«Μητρός τε καί πατρός καί τῶν ἄλλων προγόνων ἁπάντων τιμιώτερόν ἐστιν πατρίς καί σεμνότερον καί ἁγιώτερον καί ἐν μείζονι μοίρᾳ καί παρά θεοῖς καί παρ᾽ ἀνθρώποις τοῖς νοῦν ἔχουσι» ( Σωκράτης/Πλάτων:Κρίτων, 51β ). Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΩΠΟΣ. Η ΕΛΛΑΣ, Η ΚΟΙΤΙΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΞΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΠΟΛΥΣΧΙΔΗΣ ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ, ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΥΦΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. ΑΥΤΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΕΚΑΕΞΑΚΤΙΝΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΟΙΚΟΥ. Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΔΙΟΔΟΤΟΣ" ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΠΡΕΠΗΣ ΟΥΤΕ ΝΕΩΤΕΡΙΚΗ. ΔΕΝ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΑ Ή ΤΗΝ ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ, ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ Ή ΤΗΝ ΝΕΟΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΤΙΕΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΠΑΤΡΩΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΠΟΛΥΘΕΪΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ. ΚΑΙ ΕΜΠΝΕΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ ΑΥΤΩΝ ΕΛΟΧΕΥΕΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΘΕΡΜΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΥΤΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ.

Καλλιτεχνική σύνθεση, ειδικά για τον Διόδοτο, από τη φίλη και αναγνώστρια Δ.Π.

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ, ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ EL.GR, ME THN AΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ, ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ, ΤΟ YOUTUBE ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΜΕ ΤΟ 5G!







Πρόσφατα στο F/Β κυκλοφόρησε η φήμη ότι τον κορωνοϊό, προκαλούν οι κεραίες του 5G internet. Του internet of things όπως το λένε, που συνδέει τα πάντα σε ένα παγκόσμιο δίκτυο, ανθρώπους και αντικείμενα, από την τοστιέρα του σπιτιού μας μέχρι τις υπερυψηλής ευκρίνειας τηλεπικοινωνίες.

Θα επιτρέπει το δίκτυο αυτό, να ξέρει το παντοδύναμο παγκόσμιο κράτος, που θα προκύψει εκ των πραγμάτων μετά το μπαράζ πανδημιών τα πάντα για τα πάντα. Για το ενδεχόμενο μπαράζ πανδημιών, μας ετοιμάζουν ήδη προπαγανδιστικά, αφού ήδη μας μιλούν για το δεύτερο μπαράζ του κορωνοϊού μετά το καλοκαίρι, που θα μας αφήσουν να πάρουμε ίσως ανάσα (;).

Το 5G δίκτυο, θα επιτρέπει να γνωρίζει η κάθε διοικούσα αρχή, που βρίσκεται κάθε τι που αγοράζουμε, αφού όλα θα είναι κατά κάποιο τρόπο “τσιπαρισμένα”. Δεν θα υπάρχει τίποτε άγνωστο. Θα είμαστε όλοι οι άνθρωποι και όλα τα αντικείμενα συμμέτοχοι σε ένα ψηφιακό κοινόβιο, πάντα δήθεν για το καλό μας. Ο νέος αυτός ψηφιακός κομμουνισμός, θα πρέπει να γίνει πρόθυμα αποδεκτός από τον παγκόσμιο πληθυσμό και οι πανδημίες είναι μία πολύ καλή μέθοδος για να επιτευχθεί αυτό.

Ο φόβος για την ατομική και δημόσια υγεία δείχνει να αρκεί για να δεχθούν όλοι κάθε έλεγχο.
Αυτή η τεχνολογία απαιτεί την ύπαρξη ενός πιό “πυκνού” δικτύου που θα μπορεί να εξασφαλιστεί σε παγκόσμια κλίμακα από το δίκτυο δορυφόρων της SPACE X του Elon Musk .

Με δεδομένο το ότι η πρώτη πόλη που “βομβαρδίστηκε” με αυτό το πυκνό δίκτυο κεραιών 5G ήταν η Ουχάν της Κίνας, όπου πρωτοεμφανίστηκε ο COVID 19 και με δεδομένο ότι το Μιλάνο, που αποτελεί το κέντρο της πανδημίας του ίδιου ιού στην πολύπαθη Ιταλία είναι επίσης η πρώτη πόλη της γειτονικής χώρας, στην οποία εφαρμόστηκε πλήρως η τεχνολογία 5G, άρχισαν πολλοί να συνδέουν τα δύο γεγονότα.

Ένας όμως Αμερικανός γιατρός, ο Thomas Cowan , έδωσε μία πολύ διαφορετική άποψη όσον αφορά τους ιούς γενικά, αμφισβητώντας ότι είναι αυτόνομοι μικροοργανισμοί και λέγοντας ότι είναι θραύσματα που αποβάλλονται από τα ζωικά κύτταρα που αυτοθεραπεύονται όταν βρεθούν σε μία μη συνήθη και μη υγιή κατάσταση.

Θεωρεί μάλιστα μη συνήθεις και υγιείς καταστάσεις τις καταστάσεις αλλαγής της έντασης του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου που περιβάλει τη Γη, εξ αιτίας των δραστηριοτήτων του ανθρώπου, όπως για παράδειγμα το 1918 με τα πρώτα ραδιοκύματα, το 1940 με τα πρώτα ραντάρ και τώρα με τα 3G, 4G, 5G, κτλ
Βέβαια, θα πρέπει να αναρωτηθεί κανείς, για το ποια ηλεκτρομαγνητικά πεδία “έλουσαν” την Αθήνα κατά τη μαύρη πανούκλα του πελοποννησιακού πολέμου ή το 14ο αιώνα μ.Χ. όταν ο ίδιος ιός σκότωσε σχεδόν το 1/3 του ευρωπαϊκού πληθυσμού.






Βέβαια, το 5G, δεν χρειάζεται τον κορωνοϊό για να πούμε ότι αποτελεί μία παγκόσμια λαίλαπα. Είναι αυτό που θα κάνει τις νέες ταυτότητες ID2020, που ετοιμάζει ο Bill Gates και υιοθέτησε ήδη ο ΟΗΕ, να βρουν εύκολα παγκόσμια εφαρμογή, αφού η πρώτη και κύρια δουλειά του 5G είναι να εντοπίζει μέχρι και τις καρφίτσες μέσα στο σπίτι μας, πόσο μάλλον εμάς τους ίδιους,παρέχοντας υπηρεσίες, όχι μόνο για το που είμαστε αλλά και για το τι κάνουμε και με ποια παρέα το κάνουμε.


el.gr


Σημείωση από το gateoflight.blogspot.com:
Ο Thomas Cowan, M.D είναι ολιστικός γιατρός που ζει και εργάζεται στο Σαν Φρανσίσκο και ειδικεύεται στη βοήθεια των ανθρώπων να θεραπεύονται μέσω της διατροφής και των φυσικών φαρμάκων. Το βιβλίο του Πώς (και γιατί) τρώτε περισσότερα λαχανικά περιγράφει γιατί η κατανάλωση μικρών ποσοτήτων μιας ευρείας ποικιλίας λαχανικών είναι το κλειδί για τη βέλτιστη υγεία.

4 σχόλια:

  1. Δυστηχώς το βιντεο δεν παίζει,ποιαν άλλη απόδειξη χρειαζόμεθα για να καταλάβουμετο τι ετοιμάζεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην μού αγχώνεσαι.. η σατανικότητά τους μάς είναι τόσο προβλέψιμη πια, που έλαβα τα μέτρα μου. Σε 10 λεπτά θα το ξαναφορτώσω από προσωπικό αρχείο.

      Διαγραφή
    2. Keep the good fight.....!!!!!

      https://www.youtube.com/watch?v=UjA-pm19G5o

      ....η ουσία ειναι στο τέλος




      Διαγραφή
  2. ΠΡΟΣΕΞΑ ΟΤΙ ΤΑ ΧΕΛΙΔΟΝΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ;

    ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ 5G ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΑΔΥΝΑΜΑ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΙ ΟΛΛΑΝΔΟΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΕΊ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ; ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΝΩ ΛΟΓΩ ΧΕΛΙΔΟΝΙΩΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή