c57eea1a83d3e89478c88548ebbe0914ea1fb77c20993db137993fc.jpg

      Διαγραφή
  4. ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ. ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
    ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ, ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή